| INGYENES számmisztikai elemzés! | Kicsoda Schilling Péter? | Számmisztika Blog | Kapcsolat |

Útmutató blog az élethez...

Amire büszke lehetsz 2010-ben!

Vegiggondoltad már mennyire elképesztően sok minden történt veled az idei évben? Ha még nem került rá sor, akkor itt az ideje, hogy számot vess a mögötted álló esztendővel, mert talán nem is gondolnád, de elképesztően sok dolgot vittél véghez az idén is, amire méltán büszke lehetsz.

Ilyenkor az új év beköszönte előtt minden évben sorra veszem az elmúlt év történéseit, amik között bőséggel találok rengeteg megoldott nehézséget és nagyon sok sikert is, amik az adott pillanatban, talán nem is tűntek olyan komoly eredménynek, de igy utólag átgondolva nagyban hozzájárultak az év egészének a sikeréhez.

Át fogsz esni a ló másik oldalára…

4. Adventi lelki gyakorlat

A sikeres és boldog élet néhány fontos alappilléren nyugszik. A belső hangot meg kell hallanod, szembe kell nézned valódi önmagaddal, és meg kell találnod magadban a szenvedélyt. De önmagában még ez a három dolog is kevés, szükség van még valamire, mert még mindig billeg az asztal, és ha nem teszed helyére a negyedik lábát, akkor bizony felborul.

Az akarásnak nyögés a vége
3. Adventi lelki gyakorlat

A boldog és sikeres életet nem elég akarni, ennél sokkal többre van szükség, olyasmire, ami a lelked legmélyéről fakad és átjárja az egész testedet. Ezen a héten erről fogok neked beszélni, és azt is megmutatom neked, hol kell keresned a megoldást.

Az elmúlt két hétben bemutattam neked, miként hallgass a belső hangra és minként tűzz célokat magad elé. Ezen a héten arról fogok beszélni neked, miből meríthetsz erőt a céljaid valóráváltásához.

A bőség nem szerencse kérdése!
2.Adventi lelki gyakorlat


Ha azt gondolod, hogy bőségben és gazdagon élni csupán szerencse kérdése, akkor nagyon tévedsz. Azok az emberek, akik képesek megteremteni életük során a bőséget, mindannyian birtokában vannak egy képességnek, amit bárki megtanulhat. Erről szól advent második hetének üzenete.

A második sarkalatos erény az igazságosság, ennek a száma a 8-as. A 8-as szám a tudatos szembenézés önmagaddal, a saját lehetőségeiddel, és ez a szám egyben a pénz és a bőség száma is.

Te vagy a főszereplő életed filmjében, de ki a rendező?
1. Adventi lelki gyakorlat

Sokan azt gondolják, hogy bölcs csak egy nagyon öreg ember lehet, pedig a bölcsesség nem kor kérdése. Advent első hete a bölcsesség erényének jegyében telik. Meg kell vizsgálnod mennyire vagy birtokában azoknak a képességeknek, amit a bölcsesség jelent.

Karácsonyhoz közeledve meg kell vizsgálnod az életed, hogy megtisztítsd a lelkedet minden olyan tényezőtől, ami hátráltat téged az életben. Az Advent négy hetének lelki megtisztulása, négy különböző életterületet, az úgynevezett sarkalatos erényeket érinti, ezek közül az első a bölcsesség.

Kezd 2011-et tiszta lappal!
Tegyél rendet az életedben!

Mielőtt elkezdődne az új év, amikor minden tiszta lappal indul érdemes rendet tenni nem csak az otthonodban, hanem az életedben is. A Karácsonyt megelőző 4 adventi hét arról szól, hogy meg kell vizsgálnod az életed négy sarkalatos pontját, és ha hiányosságot találsza, akkor rendbe kell tenned, ki kell tisztítanod.

Egy lelki gyakorlatra hívlak most téged Advent négy hetére, amit ha tisztességgel végig csinálsz, akkor tiszta lappal kezdhetsz neki a következő évnek, mert rend lesz a lelkedben. A boldog élet titka, hogy életünk 4 pillére stabilan álljon, mert ha bármelyik imbolyog, akkor az egész életed bizonytalan lesz.


Senki sem lát bele az életedbe!
 
Így igazán a problémáidra sem tudja senki a tökéletes megoldást!
 
 
Egy fontos félreértést szeretnék tisztázni veled! Még a számmisztika sem lát bele az életedbe! Talán némi csalódást fogok ezzel okozni neked, de hidd el, hogy végül azt fogod mondani, hogy tényleg jól van ez így.
 
Feltûnõen sok levelet kapok, ami úgy kezdõdik, hogy "Nem is mesélek hosszan magamról, úgyis belelátsz az életembe, hiszen tudod a születési dátumomat...".
 
A születési dátumod valójában nem sokat mutat meg a valódi, hétköznapi életedbõl. De akkor mire jó ez az egész, és egyáltalán mi a fenét csinálunk itt?
 


Mi vár rád 2011-ben?

Minden új esztendő egy újabb lépcső az emberiség számára, hogy valami merőben újat tanuljon önmagáról. Még ha nem is úgy tűnik számodra, de egy folyamtos fejlődési spirálon utazunk, és azok akik ezt felismerik és megértik segítik mindazok, akik számára mindez láthatatlan.

A legnagyobb eredmények az életedben a legritkább esetben mutatkoznak meg mindennapi látványos dolgokban, ezek a legtöbbször csendben, lassan, a felszín mögött húzodva történnek meg. Ezeket az energiákat csak az olyan tudatosan tanuló és fejlődni vágyó emberek veszik észre és élik meg mélységében, amilyen te magad is vagy.


Miért mindig ott felejtesz el fejlődni, ahol a leginkább kellene?

Ahogy behatóbban kezdtem tanulmányozni a problémákat, amikre a legtöbben megoldást szeretnének találni az életükben, arra lettem figyelmes, hogy a leggyakoribb problémák (anyagi problémák és a párkapcsolat) , többségében nagyon is azonos gyökerűek.

Rájöttem arra is, hogy a legtöbben éppen az életünk azon területén felejtünk el fejlődni, ahol a legnagyobb szükség lenne rá, ezért akármennyire előre szaladunk a spirituális fejlődésben, az elhanyagolt területek időről-időre visszarántanak, hogy megmutassák valamiről csúnyán elfeledkeztél.

Ez nem a te hibád, én is beleesem ebbe időről időre, az ember így tanul!


2010, a hited próbája!
Ha egy nehéz időszakban és nehéz helyzetben vagy, úgy érzed hogy nem úgy működik az életed, ahogyan kellene, akkor minden esetben az a legnagyobb segítség, ha megérted, hogy pontosan mi történik körülötted.

Nem csak az egyéni életed, a saját döntéseid vannak hatással az életedre, hanem egy folyamatosan változó energetikai rendszernek is a része vagy, ami éppen most alakul át, a te érdekedben is. Ha megérted, hogy mi történik, akkor elfogadod és elengeded a görcsöt a mindennapjaidból

Mi a fontosabb a szex, vagy egy jó beszélgetés?

Kérdezzük meg a nevedet!

 

Ha kíváncsi vagy rá milyen energiák dominálnak a párkapcsolatodban, vagy  hogy gyakorlatias, vagy szellemi munka való e neked, akkor a neved betűi most is útmutatást adnak neked ezen a két fontos életterületen.

Mivel a neved betűit bizonyos számértékekkel lehet összekapcsolni, ezért a számok segítségével az is megállapítható, hogy milyen típusú ember vagy. Míg bizonyos számok inkább a hétköznapi, anyagi valósághoz köthetőek, addig más számok a szellemi energiákhoz kapcsolódnak. A kettő pedig fontos útmutatással szolgál a párkapcsolat és a munka területén isNeved kezdőbetűi árulkodnak rólad!

 

A családneved és a keresztneved első betűi olyanok, mint a két szemed, amibe belenézve egész univerzum tárul fel rólad. A neved olyan, mint a királyok uralkodói ékszerei, a korona, a jogar és az országalma.

 

A korona a családneved, a jogar a keresztneved, az országalma pedig a beceneved. A betűk pedig olyanok, mint a drágakövek az uralkodói jelvényeken.  Az első betű ezek között is a legszebb ékszer, ami alapvetően meghatározza az egész egyéniségedet.


Tudod miért becéznek téged?

 

Elképesztően izgalmas dologra jöttem rá néhány éve! Azt vettem észre, hogy bármilyen társaságba kerülök, egy rövid idő után automatikusan elkezdenek „Peti”-nek szólitani. Először azt gondoltam csak kedvességből, később rájöttem, hogy ennél sokkal többről van szó. 

 

Természetesen az sem véltetlen,hogy téged hogyan szólítanak a családod tagjai, a barátaid, vagy a kollégáid. Ez egyszerűen és tömören fogalmazva annyit jelent, hogy egy meghatározott „szerepet” tölteszt be az életükben és ezt a szerepet jól tükrözik a beceneved betűiből kiolvasható számértékek jelentései.


 


Miért küzd 7 millió magyar tartós anyagi és párkapcsolati problémákkal?

Sokat gondolkodtam a nyár elején végzett kutatásaink eredményén, ami az általatok a „Varázsdobozba” bedobott mindennapi problémáitokat tartalmazza.
 
Azt akartam ebben a kutatásban kideríteni, hogy mik azok a legnyomasztóbb kérdések, amik a leginkább foglalkoztatnak benneteket és, amihez megoldást vártok az élettől.

A kutatásban több mint 12.000-en vettetek részt, ami már igen jelentős felmérésnek számít. A kutatást kiértékelve döbbenetes felismerésre jutottam a napokban


2012, a visszaszámlálás megkezdődött?!

 

Akárhogy is nézzük, egy olyan folyamat részesei vagyunk, amit már nem tudunk visszafordítani, az emberiség felemelkedése elkezdődött és ez, mint minden átalakulás sok fájdalommal, sok nehézséggel jár.

 

Olyan ez mint egy vajúdási folyamat a gyermek megszületése előtt és az igazi átalakulás még csak most kezdődik el. Bármilyen nehéznek érzed is most az életed ez szinte természetes része annak az átalakulásnak, aminek mindannyian részesei vagyunk. Nem csak neked nehéz, hanem mindenkinek.

 


Ha úgy érzed, szétesik körülötted minden az nem a véletlen műve!

 

 

Bármerre járok, úton-útfélen azt látom, azt hallom barátaimtól, ismerőseimtől, hogy nem igazán működnek a dolgaik, mintha szétesne körülöttük minden, ami eddig működött. A helyzet az, hogy ezt még én is érzem a saját életemen, és ha te is hasonlóan érzel az egyáltalán nem a véletlen műve. De mi történik valójában?

 


Hogyan kell jól kérdezni?
 
A közelmúltban felkértek szakértőnek egy nőknek szóló életmód programhoz. Ebben a programban jó néhány szakértő segítségével azt a kérdést járjuk körül, hogy miért olyan nehéz a nőknek tartósan megváltoztatni az életmódjukat, egészségesebbnek és karcsúbbnak lenniük.
Szakértőként azt a feladatot kaptam, hogy a születési dátum és a számok segítségével adjak választ a program résztvevőinek erre a fontos kérdésre és adjak tanácsot, hogy miként tudnának változtatni.

10-ből 9-en magánéleti problémáikból
keresnek kiutat...
 
 
Úgy érzed olyan események történnek az életedben, amiket nem tudsz irányítani? A közelmúltban drasztikusan megváltozott az életed? Nehezen jössz ki a családoddal?  Nem találod a hangot életed párjával, vagy a gyermekeiddel? Problémák vannak a munkahelyeden? Megoldhatatlannak tűnő pénzügyi problémáid vannak?
 
Ha csak az egyik kérdésre is "IGEN" volt a válasz, akkor azt jelenti, hogy magánéleti problémákkal küzdesz.

Miért nem leszel soha boldogabb?!
 
Amikor megkérdezel valakit, hogy mit akar az életben, mi az amire a leginkább vágyik, akkor a legtöbbször semmi mást nem mond, mint, hogy BOLDOGABB akarok lenni,. Ugye milyen sokszor hallottad már ezeket a szavakat? Talán épp a saját szádból hallhattad a leggyakrabban.
 
Vajon miért nem lesznek soha boldogabbak, akik boldogabbak akarnak lenni?


Hogyan tehet sikeressé a számmisztika?
 
Már annyit beszéltünk számítási módszerekről, a számok jelentéseiről, hogy bizonyára tele van vele a fejed. Amiről nagyon kevés szó esett eddig az, hogy miként válhat az életed valóban sikeressé és kiegyensúlyozottá.
 
Szinte le merném fogadni, hogy Te is azért kezdted el olvasni a leveleket, azért kezdtél el tanulni, hogy a magánéleti problémáidra megoldást gyógyírt keress.
 
A számmisztika mint módszer fantasztikus, de csak akkor, ha a gyakorlati életbe is át tudod ültetni mindazt, amit elméletben megtanultál.
 
 


  Blog2.jpg
SCHILLING PÉTER
Útmutató blogja
 
 

Útmutató Blog

az élethez...

 

A sikeres önismeret alapelvei! Hogyan élheted azt az életed, amire mindig is vágytál, de nem tudod milyen lépéseket kell megtenned annak érdekében, hogy végre belevághass?

 


 
Csatlakozz Te is Magyaroszág legnagyobb önismereti közösségégez a facebookon!
 
szammisztika.com a Facebookon