Print PDF

A június hónap megszabadít a felesleges terheidtől

Belegondoltál már valaha, hogy mennyi felesleges terhet cipelsz magaddal szinte napról-napra. Ezek a csomagok megakadályozzák, hogy képes legyél felhőtlenül szárnyalni. Gondolj csak bele, hogy akár egy 2 napos utazásra is mennyi felesleges holmit viszel magaddal, amiket úgy hozol haza, hogy hozzá sem nyúltál. Mindezt azért teszed, hogy biztos legyél abban, hogy minden szükséges holmi veled legyen, ami a kényelmedet biztosítja.


Minél több kényelem, annál kisebb szabadság

Ne akarj mindent 100%-ban bebisztosítani. Ha hiszel önmagadban, akkor hihetsz az életedben is, ami mindenről gondoskodik számodra, hogy soha semmiben ne szenvedhess hiány. Ha az utadon jársz, akkor mindent megkapsz ahhoz, hogy képes legyél teljesíteni a küldetésed.

A Június hónap segít neked abban, hogy megszabadulj a felesleges terheidtől

Hallgasd meg a Június havi energiákról szóló rövid interjús beszélgetést

Hozzászólások (57)Add Comment
...
Írta: Takacs Gyula , június 07, 2012
Udvozletem Peter.Nos en most elolvastam itt a fofumon jopar hozza szolast es En arra jutottam, HOGY TE CSAK CSINALD,,,,,,CSiNalD ugy nezem eleg sokunk oromere, ahogy csinaltad mert ez ettol erdekes es vonzo.KIVANOM HOGY SOHA ABBA NE HAGYD. GYula udvozlettel.
...
Írta: Zsanett, június 04, 2012
Kedves Péter!

Nagyon sokat segítenek a leveleid,az észrevételeid.
Sok mindent máshogy látok.
A kapcsolatomban is és a munkámban is.
Volt tavaly a munkahelyemen egy nagyon rossz időszak sokakat elküldtek.
Én is meg voltam ijedve.
Nem vagyok túl büszke magamra,akkori viselkedésemért is.
Valaki ezt kihasználta.
Akitől ezt nem vártam volna(jó indulatú munkatárs).
Mindent megtett,hogy csak neki legyen igaza és csak az legyen amit ő akar.
Viszont most,hogy visszaállunk 3 műszakba nem nagyon fogok vele találkozni.
Kellett a csapatnak egy hét,hogy kipihenjük.
Viszont azóta mindenki jóval nyugodtabb.
Szóval szeretnék neked megköszönni mindent.
...
Írta: Kata, június 04, 2012
Kedves Péter ! Köszönöm a tanácsaid, sokszor igen nagy hasznukat veszem. Erősen remélem, hogy én is meg tudok szabadulni a felesleges terheimtől... van belőlük éppen elég... Még egyszer hálásan köszönöm a segítséged ! Üdv : Kata
...
Írta: emilia, június 04, 2012
CSALÁDOM IS ÉPPEN SZÓRJA CSOMAGJAIT CSAK A CSOMAGOKBAN GYERMEKEK, SZŰLŐK, FELESÉGEK VANNAK.ÉN PEDIG CSAK SZENVEDEK.
...
Írta: farkas rita, június 03, 2012
minden levelet elolvasok de sajnos nem találok kiutat tele vagyok teherel már nem birom sokáig kérlek segits nekem köszönettel farkas rita
...
Írta: Katalin, június 03, 2012
Kedves Péter!Minden leveledet,amit küldesz nekem elolvasom és mélyen egyetértek minden szavaddal!De kérlek mond meg nekem,hogyan tegyem le az anyagi gondjaimat a sárga csekkeket???Pedig 36 éve dolgozom,mégis csak élek egyik napról a másikra.(gondolom,sokan vagyunk így ma Magyarországon).Pedig hidd el nekem is volnának igényeim,szeretnék szárnyalni és boldog nyugalomban élni!Hogyan tegyem le a nehéz "csomagjaimat"???Gyakran úgy érzem,hogy egy boldogtalan,kiábrándult robot vagyok,aki állandóan végzi a dolgát és nem állhat meg a mókuskerékben!!!Köszönöm és továbbra is várom a leveleidet.Tisztelettel:Kati
...
Írta: Péter Ákos, június 03, 2012
Kedves Péter!
Érdekesek a gondolataid!De kevesebb töltelékszót is használhatnál,az egész mondandód másból sem áll csak a hümmögés, öhhh, ehhh,hmmm.
Tiszteletem!
...
Írta: Bognár Lajosné, június 03, 2012
Kedves Péter!
Hát, mit mondjak. nekem is van csomagom , csak nem tudom, melyiktől szabaduljak meg. Gondolod, ez a hónap meghozza a jó döntést?!
Üdv.
...
Írta: Andibaba, június 03, 2012
Kedves Péter,
már eddig is sok segítséget kaptunk Tőled, Párommal mindketten részt vettünk a számmisztikával foglalkozó előadásodon, több kiadványodat is megvettük (részben ajándékba is a család többi tagjának) és mindig jövök vissza olvasgatni az oldaladat, a hírleveleidet alig várom. Nagyon sokat segítettél fejlődnünk, ennek köszönhetjük, hogy mos Németországból írok Neked, ahová egy munkalehetőség miatt jöttünk ki, mondhatom nyugodtan hogy egyik napról a másikra. Nem tudtuk előre hogy alakulnak a dolgok, de sok tehet tettünk le ott még Magyarországon, és amit eddig gyűjtögettünk, elengedtük, elajándékoztuk, szinte mindent. A tanításaidat elhoztuk magunkkal, és továbbra is sok dolgot kell még tanulnunk hogy fejlődjünk, de Te itt vagy és segítesz ebben. Hálával tartozom neked azért, hogy idáig már eljutottunk, és mindig szeretettel gondolunk Rád. További sok sikert kívánunk, jó erőt, egészséget, és hosszú, boldog életet Neked és Családodnak:) szeretettel Andrea és Laci
...
Írta: Csilla, június 03, 2012
Kedves Petruskáné Zsuzs!

