| INGYENES számmisztikai elemzés! | Kicsoda Schilling Péter? | Számmisztika Blog | Kapcsolat |

Útmutató blog az élethez...

Írtál már győzelmi listát?
 
Nagyon sokszor mondtam már, de ezt sem lehet elégszer elismételni, hogy a számmisztika színes eszköztára, akkor válik értékké a kezedben, ha tudod, hogy merre tartasz az életedben.
 
Pontos célkitűzésekre van szükséged, hiszen az életed egy fantasztikus utazás és mint minden utazás az életed is csak akkor lesz élményekkel teli és boldog élmény, ha előre eltervezel mindent.
 
De nem csak az előre tervezés a fontos, hanem azt is érdemes időről időre áttekinteni mit értél el mindabból, amit terveztél. Hiszen ha hazatérsz egy kellemes utazás után az a minimum, hogy a szeretteidnek megmutatod a fényképeket, amit készítettél és elmeséled a legfontosabb eseményeket, amik útközben történtek veled.
 
Miért csak egy utazásra gondolnál vissza szívesen, hiszen minden évben számtalan fantasztikus élmény ér téged, persze időnként nehézségekkel fűszerezve. Most megmutatom neked, miért nagyon fontos, hogy az év végéhez közeledve elkészítsd a saját győzelmi listádat.

 
Neked is vannak különleges képességeid...

 

Nem győzöm elégszer elismételni, hogy egyszeri, megismételhet és különleges ember vagy, egy különleges feladattal, egy különleges küldetéssel, amit itt és most kell betöltened ebben a földi életedben.

A különleges küldetésed betöltése a kulcsa a boldog életednek!

Nem szabad elfelejtened soha, hogy ez a küldetés az, ami teljessé teszi az életedet, ez a küldetés az, amit mindig is kerestél, ez a küldetés az, ami csak arra vár, hogy észrevedd és elvállald.

 A küldetésed a különleges képességeid felismerésében rejlik...

Ez a különleges küldetés kódolva van a születési dátumodban, de ahhoz, hogy kiolvashasd belőle szükséged van egy eszközre, amit én csak számmisztikai mátrixnak hívok.


Mikor jönnek a nagy fordulópontok az életedben?

 

Az életében vannak sorsfordulók, melyek talán örökre megváltoztatják azt, ezek nem minden esetben köthetőek valami társadalmi eseményhez, mint a gyermek születése, vagy a házasság, sokkal inkább egy belső átalakulást jelentenek, melynek következtében attól a pillanattól fogva más irányt vesz az életed.  Most megmutatom neked, hogyan tudod kiszámolni ezeket a fordulópontokat az életedben
 


 
Eljön a Te napod!
A kérdés csak az mikor?
 
 
Szerintem nincs ember a földön, aki ne tette volna fel a kérdést, hogy mikor jön el az életében az a pillanat, amire mindig is várt? Könnyen lehet, hogy már többször is megtörtént veled hogy ott volt az orrod előtt a lehetőség, érezted a késztetést mégsem mertél lépni.
 
Akár, elhiszed, akár nem vannak olyan lehetőségek, amik csak 9 évente egyszer jönnek el, sőt vannak olyanok is, amik ennél is ritkábban.
 
Az a szerencsénk, hogy ezeknek a lehetőségeknek az előrejelzésére megvannak a számmisztika egyedülállóan egyszerű módszerei.

 
Az "Új" gyekerek számmisztikája más?!
 
De kik azok az "új" gyerekek? "Új" gyekekek alatt, olyan magas rezgéssel és tudatossággal született gyekekeket értek, akik érzelmileg és spirituálisan is sokkal fejletebbek a korábbi időszakban született gyermekeknél.
 
Az "új" gyerkek olyan tudást hoznak magukkal születésüknél fogva, ami lehetővé teszi számukra, hogy egy sokkal magasabb nézőpontból lássanak rá a világ dolgaira.
 
Az "Új" gyerekek, egyeben "Új" küldetést is hoznak az emberiség számára a spirituális felemelkedéssel kapcsolatban. Ennek megfelelően sokuk számára, de legfőképpen a 2000 után született gyerekeknek már nem alkalmazhatóak a régi módszerek, legalábbis nem abban a formában, ahogy eddig. A számmisztikában is egy teljesen új megközelítést igényelnek, ami merőben eltér attól, ahogy eddig használtuk ezt a módszert. 

Mikor születtél valójában?
 
Egy többször is feltett és végül is jogos kérdésre fogok ma válaszolni, ami a naptárunkkal kapcsolatos. Közismert tény ugyanis hogy a ma is használatos Gergely naptár csak a XVI. század végén 1582-ben XIII. Gergely pápa által került bevezetésre felváltva a Julius Ceasar által i.e. 46-ban bevezetett Julián naptárat.
 
Ezek a tények felvetik azt a teljesen jogos kérdést, hogy mihez képest születtünk azon a napon, amikor születtünk, vagyis helyes e a születési dátumunk és a számításkor a megfelelő számokat használjuk e.
 
Vannak ugyanis kultúrák, ahol a miénktől eltérő teljesen más időszámítást használnak! Felvetődik a kérdés, hogy akkor melyik időszámítás a helyes?  

Ne akard tudni előre!
 
Rengetegen teszik fel nekem a kérdést, hogy miképpen tudnának megfelelő időpontot választani számmisztikailag egy adott eseménynek.
 
Valaki a házasságkötéshez, valaki egy vállalkozás beindításához, vagy költözéshez keres ideális időpontot. A legtöbben azonban megfeledkeznek egy nagyon fontos tényezőről.
 
Mindannyian azért születtünk ide a földre, hogy bizonyos tervszerű tapasztalásokat szerezzünk. Ez a tervszerű tapasztalás kódolva van a születési dátumunkban, ami megismerhető és kiolvasható energiák és lehetőségek, de semmi esetre sem konkrétumok szintjén.
 
Amikor időpontot keresel egy eseményhez, az olyan, mintha a színpadon játszó színész az előadás közben akarná megváltoztatni a forgatókönyvet.

  Hogy éreznéd magad, ha holnaptól megváltozna az arcod?
 
Elképesztő érzés lenne belenézni a tükörbe igaz? Gyakorlatilag újra kellene kezdened az egész életedet.
 
Ne ijedj meg, ez nem fog megtörténni veled, azonban van egy nagyon fontos tulajdonságod, egy személyiségjegyed, ami akár egyik napról a másikra megváltozhat.
 
Ez a tulajdonság nem más, mint a neved. A házzasság után a legtöbb nő felveszi a férje nevét részben, vagy teljesen nem gondolva arra, hogy ezzel alapvetően változtatja meg az egész addigi életét. 

 

Mit jelent a neved és hogyan számolj vele?

Hogyan tudhatom meg a nevemből, milyen szerepet töltök be ebben a világban, milyen hatással vagyok az emberekre és mit tudok adni magamból?

 

Az születési dátum a belső megéléseim tükre, miből tudhatom meg a külvilágban betöltött szerepemet?  

A válasz nagyon egyszerű, míg a születési dátum a belül zajló megélések tükre, addig a neved tartalmaz mindent, amit azok számára nyújtasz, akikkel kapcsolatba kerülsz életed során. Ez legalább annyira fontos, mint a belső, megéléseid, hiszen, az ember társas lény.

 

   


Tudd meg mire születtél!
 
Az előző üzenetemet azzal zártam, hogy egyedi és megismételhetetlen különleges ember vagy, különleges feladattal. Ennek a felismeréséhez az élet számtalan eszközt ad a kezedbe, melyek között vannak nagyon bonyolultak és vannak elképesztően egyszerűek.
 
Nagy tévedés azt gondolni, hogy a bonyolult módszer egyben jobb is. Bizonyos esetekben inkább árt, semmint használ, ha nehezen érthető összefüggéseket kell megértened egy amúgy is nagyon nehéz témában, mint az önismeret.
 
A számmisztika két elképesztően egyszerű eszközt ad neked, az egyik a születési dátumod, a másik a neved. Mindkettő könnyen megfejthető és a benne rejlő információk nagyon is kézzel foghatóak.
 
A neved és a születési dátumod az életed más és más területeire nézve adnak neked fontos tudnivalókat, de vajon mik ezek?
 

Tudtad, hogy 1 nap alatt megváltozhat az életed?

Olyan tudást fogok megosztani veled az elkövetkezendő hetekben, amiről eddig kevés szó esett, de annál fontosabb, hogy mihamarabb elkezdjek beszélni erről, hiszen enélkül nem lehet teljes a kép.
Minden, amire szükséged lehet, minden nagy változás, akár 1 nap alatt megtörténhet az életedben. Semmiképpen nem kell nagy hókuszpókuszra gondolnod. Ha jól figyelsz, akkor sok mindent elmondtam már neked a számmisztika egyszerű módszerei közül, de ennek ellenére nagyon sok minden van még amiről eddig nem nagyon beszéltem
 

Neked is jár egy alma, nem veszed el?

 

Nagyon sok levelet és blogbejegyzést kapok a pénzzel és annak hiányával kapcsolatban, de csak elvétve kapok arról, hogy valaki észrevette volna, hogy az Univerzum mennyi ajándékot tesz minden nap a lábai elé. Valójában az Univerzum korlátlan bõséget biztosít mindannyiunk számára, az egyetlen kérdés, hogy észrevesszük e.

 

Tegyük fel, hogy van egy asztal tele almával. Ezen az asztalon minden embernek van egy alma. Ezt úgy értem, hogy ha a Föld lakossága 6 milliárd fõ, akkor ezen az asztalon 6 milliárd alma van. Ez az alma minden nap ott van az asztalon és mindíg friss, sak arra vár, hogy Te is elvedd a nap végén a saját almádat.
2009 az apró lépések éve!
 
Sokat beszéltem már róla, hogy 2009 a szenvedély éve, de most újra előveszem a 2009 témát, mivel új felismeréseim vannak, azzal kapcsolatban, hogy milyen energiákat tartogat még ez az év.
 
Ha összeadod az év számait 2+0+0+9 = 11 számot kapod. A 11-es szám a belső erő száma. Ez a szimbólum sok mindent jelent, többek között a benned szunnyadó szenvedély felébresztésenek a lehetőségére is utal, de más érdekességeket is tartogat az év számunkra.
 
Ha figyeled magad, akkor te is észreveheted minden évben, hogy az adott év száma mit tartogat a számodra.

Végre fellélegezhetsz!
 
 
Egyik alkalommal egy bicikli túrán jöttem rá az élet egyik legfontosabb törvényére. Amikor az ember egy hosszú több tíz kilométeres túrán vesz részt, egymást váltják az emelkedők és a lejtők. Ahhoz hogy egy hosszú lejtőn kényelmesen gurulhassak lefelé minden megeröltetés nélkül, előbb egy nagyon kemény emelkedőt kell megmásznom.
 
Az előbbi állítás persze fordítva is igaz, minden kemény emelkedőt egy kellemes lejtő követ, ahol kényelmesen élvezhetjük a korábbi kemény munkánk eredményét.
 
Az életben a legnehezebb, legfájdalmasabb helyzetet is mindig egy örömteli fényes időszak követi. Az egyetlen kérdés, hogy képes vagy e észrevenni, hogy az éjszakából végre reggel lett.

Mindenki eladja egyszer a lelkét az ördögnek!
 
Ne ijedj meg nem bűncselekményre foglak buzdítani. Egy olyan élethelyzetről fogok neked beszélni, amibe mindannyian belekerülünk legalább egyszer az életünk során.
 
Minden, ami rossz az életünkben hajlamosak vagyunk ráfogni valamilyen külső tényezőre. Ha más felelőst nem találunk, akkor megteszi maga az Ördög is, pedig a rosszat és a jót is magunk hozzuk létre.
 
Az Ördög a halál után a másik nagy félreértett szimbólum, pedig csak egy nehézséget és egyben lelki fejlődést magában hordozó szimbólum mindannyiunk életében, ami a 15-ös számhoz kapcsolódik.
 


Te is félsz a 13-as számtól?
 
A 13-as szám a legellentmondásosabb számok közé tartozik a történelemben. Nagyon sokan félnek tőle, mert szerencsétlen számnak tartják. Ha péntekre esik a hónap 13. napja, akkor egy különösen szerencsétlen napnak gondolják, azok, akik félnek ettől a számtól.
 
Van olyan szálloda, aminek nincs 13. emelete és sokszor 13-as szobát sem számoznak meg, egyszerüen átugorják ezt a számot. A versenyeken sem osztanak ki 13-as mezt és az autó, vagy motorversenyeken is mellőzik ezt a számot.
 
A 13-as szám jelentése azonban tökéletesen félreértett, és félremagyarázott szimbólum, itt az ideje, hogy rendet tegyünk a szám jelentése körül.

Az egyjegyű számokra épül az Univerzum!
 
Rengeteg szám vesz körül bennünket és ezek többsége nem csupán egy számjegyből áll, mégis az egyjegyű számok energiájára vezethető vissza az összes többi.
 
Mielőtt az összetett számokat akarod megérteni, meg kell értened az 1-től 9-ig terjedő számok minőségét, mert ennek segítségével már most elkezdheted a többjegyű számok értelmezését.
 
Az előző üzenetben már megnéztük mit jelentenek a számok 1-től 5-ig, most ezt a sorozatot folytatom, hogy megérthesd mind a 9 szám minőségét.
 


Vannak számok, amik rendszeresen visszatérnek az életedbe?
 
Nem csak a születési dátumod számai meghatározóak az életedben. Rengeteg szám vesz körül  nap mint nap, amiket talán észre sem veszel, mégis szerves része az életednek.
 
Ilyen számok lehetnek a házszámok, az ajtó, vagy emeletszámok, irányítószámok, vagy akár a rendszámok.
 
Minden szám, amivel kapcsolatba kerülsz életed során valamilyen energiát, valamilyen lehetőséget hordoz számodra, itt az ideje, hogy ezekre is odafigyelj!

Minden nap egy új lehetőség!

Ha nem tudod felismerni elmegy melletted, anélkül, hogy észrevenned! 

 

A világ, ami körül vesz minket folyamatosan változik. Ami az egyik pillanatban még egy lehetőség a boldogságra, a következő pillanatban már csak szomorúságot és fájdalmat okoz.

 

Az a változás, amiben élünk, valójában maga az élet, energiák sokaságának játéka, ami magában hordja a lehetőségeinket minden pillanatban.

 

Ezeknek a változatos energiának, vagyis a lehetőségeinknek a leírására nagyon sokféle rendszer létezik, melyeknek többsége valamilyen formában számokkal és az idővel dolgozik.


Mikor kezdődik az igazi életed?

 

Az életben az igazi lehetőségeid, azok a történések, amik összhangban vannak a születési képleteddel, csak egy bizonyos korban kezdenek hatni rád. Ezt a kort a számmisztika úgy hívja, hogy a lelki érettség kora. A születési dátum segítségével nagyon egyszerűen kiszámíthatod.

 

A lelki érettség kora, valójában kódoltan benne van a születési dátumodban. Csak egy egyszerű törvényszerűséget kell megismerned és kiolvashatod ezt az időpontot.

   Blog2.jpg
SCHILLING PÉTER
Útmutató blogja
 
 

Útmutató Blog

az élethez...

 

A sikeres önismeret alapelvei! Hogyan élheted azt az életed, amire mindig is vágytál, de nem tudod milyen lépéseket kell megtenned annak érdekében, hogy végre belevághass?

 


 
Csatlakozz Te is Magyaroszág legnagyobb önismereti közösségégez a facebookon!
 
szammisztika.com a Facebookon