| INGYENES számmisztikai elemzés! | Kicsoda Schilling Péter? | Számmisztika Blog | Kapcsolat |

Útmutató blog az élethez...

Akarod tudni mit hoz neked a jövő?

 

Ma 2009.06.12-én van a szammisztika.com 1. születésnapja.

 

Egy különleges cikkel és ajándékkal is készületem. Ma arról fogok neked beszélni, hogy mit jelent az, hogy minden egyes születésnap egy új ciklus kezdete. Bemutatom neked, hogy miként tudod az új ciklus lehetőségeit a magad javára fordítani

 

Ne hidd azt, hogy bonyolult asztrológiai számításokra, vagy jósnőre van szükséged ahhoz, hogy kifürkészd a lehetőségeket, amit a jövő tartogat számodra! Elég, ha tudod a következő születésnapod dátumát és máris a saját kezedbe, veheted a sorsodat!

 

Minden egyes nap születik valami új, és az a nap, amikor születik meghatározza a sorsát. Számodra, egy év az életed fontos eseményeit tekintve nem Január 1.-én kezdődik, hanem a születésnapodon.


Ha ebből a kapcsolatból nem tanulsz csak a terheket görgeted tovább!
 
Miért fontos, hogy tanulj attól az embertől,
akivel együtt élsz?
 
Minden kapcsolat magában hordja annak lehetőségét, hogy megtanulj valamit az életből, amire nagyon nagy szükséged van!
A születési dátumod magában hordja az erősségeidet és azokat a hiányterületeket, amiket feltétlenül meg kell tanulnod kezelni az életben.
 
Két ember azért találkozik egymással, hogy tanítsák egymást, ami az egyiknek hiányossága, a másiknak gyengesége lehet, ezt meg kell tanítaniuk egymásnak.


Ha nem fejlődik két ember, akkor olyanok lesznek, mint két nyeletlen fejsze, ami egymást húzza le a tenger mélyére! 
Egy boldog párkapcsolatban folyamatos fejlődésre van szükség! 
A sikeres kapcsolatokban a pároknak közös eszményük, közös céljaik vannak, amikért hajlandóak tűzbe menni. Ezek nem lehetnek kizárólag, az egyik fél álmai, hiszen egy valódi egyesülésben nincs többé olyan, hogy TE meg ÉN, egy boldog kapcsolatban csak a MI létezik, közös álmokkal egymás oldalán harcolva.

Miért csak évek múlva derül ki, hogy két ember teljesen mást akar?
Miért kell tisztáznunk a legfontosabb kérdéseket már a kapcsolat legelején?
 
 
A párkapcsolatok nagy többsége teljesen öntudatlanul, szinte tudat alatt jön létre, és ez a tény kizárja azt a tudatosságot, ami a hosszútávon is jól működő párkapcsolat elemi szükséglete.
 
Amikor életreszóló társat választunk nem csak a szívünkkel kell látnunk, hanem az eszünkkel is, hogy Ő az igazi.
 
Egy életreszóló kapcsolatot nem lehet pusztán a lángoló szerelemre építeni, mert az előbb-utóbb törvényszerüen is elmúlik.

A média ontja rád a hamis boldogságképet!
Nem tehetsz róla, de a TV-ből nem lehet megtanulni a boldog párkapcsolatok titkát!
 

A bulvárlapok, az internetes portálok és a TV által sugárzott sikerreceptek minden szellemi alapot nélkülözve beszélnek a boldog szerelemről. 

 

A sikeres párkapcsolat megtanulható, de tudnod kell, hogy mit tekintesz kiindulási alapnak, mert a források többsége teljesen hiteltelen és megalapozatlan. 

 

Nem hagyhatod figyelmen kívül a szellemi törvényeket, amik az egész világ, így a boldog társkapcsolat alapjait is felrajzolják. 

A pozitív gondolkodás semmit nem ér!
Főleg, akkor, ha az élet, amit élsz nem visz előre téged!
 
 A pozitív gondolkodás nagyon kevés ahhoz, hogy megteremtsd a boldogságot. Hiába gondolkodsz pozitívan egy olyan életről, ami csak fájdalmat okoz neked és összetöri az álmaidat! 
A pozitív gondolkodásnak csak az álmaid megvalósításában van értelme. Ehhez azonban meg kell ismerned saját magad és szembe kell nézned a lehetőségeiddel és a feladataiddal.
 

Soha nem a társadon múlik a kapcsolat boldogsága!
De, akkor ki tehet róla, hogy nem vagyunk boldogok!
 
Ha boldogtalan a kapcsolatod a lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy rögtön a párodban kezded keresni a hibát! Ha rögtön a párodat akarod megváltoztatni, akkor nagyot fogsz csalódni, mert egy ember soha nem képes megváltoztatni valaki mást.
 
Minden ember alapvetően egyetlen dologra lehet hatással az életében, ez pedig a saját élete. Azt azonban kevesen tudják, hogy mivel kezdődik a felelősségvállalás. Ha folyton a környeztedben keresed a veled történő dolgok okát, akkor megint csak csalódnod kell.
 

Megdöbbentő tény! 2020-ra 3.000.000 magyar fog egyedül élni!

Ugye nem akarsz 1 lenni közülük?

 

1950-ben még csak az emberek 3%-a élt egyedül. A brit Social Trends folyóirat szerint 2020-ra a háztartások 40%-a egyszemélyes lesz! A prognózis szerint a ma 20-as éveik végén és 30-as éveik elején élők akarnak majd egyedül élni! 

 

Ma angliában 7 millió felnőtt él egyedül! Franciaországban 1968 óta kétszeresére nőtt az egyedülélők száma! A Svédek 40%-a már ma is egyedül él.

 

1960 óta a 25 és 45 év közötti németeknél az egyedül élők száma 500%-al emelkedett! 

 

Leginkább a nyugati nagyvárosokban nő az egyedül élők száma, de az EU-hoz csatlakozva már Budapest is nyugati nagyvárosnak számít.


4+1 dolog miatt boldogtalan a legtöbb párkapcsolat!

Ha a szüleid ezt tudták volna a te párkapcsolatod most boldog lenne!

 

Minden boldog párkapcsolat alapja a +1, vagyis Te magad. Mielőtt a kapcsolatodban, vagy a párodban keresnéd a hibát, előbb magadba kell nézned és helyre kell tenned az életed legfontosabb pontjait.


<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

  Blog2.jpg
SCHILLING PÉTER
Útmutató blogja
 
 

Útmutató Blog

az élethez...

 

A sikeres önismeret alapelvei! Hogyan élheted azt az életed, amire mindig is vágytál, de nem tudod milyen lépéseket kell megtenned annak érdekében, hogy végre belevághass?

 


 
Csatlakozz Te is Magyaroszág legnagyobb önismereti közösségégez a facebookon!
 
szammisztika.com a Facebookon