Őszinte részvétem a veszteségedért. Sajnos mindenkinek el kell menni egyszer és ez érthető, hogy megterhelő a környezet számára.
Azonban ez az elemzés nem arról szól, hogy júniusban csakis és kizárólag jó dolgok történhetnek mindenkivel.
Ha a fájdalmad ellenére nyitva tartod a szemed és a szíved, akkor megláthatod, hogy milyen értelemben szabadultál meg egy tehertől.
Biztos vagyok abban, hogy így lesz ez a hónap végére.
...
Írta: Petruskáné Zsuzsa, június 02, 2012
Kedves Péter!
Nekem a június úgy kezdődött, hogy az Anyósomat elsején eltemettük! Most én nem terhet tettem le, hanem kaptam egy nagyot a lelkemre. Szeretni való 71 éves pedagógus volt, aki élt-halt a családjáért és hirtelen halt meg az otthonában.
Nos, mi így kezdtük a júniust! Ebből álljunk fel!? Elég lesz!!!
...
Írta: Krisztina, június 02, 2012
Kedves Peter! Munkabol kifolyolag nem minden uzeneted olvastam ido hiany miatt, de amikor volt szabad percem szavaid uzeneteid a legjobbkor jottek es erot adtak. Sajnos 2hete betegallomanyba kerultem es valoszinu hogy azert mert olyan terheket cipeltem amit nem kellett volna. Sajnos hazassagom mar reg kudarcba fulladt. Tegnap dontottem ugy hogy ugyvedhez fordultam segitsegert a valashoz. Szinte megkonyebulest ereztem mikor tegnap delre letelefonaltam mit kell inteznem.Bar a dontes nagyon nehez 23ev hazassag utan de szamomra ez jelenti azt a bizonyos csomagot amire nincs szuksegem es szzarnyalni tudnek ennelkul. Annak orulok,hogy leveled hanguzeneted csak ma hallgattam meg mert igy sajat magam jottem ra es nem beffolyasolt senki semmi. Viszont te megerosittel es nagyon sok erot adtal dontesem veghezvitelehez.. Koszonom a sok bolcs tanacsod uzeneteid. Nagyon sok boldogsagot erot es egeszseget kivanok! Te nagyon sok embertarsadnak segitesz es ez csodalatos. Remelem meletted is van valaki es fogja a kezed a nehez idokben vagy boldog pillanatokban ugy mint te a mi jobbkezunk. Sok sikert!Udv: Kriszti
...
Írta: Ferenc, június 02, 2012
Ez csak mind duma,ügyes reklámfogás.Semmi sem igaz belőle!
Aki elhiszi ezt a sok maszlagot az meg is érdemli!
...
Írta: LITON ANDREA JUDIT, június 02, 2012
Kedves Péter! Valakivel kapcsolatban az életemben kiakadtam, nagyon régen cipelem a " hátamon" ,pedig csak segiteni ,terelgetni akartam.Úgy gondolom itt az ideje engednem, hogy a tettei következményeit ezentúl saját maga viselje.Megerősitettél ebben. Köszönöm.
...
Írta: K. B., június 02, 2012
Anikóval értek egyet. Csodálatos életérzés a terhektől való szabadulás, de például egy önző, nagyon terhes vénembert nem lehet letenni, gondoskodni kell róla, ha beledöglöm is. Kihasznál, feléli a napjaim, erőim, anyagi tartalékaim már rég, de csak gyártja a munkát, pusztítja amit elvégzek nap mint nap és kerget az őrületbe lassan. És negyedik éve csak megyek és megyek hozzá, cipekedek neki, költöm rá a kevés pénzem, nincs szabadulás, már gondolatban agyon is vágtam. Az anyám választása volt, második férje, nekem sajnos a nevelőapám, a fiatalságomat is rendesen megbénította, miért ne telepedjen rá a felnőtt és lassan öreg koromra. Soha nem volt felhőtlen a jelenléte az életünkben a testvéreimet is beleértve, de mióta lábát törte, csak körötte forog a világ, ő így gondolja és sajnos a megszokásai, kényelme, agyi és lelki tunyasága okán nagyon rátelepedett az életünkre, ugyanakkor valóban elesett és kiszolgáltatott nagyon idős koránál és egészségi állapotánál fogva. És most még ez a kormány azt is elintézte, hogy megvonták az ápolási díjat, de menni kell hozzá továbbra is minden nap. Mindig éreztem, mennyi energia és tettvágy van bennem, de soha nem lehetett kiélni a kényszer helyzetek tömkelege miatt, a kényszermunkahelyek, kényszer együttélés a szülői házban, anyagi és egzisztenciális kötöttségek stb. miatt, alapvetően maga a régi rendszer is ilyen volt, nem engedte a személyiséget kibontakozni. De soha életemben nem gondoltam volna, hogy a fél életen át várva várt szabadságban ekkora rabigában kell élnem és ennyire nem dönthetek a saját sorsomról. Persze hagyhatnám sorsára is, de nem tartozom azok közé, akik ezt a megoldást tudják választani és így nyugodtan tudnak élni. Semmit se várok jobban, mint ettől a kényszertől és kényszeres napi tehertől való megszabadulást.
...
Írta: dlitam, június 01, 2012
Örülök, hogy ilyen csapathoz tartozok.Szerintem tudat alatt mindannyian egy húron pendülünk. Talán azt is meg kockáztatnám, hogy a posta bontáskor a saját gondolatainkat olvassuk . Azért jól esik, ha ilyen kitartóan utba igazit benönket valaki és nem véletlen ez sem. További sok sikert Péter, hogy minnél többen érezhessük boldogabbnak magunkat.
...
Írta: Szávai Tiborné, június 01, 2012
Kedves Péter!
Nagyon érdekes és lélekmelengető üzenetedet hallgatva, köszönöm fáradhatatlan munkádat. Való igaz, hogy az ember sok -sok mindent megél élete során, de néha kell a segítség és megerősítés, hogy jó úton járunk-e? Kívánok jó egészséget és sok sikert életed során.
...
Írta: Őze Gabriella, június 01, 2012
Köszönöm, Péter a mindennapjaimat, az "útkeresésemet" és az "utazásomat" segítő gondolataidat. Isten kísérjen utadon és áldjon meg azért, amiért olyan sok embernek segítesz.
...
Írta: Moór Gizella, június 01, 2012
Drága Péter!
Már a június első napja is maga volt a CSODA számomra !
Én már le tettem a csomagomat, bátran mondhatom...és igen, indulok is utamra !
Ez az év, el hozta nekem mindazt, amire vágytam, vártam ! SZÁRNYALOK..:-)
KÖSZÖNÖM A MEGERŐSÍTÉSEDET..
Baráti üdvözletem: Gizelle
...
Írta: Oláhné Margó, június 01, 2012
Kedves Péter!
Soha jobbkor nem jöhetett volna az üzeneted. El sem hiszed mennyire szükségem volt most rá. köszönöm neked.
...
Írta: Boróka, június 01, 2012
Talán,soha jobbkor nem jőhetet volna ez az "Űzenet"...ép azon dolgozom,hogyan tegyem le a már ...elviselhetetlen,kapcsolatom,,,kőszönőm,hogy segítel le tenni ezt a "felesleges csomagot"!
...
Írta: kati, június 01, 2012
Kedves Péter!
Mindig figyelemmel olvasom irásaidat és a mai nagyon értékes útmutató mivel ettöl a tehertől egyszer és mindenkorra szabadulnom kell és érdekes módon most ebben a hónapban minden össze jött ahoz hogy ez megtörténhet csak a bátorság hiányzott belőlem. Bátoritó szavaid épp jókor jöttek. Köszönöm azt hogy vagy, mert nagy szükségünk van rád!
...
Írta: Brudnyák Sándorné Anikó, június 01, 2012
Kedves Péter!
Köszönöm a júniusra szóló útravalót! Minden erőmmel azon vagyok, hogy letegyem a terheimet, túl tudjak lépni a múlton és újult erővel vágjak bele a jövőm építésébe. Hiszen 19 év után felmondták a munkaviszonyomat és teljesen új életet kell kezdenem, de itt Kelet-Magyarországon ez nagyon nehéz. Ezért esnek jól a leírt és meghallgatott gondolatok és mindig arra törekszem, hogy ezek szerint éljek. Leteszem a terheket! Új életet kezdek 55 évesen. Nagyon jó hatással vannak rám a szavaid, gondolataid. Köszönöm Neked és további sok sikert kívánok!
Üdvözlettel: Anikó
...
Írta: Márti, június 01, 2012
Köszönöm Péter a z íráaid. Már a napokban elkezdtem néhány dolgot tudatosan elngedni,lerakni. Akkor ezt jól csináltam, végre. egyre jobban azt hallom ki az előadásaidból és másokéból is,hogy nagyon letisztulva tudunk tovább lépni, és akkor fogunk egy tiszta új világot teremteni. Jól gondolom-érzem?
Hálás üdvözlet !
...
Írta: Szabó Edit, június 01, 2012
Kedves Péter és Hozzászólók!

Már régóta olvasok"tanulok" ezo/bio/spiro dolgokról(bocsánat a laza kifejezésért),de gondolom ezeknek a hozzászólásoknak nem az a dolguk, hogy 50 oldalas, kifejtegetős , elemzések legyenek.Szóval én még ezek ellenére is hitetlen vagyok..pl:Miért csak nők, lányok szólnak hozzá????
Várom a válaszokat, és ígérem próbálok nyitott lenni a tudásrs , sgítő szándékra..üdv, egy kezdő..
...
Írta: József, június 01, 2012
Kedves Péter !

Szeretem az értékes gondolataidat és a már eddig önállóan elért lelki teljességem tovább csiszolom !

Eddig is igyekeztem szeretetben és kevés terhelés mellett élni az életemet és hobbiként az internetes írásokon keresztül segíteni mások életét.

Szakaszos feszültségeink mellett őszintén és tiszta szívvel sokat nevetünk.

Az anyagiak tartalékolását, beosztását, a jövő tervezését viszont nem koloncként , hanem a" szabadság a felismert szükségszerűség " jegyében élem meg !
...
Írta: hucker marta, június 01, 2012
Halasan koszonom a mai uzenetet !!A legjobbkor erkezett !! Megmentettel !! Kellemes hetveget ! Marta
...
Írta: Erzsebet, június 01, 2012
Utkeresok tanacsadoja,hogy milyen igaz.Nagyon koszonom.
...
Írta: Lorincz Ildiko, június 01, 2012
Koszonom a jo tanacsaidat, mindig elolvasom es sok erot ad nekem. Sajnos eloadasaidra nem sikerult elmennem egeszsegi okokbol de uzeneteid mindig nagy segitsegemre vannak .Koszonom neked
...
Írta: Kedves Péter!, június 01, 2012
Kedves Péter!
Ma felkeltem, és úgy éreztem, hogy arra az ügyre, amelyért az elmúlt néhány évben annyit dolgoztam, annyi energiát fektettem bele, mint kiderült - feleslegesen, tovább egy gondolatot sem érdemes szánnom. Erre most olvasom a leveledet. Nagyon jó megerősítés számomra, köszönöm.

Mindenkit bíztatok, ne csüggedjetek, magam is sokat keseregtem azelőtt, de megszületett bennem a szándék, hogy be szeretném fejezni a kuszaságokat, újjá kívánom alakítani az életemet, hogy nekem is jó legyen, ne csak a hozzátartozóimnak. Egy ideig úgy jártam, mint Anikó, ahogy Anikó fogalmazta, ennek ellenére a "gondok ragaszkodtak hozzá". Nos, váratlan módon a héten az ÉLET sietett a segítségemre, ahogy nem is vártam volna, kicsit "álruhás küldöncként" ugyan, csalódottságot és dühöt hozva, mégis így jutottam a mai boldogító felismerésre. Nem nyertem a lottón, stb. "csupán" egy hosszú évek óta tartó terhet tettem le ma. Ami 2-3 napja még nagyon kellemetlennek tűnt, ma már egy gondolatot sem érdemel igazán, de legalábbis tudom, hogy túl vagyok a nehezén. Jó, hogy már mosolyogni tudok rajta, ahogy írom. És reggel is dudorászva ébredtem.

Kedves Péter!
Kedvelem az írásaidat! Megdolgozol a sikerért, és nagyon jól csinálod, amit csinálsz.
További nagyon szép napokat kívánok Neked, és Mindenkinek!
...
Írta: Edina, június 01, 2012
Nagyon köszönjük Hajnikával együtt a júniusi hónap jellemzését majd hasznosítani fogjuk, mert az igaz Péter, hogy minél jobban leterheli magát az ember, annál kisebb a szabadsága, és a holmikat,a tárgyakat sem kell begyűjteni,csak ami nagyon fontos az életben, mert nem boldogítanak.A szükséglet sok irányból jelentkezik az élet folyamán, és hol a szellemi, hol a
fizikai, hol a biológiai válik a legfontosabbá, és még ezt is tudatosítani kell, hogy a mában éljünk, mert az az alap energia, az u.n.kiinduló forrás.
Csak a csendben megmártózva tudunk szellemileg felvilágosítást kapni, mert csodák csodája minden jó információ az ürességből jön.A mai zaklatott világban azért nem halad az ember, mert a jó információkat nem tudja hasznosítani, tele van a feje felesleges infókkal is.Egy szónak is száz a vége, az univerzum folyton fejlődik, és az embernek illene vele együtt haladni, a saját belső fékező blokkjait felszámolni. Péter ehhez a fejlődéshez nyújt segítő kezet.Ha nehéz is akár a megszokás, akár a butaság miatt változtatni, az élet valójában kikényszeríti a maga eszközeivel a haladást.Az élet folyamat, a cél az, hogy az egyéni utunkat tisztességgel betöltsük, így a június hónap a mára, a feladatok ütemezésére, a koncentrálásra készít fel, magunk mögött hagyva a visszahúzó erőket.
...
Írta: Zsókuci, június 01, 2012
Kedves Péter!
Szeretném szívből megköszönni a mindig hatalmas lökést és reményt nyújtó soraidat, mely átsegít az aznapi hullámvölgyön.Hálás vagyok értük.Kívánok további jó egészséget e hasznos munkához és szép szakmai és magánéleti sikereket!!!!!!!!!!!!
...
Írta: Trendi, június 01, 2012
Kedves Péter !
Nagyon szépen köszönöm a leveleidet és a hanganyagot,mindegyiket elolvasom és meghallgatom sokat segítesz vele nekem.Sajnos az előadásokra nem tudok eljutni és vásárolni sem.De remélem nem sokára eljön az idő mikor eljutok én is az előadásodra.További sok sikert kívánok és szép napot!
...
Írta: Molnar -Losonc -Maria -Eti, június 01, 2012
Köszönöm a hanganyagot. sajnos csak igy tudok részt venni minden előadást és vásárlást nélkülözve ..csak itt tudom kisérni a jó szívvel kü,dött anyagokat. de sokszor segített már.--Köszönöm--
...
Írta: Botos Olga Mária, június 01, 2012
Én is köszönöm a kitartó üzeneteket,mindig elolvasom őket és mindig megérintenek...A hozzászólások fent mindent elmondtak, amit én is hozzátehetnék. "Csak" köszönöm :)
...
Írta: Poszovácz Hajnalka, június 01, 2012
Kedves Péter! Köszönöm a júniusi útravalót.Köszönöm neked, hogy folyamatosan segítesz,mindig elolvasom amit írsz és bizony erőt ad.Én már megszabadultam sok mindentől, boldog életet élek. Sajnos ez idáig nem sikerült sem rendelni,sem az előadásokra eljutnom. Tartós munkanélküli vagyok,remélem egyszer ez is megoldódik.Köszönöm folyamatos segítséged, továbbra is várom jó tanácsaid.További munkádhoz sok sikert erőt, egészséget minden jót kívánok! Üdv: Hajnalka
...
Írta: Toldi Anita, június 01, 2012
Kedves Péter!
Köszönöm az ösztönző szavakat.Talán tényleg vannak olyan dolgok, amivel nem érdemes gyötörnie magát az embernek. De mi van abban a helyzetben, amikor tudod hogy változtatni kell és azt is tudod, hogy min de akárhogy is gondolkodsz, akárhogy is próbálod, semmilyen lehetőség nincsen. Aztán sorozatos gondok gyűlnek. Végül már úgy érzed teljesen tehetetlen vagy. Könnyű azt mondani, hogy változtass, tedd le a csomagot, miközben folyamatosan korlátokba ütközöl. Üdvözlettel:Anita.
...
Írta: Muller Ilona, június 01, 2012
Koszonom szépen ezt a hanganyagot es nagyon szép napot kivánok Neked
...
Írta: Katalin, június 01, 2012
Kedves Péter !

Köszönöm ezt az üzenetet, bár csak elég merész lennék !!
...
Írta: Győriné Kovács Angyalka, június 01, 2012
Köszönöm az üzeneteidet, nagy hasznomra válik. Jó, hogy van egy külső hang ebben a zajos világban.
...
Írta: Beáta, június 01, 2012
A témához ajánlani tudok egy könyvet:Karen Kingston:Tértisztítás és feng shui.
...
Írta: Hestencz Jolan, június 01, 2012
Kedves Péter!Nagyon köszönöm a segitséged,ami nagyon a hasznomra vált,a segitségeddel,boldog életet tudok élni,nagyon hasznosak amiket irsz,továbbra is szivesen olvasom az üzeneteid,köszönöm, további sok sikert!Üdvözöllek.
...
Írta: Kováts Ferencné, június 01, 2012
Köszönöm a jó tanácsaidat,igyekszem így élni,de várom a további jó tanácsaidat


Üdv.Éva
...
Írta: Veress Irén, június 01, 2012
Köszönöm neked Péter,hogy folyamatosan segítesz nekem.
Mindig elolvasom a mit írsz,és bizony sokszor erőt ad.
Igen nekem is van nagyon nehéz csomagom,amit cipelek.
Igazad van le kell tennem,de nagyon nehéz letenni is.
De te itt vagy és segítesz.Szép napot neked is .
...
Írta: Bagi Magdolna, június 01, 2012
Köszönöm a megerősitést Péter ,egy ideje gondolgoztam ,hogy elegem van nem cipelem tovább a csomagjaim és most olvasom ami megerősit hogy mit is kell tennem !KÖSZÖNÖM:)Magdolna
...
Írta: Borbély Piroska, június 01, 2012
Szia Péter! :D

Hosszú ideje olvaslak és törekszem a tudatosságra.
Csipke Piroska álmomból felébresztettél,és elkezdtem GONDOLKODNI.. mert előtte mindig az érzéseim szerint cselekedtem és csak utólag gondolkodtam.
ennek köszönhetően elkezdődött az életemben egyfajta tudatosság amit még csiszolni kell .
Nagyon nagyon nehéz, sorsdöntő lépéseken vagyok túl,és sok sok érzelmi válságon, de hiszek a gondolat erejében és abban, hogy BIZTOS LESZ VALAHOGY.
Igen túl sok terhet cipeltem, cipelünk magunkkal, erre én is rájöttem és akaratomon kívül.. vagy tudatos belső akarattal megerősödve mára már "nem félek" elhagyni,otthagyni az út szélén az eddig féltve őrzött "nagy " csomagomat.
Apró lépések ezek tőlem de óriási nagy elhatározás eredményei.
Építem az életem és bizony ebben nincs szerepe már semmiféle fölösleges csomagnak... (és most itt természetesen nem a ruhaneműre gondolok.)
Köszönöm neked ezeket az instrukciókat amivel építed az ébredő tudatomat és Gondolkodásra serkentesz!!
Ha bele gondolok, hogy mekkora megkönnyebbüléssel fogok továbblépni.
Igen...,Bizony!!
Milyen jó hogy van aki néha felnyissa a szemünket.
(persze csak akkor,ha akarjuk és megtudjuk érteni az üzenet lényegét)
Lépni kell főleg akkor ha ezt még az UNIVERZUM is támogatja!!
:D
További hasznos munkálkodást kívánok neked !
Üdvözöllek :Piroska
(hiszem, hogy nekem..,rám is mosolyogni fog a napocska amikor otthagyom az úton ezt az eddig cipelt Hatalmas (óriási) csomagot és én is boldogan ,könnyen lépek tovább! )


...
Írta: anikó, június 01, 2012
Kedves Péter!
Nagyon tanulságosnak tartom az interjut és maximálisan egyet is értek vele. Viszont mi a helyzet az esetben, ha az ugymond "terhek" ragaszkodnak hozzám és nem akarnak engedni annak ellenére, hogy a dontéseim már rég megszulettek és minden erommel azon dolgozom, hogy végre uj életet kezdhesek, még is ezektol a "terhektol" már ugy érzem megfulladok?
Koszonettel
aniko
...
Írta: Nágeln Ilona, június 01, 2012
Kedves Péter!
Én már sok mindentől megszabadultam, nincs bennem gyűlölet, írígység, nem okolok a saját életemért senkit! Sokat tanutam Tőled is, tudom hogy mindennek a mozgatórúgója a szeretet! Most pedig már aratni akarok a bőségből! Ráadásul most 4-én lesz a szülinapom, ami a csillagok állása szerint most szerencsés! Köszönöm a segítségedet! Minden jót kívánok Neked is! Puszi! :)9
...
Írta: Csilla, június 01, 2012
Kedves Péter és Hozzászólók!

Tökéletesen megértem azokat, akik meg akarnak szabadulni "terhektől", de valami miatt nem tudnak. Sokáig így voltam ezzel én magam is: úgy cipeltem magammal terheket, hogy nem is igazából tudtam róluk, mert már annyira hozzászoktam a cipelésükhöz, hogy azt hittem, hogy ezek hozzám tartoznak.
Ez még a fizikai életemben is megnyilvánult, hiszen mindig cipekedtem, akár piacról jöttem, akár utaztam valahova, valahogy mindig annyi csomagot vittem magammal, amit alig tudtam elkínlódni. Végülis be kellett látnom, hogy bár nem szándékosan, de magam nehezítettem meg a saját életemet.
Aztán a dolgok egyszer csak megváltoztak és tudatosult bennem, hogy nem kell ezt csinálnom. Így elkezdtem csökkenteni csomagjaimat fizikai és lelki értelemben is, próbáltam megosztani a környezetemmel, egyes kapcsolatok túlélték, mások nem (ez utóbbiak voltak kisebb számban...).
Igenis lehet megszabadulni a terhektől és milyen jó, amikor egy-egy hónap felhajtó energiája, mintegy hátszelet ad elhatározásunkhoz, de a lépéseket senki nem fogja megtenni helyettünk.
Én úgy értem ezt az asztrológiai előrejelzést, hogy ha nem éppen annak a hónapnak az energiájával összhangban cselekszünk, akkor valójában rosszabb lehet a helyzetünk, mint előtte volt.
A csodavárás helyett, inkább kemény munka és önvizsgálat kéretik.
Sok sikert mindenkinek!
...
Írta: Bancsi Olga, június 01, 2012
Kb.50éve cipelek egy terhet képtelen vagyok lerakni.Remélem ha sokszor elolvasom a mai irásod és meghallgatlak egyszer talán sikerülni fog.Köszönöm Neked.
...
Írta: Tunde-Viola, június 01, 2012
Kedves Péter,mindig örömmel olvasom és hallgatom a tölled jövő biztatást,köszönöm,van is rá szükségem és sokszor segit,sajnálom hogy nem lehetek ott az előadásaidonés rendelni sem tudok pedig szeretném,de minimálnyugdijambol nem engedhetem meg magamnak,sajnos de hátha itt a történelmi Magyarország legtávolabbi(keleti)pontján is bejön az igért változás és valamivel jobb lesz a helyzet,esetleg eljösz te Erdélybe és itt is tartasz előadásokat,több megyében,telepűlésen .Akkor ott leszunk!Addig is örömmel fogadok minden tölled jövő üzenetet.
...
Írta: Lőrincz Zoltán, június 01, 2012
Kedves Péter ! Segítségét köszönöm. S milyen igaza van.Egész életemben csak gyüjtögettem.Aztán??? Munkanélküli lettem.Mihez is kezdek? 3 hónap USA,s ott ismerkedtem meg 3.Feleségemmel.ERDÉLY- csoda.Az őszinteség,becsületesség (szegénység)(anyagi) fellegvára. Rájöttem: felesleges terhet cipeltem ezidáig.Reggelente új erőt kapunk Ön által,s a HIT? az már elmaradhatatlan."Kérj,s megadatik".Hála,hogy nekünk megadatott!Köszönettel: Gabriella és Zoltán
...
Írta: Tamás Erzsébet Zsuzsanna, június 01, 2012

Kedves Péter!Köszönöm a ma küldött júniusi útravalót!Teljes egészében egyetértek a tanácsaival és mindig igekezem az szerint élni a napjaimat!Bizony mindig pont jókor jön az Ön gondolata és segít nekem!Sajnos a személyes előadásra még nem sikerült eljutnom,de remélem egyszer már arra is sor kerül majd!Továbbra is várom aa bölcs gondolatait,legszívesebben személyre szabottan fogadnám!De,mivel a nagy átlaghoz szólnak,leszűröm a Rám vonatkozókat és hasznosítom azokat!Köszönöm még egyszer:Erzsébet
...
Írta: Toaso EvA, június 01, 2012
Köszi szepen mindig tudsz olyandolgot mondani amitöl lelkileg mindig felfrissülök,mert mindig adsz egy olyan utravalot amitől jobban erzem magam,rendelni meg nem nagyon tudtam de gondolom a bőseg egyszer engem is utól er üdv Eva
...
Írta: Koller Edit, június 01, 2012
Igen, ez az év a felemelkedés éve, a tapasztalataim is ezt igazolják. Közel 20 éve cipelek egy terhet, 2 éve intenzíven foglalkoztat hogy megszabaduljak tőle, de minden próbálkozásom "zsákutcának" bizonyult. Az idén úgy tűnik végre sikerül letennem, bár csak igazad lenne, hogy júniusban ez meg is történik, befejeződik.
Köszönöm a folyamatos "támogatást", további jó munkát, minden jót, üdv. mindenkinek.
...
Írta: Czintos Kiss Eva, június 01, 2012
Krdedves Péter
Köszönöm,hogy vagy,hogy segítesz időről időre tisztábban látni saját zegzúgos dolgainkat .Mivel Erdélyben élek nem tudok eljutni az előadásokra,de remélem majd idővel erre is sor kerül,ha befejezem itthon megkezdett tanulmányaimat,nagyon érdekel a számmisztika élvezettel olvasok minden üzenetet ,köszönet még egyszer a sok segítségért
Eva
...
Írta: Kelemen Gizella , június 01, 2012
Koszonom a juniusi utravalot ! Vannak , bizony nekem is folosleges " csomagjaim " ,ha nem figyelmeztetsz cipelnem , rendben , megszabadulok tolluk ! Udvozollek !

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy