Print PDF

De mi az a DIMENZIÓVÁLTÁS?

Képzeld el, hogy az életed eddig megszokott menete hirtelen drasztikusan megváltozik. Látszólag minden rendben mégis szinte egyik pillanatról a másikra minden amit eddig megszoktál, amivel együtt éltél egyszer csak, mintha semmivé foszlana. Ez bizonyos szempontból nagyon félelmetes és bizonytalan szituáció, azonban ha képes vagy a történéseket egy más szemszögből nézni, akkor meg fogod érteni, hogy az életed éppen egy fejlődési fordulóponthoz érkezett és egy DIMENZIÓVÁLTÁS küszöbén állsz
Hogyan kezelheted a DIMENZIÓVÁLTÁS tüneteit?

A helyzet megoldásának a kulcsa a ugrásszerű fejlődés szükségszerűségének időbeni felismerése. Hiszen minden változásnak komoly előjelei vannak, amit szinte csak szándékosan hagyhatsz figyelmen kívül. Ha tudod, hogy eljött az ideje annak, hogy az életed egy új szintre lépjen, akkor képes vagy felülni a változás hullámára és egy komoly DIMENZIÓVÁLTÁSON mész keresztül, aminek eredményeképpen az életed és a személyes fejlődésed egy új szintre lép, ahol új kihívások és új lehetőségek  várnak.


A DIMENZIÓVÁLTÁS megtörténhet az egyéni életedben is, de megtörténhet globálisan is, amikor az emberek egy kisebb vagy nagyobb csoportját, vagy akár az egész emberiséget érinti. Az emberiség jelen pillanatban éppen egy ilyen globális változást, vagyis DIMENZIÓVÁLTÁST él át. Minden globális változás az egyéni életedben is megtörténik ezért ez a pillanat azt jelenti, hogy éppen részese vagy a DIMENZIÓVÁLTÁSNAK.

A világ, amiben élsz nem képes tovább fejlődni a jelenlegi formában

A jelenlegi DIMENZIÓVÁLTÁS azt jelenti, hogy a világ, amit eddig ismertél elérkezett egy fejlődési fordulópontra és ezen a szinten már nem képes a további fejlődésre. Az a világ, amiben jelenleg élsz hanyatlik, de ezzel egy időben már létezik egy ÚJ DIMENZIÓ, ahol tovább folyik a fejlődés. A kérdés csupán az, hogy te melyik világban élsz a hanyatló régi világban, vagy a DIMENZIÓVÁLTÁST követő új világban.


dimenziovaltas.jpg
Így követik egymást a DIMENZIÓVÁLTÁSOK az életedben

Mivel te egy kimondottan tudatos útkereső ember vagy, ezért ki merem jelenteni, hogy Te már éppen a két világ közötti fordulóponton élsz. A régi világ már nem létezik, de még az új világba sem léptél be teljesen. Ezért van az, hogy minden olyan ködösnek és bizonytalannak tűnik számodra, de ez teljesen rendben van és része a DIMENZIÓVÁLTÁSI folyamatnak.

2012 a DIMENZIÓVÁLTÁS éve

2012 száma a 14. Ez a szám az ugrásszerű fejlődés, vagyis a DIMENZIÓVÁLTÁS száma. Az idei év miden tekintetben a DIMENZIÓVÁLTÁS éve, akár a személyes egyéni életedben, akár az emberiség közös útjában
.

Egy évvel ezelőtt felismertem, hogy az az irány amerre az elmúlt években együtt haladtunk szükségszerűen egy fejlődési fordulóponthoz érkezett és változásra van szükség. Minden lépés, amit közösen tettünk meg az elmúlt négy évben óriási fejlődést hozott mindannyiunk életében.

A közös utunk is fordulóponthoz érkezett

Ezért egy közös DIMENZIÓVÁLTÁS részesei vagyunk. Ennek a változásnak a tudatos előkészítésén dolgoztunk az elmúlt közel egy évben és elérkezett az a pillanat, hogy közösen tegyük meg ezt az óriási lépést.


Hétfőn reggel 8:00 órakor egy közös DIMENZIÓVÁLTÁST fogunk átélni, ami átfogó változást fog hozni az eddigi kapcsolatunkban és abban a formában, ahogy eddig tanultunk egymástól és együtt fejlődtünk.

Ezt a DIMENZIÓVÁLTÁST egy nyilvános bejelentést követően együtt éljük majd át 2012. július 2-án reggel 8:00 órakor. Ennek a napnak a száma szintén 14 és akár hiszed, akár nem nem számítottam ki előre.  Ez a nap saját magát jelölte ki a DIMENZIÓVÁLTÁSRA.
Hozzászólások (93)Add Comment
...
Írta: Edina, július 25, 2012
Nem szép a Pétertől, hogy a nyári szabija előtt nem búcsúzott el, értesítve a blogban eddig aktivitást mutató személyeket, vagy ha egyéb változást tervez,arról is kellett volna további információt adni, a női életmód tanácsadók nagyon precízen megírják, ha valami változást terveznek, vagy szabira mennek.Ez rossz hozzáállás a Péter részéről, és érdekes az is, hogy sem a felesége, sem a titkárnője nem figyel oda, hogy a Péter a hűséges levelező társait lekezeli,egyik óráról a másikra dobja őket.Ez egyáltalán nem gáláns módszer.Erről írjátok meg a véleményeteket ti is, mert ilyenkor hasznos a kritika.
...
Írta: Edina, július 24, 2012
Szerintem senki nem kap levelet Pétertől, mert szabira ment, és ő is pihen,kiérdemelte.A másik variációm:magunkra hagyott,hogy meditáljunk többet,és magunk tegyük fel a kérdést magunknak és majd mi megkapjuk a választ, ez az igazi dimenzió váltás, mert bennem, vagyis belül a lelkemben zajlik a váltás, nem kell hozzá tanító, segítő, mert érett vagyok a változásra.Elég csak a tartalom jegyzéket olvasni az Ébredő erő témájának és máris haladunk az útmutató szerint.Szerintem így próbára lett téve az önállóságunk.Ha nem így lenne, Péter megírta volna a változást.
...
Írta: Edit, július 15, 2012
Sziasztok!
Valaki válaszoljon már nekem, hogy miért nem jön már levél Pétertől, mi történt? Már senki sem kap levelet?
...
Írta: Edina, július 05, 2012
Benyovszky Pálnak üzenem: Mivel ő tudatosan éli az életét, könnyebben tud átlépni a következő dimenzió kapun.Mivel én Hamvas Béla és Müller Péter tanítványának tartom magam, én a magasabb létsíkot úgy tervezem, hogy emlékezzek arra, hogy ki vagyok az univerzum részeként? a Teremtő kis lélek részeként is ? Utána ráébredek a küldetésemre, mert a természeti törvényeket is figyelembe vettem, döntök cél irányosan, kijelölöm az utamat és a magam élettapasztalatából kiindulva megteremtem a magam valóságát, ami számomra élmény, igazság.A legnagyobb tudás a megtapasztalás, az egyéni teljesség.Ha a lelkem harmóniában van, nincs hiány, akkor egészben vagyok,azaz egészséges lettem, és azután már minőségi életet élhetek.Gondolat,szó,tett azonossága adja a hitelességet,ezáltal természetes állapotba kerültem, nincs szükségem szerepjátszásra.
...
Írta: H.Lajos, július 04, 2012
Kedves Péter!
Nekem sikerült!
Átléptem egy másik dimenzióba és találkoztam földönkívüliekkel is,nagyon kedvesek voltak!
Köszönöm Péter a lehetőséget!
...
Írta: Benyovszky Pál Márton, július 03, 2012
Vajon, mi is a dimenzióváltás? Persze, tudok róla egyet s mást, és tudatosan élem az életem, de nem változik benne semmi.
Hogyan változtathatom meg az életem minőségi életté?
...
Írta: Hetti, július 03, 2012
Hát ez a váltás valahogy elmaradt, se bejelentés, se semmi!
...
Írta: Hetti, július 03, 2012
Hát ez a váltás most valahogy elmaradt!
...
Írta: Edit, július 02, 2012
Szia Péter!
Nekem nem jött videó a dimenzióváltáshoz.Itt vártam, és nem tudom, hogy mi történt, miért maradtam ki belőle. Egyelőre csalódott vagyok,de várom a válaszodat. Edit
...
Írta: Poór Ibolya, július 02, 2012
Kedves Péter!Régóta olvasom oldaladat s kapom folyamatosan az emailokat.nagyon sokat tanulok belőlük s nagyon sokat segítel vele.Köszönöm Én hogy mindenki számára elérhetővé teszed tevékenységed s munkád.További jó s sikeres munkát kíván szeretettel Ibolya
...
Írta: Radics Móni, július 01, 2012
Szia Péter!
Köszönöm a meghivást és a sok törődést.Remélni tudom csak,hogy a holnapi dimenzió váltás az én munkámban és a fiam nevelésében hoz nagy áttörést.Ugy érzem itt van a legnagyobb szükségem most az áttörésre.Köszönöm a szellemi vezetést.Sok sikert kivánok a további munkádhoz.

Üdvözlettel:
Móni
...
Írta: Edina, július 01, 2012
Kedves Mindenki, benne Csilla !
Nálam bejött a dimenzió váltás, amit a Péter jósolt, valószínű, hogy már érlelődött a változás.Történt az az eset, hogy 2 éve készülődök csatlakozni egy szegedi szellemi csoporthoz, de mindig volt valami akadály.Most szombaton újra programot hirdettek,most megint úgy nézett ki, hogy még sem tudok elmenni, de aztán vállalva az egy órás késést, mégis oda utaztunk egy / a Gráll üzenetek könyveinek ismereteiről soha nem hallott/ teljesen gyakorlatlan, fiatal kislánnyal, és mindketten más-más csoportba csöppentünk, és már lényeges fogalmakról jegyzetek is voltak, mégis a csoport vezető jóvoltából sikerült beilleszkednünk, és a gondolat menetet felvenni, és ekkor jött a dimenzió váltás, fejlett szellemi lények sokoldalúan szóltak hozzá a fő témához, címe: Belső erő ,és az hogyan érvényesül, és mi gátolja azt? Teljesen ismeretlen emberek egészítették ki a tudásomat, és bár 10 éve nem voltam csoportos konzultáción,rádöbbentem,hogy most szükségem van rá,mások jó meglátásai segítenek engem a gyakorlati életben, a hétköznapokban is.Semmi sem véletlen,ha az ember megérik a tudásra, egy könyv kinyílik, egy erősebb szellemi csoport felemel, vagy esetleg találkozunk egy szellemi mesterrel.Nagy aha élmény volt,gondolatokkal gazdagodtam, amit meditációban feldolgoztam, sőt tovább gondoltam.Csodának is lehetne mondani, hogy jó időzítés volt ez a csoportos szellemi munka.,és végül is.,ha súlyozunk:kell lenni időnek a fontos dolgokra,mert ez is egy lehetőség volt, amit megragadtam.Csilla vágya, hogy legyen több lehetősége., az valóban fontos, és még fontosabb, ahogy ha van, ha jön, éljünk is vele, hiszen én már 2x, vagy 3x is elmehettem volna ilyen erős szellemi csoportba.
...
Írta: ERZSI!, július 01, 2012
Legyél éber és fedezd fel a lehetőséget a változásra, ne félj, mert sz elviszi minden energiádat ami változáshoz kell.
Merj jó lenni magadhoz és legyél önzetlen másokhoz, addig amíg a plusz energiád
van. Ne hagyd elfecsérelni az energiáid, fedezd fel ki kér Tőled segítséget és ki az aki ki akar használni, ki az aki le akar blokkolni a kilátástalanságról
beszél és így elveszi az energiádat, lemerít! A mindennapok erről szólnak.
Hit magunkban, egy jobb világban és a szeretni a szeretetre méltókat és az eleseteket. ERZSI!
...
Írta: sanyi, július 01, 2012
Nah ekkora baromságot összehordani.Gratulálok hozzá! Magadtól találod ki ezeket vagy segítenek?
...
Írta: irén jacobsson, július 01, 2012
Kedves Péter én is kiváncsi vagyok mint a többiek. Le fogom Neked irni azokat az érzéseket, amiket felfedezek a változás után. Nagyon érdekeset és újat ismertetsz meg velünk. Ez nagyon pozitiv a számomra. Nagyon készülök és izgulok, hogy mi fog történni. üdvözlettel Iren
...
Írta: YVETTE, június 30, 2012
KEDVES PÉTER!ELŐSZÖR IS,KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET AMIT LEVELEID ÁLTAL KAPTAM,ÉS ELNÉZÉST HOGY EZT NEM ÍRTAM NEKED ELÉGSZER,PEDIG MEGÉRDEMLED!ÉN IS CSAK HÁLÁS TUDOK LENNI ÉRTE.RITKA AZ ILYEN EMBER MINT TE!EGY CSODA!DE HÁLA!EGYRE TÖBB EMBERTŐL HALLOM EZEKET A DOLGOKAT AMIKET TŐLED.EZ,TÉNYLEG AZT JELENTI,VALAMI KÉSZÜL.ÉN IS TESZEM A DOLGOM,S AMIKOR ELJŐ A NAGY VÁLTOZÁS,REMÉLEM AZOK KÖZÉ FOGOK TARTOZNI AKIK MEGÉRIK(HA,MEGÉRDEMLEM.HA NEM,AKKOR ÍGY JÁRTAM.)A SZERETTEIM,A CSALÁDOM A LÉNYEG.ŐK AZ ELSŐK.TEHÁT HÁLA ÉS KÖSZÖNET MÉG EGYSZER NEKED!ÉS,HAJRÁ,MINDEN JÓT MINDENKINEK!YV
...
Írta: Erős Csaba, június 30, 2012
Sziasztok! Tegnap kaptam meg a feltett kérdésemre a választ és azt üzentek, a Dimenzióváltásnak az a lényege, hogy az 5 plusz 1 érzékszervünk átugrik magasabb dimenzióba, lehet hogy észre vesszük lehet hogy nem, de nem az a lényeg hanem hogy elindul az a folyamat amire vártunk. Egy tanács: a gyermekek fogják észlelni legjobban mivel ők tisztábbak ezért ne nevessük ki őket ha olyan témával állnak elő ami nekünk lehetetlen hiszen tele vagyunk régi múlttal és nehezen tudjuk elengedni.
...
Írta: Tompáné Mária, június 30, 2012
Kedves Péter nagyon köszönöm a hozzám írt jó tanácsokat,út mutatást figyelmesen olvasom és érzem,tapasztalom a változásokat,nemindig értem mit is kezdjek a történésekkel,már koromnál fogva,nagyon meglepő és hétfőtől talán többet megértek,nagyon várom.Szép hétvégét mindenkinek.Mária,
...
Írta: ugrai jozsef, június 30, 2012
Köszönöm kedves Péter,hogy ennyit törődsz az emberekkel és velem is.
...
Írta: Kiss Istvánné, június 30, 2012
Kedves Péter. Már nagyon várom a hétfői napot, amely a Dimenzió váltás napja. Remélem sikert és boldogságot hoz számomra. Üdvözöllek.
...
Írta: Kriszta, június 30, 2012
Kedves Péter, Te egy annyira csodálatos, rendkívüli férfi vagy, hogy így tudod embertömegekben tartani a reményt és a hitet - többek között bennem is -.
Én is érzem a váltás jeleit, úgy lakás, mint munkahely területén. Az életem mind a 4 alappillére erősen inog (munkahely, otthon, párkapcsolat, egészség). Bízom benne, hogy pozitív lesz számomra is, mint mindannyiunk számára a dimenzióváltás. 1966.08.18-án születtem, meg tudnád-e mondani, hogy melyik területre kell ráerősítenem jobban, mert egyszerre mind a 4 kicsit sok. Úgy érzem július 2-a számomra is rendkívüli fordulatokat hoz. Te hogyan látod? Nagyon sok sikert és erőt kívánok a további munkádhoz. Nélküled sokan céltalanabbul, elkeseredettebben járnánk az utunkat. Üdvözlettel: Kriszta
...
Írta: csomika, június 29, 2012
Kedves Péter!
Nagyon várom a változást!Már annyira mélyre süllyedtünk anyagilag,erkölcsileg
nem teljesen a mi hibánkból,hogy már a sötét gondolatok is meg környékeztek!
Teljesen elszomorodva és kiszolgáltatottan élem napjaimat,az adósság halmaz vesz körbe.Hol a villanyt,hol a vizet kötik ki.Rettegés az élet.Tényleg történni kell valaminek!!!!!!!! Én már várom mert nincs már türelem!!!!
Mindent köszönök az én ISTENEM áldjon meg,hogy ennyi emberben tartod a reményt
üdv egy hűséges olvasód Tusi
...
Írta: ferenc bond, június 29, 2012
üdv. mindenkinek. kíváncsian várom június 2.át. üdv. ferenc
...
Írta: Csilla, június 29, 2012
Kedves Edina!

Nos, akkor talán a hétfő utáni napokban megtörténik végre az áttörés, amire régóta várok. S megint a lehetőségekkel jönnék, mivel nekem abból kellene a legtöbb. MEghát anyagiakból sem lenne rossz, ha több lenne, de ha lehetőség van erre is, abból már ügyesen lehet előteremteni az anyagiakat. :)

Az biztos, hogy soha nem voltam még ennyire biztos a dolgomban, mint most. Egy nagy igazságra jöttem rá: a mai világban az az ember érzi magát biztonságban, ha van miért dolgoznia, ha van célja. Ha nincs, megette a fene az egészet.
Mostmár aztán tényleg várom nagyon a hétfőt! :)

üdv mindenkinek!
Cs
...
Írta: KovacsIlona, június 29, 2012
Érdekes dolgokat írtál le a dimenzióváltásról.Lehet tényleg létezik.Mert nekem a dolgok mostanság jól alakulóban vannak.Az első nagy lépésem ,hogy el tudtam engedni a lányomat Angliába hogy a jövőjét biztosítsam.Ez lelkiekben is nagy kihívás volt. A másik nagy lépés még az lenne számomra ha engedné a jó isten hogy Boldog is lehessek egy olyan ember vagy barát oldalán aki meg becsül.De próbálom a dolgokat csak pozítívan kezelni. További jó munkát és sok sikert.Icus.
...
Írta: Bartha Botond, június 29, 2012
A Természet nem szereti az ugrásszerű fejlödést.A dimenzióváltás a természet törvényeinek a megváltozásának a következménye.(de lehet forditva is).Ami nem is lenne probléma-ismerve a kvantummechanika jelenlegi állitásait.Szerintem az emberiség nincs oda fejlödve,hogy kibirjon egy ilyen szerű változást,kivéve a magas rezgésszintű egyedeket.
...
Írta: Keliger Istvánné, június 29, 2012
Kedves Péter! Nagyon várom a dimenzióváltozást,de hidd el csak a jó Isten vezet bennünket az úton. Ehhez természetesen hozzátartozik az emberek szabadakarata is. Ezért a hit a remény és a szeretet,legyen mindig a tettünk középpontjában.Az útmutatás: a rosszat is jóval kell kiváltani,akkor lesz béke,egyetértés. Üdvözlettel: Gabi
...
Írta: Hamar Aranka, június 29, 2012
Kedves Peter! Ez a nagy szeretet ami beloled sugarzik csodalatos. Sok embertarsamnak mint nekem is megvaltozott a gondolkodasmodunk, persze pozitiv iranyba.Koszonom a sok utmutatast a veled toltott orak nem voltak hiabavalok, DE most megint itt van a DE olyan ponthoz erkeztem ahol az ut elvalik. Kerlek segits a tudasoddal.Mit dontsek a meglevo kapcsolatommal. 1956.07.09.21.45perc.Sok sok erot kivanok a tovabbi eletedhez a jo Isten tartson meg sokaig nekunk.Koszonettel. Udvozlettel:Aranka
...
Írta: Adri, június 28, 2012
Kedves Peti!
Köszönöm, talán nem is sejted mennyire sokat segített most(is) amit írtál!!!
...
Írta: kiss lászlóné, június 28, 2012
köszönjük az információt 2012.12.21. éről s szeretnénk ,ha irnál!
...
Írta: Schaffhauser Ildikó, június 28, 2012
Nap mint nap észlelem, az emberek lelkileg egyre szegényebbek. Tomból a közöny, a ridegség, az elidegenedés. Nem egy új dimenziót látok jönni, hanem a véget. A humán töltetü gondolkodásnak, érzésnek már nincs helye, hát akkor minek tovább?
...
Írta: kati, június 28, 2012
Kedves Péter!Nagyon remélem hogy ez a dimenzió változás pozitv lessz mert bizony saját gyerekeim fordultak el tőlem amiért új életet szeretnék kezdeni pedig tisztában vannak azzal hogy jobb életet érdemelnék de nem tudják elfogadni. Na nem bocsátkozhatok részletekbe de csak azt remélem hogy jobb lessz minden mint ez elött. Nagyon köszönöm írásaidat, sokat segit ez a lelki segítség. Üdvözlettel: Kati
...
Írta: Toro Gyorgyi / Jurina/, június 28, 2012
Kedves Peter!
Nagyon koszonom a sok jo informaciot.Bizom benne a "Dimenziovaltas"sok szep valtozast hoz minden teruleten.Mar varom a Julius 2-at.
Kisse lemaradtam a kuldemenyek olvasasaval,mivel szamitogep problemam volt.
Egyben koszonom a csomagot amely bizonyara sok segitseget hoz majd az eletemben.
Tovabbi sok sikert kivanok , husegesen olvasom a kuldemenyeket, megegyszer nagyon koszonom ,sok udvozlet : Gyorgyi
...
Írta: NOVÁK HAJNAL, június 28, 2012
Kedves Péter ,koszőnöm a sok tartalmas tanitast ,nagyon sokat segitettél ,a gondolkodás modom meg változott ,nem csak a negativ dolgok foglalkoztatnak őt éve kűzdök áttétes daganatos betgseggel,es bevallom ez a nehéz betegség sokkal jobb emberé formált ,tudom es érzem hogy valami nagyon fontos tórténik velem és a világgal és hogy ezt egy kicsit meg értettem neked kószónom .Számomra lehet hogy a VÁLTÁST az elmullás jelenti ,de már a remény hogy jón egy jobb világ sokak számára meg kónyiti a hátra lévő idöt.KIVÁNOK NEKED JO EGÉZSÉGET HIVATÁSOD VÉGZÉSÉHEZ.
...
Írta: Margit, június 28, 2012
Mit jelent valójában a dimenzióváltás az életemben? Milyen a helyzetem és lehetőségeim... kérlek nézd meg a horoszkópon. 1957.11.18-án születtem.
További jó munkát kíván szeretettel: Margó
...
Írta: Kőrösi Dénes, június 28, 2012
Tisztelt péter!köszönöm kitartó irásaid remélem az én életemet is pozitivan fogja átbillenteni a dimenzióváltás.sokmindenen mentem keresztül az elmult időszakban rám is férne egy kis pozitiv változás.sok sikert további irásaidhoz.köszönettel:Dénes
...
Írta: Gráma Mária, június 28, 2012
Kedves Péter! Köszönöm írásaid, amik megerősítik az én érzéseimet is.
A hozzászólásokból is kiderül, sokan vagyunk, akik megerősítésre várnak.
Arra gondoltam, találkozni kellene, beszélgetni egymással is! Olyan helyeken, ahol jó a kisugárzás. Aki ismer ilyen helyeket, megosztaná a többiekkel és mondjuk szombat délután két szendviccsel a hátizsákban egy jót beszélgetnénk.
Utána feltöltekezve és talán kicsit kevesebb bizonytalansággal menne mindenki tovább az útján. Tudom, hogy ez működik!
Csak egyetlen feltétel lenne: a POZITÍV gondolkozás.
Nem rendezvény, csak egy kirándulás. Érdekelne a Te és az olvasóid véleménye erről? Üdvözlettel: Marcsi
...
Írta: Edina, június 28, 2012
Csilla !
Az én meglátásom és eddigi tapasztalatom a dimenzió váltással kapcsolatban a következő:Igen, amit eddig felépitettél, azok a részek most össszeérnek, a ház aljától a tetőig, és egy új felismerés formájában tör utat a gondolatod. Amiért folyamatosan dolgoztál és tanultál, ismereteket szereztél, annak az eredménye a magasabb szintű szellemi tudat, vagyis egy tudatosabb élet, tehát szintkülönbség, magasabb életsíkon élsz.A tapasztalat mozgásba lendül, a hozzáállásod, a döntésed felgyorsul és így jobb döntéseket hozol, ha viszont javul a teremtésed minősége, javul az élet helyzeted is.Minden dolognak van érési ideje,talán most eljött az aratás ideje. Egyébként az egész élet a földön egy kaptafára megy, csak mivel mi rész tudással rendelkezünk, nem látjuk át teljes egészében, de azért az tökéletes egyszerűséggel működik.Nos, ez a varázslat, ha már átlátod, akkor te magad is egyszerűbbé válsz és könnyebb lesz az életed.Pld.minden vonatkozásban működik az analógia és a kiegyenlítődés,a szeretet / részvét, együttérzés is benne van!/stb. természeti törvény, és ha azt megtapasztalod, annak mentén haladsz, akkor fokozatosan magasabb dimenzióba kerülsz, ezért van a földön is más-más ember más dimenzióban,mint a mellette élő.Mindenki a saját szellemi fejlődésének megfelelően vált dimenziót, még erőltetni sem lehet, mert egyéni élet utak vannak, esetleg vannak csoportos szellemi emelkedések, ha emberek együtt haladnak és segítik egymást ebben a folyamatos fejlődésben, ezért kell fórumozni, előadásokat hallgatni, konzultálni, hogy a fizikai életet megkönnyítsük és tudatosítsuk, hogy lényegében elsősorban szellemi lények vagyunk, és egyensúlyban kell lennünk, a mérleg elvét be kell tartanunk, a harmóniát szinte napi szinten is biztosítani kellene, azaz annak tartóssá kellene válnia az ember életében, mert a tudás le van kódolva minden emberben, csak ki kell bányászni, ehhez sokszor szellemi irányítás, tanító kell.Én 95-től szereztem igen sok ismeretet, de végül mindaz csak egy-egy lépcsőfokot jelentett, mert az igazi tudást a tapasztalat hozta el számomra,az aha élmény, amikor átéltem a magam valóságát.Sok-sok aha saját eredeti élményt kívánok minden szeretetreméltó szellemi társamnak,amit érdemes megosztani egymással, mert azokból is okat lehet tanulni.
...
Írta: Dura Lajoné, június 28, 2012
Kedves Péter! Részletekben olvastam a hozzám kűldött leveleket, tanulmányokat. Volt egy olyan útazásom, ami előjele volt ennek a változásnak. Igy most értelmét vettem az egész junius hónapnak, a kezdődő változásoknak. Amik sajnos nem jók. Itt állok és nem értem - akikhez jó voltam - szemembe hazudnak és ez nagyon fáj, még az is ahogy mondják.
Magam határoztam el, hogy mindent másként fogok tenni, igy 75 évesen, ujra kezdem az életem. Segített nekem, köszönöm. Évamama
...
Írta: Gyula, június 28, 2012
Kedves Péter!

