| INGYENES számmisztikai elemzés! | Kicsoda Schilling Péter? | Számmisztika Blog | Kapcsolat |

Útmutató blog az élethez...

Most a legkisebb lépésed is órási jelentőségű a felemelkedési folyamatban
Egyáltalán ne gondold azt, hogy az emberiség felemelkedési folyamatában nem sok vizet zavar az, hogy veled mi történik. Ne gondold, hogy te csak egy apró porszem vagy az Univerzumban és nem számít, hogy mit történik veled, hogy egyáltalán részt veszel e a felkészülésben. Ennek épp az ellenkezője igaz.

Kik a segítőid és miben segítenek téged?

Tudod soha, de soha nem vagy egyedül, akkor sem, amikor a legnagyobb nehézségek közepette úgy érzed, hogy minden összefogott ellened. A születésedtől fogva melletted vannak a szellemi segítőid, akiket őrangyaloknak is nevezhetsz.

A szellemi segítők olyan fénylények, akik a "függöny" másik oldaláról vigyáznak rád az életed során, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy képes legyél betölteni a földi küldetésedet, amit erre az életedre vállaltál.

Hogyan válj tudatos teremtővé?

A teremtést sokan isteni kiváltságnak tartják, megfeledkezve róla, hogy mindannyian isteni fénylények vagyunk és képesek vagyunk megteremteni bármit, ami a képzeletünkben megjelenik. Miért tűnik mégis olyan nehéznek, hogy valóra váltsuk az álmainkat? Miért kell keményen megdolgoznunk minden egyes morzsáért, ami az álmainkat felépíti?

2012, nincs mitől félned!

Sokan tele vannak félelemmel a közelgő eseményekkel kapcsolatban. Félnek a közelgő katasztrófáktól. Félnek attól, hogy elveszítik a szeretteiket és nem tudják majd magukkal emelni őket a felemelkedés során.

Helyesen teszed, ha ezeket a félelmeket elengeded. Valójában egyáltalán nincs mitől félni. Nem csak az emberiség önmagát kiválasztó tagjai a Fénymunkások, hanem a felemelkedett mesterek, a szellemi segítők is mindent megtesznek annak érdekében, hogy az átmenet a lehető legkisebb veszteséggel és fájdalommal járjon.

2012, az év, amikor az emberiség elindulhat a felemelkedés útján!

  • Tényleg lesznek változások?
  • Ha lesznek, akkor milyen változásokat hoz 2012?
  • Hogyan történnek majd a változások?
  • Elindul végre az emberiség a spirituális és szellemi felemelkedés útján?
  • Lesznek e katasztrófák a világban, amik engem is érintenek majd?
  • Hogyan élik majd meg a változásokat a hozzám közelálló emberek?
  • Elveszíthetem azokat az embereket, akiket szeretek?
  • Egyáltalán kell félnem valamitől?
  • Én magam mivel járulhatok hozzá a változáshoz?

Mit gondolsz mi hiányzik az önismeretedből?


Annyiféle elemzést lehet készíteni a számmisztikai rendszerek segítségével, hogy nem csodálkoznék azon, ha nem tudnád melyik elemzés mire is való. Egészen idáig én is gondban voltam vele, hogy miként mondhatnám el neked miért is fontos, hogy ne csak a születési dátumod, a neved, vagy az adott időszakra vonatkozó személyes ciklusaid jelentőségével legyél tisztában, hanem ezeket együtt is tudd rendszerben értelmezni.


Új reményt ígér neked az április!

Nem csak a horoszkóp tud egy adott időszakra előrejelzést adni. A számok segítségével az asztrológiánál jóval egyszerűbb módszerekkel kaphatsz választ arra, mi vár rád az elkövetkezendő időszakban.

Míg az éves hatások az adott évre szóló legfontosabb feladataidat mutatják meg, addig a havi energiák az érzelmeidre gyakorolt hatásokat szemléltetik számodra.

A hónap száma megmutatja számodra, hogy mi az a terület az életedben amihez kiemelkedő motiváció társul. Az április a remény hónapja, de vajon miben hoz kiemelkedőt számodra még ez a hónap?

Mit tanítanak neked a számok a Japán földrengésről?

Az elmúlt pénteken 2011 március 11-én a kora reggeli órákban a Richter skála szerinti közel 9-es erősségű földrengés rázta meg Japánt. Az ilyen eseményekre mindig felkapom a fejem, hiszen, amikor emberek tömegeit érintő esemény történik az mindannyiunk számára hatalmas tanítás, nem csak azoknak, akiket személyesen is érint. Te sem mehetsz el egy vállrándítással a történtek mellett.

Mit tanulhatsz nőként az anyagi biztonságról a Gazdag Papától?

Ezt a sztorit eddig csak a hozzám legközelebb álló barátaimnak mondtam el, mivel azt gondoltam annyira intim, hogy senki másra nem tartozik. Most, hogy látom, hogy mivel tudnék a legjobban segíteni neked, hogy nőként a maximális önbizalmat hozzam ki belőled, úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy nyílvánosan is elmeséljem.

Biztonság, harmónia és egyensúly egy nő életében

Az életemből 12 évet kizárólag a spirituális fejlődésnek szenteltem, ez alatt az idő alatt számtalan iskolában és közösségben megfordultam, ahol többnyire nőkkel hozott össze a sors, amiből idő közben barátságaim is kialakultak.

Ez alatt az idő alatt rá kellett jönnöm, hogy az iskolák, amiket elvégeztem rengeteg spirituális tudást és bölcsességet is adtak az idők során, de a többségük egyáltalán nem adott életre való tudást, amit a gyakorlatban konkrétan lehetne alkalmazni. Ugyanazt tapasztaltam itt is, mint az általános iskolában, a szakközép Iskolában és a főiskolán.

A nők kezében az erő...

Erről még soha nem írtam, de most már nem tudom szó nélkül hagyni..... Körülbelül éppen most 15 éve, hogy elkezdtem a tudatos spirituális önkeresést, ebből az elmúlt közel 3 évben már nem csak tanulok, hanem tanítom is mindazt, ami az utam során tapasztalatként megmaradt bennem. Rengeteg helyen megfordultam, számtalan iskolapadban ültem és nagyon sokat tanultam ez idő alatt...

Egy nagyon érdekes és nagyon fontos tényre lettem figyelmes.

Minden spirituális iskolában a hallgatók aránya körülbelül 80% nő és 20% férfi. Ahogy az elmúlt három évben a szammisztika.com olvasói statisztikáit nyomon követem ez az arány itt sincsen másképp. Mégsem hallottam még soha senkit komolyan foglalkozni ezzel a kérdéssel.

Mit tanít neked érzelmileg március hónap?

Nem csak az év energiája van hatással az életedre, bár kétségtelen, hogy az éves energia az, ami a legerősebb hatást gyakorolja rád, hiszen szellemi szinten, vagyis a gondolataidra, a legfontosabb értékeidre van hatással az adott évben.

A hónapok az érzelmeidre gyakorlonak hatás és megmutatják, hogy milyen belső hajtóerőid hogyan alakulnak az adott hónapban.

A harmadik titok: a sikeres embereknek sikeres szokásaik vannak!

"Az elmebajt úgy határozzák meg, hogy: 'ugyanazt csinálni, ugyanolyan módon, közben más eredményre számítani' Bizonyos mértékben mindnyájan elmarasztalhatóak vagyunk ebben. Őszíntén szembe kell nézni ezzel és határozottan cselekedni"
Bryan Tracy

Az első titok megmutatta neked, hogy a gondolkodásod meghatározza az egész életedet, hiszen belőle indul minden. A második titok lerántotta a leplet az érzelmeidről, amik hozzásegíthetnek az álmaid valóra váltásához, de könnyedén meg is akadályozhatják azt és lehúzhatnak a mélybe.

A harmadik titok megmutatja neked, hogyan miért fontos, hogy megvizsgáld milyen szokásaid vannak, mert a szokásaid meghatározzák az életed eredményességét is.

A második titok: az érzelmeid felemelhetnek az égig!

Nagyon sokan beszélnek pozitív gondolkodásról, a gondolkodás feletti kontrollról. Ez  tényleg nagyon fontos a gondolataid akár tudatosak, akár tudattalanok meghatározzák az egész életedet.

Amiről sokkal kevesebb szó esik, amire a gondolkodásod a legnagyobb befolyást gyakorolja azok az érzelmeid, vagyis a lelked, ami közvetít az életed konkrét történései és a gondolataid között. A legtöbb esetben az érzelmeid gátolnak meg abban, hogy valóra válthasd az álmaid 

Gondoltál már arra, hogy rosszul gondolkodsz a pénzről?

Ha az életed első titka a gondolkodás, akkor nyilvánvalóan az sem mindegy, hogy mit és hogyan gondolsz a pénzről.

Itt a gazdasági válság kenlős közepén nagyon fontos lenne, hogy beszéljünk róla, valójában mi mozgatja a pénzt.Az első titok: a gondolkodásod meghatározza az egész életed!


Számtalan könyvben, számtalan  író, számtalan formában leírta már, hogy a gondolkodásod meghatározza az egész életedet.

Mindannyian tudjuk ezt nagyon jól, miért olyan nehéz mégis megfogadni az tanácsot “Amire eleget gondolsz valósággá válik az életedben”.


Mi az a 3 kérdés amire mindenki választ szeretne kapni?

Szerintem te sem egy elvont misztikus tudomány tanulmányozására jelentkeztél a hírlevelekre. Szinte biztos vagyok benne, hogy az életed konkrét problémáira, kihívásaira keresel megoldást a számok tudományában.

Arról már elég sokat papoltam neked, hogy mennyire fontos a mély önismeret, amiben a születési dátumod és a neved tudnak neked segíteni. Arról azonban még elég keveset beszéltem neked, hogy a gyakorlatban milyen konkrét segítséget tudnak neked adni a számok.

A születési dátumod 7 titka!

Akármit is akarsz megváltozatni, javítani az életedben legyen szó az anyagi helyzetedről, az ideális hivatás megtalálásáról, vagy egy boldog párkapcsolatról alapvetően saját magaddal kell kezdened a változást.


Mindig arra törekszem, hogy a számmisztikát és mindazt, amiről a levelekben írok neked, vagy a videókban beszélek róla alapvetően gyakorlatias oldalról közelítsem meg, úgy hogy lehetőleg azonnal használható értéket adjak az életedhez.

A benned rejlő 3 titok

Mit kezdenél az életeddel, ha biztosan tudnád, hogy nem valhatsz kudarcot?

Fantasztikus érzés fokozatosan tudatára ébredni annak, hogy semmi sem történik véletlenül az életedben. Ez a tudat magabiztossággal tölt el a mindennapokban és önbizalmat önt beléd. Ha egyszer tudod, hogy nem vagy kiszolgáltatva a “véletleneknek” és a “szerencsének”, akkor azt is tudod, hogy képes vagy hatást gyakorolni mindarra, ami veled történik.

A számok tudománya feltárja számodra a benned rejlő titkot és fokozatosan elvezet téged az öntudatra ébredésre: “Te választottad a jelenlegi életedet és egyedül te vagy a felelős azért, hogy a lehető legjobbat hozd ki belőle”.

A 2011-es célkitűzéseid öt legfontosabb szabálya

Az első házifeladatod 2011-re, hogy írd le magadnak, mi az, amit el akarsz érni ebben az évben. Mi az, ami ha megvalósul 2011-ben, akkor elégedett leszel vele az év végén?

Nagyon sokan azért nem érnek el komoly sikereket az életükben, vagy azért nem tudnak komoly változásokat eszközölni, mert egyszerűen nem tűznek maguk elé semmilyen célt.A sikeres és gazdag emberek kivétel nélkül leírt célokkal rendelkeznek, aminek a megvalósításán folyamatosan dolgoznak.


  Blog2.jpg
SCHILLING PÉTER
Útmutató blogja
 
 

Útmutató Blog

az élethez...

 

A sikeres önismeret alapelvei! Hogyan élheted azt az életed, amire mindig is vágytál, de nem tudod milyen lépéseket kell megtenned annak érdekében, hogy végre belevághass?

 


 
Csatlakozz Te is Magyaroszág legnagyobb önismereti közösségégez a facebookon!
 
szammisztika.com a Facebookon