Print PDF

2012 fellazítja a beragadt energiákat

Ez az év sok tekintetben váratlan fordulatokat hoz az életedbe, hiszen mindenféle kérdés, előzetes bejelentés vagy élőjel nélkül a feje tetejére állít körülötted szinte mindent. Olyan sokkhatások követik most egymást, amik akkor is kibillentenek az eddig megszokott és bebetonozott életmenetedből, ha eddig a finom és lassabb változásnak még képes voltál ellenállni.


Eljött az ideje, hogy minden energia, ami a régi világba ragaszt téged elemi erővel robbanjon szét körülötted.


Most mar nem kereshetsz kényelmes kifogásokat, amik segítségével kibújhatsz a szükséges változás alól. Akar így, akar úgy a változás mindenképpen megtörténik a beleegyezéseddel és szabad akarati döntéseddel vagy anélkül. Olyan energiák áramlanak most be a föld bolygóra, amik elviselhetetlenné tennék az életed a tudatosságod eddig megszokott dimenziójában.

Ugranod kell, máskülönben magával sodor a új energia tsunami erejű áramlása. Miden ami körülötted történik legyen "jó" vagy legyen "rossz" óriási erejű földrengésként rázza most meg az életed. És mint minden erős földrengés felrepeszti a megszilárdult külső rétegeket, hogy a belülről kiáramló erő képes legyen szabad utat találni magának a felszín irányába.


Ami történik most az nem más mint a saját egyedülálló erőd öntudatra ébredése

Ha nem vagy tudatában ennek, akkor ez a változás olyan, mintha egy külső katasztrófa kísérné, pedig valójában egy melyről jövő belső átalakulás első jelei azok, amiket ebben a pillanatban tapasztalsz.


Nincsenek most stabil kapaszkodók, amik az utolsó pillanatban kimenekíthetnének téged. Ezek mind szertefoszlottak és köddé váltak. Magadban kell most megtalálnod a földelési pontot az új energia számára. Egyedül te viheted végbe ezt a változást. Olyan ez mint a születés, ami óriási fájdalmakkal jár, de az eredménye egy új és semmi máshoz  sem hasonlítható élet
Hozzászólások (92)Add Comment
...
Írta: Fehér Gabi, június 26, 2012
Köszönöm Péter!
Megint a legjobbkor "érkeztél".
...
Írta: Eszter, június 25, 2012
Sokkoló dolgok történnek teljesen váratlanul,sokszor nem értem,háborgok is felettébbbb....mint kéne...a tehetetlenség az"ÚR"néha hiszek a csodákba!!!!!pedig elég ritka vendég,de azt az egyet nem birom felfogni(elhinni mégugy sem)hogy az ember a sorsát maga alakitja???!!!!mert akkor sokan nem igy állnónk a megelégedéssel!!!de azért köszönöm Péter a sok jó útra valót!!!!!!
...
Írta: Szaszkó István, június 25, 2012
Kedves Péter!! Sokat tanultam abból, amit írtál nekem, de próbálj ill.próbáljatok pozítivan gondolkodni és remélni a jobb eljövetelét akkor, ha 54 évesek vagytok, 3 éve nincs munkátok és néha nincs mit ennetek, valamint az Internethez csak a Keresztlányoméknál /aki egyébként nagyon aranyos/ tudok csak hozzáférni, továbbá fázis késésben tudok csak Péter az üzeneteidhez eljutni. Könnyü ám ajánlani /és ezt nem bántásképpen mondom/ ezt meg azt rendeljem meg, ez meg az lesz nekem olyan nagyon jó. Gondolkodjatok el azon is, hogy egy Asztrológus Hölgy 12 évvel ezelött azt igérte nekem, hogy 52 éves koromra olyan egszisztenciát fogok teremteni magamnak, amely minden képzeletemet felül mulja, pár betegséget és mütétet is jósolt, amelyek bejöttek, de a jó lét az nem!! Gondolkozzatok el ezen és azon is, hogy én csodálom Pétert és azokat az embereket, akik neki segírenek ill.dolgoznak vele, nem biztos, hogy mindenkinek tudnak segíteni. Tisztelettel Szaszkó István
...
Írta: Zsuzsi, június 25, 2012
Kedves Péter !
Sok írásodat olvastam és pont ma gondoltam arra, hogy holnap kell lépnem és olyan erőfeszítéseket kell hogy tegyek, amivel a jövőmet befolyásolni tudom.
Ezt nagyon komolyan holnap elkezdem és amikor megkapom amit kitűzök magamnak, akkor annak is fogom köszönni, hogy a sugallatomra Te most hozzám siettél és megerősítettél abban, hogy igen tenni kell azért, hogy változás legyen.
...
Írta: kállai Teri, június 24, 2012
Kedves Péter!
Szívből köszönöm a leveleidet, "nagy rajongód " vagyok, az élet színpadán egy hatlmas vezetőnek tartalak! A mostani írásodban felkészíted az embereket a változásra-ez így van, én is azt érzem, ITT AZ IDŐ-és egy belsőhang kb. két hete azt mondta nekem: ELKEZDŐDÖTT!- igaz, nem értettem ez mit jelenthet, most is töröm a fejem, de lehet hogy a leveledben leírtad a választ, erre a "kényszer képzeletre". Véleményem, hogy az emberek,a saját sorsukat 95%-ban alakítják! A fennmaradó 5%- külső behatások. Aki az egész életét úgy éli le,hogy felelősséggel tartozik azért, ahogy tudatosan döntött a dolgai alakulásában,- és ahogy a jövő tekintetében dönteni fog,vállalva annak minden kockázatát- nem sok váratlan rossz esemény zavarhatja meg az életvitelét és meggyőződésem,hogy az ilyen embereknek most eljön a KÁNAÁN! üdvözlettel Teréz
...
Írta: Kata, június 24, 2012
Bennem a sok kérdés mellett az is ott kiált, vajon hogy fizesse ki az a hónapról-hónapra, vagy akár napról-napra élő ember a számára talán egy hétre való élelmiszer árát a BŐSÉG elérésének megoldásáért?? A BŐSÉG többnyire azoknak marad álom, akik talán még internettel sem rendelkeznek, nemhogy tisztességes megélhetéssel. Néha talán nem ártana elgondolkozni, van-e az életünkben valódi SZERETET, valódi SEGÍTŐ SZÁNDÉK, valódi EGYÜTTÉRZÉS...
...
Írta: Erzsébet, június 23, 2012
Kedves Péter!

Hálásan köszönök minden levelét,jó előre tudni hogy történni fog valami,van idő lélekben felkészülni.Ha a régi falak bontása jön az jo lesz, mert Én évek óta falakba ütközöm,nem találom a kijáratot.És sok olyan helyzet van már amiből már rég ki kellett volna mennem.Talán most jön lehetőség.
Üdv. Erzsébet
...
Írta: Ilona, június 23, 2012
Köszönöm Péter az előre jelzést.
Sajnos idén eddig sok rosszat kaptam,a kevés jó mellett,nagyon várom az újabb "sokkot"legyen az bármi!
Még egyszer köszönöm
...
Írta: Karolina, június 23, 2012
Kedves Péter!
Ebben az évben a robbanásszerű változások valóban úgy átalakították az életemet, hogy még kedves sorait is ritkán és felületesen olvasom.Elveszek a gondjaim és betegségeim között,keserű tehetetlenségemben sokszor szinte feladom a harcot.Köszönöm, hogy ezt valószínű tudva mégis gondol rám, fáradhatatlanul próbál erőt adni, tartani bennem a lelket. Isten áldja meg érte, és tartsa meg nekem tanácsadó lelki társnak még akkor is, ha sokszor nem teszem meg, amit kér.Üdvözlettel nagy tisztelője: Karolina
...
Írta: marika, június 23, 2012
köszönöm,hogy vagy...már eddig is jó dolgok történtek,de most várom is hogy még jöjjön valami nagyon uj és jó,de ugyakkor meg is ijedtem egy kicsit...
de reménykedem...még egyszer köszönöm,hogy sok erőt és energiát kaptam
...
Írta: Mónika, június 23, 2012
Kedves Péter! Nem tudom,hogy csinálod de azt amit most itt olvastam teljesen megfelel a jelenlegi élethelyzetemnek. Iszonyat kétségbe esett vagyok mert valóban olyan eseményeknek vagyok az elején amin már nem változtathatok,nem másíthatok, meg fog történni akár akarom akár nem. És innen tényleg nincs visszautam. Arra kell tovább folytatnom akaratom ellenére..........amerre nem szeretném..... egy zseni vagy még akkor is ha sajnálom hogy igazad van...
...
Írta: Tünde, június 23, 2012
Kedves Péter!
Hihetetlen az előrejelzésed!Ebben az évben nagyon sok változás történt az életemben,de most kb.3 hete olyan robbanás történt,hogy felforgatta az eddig féltve őrzött kis világomat!Olyan váratlanul a semmiből és olyan erővel,amit el sem tudtam képzelni,hogy ilyen létezhet!Állandóan harcolok magammal az érzéseimmel,az egommal,közben pedig automatikusan bontom le a falaimat,amit észre sem vennék,ha a barátaim nem jeleznének vissza!Ők már olyan dolgokat látnak velem kapcsolatosan,hogy mi fog velem történni,amit el sem merek hinni!Őszintén szólva egész életemben erre vágytam,csak nem hittem,hogy létezik.Ha tényleg sikerül,akkor elmondhatom,hogy nagy utat tettem meg és sikerül teljesíteni a feladatomat!Fura érzés,amikor teszel vmit,nincs rá magyarázat hogy miért,csak belülről,mélyen érzed hogy ezt kell tenned.pl.meglátsz egy fotót és tudod mi a feladatod.Harcolsz ellene,de az élet nem engedi hogy megfutamodj,és sorozatos próbatételnek vagy kitéve,hogy meg tudod-e állni a helyed.
Köszönöm a sok segítséget!
...
Írta: Ivett, június 23, 2012
Sziasztok.Én szuperül érzem magam.Pedig rengeteg változás volt ebben az évben az életemben.Ez most jó vagy rossz?Feltétlen szenvedéssel teli lesz ami az év második felében jön?Vagy valamit jól csináltam és a további változást is pozitívnak fogom látni?Kicsit félek, de igazából annyira nem ha arra gondolok bármi rossz is történik vagyok annyira erős hogy a javamra fordíthatom.Na mindegy azt mondom vágjunk bele mert nincs más esély és nagyon jó dolgokat hozhat.Erőt és áldást kívánok Mindenkinek!:)
...
Írta: Györgyike, június 23, 2012
Kedves Péter!
Szivesen olvasom leveleid,néha meglepődök,hogy mi vár még rám az élet kifürkészhetetlen.8 éve csak többnyire rossz dolgok történek velem,de mindig arra gondolok hátha már egyszer eljön az én időm is amihez a leveleidből merítek erőt,és köszönöm neked.munkádhoz jó egészséget kivánok,és szép napot!
...
Írta: Polgár Ferenc, június 23, 2012
T.:Shilling úr!
Nekem az idén szinte semmi sem sikerült,sőt csak halmozódtak a gondok problémák akár egészségi akár munkahelyi ügyben.Ha ez még halmozódik is nem is merem elképzelni mi lesz a következménye.Jól jönne a változás nagy szükségem lenne egy kis + energia halmazra.
Üdv:Feri
...
Írta: Pandur Angéla, június 23, 2012
Köszönettel veszem az előrejelzéseket, és sajnos, teljesen igazak.Úgy érzem,hogy minden felborult körülöttem, semmi sem úgy történik, ahogy szeretném.A pozitív gondolkodás ellenére, amit rendszeresen használok, pont az ellenkezője történik,mint amit várok és elképzelek.Sokszor érzem úgy,hogy rajtam kívülálló erők irányítanak.Csak azt nem tudom és erre keresem mindenütt a választ, hogy mit lehet tenni, hogy lehet átvészelni ezt az időszakot.Talán Te erre is tudod a választ.Köszönöm !
...
Írta: Ibolya, június 23, 2012
Kedves Péter! Köszönöm, hogy hitet , önbizalmat és erőt adsz nekem. Bevallom nagyon sokszor vagyok mélyponton, akkor jön egy levél tőled, végigolvasom és azt gondolom, tényleg van kiút. A megoldást az életemre viszont még nem találtam meg. Mindenki másnak sikerül, remélem megint önmagamra találok egyszer én is. Nekem ez másfél éve egy nagyon fájdalmas folyamat. Kívánok neked további sok sikert és boldog életet.
...
Írta: Bora, június 23, 2012
Kedves MARIZONA, ha nem csupa nagybetűvel írnál, könnyebben olvasható-követhető volna amúgy érdekes gondolatsorod. Nagyon zavaró és fárasztó a csupa nagybetűs szöveget olvasni.

Egyébként meg évek óta remélem és várom, hogy ez a poshadt rémálom, amibe bele vagyok kényszerítve, elmúljon.
...
Írta: Szakács Edina, június 23, 2012
Kedves Péter ! Minden szavad igaz, és alátámasztja, megmagyarázza azt, amit én is megélek, átélek. Köszönöm neked is, és a hasonló jó lelkeknek az ébresztő jelzéseket. Igen a jó lelkek segítenek egymásnak. " Húzgálunk, rángatunk ", akiket lehet, remélem minél többen leszünk.
...
Írta: P.Magdi, június 23, 2012
Kedves Péter. Egy kicsit megijedtem! Hiszen ebben az évben csak sokk hatások értek, de igyekeztem megbirkózni vele! S ezután még nagyobb sokk jöhet?
Én nagyon bízom benne, hogy kapok segítséget fentről, min ahogy eddig is kaptam,
s meg tudok birkózni vele. Hidd el csak a hitemet nem szabad elveszítenem!
Hitem van, s a Jóisten mindig megsegített. Tudom ezután is így lesz, mert van erőm a KRISZTUSBAN!
...
Írta: Ria, június 22, 2012
Kedves Péter! Már nagyon jönni kellene a változásnak - POZITÍV - , de sajnos nálam teljes a sötétség az alagút végén! Tudsz nekem egy "kicsit" erősebben világítani? Lehet, hogy nekem van bekötve a szemem, de csupa feketeség és a sárga csekkek éles képe - réme vesz körül! Köszönöm minden szavad! Szeretettel üdvözöllek:Ria
...
Írta: MARIZONA, június 22, 2012
AZ ÉLET MINDIG IS VÁLTOZÁSBÓL ÁLLT, AMIÓTA VILÁG A VILÁG,EGYSZER GYORSABB MÁSKOR LASSÚBB, HOL INTENZÍVEBB HOL KEVÉSBÉ, MINDEN A PILLANATNYI HELYZETTŐL ÉS IDEGÉRZÉKENYSÉGÜNKTŐL FÜGGŐEN VAGY ANÉLKÜL DE FOLYTON VÁLTOZIK. EGY "SZEGÉNY" EMBER IS LEHET BOLDOG ÉS EGY "GAZDAG" IS BOLDOGTALAN, MINDEN A MEGÉLÉS, ÁTÉLÉS FÜGGVÉNYE MISZERINT A KÉT PONT ÉLETÜNKBEN (FÖLDI SZÜLETÉS ÉS HALÁL) IS ENNEK A FÜGGVÉNYE.HA SOK VÁLTOZÁSON-BIZONYTALANSÁGON MEGYÜNK KERESZTÜL AKKOR EZEKEN A VÉGLETES PONTOKON IS KÖNNYEBBEN TÚLJUTUNK,MIVEL A VÁLTOZÁS SEGÍTSÉGÉVEL MEGTANULTUNK BARÁTKOZNI A KÜLÖMBÖZŐ FÁJDALMAKKAL, VESZTESÉGEKKEL, EGYSZÓVAL A VELE JÁRÓ VISZONTAGSÁGOKAT ELFOGADNI, S ENNEK KÖVETKEZMÉNYEKÉNT A FÉLELMÜNK SEM LESZ MÁR OLYAN NAGY ÉS HA EZ A FÉLELEM A SZENVEDÉSTŐL ÉS VESZTESÉGTŐL MÁR NEM HATALMAS BENNÜNK AKKOR MÁR NEM ÁRTHAT ANNYIRA SEM NEKÜNK SEM MÁSOKNAK.TEHÁT A VÁLTOZÁS-BIZONYTALANSÁG TÖBBSZÖRI (TUDATOS) ALKALMAZÁSÁVAL (MELYET IGAZ SOKSZOR NAGYON NEHÉZ KIBÍRNI, DE MEGÉRI MERT SOSEM TUDHATNI MIKOR, JÖN A VÉGCÉL A VÉGSŐ TUDÁSFELMÉRŐ:"AZ ELMÚLÁS ÉLMÉNYE")FOKOZATOSAN NYERÜNK EGY NAGYON FONTOS, BELSŐ ERŐT,ÖNBIZALMAT,MEGELÉGÜLÉST AMELY VALÓSÁGOS ÉS NEM CSAK KIFELÉ MUTATÁS AMELLYEL MEGKISÉRELJÜK ELIJESZTENI A FÁJDALMAS, VESZTESÉGGEL FENYEGETŐ VALÓSÁGOT (EZÉRT KAPARNAK SOKAN MÁSOK KÁRÁRA MERT AZT HISZIK PÉNZZEL,HATALOMMAL BEBIZTOSÍTHATJÁK MAGUKAT A BOLDOGSÁGRA AMELY MEG IS TÖRTÉNHET IDEIGLENESEN).SZERINTEM EZ A VILÁGMINDENSÉG IGAZSÁGA, S EZ VONATKOZIK MINDENKIRE LEGYEN AZ FÖLDI MILLIÁRDOS VAGY HONTALAN KOLDUS MERT MINDENKI EGYFORMÁN ELTÁVOLODIK INNEN, EGYEDÜL EBBEN NINCS VÁLASZTÁSA,HATALMA SENKINEK, CSAK AZT VÁLASZTHATJUK MEG HOGY EZT HOGY ÉLJÜK MEG, FOGJUK FEL ,TEHÁT ITT KÖNNYÍTHETÜNK MAGUNKON A VÁLTOZTATÁSOK, TAPASZTALATSZERZÉSEK SEGÍTSÉGÉVEL,MERT EGYEDÜL AZ ELMÚLÁS AZ ÖRÖKÖS, ELKERÜLHETETLEN, EZ VÁR MINDANNYIUNKRA ÉS EZÉRT KELL AZ EGÉSZ ÉLETÜNKET RÁSZÁNNI (ÉS NEM A VAGYON ÉS HATALOMSZERZÉSRE) ERRE A FELKÉSZÜLÉSRE, NEM ELMENEKÜLVE A NEHÉZSÉGEK ELŐL A KÉNYELEMBE,BIZTONSÁGBA (MINT A ROSSZ DIÁK AKI NEM ÜL LE SZORGALMASAN TANULNI MINDEN NAP ÉS PERSZE MEGBUKIK ÉS FÁJDALMAS AZ ÉVZÁRÓ SZÁMÁRA,ILYEN A MI ÉLETÜNK-HALÁLUNK IS.IGAZ NÉHA A "SZÜLŐ" VAGYIS A TERMETŐ NÉHA KÖZBESZÓL A LUSTÁKHOZ ÉS HOZZA SZÁMUKRA A VÁRATLAN VÁLTOZÁSOKAT AMELYEK PERSZE LEGTÖBBSZÖR SZÁMUKRA NEHEZEK, DE MAGA AZ ÉLET ERRŐL SZÓL, "ISKOLÁBA JÁRSZ, TANULNOD KELL, ELŐBB-UTÓBB, SZÉPEN-VAGY CSUNYÁN, HA MEGSZÜLETTÉL, VAGYIS HA ISKOLÁBA KEZDTÉL JÁRNI, TANULNOD KELL, HA TETSZIK HA NEM, JÖN A VÁLTOZÁS HA AKAROD HA NEM,ÉS JÓ A TEREMTŐ SZÜLŐ MERT FIGYELMEZTET,(HA AZ ÉLETED EGY KICSIT IS KOMOLYAN VESZED ÉS ODAFIGYELSZ ÉSZREVESZED A JELEKET) ÜLJ NEKI A "TANULÁSNAK,"VÁLTOZÁSNAK, VAGY ÉN MAGAM FOGOM AZT KIKÉNYSZERÍTENI TŐLED AMELYET TE ÚGY FOGSZ MAJD FEL MINT EGY VÁRATLANUL,HIRTELEN ÉRT ROSSZ ESEMÉNYT!EKKOR NEM TUDJUK MIÉRT TÖRTÉNT EZ VELÜNK S JÖN AZ ELKESEREDÉS ÉS BOLDOGTALANSÁG ÉS HISSZÜK HOGY MINDEN S MINDENKI MÁS HIBÁS EZÉRT, CSAK ÉPPEN MAGUNKON NEM VESSZÜK ÉSZRE MULASZTÁSUNKAT,HOGY NEM TISZTELTÜK ÖNMAGUNKAT ELÉGGÉ S AZ ÉRTÉKET AMELYET A TEREMTŐ MEGVALÓSÍTOTT AZZAL A CÉLLAL HOGY EGY KIS ÁLDOZAT ÁRÁN MEGKÖNNYÍTSÜK MAGUNKNAK S E PÉLDA EREJÉVEL MÁSOKNAK IS AZ UTAT ÖNMAGUNK IGAZI SZABADSÁGA FELÉ.SZERINTEM SCHILLING ÚR IS EZT AZ IGAZSÁGOT KÖZVETÍTI FELÉNK, TALÁN AZ ÉLET TANULÁSÁNAK VALÓ HOZZTÁÁLLÁSUNK, FELFOGÁSUNK MEGKÖNNYEBÍTETT MÓDSZERE ALKALMAZÁSÁNAK FELDERÍTÉSÉVEL, ÍGY SEGÍTVE KÖNYVEKKEL AZOKAT AKIK MEGTUDJÁK FIZETNI EZT AZ ISKOLÁT, DE A SZEGÉNYEKNEK MÉGIS CSAK MARAD A TEREMTŐI SUTTOGÁS MEGHALLGATÁSA ÉS A FOLYTONOS JÓ ODAFIGYELÉS... KÖSZÖNÖM AZ IDŐT MELYET MEGLÁTÁSOMNAK SZENTELTETEK.
...
Írta: Emma, június 22, 2012
Kedves Peter, koszonom a leveleket mert mindig van valami bennuk amin elgondolkodom.Nagyon messze a hazamtol elek es most nagyon szukos korulmenyek kozott mar 3 eve.Varom az uramat es ma vegre pozitiv valaszt kaptam ami remelem ma ejjel vegre igazi jo alvast ajandekoz.A nagy kerdojel persze, hogy milessz a hazassagunkkal?Harom ev nagyon nagy ido, en tudom hol allok mert az uram nekem az elso pillanattol ahogy meglattam az igaz szerelmem (ha keson jott is)engem neki rendelt az elet es ezert harcoltam tiz korommel erte,DE mit tudom en hol all az emberem.Biztos vagyok benne, hogy oriasi valtozasok jonnek az egesz vilagon lelkileg, fizikailag mindenki meg lessz meretve.Kivanok mindenkinek aki itt irt es olvassa ezeket a sorokat sok sok lelkierot tisztanlato szivet az ev tovabbi napjaira.Emma
...
Írta: Zsuzsanna, június 22, 2012
Köszönöm hogy folyton figyelmeztetsz, én már vártam a változást az életemben és szeretném is.Én idáig elég sokat küszködtem,szenvedtem el igazságtalan dolgokat amik miatt fájt a lelkem olyan mértékben amihez nagyon sok energia és lelkierő kellet,reménykedem hogy a változás új korszak lesz az életemben amire TE figyelmeztetsz.Köszönöm hogy segítesz az erőmet összpontosítani. !!!!!
...
Írta: Rick Hajnalka, június 22, 2012
Én már régóta keresem Önmagam...Lassan, de biztosan fog sikerülni. Az Élet sodor folyamatosan olyan információkat, helyeket, ahonnan megtalálom, amit AKAROK. Kedves Péter, TE vagy az egyik, aki hozzá segít ! Köszönöm a CD-ket, amikhez hozzá tudtam jutni! Nincsenek problémáim, a csekkeknek örülök, (mert tudom fizetni!), a párom (5 éve)a legjobb ember, aki idáig körül vett...mostmár ÉN következem. Itt az idő, hogy elinduljak...KÖSZÖNÖM, általad is!
...
Írta: Kiss József György, június 22, 2012
Kedves Péter!
Köszönöm a küldeményeidet. A mostaniban leírt sokk hatások már megjelentek az életemben. Nem várt, nem számított hatások ezek. Bizonyára máskor is vannak, de a jelentőségét tekintve lényegesnek gondolom a korábbiakhoz képest. Valóban nagy változások idejét éljük. Hit, emberség, szeretet és belső méltóság nélkül nehezen elviselhetőek. Így is, csak van remény a jobbra. Áldásos munkádat dicsérem, köszönöm. Nem csupán az egyén mint ember éli át ezt, társadalmi méretekben is jelen van. Ezért tartom fontosnak a munkádat, mert aki sok ember felemelésében vállal részt egy társadalmat, egy nemzetet segít a felemelkedés útjára. Köszönet és hála érte.
Jóska
...
Írta: Butterer- Kiss Márta, június 22, 2012
Kedves Péter!
Nagyon szépen köszi minden egyes értesitésért!
Az életem igy is rengetegszer fejére állt és semmi nem riaszt ell attól hogy higgyek a szebb világba, mivel optimistának tartom magamat.Hiszek az ember belső pozitiv erejében és ha a cirkusz fényei meggyuladnak akkor én csak táncolok a belső szép melódijára.Végigtáncolom az életett veled eggyütt :)
...
Írta: Kovács Győző, június 22, 2012
Hát kiváncsi vagyok.........vannak sejtéseim ,de kiváncsivá tettél.Eddig azt hittem egyedül vagyok a gondolataimmal.üdv:K.GY.
...
Írta: Antal Tamásné, június 22, 2012
Szia Péter ! Köszönöm a figyelmeztetést , küld energiát hogy elviseljem ezeket a dolgokat .jó hogy van aki törődik velem .üdv Éva !
...
Írta: pintné tompa zsuzsanna , június 22, 2012
Kedves Péter ! Nagyon sok erőt és energiát küldesz nekem .Új erőt tudok meríteni és sokkal több energiával rendelkezem .Próbálok pozitívan állni az új kihívások elé . Köszönöm hogy vagy és segítesz .
...
Írta: T laszlo, június 22, 2012
SZia Péter

Igen ez az év teljesen felforgatta az életem,de semmi nincs véletlenül,még a negativ dolgok is ujjá formálják az életem,tehát élőre visznek,
ő
üdv
Tlaszlo
...
Írta: Bódi Veronika, június 22, 2012
Szia Péter! Nagyon szépen köszönöm! Nagyon sokat segitesz nekem amiért nagyon hálás vagyok neked! Jó érzés, hoogy van valaki, aki fogja a kezem és segit, hogy feltudjak készülni a változásra. Köszönöm!
...
Írta: Bárányné Kovács Margit, június 22, 2012
Nagyon köszönöm a sok hasznos információkat. Köszönöm a segítségedet. Szép napot kíván Margit
...
Írta: Bárányné Kovács Margit, június 22, 2012
Nagyon köszönöm a sok információt
...
Írta: Katalin, június 22, 2012
Kedves Péter, nem tudom elégé megköszönni, a figyelmed, a törődést,de jót tesz az önbizalmamnak, és így olyan dolgot teszek amit ezelőtt pár évvel el képzelni sem tudtam volna.Az életem gyökeres változáson megy keresztül és élvezem minden percét, megtaláltam az életem értelmét és boldog vagyok!
Hálás köszönet a kedves, hasznos útmutató szavaidért!
...
Írta: Kocsis Gabi, június 22, 2012
Köszönöm Péter, hogy gondol rám, sokat számítanak nekem az üzenetei, olyan témákkal foglalkozik, amik érdekelnek. Jól esik, hogy nem feledkezik meg rólam, és többet segít nekem, mint azt gondolná.
...
Írta: Erdélyi ildikó, június 22, 2012
Kedves Péter! Szeretném megköszöni Neked,hogy rendszeresen elküldöd számomra is a különböző anyagokat! Szívesen olvasgatom,mivel sajnos az anyagi helyzetem nem teszi lehetővé,hogy személyesen is részt vegyek az előadásaidon! Pedig nagyon szívesen elmennék! Nagyon várom a változást,és bízom benne,hogy jobb lesz!Várom további email üzeneteidet.Köszönöm szépen a segítségedet.Ildikó
...
Írta: Gyula, június 22, 2012
Félelmetesnek hangzik az előreejelzésed, de nem hiszem hogy a kapaszkodók végképp elvesztek, ha igy lenne az ember nem más mint élő szövet és nem spirituális lény.

Lehet tévedek, de ugy gondolom a hit, a másik ember iránti szeretet az EMBER sajátja.

Ha még ezeket a kapaszkodókat is elveszítenénk akkor valóban jobb, ha mindent elsodor az ár, ebben az anyagias világban már akkor végkép nem érték az ember, -az élet csak a pénz az ur.

Igaz nem bővelkedem az anyagi javakban, de ha igy lenne akkor inkább én kimaradok ebből a lélektelen világból.
...
Írta: József, június 22, 2012
Én hiszek a kapaszkodókban !!

Relaxáció , meditáció , csökkentett terhelés , több szeretet , egészségesebb életmód , a lényeglátás növelése a dolgok és érzelmek értékével kapcsolatban.

"Csak a szerénynek nem hoz vágya kínt " , ez a felfogás a teljesítmény kényszer minimalizálását , a megértés és elfogadás maximalizálását jelenti .

A mában élni és meglátni és élvezni a kis és egyszerű örömöket és meglátni egymásban a szépet és a jót !
...
Írta: Márti, június 22, 2012
Csatlakozom azokhoz,hogy elég félelmetesnek tűnik a jövő,és nagyon nehéz mikor kisgyerekei vannak az embernek és egyre kevésbé tudok pozítív maradni. Ha ez valóban a születés előtti utolsó órák,akkor bizakodom,mert szültem négy gyönyörű gyereket,és valóban az utólsó egy-két óra volt a legnehezebb,de utána csodás volt. Csak kezdek fáradni,nekem régóta tart ez a vajúdás,és félek,hogy feladom. Persze nekem is pénzügyi problémák a fő,és egy teljesen anyagi síkon gondolkodó férj,aki hiszem ,ha látom.... és már nem tudok-akarok? tolerálni. És mindig az jön vissza,hogy rossz döntéseket hoztam... Mennyiben van szabad akarat? Mindenért felelős vagyok?
...
Írta: Magdolna, június 22, 2012
Kicsit megijesztettél soraiddal,mert amúgy is romokban az életem.Szívesen megvenném a bőségről szóló anyagodat,de sajnos nem állok fényesen pénz dolgában.Maradok hűséges olvasód....
Írta: Ildiko, június 22, 2012
Eloszor is Zizi soraihoz szeretne4k hozzaszolni!Sajnos nekem sem adatott meg hosszu eveken keresztul (19 ev) az amire mindig is vagytam.Nem nagy dolgokra,"csak" a boldogsagra,amit mar nagyon megerdemeltem volna.Most 55 evesen kaptam meg azt,amire vagytam.Boldogsag egy csodalatos ember oldalan.Most tudtam elszakadni a multamtol,az elozo evi terheimtol.Sokszor kerultem padlora a valasom utan (19 eve),de mindig felalltam,mert akartam es tudtam,hogy mindennek eljon majd az ideje.Szuleim elvesztese es csupa fajdalmas dolgok ertek.Az ember erosebb,mint gondolna!Zizi!Ne add fel.Legyel eros,mert tudsz az lenni es az elet nagyon szep,azza tudod tenni Te is!!Csak pozitivan gondolkodj.Sok sikert es boldogsagot kivanok Neked!!!! Peter!!!!Soraidhoz "csak" annyit szeretnek irni,nagyon beletalaltal.Pont igy torte4nik korulottem minden.Koszonom szepen!!!!!
...
Írta: Évi, június 22, 2012
Igen, lehet érezni, h valami lóg a levegőben. Ha azt nézzük, h a vaskorszak vége közeledik, vagy már itt is van, természetesnek tűnik, h a régi dolgok összeomlanak azért, h helyet adjanak az újnak.Az emberi természet meg már csak ilyen,félünk a változásoktól.Pedig lehetséges, h egy sokkal jobb világ következik: az Aranykor.
...
Írta: Zsani, június 22, 2012
Kedves Hajnalka egyetértek veled.
Viszont az én véleményem az,hogy valamit valamiért.
...
Írta: ZIZI, június 22, 2012
Kedves Péter! Sikerült tökéletesen és rendesem rám hozni a szívbajt! Tragédiák veszteségek fájdalmak egész sorát sorolod fel, hogy ezek várnak rám, ezeket kell átélnem...de majd ezek után kapok egy szebb életet! Igen..de addig még a szép élet megérkezik,addig mi lesz??? Na erre nem kaptam még útmutatást sem! Mint írod,még kapaszkodók sem lesznek az életemben...kérdezem én...milyen szép élet ez? Tudod így 50 körül az embernek nem sok ideje van mindent elveszteni azaz az élete munkáját...aztán meg várni a csodát! Egész életemben nem volt benne részem. Azt hiszem,jobb lett volna..ezt a hírt nem megkapnom :-(((
...
Írta: Salamon Katalin, június 22, 2012
Kedves Péter!
Ez az első hogy írok itt.
Hihetetlen de tényleg mindig időben és olyan találó leveleket írsz.Valószínűleg nem véletlen,Én személy szerint hiszek az ilyen ehhez hasonló dolgokban.
Köszönöm szépen!Ezzel nagyon sok embernek segítesz!
...
Írta: Sándor Gizella, június 22, 2012
Kedves Péter!A 20102 évem már az elején érdekesen indult.Rendkívül érzékeny ember vagyok, ennek köszönhetően a megérzéseim nagyon jók.A belső hang minden ben segített.A változást én már régóta tapasztalom,nem csak megérzéseimben,de jelekre amelyek figyelmeztetnek.Gondolkodás módom érdekesen megváltozott,a régi dolgokat amelyekhez nagyon ragaszkodtam most szép sorjában engedem ell,még akkor is ha némelyik fájdalommal is jár.Érzem az utat amelyen mennem kell, pedig tudom borzasztó nehéz lesz,de a bensőm mégis késztet rá.Érzem hogy az út végén mégis jó lesz,és egy belső lelki nyugalom vesz körül akkor is mikor rossz dolgok történnek velem.Talán most vagyok azon az úton ahol eddig is járnom kellet volna. Üdvözlettel:Gizella
...
Írta: Péter Erzsébet, június 22, 2012
Kedves Péter!Nagy szeretettel és kitartóan olvasom minden leveled.Sok segitséget ,erőt adsz a mindennapok tullélésében,hogy átvészeljem a nehézségeket.Szinte mindig időben érkezik az üzenet.Hállás köszönet érte.Isten áldjon.
...
Írta: Ibolya, június 22, 2012
Kedves Péter!
Hálás szívvel köszönök minden információt.Sokat segítesz vele.
A további munkádhoz jó egészséget kívánok !!
...
Írta: V. Karolina, június 22, 2012
Nagyon találó útmutató Dr.Fehér L. Csongor írása, szerintem is így lehet túl élni és boldognak maradni.
Üdv.
...
Írta: toth ferenc, június 22, 2012
A penz nem boldogit ,,,de ha nincs igen kellemetlen erzes ,,,de ha nincs ,,,MUNKA,,,akor,, penz,,sincs,, ez meg meg kellemetlenebb,,,
...
Írta: Icu, június 22, 2012

Kedves Péter! Én már nagyon az életem alkonyán járok,nagyon sok jó és rossz dolog megtörtént velem. Tudom, hogy időm nincs már eget verő dolgokra, de még nem tudok számvetést késziteni. Valami megmagyarázhatatlan erő mozog bennem,
de igazából nem tudom mit is akarok.Köszönöm az időnként kapott leveleket.
Az előadásokra anyagiak és a távolság miatt nem tudok eljárni, de mindig
figyelem az oldalaidat. Kivánom,hogy sok-sok embernek segits továbbra is. Icu
...
Írta: Liszka Zsuzsanna, június 22, 2012
Kedves Péter!
Mai üzeneted mintegy folytatása volt annak a gondolatsornak, amellyel a napom indult. Ma különösen erős volt bennem a felismerés, hogy döntéseimben egyedül a bennem lakó örök szellemi lény hangjára kell hallgatnom. Köszönöm, hogy felerősítetted bennem ezt a tudatot! Bizonyára könnyebb átvészelni a változásokat, ha a legbenső valónkkal folyamatosan kommunikálunk.
Hálás köszönet a folyamatos biztatásért!
Zsuzsa
...
Írta: Kincs Erzsébet, június 22, 2012
Kedves Péter! Köszönöm a sok jó tanácsot! Néha egy kicsit el keserítenek,de minden rosszban van valami jó úgy gondolom!!!Kívánok Neked Sok Sikert a Munkádhoz!!Üdv. Erzsébet.
...
Írta: Elisabeth, június 22, 2012
Csak magamban bizzak, ezt irod, ès ez szàzszorossan igaz, èn soha nem voltam egy kènyelmes,egyhelyben ülö ember, mindig kerestem a kitörèsi lehetösèget,ezèrt soha nem volt könnyü èletem. Most örülök ,hogy ilyen a termèszetem, itt ahol màr egy ève èlek ,sem beràtom,sem rokonom, sem ismerösöm nem volt. Az elmult egy èvet ugy kellett megèlnem,hogy csak magamra szàmithattam. Igaz ennek eredmènyekènt, ma ugy gondolom ;;;Isten a földet a farkasok birodalmànak csinàlta,vagy elhiszed,hogy az a KARMAD, hogy bàràny lègy ès elesège legyèl az ordasoknak,vagy LAZZADSZ, ès megprobàlsz kitörni ebböl a kiszolgàltatott helyzetböl.èn nem akarok elesège lenni a farkasoknak / ezt èrtheted a pènztàrcàjukra is /igy mindent megteszek,hogy kiszabaduljak ebböl a kiszolgàltatott helyzetböl, Nagyon nehèz,sokszok ,màr ,màr a vègsökig elkeseritö,de tudom,ha kitartok vègül gyözni fogok, ès talàn èn is farkas leszek,de semmi esetre sem teszem a fejem a tànyèrjukra önszàntambol,a hozzàszoloknak,is ezt tudom javasolni, Ma ugy a fejetetejèn àll az èletem,hogy nemtudom holnap mit eszek, ès sem megijjedve,sem elkeseredve nem vagyok, keresem a kiutat, ès mindig talàlok egy picit,ès sokszor ugy èrzem magam mintha a labirintusbol akarnèk kijutni,de mindenhol falak vannak,de tudom van kijàrat,csak türelem kell hozzà,hogy megtalàljam,Lehet,hogy nem ugy fogok èlni mint a farkasok,de nem leszek bàràny sem többè, CSAK, SZABAD EMBER SZERETNEK LENNI, ès sikerülni fog , Köszönöm a leveleidet, Nagyon sokat segitenek, a kitartàsban, ès ez a legtöbb amit tudsz adni üdvözlettel, Elisabeth
...
Írta: Erzsébet, június 22, 2012
"Nem minden rossz jő ártalomra!" Már nagyon régen olvastam ezt a mondatot, de azóta sem feledtem el. Tehát vannak jó időszakok is. Életünkön, sorsunkon javítani pedig első sorban, saját magunknak kell! Az ide vezető utat megtalálni nehéz. Üdvözlettel:Erzsébet
...
Írta: Juhász Gabriel Gábor, június 22, 2012
Kedves Peter kosonom neked a sok emailt amit idaig kaptam toled nagyon sokszor segitetek a tovablepesben.Tiszteletel Gabriel.
...
Írta: dr Fehér László Csongor, június 22, 2012
Hurrá!Így legyen!Magamba kapaszkodva,pörögve zuhanni:nincs is fenségesebb élmény!Ha minden lehetséges támaszték eltűnik,ha minden kibúvó bezárul:akkor fejest a közepébe!Ha jobb nem is,de mindenképpen más lesz:új álomba érkezem.Üdv minden utazónak!
...
Írta: Ekpafat, június 22, 2012
Kedves Péter! 1992 óta kutatom, tanulom ( 2005 óta tanítom) a lélek-, a szellem csodáját. Megtanultam szelektálni, ennek köszönhetem, a második önálló könyvemet, "A LÉLEK KULCSA"-t. Amikor ajánlottak, megvallom a kíváncsiság vezérelt, azért regisztráltam. Jó döntés volt! Sokat segítettél a fejlődésemben, elemzésed -esetemben- lefedi a pszichológia tanulmányaim által is igazolt énképemet,feladataimat. Köszönöm.
Kívánok minden jót, és további sikereket!
Üdvözlettel: Ekpafat
...
Írta: Dócs Mária Magdolna, június 22, 2012
Szia Péter! 2012-es évet jónak mondták nekem igy indultam valami mégis visza rántott és nemtudok kimászni!leveleidet olvasgatva talán van valami remény sugár hogy jobb legyen! eddig még nem tapasztaltam a váltózást sőt roszab lett! lehett ,hogy én nemcsináltam jól valamit? hullámok öszecsaptak a fejjem fölött!szeretnék elmenni az elöadásaidra szükös anyagi helyzetem miatt nem tudok!Köszönöm a leveleidet ebböl meritek erött a tóvább jútáshoz!ŰDV Marika!!Sok sikert kivánok a munkádhoz!!!Köszönöm hogy segitesz. (ÚI) Útmutaságod szerint probálok talpra álni! üdv!
...
Írta: Patko Anna, június 22, 2012
Én már nagyon szeretnék a régi énemből kiszabadulni,de reménytelennek látom.
...
Írta: Szabo Sandorne Aniko, június 22, 2012
Kedves Peter!
Mint mar annyi mindent elmondtam Neked, most is erre keszulok, mert sajnos nem Nekem kozvetlenul, de a fiammal van problemam. O 35 eves, eleteros fiatal, de sajnos ez a munkanelkuliseg NAGYON MEGKESERITI az eletet, es vele egyutt az enyemet is. Nagyon szeretnek segiteni neki, hiszen jozan eletu, nem csvargo es nem dohanyzik, nem italozik, szeretne O is csaladot alapitani, de ha nem tudja eltartani, felesleges. Annyira el van keseredve, hogy mar a vigasztalasokat sem tudja meghallgatni, mert En sem tudok neki olyat mondani, hogy jobb lesz, de biztosan jobbnak kell lennie, mert volt egy idos neni tanarom volt, es en beteg lettem nagyon es eljott meglatogatni es azt monda, hogy jol jegyezzem meg - jo jon minden rossz utan - ez kb. 45 eve volt, de nagyon emlekszem ra. Volt amikor bejott, volt amikor nem. Jelenleg is ez a helyzet, szeretnem ha kielemezned az O adatat is, - 1977. 06. 16-an szuletett, jo szakmaja van epulet-, butorasztalos az eredeti szakmaja, nagyon szereti, rendkivul ugyes, de nem tud megelni belole. Kozbe elvegzett targoncavezetoit is es nem tud elhelyezkedni, sot most kulfoldre ment, de ott sem kell, mint - magyar szakember - ezert nagyon kerlek ha nekem megirnad,miben tudok neki segiteni, mert nagyon megerdemelne. Az a helyzet, hogy O nem szereti ezt a kerdest feszegetni, ezert kerlek Nekem ird meg ha lehet.
Koszonom a segitsegedet, az en dolgaim ugy ahogy alakul, bar elag lassan, - de van egy mondas - LASSAN ERUNK MESSZIRE - de talan igaz is ez, mert ha sietunk nem biztos, hogy odaerunk.
Udvozollek: Szabone Anko
VAROM Valaszod!!!!!!!!!!!! CSAK NEKEM!
...
Írta: Novák Ildikó, június 22, 2012
Kedves Péter! Nagyon köszönöm,hogy mindig gondolsz rám,Egy pár hasznos dolgot vettem Tőled,,Sajnos Én egy gyenge Jellemű ember vagyok,5-éve van egy barátom kint,Török származású, nagyon okos Férfi,de Nős,,hiába akarok vele szakítani a sors nem engedi,,Ő nem enged el,Tudom, hogy ennek nem lesz jó vége.Ráadásul 18-évvel fiatalabb.Egyszerűen képtelen vagyok a változásra,mert valami mindig meggától a szakítástól.Ez valami rejtélyes ami velem történik.Özvegy lettem 6-dik éve,,Tudod a férjemnek meg egy 18-évvel fiatalabb barátnője volt,,MI Ez ami velem történik kérdezem Én Tőled???? További sikeres munkát kívánok a Stábnak!!! Novák Ildikó
...
Írta: Erika, június 22, 2012
Péter köszönöm a tanácsaidat.nagyon sokáig mélyponton voltam, nagy tragédiaért elvesztettem a fiamat, és nem tudom fel dolgozni. Már 7éve, a tanácsaid nagyon sokat segítenek.Az agyamat nem tudom kikapcsolni,mindig össze-vissza kalandozik.Pedig hiszek benne, és nem tudom hogyan tudnám az energiát jóra irányítani.Köszönöm szépen az eddigi segítségedet is.
...
Írta: Zsófi, június 22, 2012
Tavaly Június 21-én amikor betöltöttem a 32 évet, ugrásszerű változások történtek az életemben.Súlyos betegségem volt, amiből 2 hónap leforgása alatt felálltam"Szó szerint", és amikor a nehezen túl voltam, elgondolkodtam, hogy változnom kell, a gondolkodásomon és az életemen is.Bizony nem gondoltam volna hogy egy ilyen mérhetetlen nagy betegségnek kell megtörténnie, hogy beinduljon a változás.Megismertem a szerelmet és kialakítottuk a saját kis életünket. Tudom másnak ez természetes, nekem ettől több, nagyon sok rossz élményem volt az életben.Most viszont, megint jött a hullám ami nagyon erős!!!Tegnap töltöttem be a 33 életévem, bevallom kicsit félek a jövőt tekintve.Tudom hogy megint változtatnom kell, változni kell mindennek, hisz az élet dinamikus.Úgy érzem várakozó állásponton vagyok, várom a pillanatot amikor indulnom kell,tovább alakítani életemet.
Most olvastam az év második feléről szóló előrejelzést, az is megerősített abban ami velem és körülöttem történik, ezek a földrengés szerű változások félelmetesek és valóságosak, és ott van mindenkinek az életében.
...
Írta: Magyaros Rozalia, június 22, 2012
Kedves Péter!
ami velem történt két hónapja,pontosan, ahogyan te irod...sokkos állapotba kerültem.Szinte hihetetlen,amikor 13 év után végre azt hittem rám talált a "Boldogság"akkor kaptam életemben a legnagyobb pofont..És tényleg olyan váratlanul jött,hogy sajnos még arra sem volt időm,hogy annyi év után ,,Átélhessem ezt a jó érzést,amit már annyi sok-sok éve vártam.,Még nem értem,mi?! miért?! történik.És azt sem,hogy mivel érdemeltem én ezt ki?..Jó lenne megérteni:(
...
Írta: Rozika Vizeli, június 22, 2012
Köszönöm ,hogy a negativ hozzáállásom révén is mindig van üzenet számomra.Sok hatás ért ,és most várom a változást ami segiti további utamat. Nagyon jó dolgokat igér a jövendőbeli,ezért szkeptikusan is
de elolvasom amit üzensz.
Köszönöm.
...
Írta: ilonka, június 22, 2012
Kedves Peter halas vagyok neked mindazokert amit ertem tetel mar majdnem lasan 3 eve,es husegesen tanalmanyoztam mindent,mivel nem volt lehetosegem a CD is elkuldted es vegig halgatam,Enek koszonhetoen etveszeltem a fajdalmaim.Es rajotem tovabb kel lepnem mert mar a kapu eloot alok csak ki kel nyitnom.Vegre akora ero tamadt benem hogy dontotem,rad halgatam.Igy remelem megfog valtozni az eletem es jo iranyban haladok,Elkepesztoen olvasom hogy epp julius vegere dontotem hogy bele vagyok egy uj eletben,igy oromel olvastam a ma regeli hozam kuldott leveled,de ha el is megyek az orszagbol ugyan ez am imel.cimem lesz es megkerlek vezes tovabb az utanom ha netalan roszul dontenek Halas koszonet hogy volt hozam turelmed es nekem akaratom mert nalad nelkul mar biztos nam elnek.MEG EGYSZER KOSZONOM.ILONKA.
...
Írta: Topler Kati, június 22, 2012
Kedves Péter !
Figyelemmel kísérem mindig a tájékoztatásokat, amit küldesz, sajnos az anyagi
helyzetem nem engedi meg, hogy megrendeljem a felkínált lehetőségeidet, bár
szívesen vennék rész egy ilyen meditáción.
Amit most írtál nekem a 2012-es második félévi várható dolgokról, hát nem semmi, eddig is tudtam, hogy erőt kel vennem magamon, hogy élni tudjak, ezután is ezt fogom tenni.....köszönöm.
...
Írta: józsef, június 22, 2012
Ez a meghatározás, és a változás, rám nagyon jól illeszthető.A válásom óta csak rosz dolgok történnek velem, és most van a csucs. Két évi együtéllés után ugy néz ki külön válunk. Elvesztem a lakásom is. Nem tudom mi jön még, talán az a nagy robbanás, mert akkora erő van bennem, és nem adom fel. Csak sajnos egyedül vagyok nincs segitség. De azt tudom mondani, hogy 2012-es év, ez szörnyü volt eddig. Ettől már csak jobb jöhet. Köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a jövőképet.
...
Írta: Varga Árpádné, június 22, 2012
Kedves Péter!
Köszönöm a tájékoztató segítségeket.
Ibolya
...
Írta: hajnalka kiss, június 22, 2012
Derus szep napot Peter! koszonetet szeretnek mondani NEKED, ES AZ EGI SEGITOIMNEK! NE tudnam 1 dul vegig csinalni azokat a feladatokat, amikkel meg kell most birkoznom ! halas vagyok erte!
...
Írta: Özéné Rozi, június 22, 2012
Elöre tudható volt,és várom is a változást. Hisz az energiák ,a régi mintákat hordozzák,mivel átléptünk egy igen fontos vonalat a fáradt régi enrgiák söprése folyik. Sajnos ez emdereket is magával visz akik nem képpesek ezt az új energiát felvenni. Remélem :) ha eljön az idö mebirkozom vele.
...
Írta: Zimányi Márta, június 22, 2012
Kedves Péter !
Ha a jó sorsom nem hoz össze veled,bizony nem érteném ezt a sok változó dolgot magam körül.Nagyképűség állítanom,hogy értem,de nem ér felkészületlenül,és életem 64.évében végre először érzem úgy,hogy én alakítom a sorsom,(igaz kicsit döcögősen)és nem csak történnek velem a dolgok.Üdv neked, áldom a tudást,aminek birtokában vagy és sokunknak segítesz eligazodni az életben.
...
Írta: Brankovics Sándorné, június 22, 2012
Péter! Köszönök minden tájékoztató ünzenetet:Kati
...
Írta: Brankovics Sándorné, június 22, 2012
Péter! Csak köszönettel tartozom Neked a kitartó és segitő oktatásoddal kapcsolatban.Köszönöm egy kiartó olvasod:Kati
...
Írta: Bíbok Zsuzsanna, június 22, 2012
Kedves Péter!
Igen, a legkisebb ellenállás felé haladni, ahogy az egyik hozzászóló is írta, s amerre mennem kell, az könnyedén "jön magától" felemelő jó érzések kíséretében - ami egyben visszajelzés is, hogy jó úton járok.
Üdvözlet: Zsuzsanna
...
Írta: Mária, június 22, 2012
Péternek
Macte, puer,macte,sic itur ad astra!
Ezt dicséretnek vedd! Pszichológiából van már diplomád?

...
Írta: Lajos, június 22, 2012
Ez a sok rossz ami velem történt az utóbbi 3 évben talán már ennek volt köszönhető?Talán nálam korábban jelentkezett a változás?
Nagyon hiszem hogy most áll rendbe nálam minden!
Várom a segítő útmutatást!Köszönöm
...
Írta: Borbély Piroska, június 22, 2012
Szervusz Péter!!
Köszönöm az előrejelző útmutatást.
Hiszem hogy végre elég erőm lesz és minden jó és rossz változáson túl léphetek végre és kimozdul az életem ebből a mókuskerékből.
Igen,tudom,érzem a változás szelét,érzem,hogy beindult egy folyamat.
REMÉLEM,HOGY CUNAMIKÉNT ÉRKEZIK A VÁLTOZÁS ÉS MINDEN NEGATÍVOT ELVISZ MAGÁVAL AZ ÉLETEMBŐL.
MINDEN EDDIGIT KÖSZÖNÖK NEKED!
ÜDV:PIROSKA
...
Írta: Radnai Ildikó, június 22, 2012
Az útkeresőknek saját tapasztalatom, ha elmondhatom. Sokáig nem tudtam, a sok baj közepette merre induljak, és akkor megismerkedtem a Wu Wei filozófiával, ami tömören azt jelentette számomra, hagyd a dolgokat megtörténni, mindig a leggyengébb ellenállás irányba menj. Figyeld a jeleket, a legfelsőbb hatalom, hívhatjuk bárhogy, jeleket küld, tudtodra adja, mit kell tenned. Azóta, mióta e szerint teszem a dolgom, már történnek jó dolgok is. Remélem, elindultam felfelé :-)
...
Írta: Vali, június 22, 2012
Megvásároltam a 2012-es naptárt, időnként ránézek, és bizony jönnek azok az események, amiket előre jeleztek nekem. Érzem határozottan, hogy jönnek a jó értelemben vett "földrengések"! Még véletlenül sem gondolok rosszra, pedig egész életemben negatív voltam, a jót még véletlenül sem vettem észre, de lehet, hogy tényleg nem is volt. A válásom napjára a következő mondat vagyon írva: "Ma megnyílik előtted a világ!" Tényleg! Álmomban sem gondoltam, hogy 60 fölöttt ilyen jó dolgokban lehet részem. És még sok jót várok! Érzem, lesznek! Köszönöm Péternek a megerősítéseket!
...
Írta: Radnai Ildikó, június 22, 2012
Nem mondom, hogy örömmel olvasom mások hozzászólásait. 2008-tól, ahogy kicsúszott a lábam alól a talaj, igyekszem talpra állni. Azt gondoltam, én rontottam el valamit, nagyon nagyot vétettem. Mióta olvasgatom mások bejegyzéseit különböző oldalakon, be kell látnom, ez egy világméretű jelenség. Évekkel ezelőtt hallottam róla, hogy 2012 át fogja rendezni a világ gondolkodását. Legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ez ennyire drasztikus lesz. Kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül, s mindenki vívja a saját harcát saját fejlődése érdekében. Nem könnyű, egyáltalán nem!
...
Írta: Pavlóczkiné KAtica, június 22, 2012
Sajnos én is csatlakozom az előttem szóló Kovácsné Marika hozzá szólásához.Ugyanis én ugyan úgy gondolom ahogy ő leírta.Én is szinte szívom magamba Péter tanácsait,de az élet csúnyán elbánt velem!És már én is úgy érzem.Nem bírok kitörni ebből a süllyesztőből.Jó hogy van olyan ember mint te Péter!!!!Néha segítesz a tanácsaiddal a mélyből kicsit vissza jönni!Köszönöm neked !
...
Írta: TÓthné, Marika, június 22, 2012
Nagyon sok igazság van a hozzászólásokban,És jó annak aki már felismerte a fényt az alagút végén.Sajnos én is azok közé tartozom, aki nem tud kitőrni a mókuskerékből.Tudom, hogy ez így nem jól van,tudom, hogy változtatni kéne, de a kerék egyre gyorsabban pörög, és minden nappal nehezebb kiszállni.Ha az ember belegondól, itt már csak egy csoda segíthet,mert Magunkon, és a csodán kívűl(ha van ilyen)más nem segít.Tudom TE segitenélPéter,de sok ember most nem tudja ezt megfizetni.Másokban én is tudom tartani a reményt,(állítólag sikerrel,) de magammal szemben teljes káosz uralkodik a fejemben.Egy nagy "robbanásra" várok,bízva abban, hogy talán akkor megértem hogyan tudnék harmóniában lenni magammal, és az élettel.Üdvözlet minden sorstársnak.
...
Írta: Klara, június 22, 2012
halas koszonet a sok sok tajekoztato uzenetekbol nagyon tanulsagosak
...
Írta: rosalie kiss, június 22, 2012
Peter orulok hogy ilyen kitarto vagy velem szembe es sokat segit az oktatasaid nem is tudom kifejezni szavakban mennyire koszonom tisztelettel rosalie
...
Írta: krisztina sz, június 22, 2012
Majus kozepe ota csak egyfolytaban ernek a problemak, 15 eves munkaviszony utan bezart a ceg ahol dolgoztam.feltortek a kocsimat, beszalltam egy uzletbe es komoly penzt veszitettem,azt se tudom ,hogy merre induljak el es hogy hozzam egyenesbe az eletem!igazabol azt sem tudom ,hogy mit csinalnek szivesen a jelenlegi helyzetemben ,mert ugy ossze vagyok zuhanva ,hogy meg gondolkodni sincs erom ,csak tomom a lyukakat, es sajnalom onmagam.valami felsobb sugallatra vagyom ,de nem jon mit tegyek?
...
Írta: Erika, június 21, 2012
Igaz,mit irsz...jön és feltarozhatatlan...félek,de kénytelen vagyok bizni is önmagamban.Nincs kire támaszkodjak ,csak magamra.
...
Írta: Edina, június 21, 2012
Valóban földrengésszerű hatások érik az embert,mert váratlanul és nagy erővel tör fel a belső énünkből az eddig elfojtott, félresöpört kérdések özöne.Én még azt is megtapasztaltam két egymás utáni baleset kapcsán, hogy magamba zárva a lelki problémákat, kifelé hajótörést szenvedek,léket kapok, és kivételesen nem pánikolok, hanem józanul megvilágosodik pillanatok alatt a problémák indoka, az akció, és utána a reakció.Nincs burkolt probléma,minden ügyre kinyílt a boríték, a szellem kiszabadult a palackból és egyből tudom mit kell tenni, szint felrázott egy villám.Noha, úgy tűnik, hogy jó későn rázott fel a csörgő óra, mégis muszáj újra kezdeni a baleset után.Legnagyobb tudás a megtapasztalás és ha időben nem változtatsz, majd az élet kikényszeríti a megoldást, de az sokszor fájdalmasabb, mert egyrészt az ok-okozat felismerése sem szívderítő élmény / utólag okos az ember !/ másrészt az új élet az új feladatokkal egy nagy kihívás, nagyon sok próbatétel vár az emberre az irány változáskor, erős lélek kell hozzá.
...
Írta: Bné Molnár Ditta, június 21, 2012
Köszönöm, hogy folyamatosan "felráncigálod" a fejemet az asztal fölé ésszerű, jó tanácsaiddal!!! Másoknak "csípő-ből" tudok tanácsokat adni, de a saját életemet valami "agyi fék" miatt nem tudom "tisztába" tenni önerőből! Köszönöm, hogy segítesz!!
...
Írta: hajnalka kiss, június 21, 2012
en bizom benne jo uton haladok a segitoim alltal! es onnek koszonhetoen!

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy