| INGYENES számmisztikai elemzés! | Kicsoda Schilling Péter? | Számmisztika Blog | Kapcsolat |

Útmutató blog az élethez...

De mi az a DIMENZIÓVÁLTÁS?

Képzeld el, hogy az életed eddig megszokott menete hirtelen drasztikusan megváltozik. Látszólag minden rendben mégis szinte egyik pillanatról a másikra minden amit eddig megszoktál, amivel együtt éltél egyszer csak, mintha semmivé foszlana. Ez bizonyos szempontból nagyon félelmetes és bizonytalan szituáció, azonban ha képes vagy a történéseket egy más szemszögből nézni, akkor meg fogod érteni, hogy az életed éppen egy fejlődési fordulóponthoz érkezett és egy DIMENZIÓVÁLTÁS küszöbén állsz

Készen állsz az ugrásszerű fejlődésre?

Minden ember életében eljön az a pont, amikor nem lehet tovább halogatni a változást. Vannak olyan szakaszai az életednek, amikor elég lassan és apró lépésekben változni, azonban mindig eljön az a pillanat, amikor a változásban nincsen átmenet, hiszen egyik pillanatról a másikra ugrásszerűen kell megtörténnie

2012 fellazítja a beragadt energiákat

Ez az év sok tekintetben váratlan fordulatokat hoz az életedbe, hiszen mindenféle kérdés, előzetes bejelentés vagy élőjel nélkül a feje tetejére állít körülötted szinte mindent. Olyan sokkhatások követik most egymást, amik akkor is kibillentenek az eddig megszokott és bebetonozott életmenetedből, ha eddig a finom és lassabb változásnak még képes voltál ellenállni.

Keresd meg a problémáid mögött meghúzódó mintát

A problémáid többsége, valójában egy nem létező valóság része vagyis egy illúzió. A fejedben hozod létre és újra és újra, akar éveken át képes ugyanazt a mintát követve megkeseríteni az egész életed.Olyan ez mint egy parányi számítógépes program, ami az agyad egy eldugott részében lakik és bizonyos időközönként, bizonyos feltételek mellett újra és újra aktiválja magát. Úgy működik, mint egy kényszerképzet, aminek az esetek többségében semmilyen valóságalapja nincsen.

Mi az életed két legnagyobb kihívása?

Észre vetted már, hogy hajlamos vagy körülvenni magad mindennel, ami a személyes biztonságodat garantálja. Amennyire biztonságos az életed éppen annyira kötött is.  Két fontos kihívás is van az életedben, ami megköveteli tőled, hogy elengedd a biztonságot és felszabadítsd magad. Mindkét kihívás valójában arról szól, hogy képes legyél legyőzni a félelmeidet, amik a biztos, de rossz élethelyzetben tartanak téged és megkadályozzák, hogy szabad madárként szárnyalhass.


A június hónap megszabadít a felesleges terheidtől

Belegondoltál már valaha, hogy mennyi felesleges terhet cipelsz magaddal szinte napról-napra. Ezek a csomagok megakadályozzák, hogy képes legyél felhőtlenül szárnyalni. Gondolj csak bele, hogy akár egy 2 napos utazásra is mennyi felesleges holmit viszel magaddal, amiket úgy hozol haza, hogy hozzá sem nyúltál. Mindezt azért teszed, hogy biztos legyél abban, hogy minden szükséges holmi veled legyen, ami a kényelmedet biztosítja.Elérhetek e a BŐSÉGHEZ valaha?

Ha kizárólag a mögöttünk lévő történelemre hagyatkozol, akkor nem csoda, ha úgy érzed, hogy semmi esélyed nincs megtapasztalni az életedben a valódi BŐSÉGET, hiszen visszatekintve azt láthatod, hogy korábban valamilyen születési kiváltság, az élet szerencsés alakulása, a megfelelő időben megfelelő helyen tartózkodó emberek érhették el a BŐSÉG és a GAZDAGSÁG megtapasztalásának állapotát, akiknek már eleve rendelkezésükre állt a BŐSÉGNEK valamilyen szintje.

Az április elhozza neked a tavaszt, amire egész életedben vártál

Olyan vagy most, mint a harmatos tavaszi virág egy hatalmas mezőn, tele reménnyel és tele energiával, szinte vibrál körülötted a levegő és ha ezt nem vetted volna még észre, akkor itt az ideje annak, hogy ráhangolódj erre az érzésre és megérezd azt a különös meleg bizsergést, ami éppen ebben a pillanatban is körülvesz téged.


A március megmutatja mi a legfontosabb az életedben

A hónap energiája segít neked abban, hogy tisztázd magadban azt a két-három legfontosabb értéket az életedben, ami nélkül összes többi körülmény mellékessé válna az életedben. Szembe kell nézned azzal a ténnyel, hogy a számodra igazán fontos dolgok megmutatják neked azt is milyen energiák dolgoznak benned és összességében véve mi az az ERŐ, amivel rendelkezel.

Minden veszteséged egy új erőt épít benned!

2011 az elengedés és a megújulás éve volt számunkra, ami sokkal fájdalmasabb volt, mint azt korábban gondoltuk volna. Sokan a szeretteiket, a munkájukat, az anyagi biztonságukat vesztették el. Persze más dolog beszélni erről és megint más átélni mindezt. Azért, hogy lásd nem csak beszélek róla engedd meg nekem,  hogy egy őszinte történettel kezdjem ezt az üzenetet.

Engedd be a jelent az eletedbe

Az emberiség 99,99%-nak súlyos problémát okoz az életében, vagyis az éppen aktuális állapot megélése. Az aggodalmak, szorongások és belső feszültségek első számú oka a jelen helyzet elutasítása, vagyis a "SOHA NEM JÓ AZ AMI VAN" tudatállapota.Ha mélyebben belegondolsz, akkor az életed nagy részében valahol máshol, valaki mással, valami mást csinálva akarsz létezni.A tudatod új dimenziója itt van a JELEN pillanatban

Éppen most olvasom Eckhart Tolle: a Most hatalma című könyvét, aki már olvasta tudja, hogy a jelen pillanat megélését helyezi a tudat fejlődésének középpontjába, persze nem egyedüliként a spirituális tanítók közül, mert kicsit másképpen, de A.J. Christian is pont ugyanezt tanította az előadásaiban és a könyveiben, hogy csak a jelen kor spirituális mestereit említsem.

Ha jobban végig gondolod, akkor meg fogod érteni, hogy valójában minden spirituális tanításnak pontosan ugyanennek a "problémának" a megértése a központi kérdése. Gondolj csak a Bibliai idézetre Jézus tanításából:

"Ne aggódjatok tehát a holnap miatt, a holnap majd gondoskodik magáról! A mának elég a maga baja. (Máté 6,25-34)"

Életed 7 törvénye,
kulcs az isteni önmagadhoz


Az év végéhez közeledve érdemes újra és újra feleleveníteni azokat a törvényeket, amiket már unalomig ismételtünk korábban. Advent I. hete az isteni önmagaddal való kapcsolatról szól, amihez az egyik kulcs a születési dátumodban is kódolt 7 törvény.

Nem foglak most számítási módszerekkel untatni, inkább megmutatom neked, mi az a három legfontosabb törvény a hétből, amire mindenképpen érdemes figyelmet fordítanod, mert egy olyan energetikai rendszert képez az életedben, amiben ha bárhol elakad az energia, akkor fenekestül felforgathatja az életed.

Ismerd fel isteni önmagad!


Advent első hetében a mély belső összehangolódás kerül a középpontba. Ebben az egy hétben érdemes számban venned, hogy mi az, aminek az elvégzését erre az évre tervezted és mi az ami ebből megvalósult. A legbelső vágyaid azok, amik a legszorosabb kapcsolatban vannak az isteni önmagaddal. Ha a vágyaid többnyire valóra válnak, akkor az isteni önmagaddal összhangban éled az életed, ahol folyamatosan jelen van önmagad legbelsőbb igazsága is.

Készülj fel a fény megszületésére

A mostani vasárnap már Advent első vasárnapja, amivel kezdetét veszi az a négy hetes felkészülési folyamat, aminek során számot vethetsz az egész éves tapasztalataiddal, de egyben azzal is, hogy mi az, amit eddigi életed során elértél.

Advent mind a négy hetében az életednek más és más területét kell felülvizsgálnod, mint az életed négy stabil bástyáját. Ez a négy hét életed négy legfontosabb területének megerősítéséről szól. Mind a négy terület egyformán fontos szerepet tölt be az életedben, ha bármelyikük gyengélkedik, akkor az életed olyan lesz mint egy billegő, vagy három lábú asztal, ami soha nem lesz igazán stabil.Hamarosan döntened kell melyik valóságban kívánsz élni!

Nem tudom, hogy hogy vagy vele, de az utóbbi időben azt vettem észre, mintha a világ eseményei kezdenének kicsúszni még azok kezéből is, akik "látszólag" irányítják, vagy "vezetik" azt. Egyszerűen eltűnik a kontroll,  a helyét a kapkodás és a pánik veszi át. Mindenki próbálja a meglévő eszközeivel, a megszerzett tudásával, pénzével és hatalmával újra megfogni a gyeplőt, de minél inkább akarjuk annál inkább kontrollálhatatlanná válnak az események és a lovak fékevesztetten száguldanak a szakadék felé.


11:11:11 - A krisztusi mag aktiválódásának napja

Nagyon hosszú és nagyon nehéz felkészülési időszak van mögöttünk. Évek óta azon munkálkodunk, sokszor teljesen tudattalanul, hogy képesek legyünk belépni azon a felemelkedési kvantumkapun, ami a következő évben fog megnyílni. A mai nap a felkészülésünk utolsó fázisának nyitánya.

Novemberben dobd le a rabláncaidat!

A mögöttünk lévő hónapban rövid lelki ízelítőt kaptunk az előttünk álló év energiájából. Hamarosan megnyílik előttünk a felemelkedés kapuja, ami mindannyiunk számára egy csodálatos lehetőség arra, hogy a rezgésed fokozatos emelkedésével együtt tágítsd a tudatodat és egyre inkább a kezdeben tartsd az életed eseményeinek és körülményeinek tudatos teremtését.A rezgésed emelkedésével és a tudatod kitágulásával együtt fokozódik a teremtő képességed is, így a gondolataid egyre növekvő sebességgel válnak valósággá az életedben.

Félig üres, vagy félig teli a poharad?


Tudom, hogy már közhely mégsem tudok ennél jobb megközelítést találni az egyik leggyakoribb gondolkodási hibára. Tisztában vagyok vele, hogy sokan vannak rendkívül nehéz helyzetben akár anyagiakról, akár egészségről, akár párkapcsolatról legyen szó. Egyáltalán nem gondolom, hogy a súlyos problémákat önmagában megoldaná a pozitív gondolkodás, sőt biztosan tudom, hogy kemény munkára és komoly kitartásra van szükség a nehézségek elhárítására.A cselekedeteid 20%-a hozza az eredményeid 80%-át


Egyszerűen képtelenség az igazán fontos dolgokra koncentrálni, főleg akkor, ha már azt sem tudod, hogy mi az, ami igazán fontos. Elvégzetlen feladatok, elvállalt kötelezettségek, megoldatlan konfliktusok százai súlyos kősziklaként akadályoznak meg abban, hogy olyan életet élhess, amire mindig is vágytál. Gondoltál már arra, hogy mennyire jó lenne az összes felesleges terhedtől megszabadulni, hogy kizárólag azzal foglalkozhass, amire mindig is vágytál?

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

  Blog2.jpg
SCHILLING PÉTER
Útmutató blogja
 
 

Útmutató Blog

az élethez...

 

A sikeres önismeret alapelvei! Hogyan élheted azt az életed, amire mindig is vágytál, de nem tudod milyen lépéseket kell megtenned annak érdekében, hogy végre belevághass?

 


 
Csatlakozz Te is Magyaroszág legnagyobb önismereti közösségégez a facebookon!
 
szammisztika.com a Facebookon