| INGYENES számmisztikai elemzés! | Kicsoda Schilling Péter? | Számmisztika Blog | Kapcsolat |

Útmutató blog az élethez...

Mi az a vízszintes egészség?

A vízszintes egészség fogalmat Ken Wilber az integrálpszichológia megalkotója vezette be. A vízszintes egészség azt jelenti, hogy az életed nem csak néhány egymástól jól elhatárolt területből áll, amik egymástól teljesen függetlenül léteznek. Számos jól meghatározott területről beszélhetünk, amik mindegyike csak egymással összefüggésben képes megfelelően működni. Az életed akkor lesz egyensúlyban, ha ezeknek a területeknek mindegyikével nagyjából egyformán foglalkozol az életed során és minden területen képes vagy fejlődni.

Októberben végre a fény felé fordíthatod az arcod!

Egy érzelmileg nagyon megterhelő szeptember hónap van mögöttünk, ami az idei év energiáit erősítette fel érzelmileg. Az elmúlt hónap témája egyértelműen az elengedés volt legyen szó egy élethelyzetről, emberi kapcsolatról, feladatról, félelemről vagy bármi másról.


Szeptember az új életed első hónapja lehet

A mögöttünk lévő augusztus hónap újra felidézte számunkra a tavalyi év energiáit, de ezúttal érzelmi szinten. Úgy érezhetted magad érzelmileg, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj és teljesen összekuszálódott minden. Meglehetősen nehéz és sokszor fájdalmas hónap volt ez számunkra, ami még a nyári pihenés napjait is megnehezítette.

Miért nem valósul meg minden álmod azonnal?

Abban a tudati dimenzióban, ahová a felemelkedési folyamat során tartunk minden gondolatunk azonnal valósággá válik. Képzeld csak el mi történne, ha a Földön a jelenlegi tudatszintünkön minden gondolatunk azonnal megvalósulna. Tele vagyunk félelmekkel, aggodalmakkal, negatív gondolatokkal és ezek egyszerre mind a nyakunkba zúdulnának mégpedig azonnal, késleltetés, kérdés nélkül. Gondolom egyenlőre ezt te sem akarod.

Tudatos Teremtés =
10 % képzelet + 90 % kemény munka


Az elmúlt években számtalan könyv látott napvilágot a tudatos teremtés témájában, amik valóban forradalmi változást hoztak a gondolkodásunkban. Sokan komoly álomtablót készítettek maguknak, vagy álomlistát írtak, azokról a dolgokról, amikre vágynak aztán teltek a hetek és a hónapok és nem történt semmi. Csalódás és kiábrándulás csupán, ami utána maradt, hiszen az egésznek semmi értelme nem volt...

Téged mi tart vissza még?

Fontos, hogy a tudatos teremtés kapcsán tisztában legyél vele, hogy az eredményekhez vezető út nem minden esetben egy fáklyás ünnepi menet, főleg az első időkben. Körülbelül 5 évvel ezelőtt elindult az életemben egy folyamat, aminek kapcsán nehéz döntések sorozatát kellett meghoznom, ami nem kevés félelemmel és fájdalommal töltött el.

Nincsenek többé kész válaszok

Az eddigi életed nagy részében az vitte el az energiádat, hogy próbáltál megfelelni azoknak az elvárásoknak, amiket az emberiség kollektíven alakított ki önmaga szamara, azért, hogy biztonságos kereteket nyújtson az életéhez és legyen hova visszanyúlni, ha azt sem tudja mihez kezdjen magával.

Kezdj végre dolgozni a teremtő erőddel!

Lassan vége a nyárnak és amellett, hogy ez egy kicsit "rossz" hír, egyben azt is jelenti, hogy az év utolsó negyedéhez közeledve itt az ideje, hogy készre csiszoljuk a művet, amin egész évben dolgoztunk. Az év első felében az elengedés és az elmúlás volt a legfontosabb témánk melynek során mindenkinek a maga életében búcsút kellett venni azoktól az emberektől és feladatoktól, akik és amik el akartak menni. Most itt az ideje, hogy újra építkezni kezdjünk.

Augusztusban megint a feje tetejére áll minden!

Az erőteljes és lendületes július van mögöttünk, amikor lehetőséged nyílt érzelmileg új erőre kapni. A július hónap szenvedéllyel töltött meg minden tevékenységet, amibe belekezdtél, ezért képes voltál tűzön-vízen keresztülvinni az akaratodat még akkor is, ha komoly nehézségekkel kellett szembenézned.

Mi köze az aranymetszésnek az életed fejlődéséhez?

Talán már hallottál valamit a Fibonacci számsorról, ha máshol nem, akkor a Da Vinci kód című könyv vagy film kapcsán. A Fibonacci számsor egy rendkívül érdekes matematikai sorozat melynek tagjai egymásra épülnek.

A Fibonacci számsor egy fejlődési képlet melyének során a múltból és a jelenből fejlődik jövő, vagyis a következő lépés. Most azt fogom bemutatni neked, hogy miként segít neked mindez az életedben, hogy minden pillanatban előre láthasd a következő lépést.

Az Univerzum üzeni: van spirituális megoldás a gazdasági válságra!

A pénzügyi válság egyre fokozódó elmélyülése szoros kapcsolatban van az idei év energiáival, amikor minden olyan rendszernek szükség szerűen össze kell omlania, ami nem szolgálja tovább a spirituális felemelkedésünket. Ahhoz, hogy tovább tudjunk emelkedni a spirituális csillagösvényen komoly változásnak kell bekövetkeznie a világ teljes rendszerében.


A múlt héten, amikor újra elkezdett felfelé kúszni a svájci frank árfolyama, ismét megszólalt bennem egy hang, hogy valaminek történnie kell spirituális értelemben is a pénzzel. Az aznapi meditációmban megfogalmaztam egy kérdést: "Mit tehetünk a jelenlegi gazdasági helyzetben?"A lélek országának állampolgára vagy

A magyar nép a lélek népe, a fény hordozója mindenhol a világban. Nem véletlenül vagyunk ott a világ minden táján, mert a szeretet és a szívcsakra üzenetét visszük el mindenhová. A magyar nép a fény népe - ez nem kiváltság, sokkal inkább kötelesség.

Egyre gyorsul az idő és vele együtt a változás is

Az új energia egyre gyorsabban és egyre nagyobb intenzitással áramlik a Föld bolygóra, emiatt egyre gyorsabban emelkedik a bolygó rezgése, ami egyre nagyobb potenciál különbséget okoz a saját és a bolygó rezgése között.

Soha ne kérj engedélyt

Talán te is sokszor felteszed magadnak a kérdést a vágyaiddal kapcsolatban, hogy “Megengedhetem e magamnak?”, “Szabad e nekem?”. Ugye ismerősek ezek a kétségek? Én is átmegyek ezen a dilemmán az életem szinte minden nagyobb lépése előtt, azonban az Univerzum azt üzeni nekünk: “Soha ne kérj engedélyt!”

7 jó tanács a könnyebb meditációért

Néhány napja felhívott az egyik kedves barátom és a segítségemet kérte. Előtte nem sokkal odaadtam neki a Tudatos Teremtő meditációs CD-ket, amiket örömmel kezdett el használni, de sajnos néhány nap után rájött, hogy nem megy neki a dolog. Lassan ott tartott, hogy feladja, de előtte még felhívott, hátha tudok adni néhány jó tanácsot neki, aminek segítségével sikereket érhetne el a mindennapi meditációs gyakorlat során.

Az Univerzum üzeni:
Eljött a Ti időtök!

Gondolom az utóbbi időben felfigyeltél rá, mennyi "tragikus" és nehéz energiákkal terhelt esemény történik körülöttünk, kezdve a magyarországi árvizekkel és iszapkatasztrófával, folytatva a japán földrengéssel, nem beszélve az Afrikában és a Közel-keleten történő eseményekről és nem utolsó sorban az egyre súlyosbodó pénzügyi és gazdasági válságról.


A teljes Holdfogyatkozással tudatunk kilép az árnyékból!

2011 június 15-én este 20:35-kor fogyatkozó holdat pillanatunk meg felkelni a horizonton. A Holdfogyatkozás azt jelenti, hogy a Föld árnyéka rávetül a Holdra, ezért a Hold sötétvörös színben pompázik másfél órán keresztül. De vajon mit jelent ez az esemény nekünk embereknek itt és most.


Kapu a kvantumvalóság felé


A napi meditációs gyakorlatom során általában kérdéseket teszek fel a MINDENSÉG számára. Bekapcsolódom az Egységes Tudatmezőbe, ami a MINDENSÉG nagy információs szupersztrádája. Olyan ez, mint az internet, csak itt a tudatod képes a másodperc tört része alatt bárhová eljutni a VILÁGMINDENSÉGBEN. A legutóbbi kérdésem arra vonatkozott, hogy miért fontos a meditáció az emberiség számára a jelen pillanatban. A válasz, amit kaptam rendkívül érdekes volt, de igényel némi bevezetőt.

...és megmozdul benned az erő...

Tudod gyakran fogalmad sincs róla, hogy milyen hatalmas erő lakozik benned, és ez most nem a Csillagok Háborúja, bár ott is éppen ugyanerről az erőről beszélnek. Az erő, ami korlátlan csodákat képes teremteni körülötted, de csakis akkor, ha tiszta és nyitott csatornaként átáramlik rajtad.

Az áthangolódás az új tudatosságra megkezdödött!

A spirituális fejlődésünk egy új szakaszba lépett az idei évben. Akik képesek voltak tudatos döntést hozni, vagy akik csak ezután hozzák majd meg a felemelkedés melletti tudatos döntést, azok számára megnyílik a felemelkedési szupersztráda, ahol az eddig szemlélődés és “ráérős nézelődés” helyett hiper-sebességre kapcsoljuk járművünket.


  Blog2.jpg
SCHILLING PÉTER
Útmutató blogja
 
 

Útmutató Blog

az élethez...

 

A sikeres önismeret alapelvei! Hogyan élheted azt az életed, amire mindig is vágytál, de nem tudod milyen lépéseket kell megtenned annak érdekében, hogy végre belevághass?

 


 
Csatlakozz Te is Magyaroszág legnagyobb önismereti közösségégez a facebookon!
 
szammisztika.com a Facebookon