Nagyon várom a hétfő reggelt!
Remélem a dimenzióváltás végre már jobb, könnyebb életet hoz számomra is.

Amikor már nagyon csüggedek akkor mindig jön egy uj e-mail Tőled, ami tul lendít a holtponton és uj erőt ad hozzá, hogy ne adjam fel.

Köszönöm.
...
Írta: Butterer- Kiss Márta, június 28, 2012
Kedves Péter!
Hálásan köszönöm a gondviselésed.Az én életem már eddig is többszőr dramatikus változásokon ment átt és továbbra is nyiltan és merészen megyek utamon.A szeretett vezérel és a HIT.Hát jöjjön aminek jönnie kell!Pár napja kelltem fell az ágyból rövid betegségem után és most boldog vagyok hogy ujra szabadon mozgok fájdalmak nélkül :)Boldogan várom a változásokat é örülök hogy ezt megoszthatom másokkal is.
Üdvözöllek és sok egészséget ivánok : mÁRTa
...
Írta: Katalin, június 28, 2012
Kedves Péter!
Remélem jót hoz a dimenzióváltás.Családomban meg van az összhang.Egy fiam és két unokám van, ebből a szempontból igazán pozitív az életem.
Mindannyian elvégeztük az agykontrollt és az ultrát is, tehát ebből már kiérezhető, hogy nem vagyunk negatív beállítottságúak, de sajnos az anyagi bőség még nem jött be.Menyemék és mi is, a férjemmel, sárga csekkek és banki hitelek csapdájában vagyunk.

Várjuk a változást, mindenkit szeretettel ölelünk. Kati/73 évesen/ és Családja
...
Írta: Papp Imre, június 28, 2012
Szerintem ez Igyvan Jól Elöbb Vagy Utobb Mindenkinél Bekövetkezik Az Aminek Úgykell Lennie. Üdv Imre
...
Írta: Bódi Veronika, június 28, 2012
Kedves Péter! Nagyon várom a dimenziováltást. Ugy gondolom, hogy ez a változás szükségszerü és az életem minden területén pozitiv változásban lesz részem. Az elején még biztosan nehéz lesz alkalmazkodni az uj körülményekhez, de a te segitségeddel ez is sikerülni fog nekem. Nagyon szépen köszönöm az irásaidat nagyon sokat segitesz nekem. Többet, mint gondolnád. További jo munkát kivánok neked és nagyon sok sikert kivánok! Sok szeretettel: Veronika
...
Írta: Csilla, június 28, 2012
űKedves Péter!

Egy kérdésem lenne hozzád. A dimenzióváltás azt jelenti, hogy amit eddig felépítettem, feltöltöttem hálával, szeretettel, és folyamatosan dolgoztam érte - mégsem éreztem úgy, hogy sikerült volna a nagy áttörés, az most lehet azért váratott eddig magára, mert ez a dimenzióváltás még nem zajlott le? S lehetséges volna, hogy amint megtörténik, akkor minden elkezd mozgásba lendülni?
Furcsa dolog, de valamiért ma, amikor olvastam az írásod, ez a dolog fordult meg a fejemben.

S ti kedves fórumtársak, mit gondoltok erről? Ez lehetséges volna?

Üdv: és kellemes várakozást!
Csilla
...
Írta: Simon Csaba, június 28, 2012
Kedves Péter!
Érdekes dolgokkal foglalkozol. A dimenzióváltás mint folyamat mindenki életében bekövetkezik, akár akarja akár nem. Persze jobb ha az ember tudatosan felkészül rá, ehhez pedig nagy segítséget nyújtanak az általad leírtak. Ha valaki ezen kívül is el szeretne mélyülni az itt olvasottakban és szeretne többet tudni olvassa Esther és Jerry Hicks könyveit! Agykontrolozzon és nagyon fontos hogy mindig pozitívan álljon a világ és a saját dolgaihoz!Ha hiszünk a dolgokban akkor biztosan működni fognak. A dimenzióváltás sem lesz senki számára negatív élmény ha pozitívan látja a dolgokat.Úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb! Légy mindig mindenben pozitív, gondolkozz építő jelleggel, lásd mindennek a jó oldalát (még ha nehéz is), és meglátod előbb-utóbb téged is csak pozitív dolgok fognak elérni. Amit magadból sugárzol azt kapod vissza! Próbáljátok ki! Nem vagyok nagy agykontrollos de tapasztalatom szerint működik a dolog!
...
Írta: Liton Andrea Judit, június 28, 2012
Köszönöm irásaidat,Nálam ez a dimenzióváltás úgy következett be, hogy 2012 julius ll-től 40 év munkaviszony után elmehettem nyug dijba. Aminek nagyon örülök, csak még nem látom hogyan tovább.Erre még várnom kell. Köszönet mindenért. Áldásom rád. Andrea Judit
...
Írta: József, június 28, 2012
A remény és a bizonytalanság keveredik bennünk a jó utáni felfokozott vággyal !

A szeretet teljességét , a létbiztonságot , egészséget reméljük és vágyjuk , bár az eddig elvárt munkaképességünk és a kellő bizonyosságunk hiánya kételyeket ébreszt bennünk .

Nyugdíjas és idős emberek csak szeretetükkel tudnak helyt állni és bizony segítségre szorulnak !

Az a jövő heti keddi nap hipp-hopp itt van és a szeretet áradása és a reménykedők boldogítása kísérje !
...
Írta: Márti, június 28, 2012
Kedves Péter!
Nagyon szeretem az írásaid, de most ez nagyon nem érthető számomra. Ennyire rosszul és elkeseredetten ,nem éreztem magam évek óta. Rajtunk már csak valami nagy csoda segíthet, de ezt meg már nem tudom elképzelni. A legnehezebb ,hogy van négy csodás gyerekem, akiknek nem tudok mást mondanni,hogy fogalmam sincs mit kellene tenni. Nem lehetne bővebben erről a változásról írni? olyan mintha elfogyott volna az összes erőm,de nem engedhetem el magam ,pedig biztos azt kellene tenni. Örülök ,hogy van közöttünk akik,már talán túl vannak ezen. kívánok mindenkinek csodás napokat.
üdvözlettel,Márti
...
Írta: Jutka, június 28, 2012
Kedves Péter! minden leveledet elolvasom én is, és nagyon sok szép dicséretet irhatnák én is, de mindenki megirta már előttem, én csatlakozom. Köszönet amiért tartod bennem a lelket és a reményt, valahogy mindig megerősit egy kicsit és tudok bizni a holnapban és magamban. A szegénység megakadályoz abban, hogy teljes terjedelmében sajátithassam el a tudományodat, de igy is sokat segit nap, mint nap. Köszönet érte Neked ! és további sok sikert kivánok.
Üdvözlettel: Jutka
...
Írta: Laci, június 28, 2012
Kedves Péter ! Évek óta olvasom a joó dolgokat amit küldesz, sajna hogy nem tudok pénzt rá áldozni a meghirdetett probramokra. Az az érzés ami most én bennem is megvan, az nagyon érdekes..az a magabiztosság amit tapasztaltam éveken át, az most elszált valahova, nincs meg már, ez az ami bizonytalansághoz vezet, de viszont van egy nagyobb rezgés az életemben ami napról napra kisér az életemben, rezgés amin keresztül sokszor érzem hogy a hátamon keresztül ráz efektiv a hideg, fel áll a szőr az egész testemen...nem tudom mi ez de valami nagyon jó dolog, jó érées.... remélem nagyon hamar bekövetkezik a várva várt változás ami rengeteg pozitivitást, szeretetett és boldogságot fog hozni sokunknak az életáben. A tovabbi munkádhoz nagyon sok erőt egészséget kivánok továbra is !Tisztelettel üdvözöllek: Laci
...
Írta: Klári, június 28, 2012
Ha jól értem, a dimenzióváltás azt jelenti, hogy az emberek tudatában történik a változás, másképpen kezdenek gondolkodni, de a fizikai világ marad. Így van?
...
Írta: Serman Józsefné alias Hugica, június 28, 2012
Nagy érdeklődéssel olvastam "társaim" hozzászólásait. Érzékeltem vakon bízó embert, kétségekkel küszködőt, esetleg olyat, aki már nem nagon bízik. Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy nem tudom, hova soroljam magam. Minden leveledet olvasom, igaz megvásásrolni sajnos megözvegyülésem miatti anyagi gondok végett nem tudtam, valahol ott tartok, hogy én nagyon szeretnék hinni a jobb világban és életben. Ez nem feltétlenül anyagi dolog, hanem az emberek egymáshoz való viszonya is egyben. Ehhez azért hozzá kell tennem, hogy nekem nagyon fontosak az emberek és a kapcsolatok, de ha napi küzdelmem van a bevásárlással, akkor nem biztos, hogy az kerül előtérbe. Hidd el, ez nem kicsinyeskedés, hisz olvastam Tőled olyat, hogy az utolsó pénzeden vettél meg valamit, és a sors kisegített, hogy legyen mit enned másnap is. Ellenben mikor ez már gyerekekkel történik, akkor már rangsorolni kell. Szeretem a tanításodat, és nagyon sajnálom, hogy nem tudok többet foglalkozni vele, mert talán akkor nagyobb lenne a hitem is. Ha tudsz, ebben segíts! Hidd el, nyitott vagyok rá, hisz mindenki a jobbat, a szebbet, a nyugodtabbat szeretné!. Üdvözöllek: Hugi
...
Írta: Surányi Andrea, június 28, 2012
Kedves Péter!

Köszönöm!Én is érzem ezt a változást és az én életemben erre készülök.Tudtam,vagyis éreztem,hogy július az a hónap amikor minden összejön.Köszönöm mégegyszer ezeket az útmutatásokat nagyon sokat segítenek!
Örülök,hogy ilyen nagyszerű Ember vagy!
További sikeres unkát kívánok! andi
...
Írta: petrok eva, június 28, 2012
En csak azt erzem, hogy a szivem megtelik csordultig szeretettel, orommel, hogy milyen sokan vagyunk akik szeretunk, es nagyra becsulunk Teged es az altalad vegzett csodalatos munkat, ami mindannyiunkban remenyt.....remenytes megint csak remenyt ebreszt egy jobb vilagra. Szeretettel Eva
...
Írta: R.Katalin, június 28, 2012
Kedves Péter! Bízom benne, hogy igazad van, mint ahogy sok mindenben igazad van, amit írsz. Isten áldása legyen a jövőben is munkádon! Sok okos és hasznos gondolatot osztasz meg az emberekkel. Mivel én is most nagyon nehéz helyzetben vagyok - már a munkanélküli segélyem is megszűnt, diplomával, 50 felett nem kínálnak lehetőséget - de optimistán várom a jövőt! Élni akarok és segíteni másoknak a munkámmal, a lényemmel, ahogy Te is teszed nap, mint nap! Jó egészséget kívánok Neked és többi jó embernek! Üdvözlettel: Kati
...
Írta: Ambrus Janosne, június 28, 2012
Kedves Peter!

Nagyon koszonom,hogy probalkozol a dolgok megertetesevel.
De en nem ertek igazabol semmit!
Eloadasaidra nem tudok elmenni,mivel nem magyarorszagon elek!
En nagyon felek a dimenzio valtastol,nem vagyok felkeszulve ra.
Eddig se ragyogott be a valtozas sugara a csaladomba,se munka,se anyagi oldalrol.
Remelem a valtozas sikert fog hozni.
Megeltem mar 60 evet,kitarto es maximalista vagyok,de a teljes siker elmaradt.

Koszonom a segitseged,utmutatast!

Teca
...
Írta: Illike, június 28, 2012
Kedves Péter!
Írásaidat nagy odafigyeléssel olvasom,sokat tanulok,bár a számmisztikához nem értek de úgy érzem az ÉN életem is egy korszak végéhez ért, döntésem még nemigazán tudom,hogy anyagilag Pozitív lesz-e,bízom benne,hogy igen.Elisabet 2012.06.28.írásában is van igazság.Dimenzió váltás csak a teljes és tiszta lelkű emberekkel lehet elérni.További jó munkát sok siket neked,és minden olvasó társamnak.Illike
...
Írta: Eniko, június 28, 2012
Szervusz Peter!
Olyan erdekes, hogy mindenki erti szavaid, csak en nem! Az egesz vilagba nem tudtam magam belehelyezni. Ha, most egy uj szemszogbol kellene latnom az egeszet, az meglehet meginkabb megterhelo lesz szamomra. Teljesen elkepzelhetetlennek tartom, hogy valtozasok hirtelen, nagy erovel kirobbano formaban jelen legyenek az eletunkben. Bar, ugy lenne! Szo nincs rola, en is vartam valamire -mar eleg regota- talan en vagyok tul turelmetlen? Senki nem beszel arrol, hogy miben jon a valtozas. Miben kellene megtapasztalnom en mint egyed; csalad; nep; foldresz; vilagmindenseg? Netalantan az jon, ahogy en mindig is latni szerettem volna a vilagot? S en is egy ujabb szintet fogok lepni, es ujra csak azt latom, hogy a vilag ismetelten nem ert velem egyet? Vagy, ha nagyon miniaturben nezem, emberi leptekben: akkor lesz hazam, kertem, munkahelyem, penzem, csaladom????? Senki nem fog irigyelni erte? Mindenki megerti, hogy en is egy fejlodo lelek vagyok, mint a tobbi leszuletett ember? S nem nezik, hogy milyen testet oltottem -legyek akar felszemu, tolokocsis, kopasz avagy fogatlan-, nem letezik majd oszton? Vagy az oktatas fog olyan hihetetlen merteket olteni, hogy az ember pillanatrol, pillanatra okosabb, tehetsegesebb lesz, csak mert bekapott egy pirulat? S maris lett belole egy Einstein - Seneca - Van Gogh es megannyi profi egy szemelyben? Hogy kell nezzek erre a nagyszeru dimenziovaltasra? Ha egyszer kituremkedtunk a fuggoleges es vizszintes-bol, mikozben be vagyunk zarva a terido mint negyedik dimenzioba, csak azert, hogy a lelekfejlodes vegbemenjen egyazon pontban sokaknal, mi fog tortenni az otodikben??????? Beszelunk a nagy semmirol, hogy majd jon! Meglehet, jonni is fog! De ki lesz az, aki ramutat, hogy ezt kell latni, ezt kell hallani, ezt kell tapintatni, ezt kell izlelni, ezt kell szagolni, vagy ezt a meg nem tudott erzekelesunket kell elovenni, mert ez tartozik az otodikhez? Vagy jonnek az ufonautak es levadasszak az embert mind egy szalig, es a lelkeinket lepkehaloval osszefogdossak es beteszik a sajat droidjaiba? Szep uj vilag! Ki vezet at a tulso partra, ha senki nem tudja, hogy mire kell szamitani?
Udv mindenkinek! Egy bizonytalan
...
Írta: SZ.Edina, június 28, 2012
Nagyon köszönöm az infót, most már sok mindent értek !!!! Készen állok.
Mindenkinek "jó utazást". Legyünk minél többen.
Üdv és ölelés
Dina
...
Írta: tálas györgy, június 28, 2012
Na végre valaki vagy valami felfogta v.felfogja kb, hogy mi történik v.mi történhet ha nem lesz úgy ahogy kell!!!!!
...
Írta: Anna, június 28, 2012
Kedves Péter! Épp most mondtak fel nekem 6 év után és olyan lehetőségek kacsintgatnak felém, amikről eddig csak álmodni mertem. Még nem érzem az önbizalmat magamban ehhez, ezért nagyon jól jött az írásod! Kíváncsian várom a részleteket! Anna
...
Írta: Edina, június 28, 2012
Nagyon jó hír a dimenzió váltás ezzel az évvel kapcsolatban, és valóban érik a helyzet.Továbbra is előkészületeket kell tenni a gyorsabb változás érdekében: akció,reakció.Ha tudatosabbak leszünk, könnyebb a felemelkedés,ami nagyon ránk fér. Az a szerencse, hogy a magyarok is belátták a változás szükségszerűségét, akár úgy, hogy a bőrükön érzik a mindennapok nehézségét.Én azt tudom írni, amit Jézus mondott: " Nemcsak kenyérrel él az ember." A lelkünket mindennap karban kell tartani, a lelkiismeret szavára kell hallgatni, ez az első rendű feladat, hogy magammal békében legyek, a többi feladat teljesítése ettől függ,mert a teremtő mindannyiunknak segít, mert a SZERETET törvényében biztosítja az egyén fejlődését minden vonatkozásban.A megnyilvánulás, a kiegyenlítődés,a periodicitás,az analógia, az igazságosság,és a szeretet/részvét,együttérzés//törvényével irányítja a földet / szinte menetrendszerűen, automatikusan/,ha ezekből a törvényekből naponta legalább kettőt betartunk,akkor már közelebb kerülünk az egyensúlyhoz.Én ezzel mérem le a szellemi fejlődésemet.
...
Írta: Veres Jánosné, június 28, 2012
Nem tudok, vagy nem akarok olyan gondolatokat leírni , mint az előtt lévők nyilatkozata, de jól látják a helyzetet. Én csak várom a nagy csodát, bízva abba, hogy a mérce pozitív oldalára billen.
...
Írta: rozsa50, június 28, 2012
Kedves Péter köszönöm akitartomunkád és nagyon várom a leveleid minden levél ojan mindha nekem irnád szinte sugárzik a szeretet a segitőkészség minden irásodbol és én isvárom a változást mert a mostani életem az romok ban kezd dőlni felneveltem egyedül négygyermeket és az anyagikörülmények miatt szétszakad a család hál istennek azegészségükjolvan remélem a a jóisten velük van és nem lesszbajuk kedves Péterköszönöm hogy velem vagy minden leveledben és nem hagyszsoha magamra és az eddigiutmutatást remélem pozitiv változások jönek mostmár mert nagyon elfáradttam neked kívánok további jomunkát és szeretettteljes joegészséget üdvözlettel Rózsa
...
Írta: Égi Krisztina, június 28, 2012
Kedves Péter! Köszönöm a leveleidet, mindig NEKEM szólnak. A magánéletemben egy hatalmas fordulópont előtt állok, de még nem érzem magam elég erősnek és nem győztem le a félelmeimet, hogy megtegyem a végső lépést.Eddig türelmetlen voltam magammal szemben, de ma reggel megéreztem azt a csodálatos erőt, kegyelmet és segítséget, ami árad felém, fantasztikus energiák és lények vesznek körül és már tudom, hogy aminek meg kell történnie, az meg is fog, pont akkor, amikor itt az ideje, és akkor már lesz elég erőm és bátorságom is hozzá.Nem adom fel az álmaimat és hálás vagyok mindenért. Várom jövő heti leveledet!
...
Írta: M.Csilla, június 28, 2012
Kedves Peter! A dimenziovaltasrol a lirtak pont illik a jelenlegi helyzetemre! Oriasi valtozas elott allok es valoban van bennem bizonytalansag,izgalom az uj eletformahoz. :-) En is koszonom az utmutatast es a rengeteg segiteget,megerositest! Minden jot kedves Peter!! Szeretettel: Csilla
...
Írta: Elisabeth, június 28, 2012
Ez a dimenzio vàltàs,ha màr megtörtènt volna is kèsö lenne. A hazug gàtlàstalan kapzsi Farkas csorda ,ugy eluralkodott ezen a földön, hogy csak egy fèle kèppen làtom a teljes bukàsukat, ha tènyleg megszünik a pènz, szàmunkra ,visszatèrünk a csere kereskedelemhez, csere munkàhoz,/elnèzèst kell kèrnem a farkasoktol ,hogy hozzàjuk hasonlitom öket,mert ök csak a megèlhetèsükèrt ölnek/körbekeriteni sajàt magunkat ès oda egy sem tehetnè be a làbàt akiröl tudni lehet,hogy ehhez a legàlis rablo bandàhoz köze van ,volt, mèg akkor sem,ha csak szekèrtolokènt müködött kozre.èljenek az összeharàcsolt pènzükkel,ès dolgozzanak ,hogy enni tudjanak ,èpitsenek hàzat,hogy lakni tudjanak.Igaz volt màr ehhez hasonlo probàlkozàs, a kommunizmust is ezèrt talàltàk ki, de ezek a sunyi pènzèhes dögkeselyük addig àskàlodtak ,àstàk a csapdàkat az embereknek, beszerveztek jo pèneèrt bomlasztokat,akik àllandoan làzitottàk a hiszèkeny tudatlanokat,mig vègül az is ugyan oltyan korrupt lett,mint amiböl ki vàlt.A dimenzio vàltàs mit kezd ezekkel??? mert ha ezek megint megveszik a helyet, poziciot maguknak akkor ez a dimenzio vàltàs nem fog eredmènyt hozni
...
Írta: Kokovai íilona, június 28, 2012
Kedves Péter!
Sok energiát ad az írásod. Pontosan erre a változásra van szükségem. Annyira szeretném, ha a hazug emberek mind lelepleződnének és elnyernék méltó büntetésüket.
Várom további bíztató szavaidat.
Üdvözlettel:
Ilona
...
Írta: pal erzsebet, június 28, 2012
Köszönöm, a számomra eddig is nyújtott segítséget. Úgy érzem sok mindenben segítségemre volt, hogy másképp lássak dolgokat.
Minden jót kívánva, maradok hűséges olvasód! Zsuzsa jgyhv
...
Írta: Franciska, június 28, 2012
Kedves Péter!

Én nem értek a számmisztikához, csak a saját életem történéseiből tudok véleményt formálni. Számomra, mint laikus ember számára a dimenzióváltás egyenlő a halállal, mikor elhagyjuk a fizikai testünket és egy újabb talán szebb dimenzióba kerül a lelkünk szellemünk.
Ez a világ már annyira rossz és elviselhetetlen, ebben már nem sokáig bírnak az emberek létezni ebben a földi pokolban.
Én már megnyugvásra várok, de az itt és ebben az életemben vajmi kevés esélyem van megtapasztalni. Tehát számomra a dimenzióváltás egyenlő halál és egy jobb hely lelkünknek és szellemünknek.
...
Írta: Wéber Ákos, június 28, 2012
Kedves Péter!
Köszönöm soraidat, bizonyára sok igazságot és üzenetet hordozhatnak magukban, azonban ezt a mai ember nem igen tudja értelmezni.
A régi civilizációk, mint a maják vagy van még egy ami most éppen nem jut eszembe tudtak valamit, melyet a mai emberek elfelejtettek.
Újból felélednek olyan ismeretek, melyeket évezredekkel ezelőtt az emberek már tudtak.
Igen a saját életemben is tapasztalom, hogy az életem nem úgy alakul, ahogyan szeretném.
Nem vágyom olyan dolgokra, mint a világ vagyona, nem kell abból töménytelen sok mennyiség, azonban az sem jó, ha abból semmi sem áll rendelkezésre a mindennapi életünkben.
Úgy veszem észre, hogy rengeteg pofont kapok az élettől, - ha állás ügyben próbálkozom keresni, ahol megkereshetném a mindennapi kenyeremet itt folyamatosan belémrúg az élet, nem ad alkalmat az újrakezdésre, de elvárja azt, hogy 0,- Ft-ból legyen kifizetve minden számlám.
Ha pedig az ismerőseim és barátaim kérnek tőlem valamit és azt rögtön nem teljesítem, akkor napokon belül a nyakamban ugrálnak és addig nem hagynak nyugtot, amíg azt nem teljesítettem.
De ha én kérek valami segítséget vagy szívességet, akkor az egyik fülükön be, a másikon meg ki, - én fél, ill. éveket várhatok arra türelmesen mire végre valami történik. Ebbe a dologba kezdek nagyon belefáradni.
Hogy mit hoz ez a "dimenzióváltozás" bibliai szóhasználattal élve átlépés egy új világba, ahol nem lesz bűn, nem lesz sírás és fájdalom, - hanem mindezek helyett csak öröm és boldogság, ami örök időkig fog tartani.
Bárcsak az lenne már!
Gondolom nem csak én, hanem minden normális ember erre vágyik a lelke mélyén.
Köszönettel és üdvözlettel: Ákos
...
Írta: Márta, június 28, 2012
Péter!
Érzem ezt a jelenséget, de egyenlőre csak a negatívumok jelentkeznek. Ezt értelmeztem a felkészülés időszakának, ha ezekkel meg tudok küzdeni, megfelelek az Új Dimenziónak?
Ha nem, sajnos akkor nem küzdök tovább, mert elveszíti az értelmét. Akkor már élni sem érdemes...
...
Írta: Szenes Gyöngyi, június 28, 2012
Szióka, Nagyon várom a változást, mert én most 51 éves vagyok, eddigi életemben nagyon energikus voltam, s most kb. 2 éve elveszett ez az energia, 4 gyermeket neveltem fel, a kicsi 8 éves , 20 éves a lányom most diplo,ázott balettáncos és elmegy messzire Győrbe táncolni, egyedül kezdi a nagy Életet, a nagy fiam már 27 és talán most lesz bejelentett állása, és azt tanulja, amit szeret, a nagy lányom pedig főiskolával Pesten albérletben, jó munkahelye van, de nem tud ebből lakást venni, igaz megismerte talán már azt az embert, akivel leélheti az egész életét és nagyon szereti, én pedig egyedül vagyok, szüleim és testvérem meghaltak, nekem a gyerekeim a mindenem és a munkám, ami most nem úgy megy mint két évvel ezelőtt. Szóval kell a változás, csak félekén nem tudok már úgy változni, ahogy kellene, picit elfáradtam, pedig nem lenne szabad, kezdeni kell előről. Elveszítem a lakásomat, újat kell szerezne, és erre bizony pénzt kell keresnem, s a gyerekeimet is segítenem kell, és nem mindig pénzzel kell őket segíteni, szóval ehhez is energiára van szükség. Könyvet írok, ill. csak írnám, mert idő és energia kellene,történjen valami, ezt kívánom! Gyöngyi
...
Írta: Fulmer Panna, június 28, 2012
Szervusztok! Számmisztikai szempontból fogalmam sincs mi lesz...tehát kíváncsian várom a júl.2-őt! :) Ami egészen biztos,hogy a nyakunkon van a "dolog"! Ez az év a kapcsolatok rendezéséről/család,s pár/ szól,eltörlődik a hazugság,a FÉLELEM! Ezt az állapotot a legfontosabb elérni mindenkinek,ki felfelé tart! Csak tiszta szívű,őszinte,s szeretet teljes ember lehet az,ki oda beengedést nyer. Ha ezt eléred,látni fogod a buta,hazug ember gondolatát /morfogenetikus mező/ Érezni fogod magadban a "MINDENSÉG" szeretetét. /teremtő,isten...nevezzük aminek akarjuk!/ Napvilágot fog látni az évezredes "altatásban" tartásunk oka,s hogy "kik" tették ezt. Izgalmas időket élünk...s az ne feledje el senki, hogy most itt éljen,ezt MINDENKI MAGA VÁLASZTOTTA ODAFENT! Sok sikert,s kitartást Mindenkinek! Üdv.
...
Írta: Nagy Istvánné Gizella, június 28, 2012
Szia Péter igazad van mert tényleg egy nagy váltás előtt álok az életembe csak nem tudom merjem e elfogadni vagy haggyam így ahogy most van, akarom is meg nem is .Nem tudom eldönteni mit tegyek. Szívesen olvasom az írásaidat nagyon sok jó tanács van bennük amire érdemes oda figyelni .Köszönöm Gizella
...
Írta: Barna Gizella, június 28, 2012
Kedves Péter!
Ismét megköszönöm Neked ezeket a bátoritó mondatokat,és hálásan olvasom minden sorodat.Annyira igaz amit irsz, hogy úgy érzem csakis nekem cimezted.Valóban óriási a változás az életemben,mert lett önbizalmam amit szintén Neked is köszönhetek és az új vállalkozásomnak is.Most értettem meg, mit jelent az hogy légy önmagad!-mert most találtam meg magamat. Köszönöm Neked és kivánok nagyon jó egészséget ,hogy még sokáig tudjál minket tanitani és érezd ezt a szeretetet amit tőlünk olvasóktól kapsz mindennap.Sok sikert és szép napot kivánok: Gizike
...
Írta: ilonka, június 28, 2012
Szia kedves Peter nagyon varom a dimenziovaltast amiert anyit segitetel 4 even at hogy erot vetem magamon tul lepjek a multbol,igaz nehez volt.Ahogyan meg irtam elertem a kapuig csak be kel lepnem rajta,igaz tartok egy kicsit mert egy idegen orszagban megyek,de remelve a te segitsegedel sikerulni fog.Koszi tovabi sok sikert neked szeretetel Ilonka.
...
Írta: Szalai Klára, június 28, 2012
Kedves Péter!

Én is örülök,hogy Létezel.Köszönet mindenért,hogy nap mint nap ott vagy az Életemben.Te már" AZ VAGY AKI VAGY"!Most már rajtunk múlik,hogy azok lehessünk
"AKIK VAGYUNK".Ehhez adjon a TEREMTŐ és TE segítséget Mindannyiunknak!Mert Mi hálásan fogadjuk azokat.A Hála ,ha most részemről csak megköszönő szavak is Neked ,Kedves Péter,remélem másoktól visszakapod a befektetett energiát,amit a munkádba adsz.
Minden Jót Kívánok!

Szeretettel Klári!
...
Írta: Erzsi, június 28, 2012
Kedves Péter! Valóban a határán vagyok egy új életnek magánélet és munka terén is.Még nem tudom hogy kezdjem el az újat, azt tudom hogy a mostani már sehogy sem működik ez csak szenvedés kínlódás. Nagyon várom a változást. Neked Péter köszönöm a sok sok tanácsot biztatást. További sok sikert és jó egészséget a munkádhoz.Üdvözlettel: Erzsi
...
Írta: Bodáné Marika, június 28, 2012
Kedves Péter!
Nagyon szépen köszönöm a sok felém áradó erőt.Eddig nem írtam de most úgy érzem meg kell köszönnöm a sok bátorítást.Nagyon kíváncsian várom én is a változást.Már egy hónapja történt is egy.Költözés volt elhagytuk a 35 éve épült házunkat.De nem bántam meg.Remélem ez után csak jó dolgok fognak történni velem.Várom továbbra is a leveleidet.Üdvözlettel:Marika
...
Írta: Szakál Béla, június 28, 2012
Kedves Péter
Valami megfoghatatlan dolog foglalkoztatt,külső hatás nélkül újra hozzáfogtam a varicios dolgaimhoz,új fogalmak jöttek ötletként.Olyan érzés mintha biztos
lennék a dolgaimba,hogy ez sikerülni fog.Fogalmaznék ugy,hogy vissza jött az életkedvem.

Üdv Béla
...
Írta: Kőfalmenti vizsla és weimari kennel, június 28, 2012
A Próféta beszéljen belőled.
...
Írta: Kováts Gabriella, június 28, 2012
Kedves Péter..Nagyon várom már a változást és csak remélni tudom, hogy jobb lesz. Már ráfér mindannyiunkra. Köszönök mindent, amit értünk teszel és sokat segít a mindennapokban. Jó lenne, ha pozitív lenne a változás. Munkádhoz sok sikert kívánok. Gabi
...
Írta: Szabo Katalin, június 28, 2012
Kedves Péter!Nagyon várom ezt a váltást,várom hogy az életembe pozitiv fordulatot hozzon!Remélem így lesz.Üdv.Kati
...
Írta: Várkonyi Endréné, június 28, 2012
Kedves Péter! Nagyon várom a dimenzióváltást. Most vagyok túl egy mellműtéten, ami szintén egy fordulópont az életemben. Sok mindenre rávilágít a családi kapcsolataimban, a gyerekeimmel való viszonyomban. Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy hogyan befolyásolja a továbbiakban a gondolkodásomat.
Köszönöm, a számomra eddig is nyújtott segítséget. Úgy érzem sok mindenben segítségemre volt, hogy másképp lássak dolgokat.
Minden jót kívánva, maradok hűséges olvasód! Zsuzsa
...
Írta: Ludnai Ildikó, június 28, 2012
Én is ezt a bizonytalanságot érzem,amiről írtál.Hagyom el a régi életem teljes mértékben.Először a válás 4 éve,most talán jön az uj kapcsolat...a munkahelyemen nincs maradásom,de visszahúz a bizonytalantól való félelem,miközben érzem,hgy változtatnom kell...Tanulok,terveim,céljaim lettek,csak még nem látom a megvalósításukhoz vezető utat.Ezért a félelmem...Mint ha arra várnék,hogy valaki megfogja a kezem és utat mutasson,miközben tudom,hogy lépni nekem kell...
...
Írta: Emőke, június 28, 2012
Soha nem vártam másokra, eddig is éreztem, sejtettem a változásokat. De a Te segítségeddel Péter, TUDOM is, évek óta azt is, hogy én nem véletlenül vagyok itt, mindannyiunknak van feladata, de nekem valahogy több jutott egyszerű feladatnál, küldetéssel jöttem, hogy jobbíthassak, folyamatosan érzem az erőt, és ezt Neked is köszönhetem. Emőke
...
Írta: magdolna, június 28, 2012
Kedves Peter nagyon szepen koszonom ezt a sok informaciot amit kapok toled es csodalom a magas foku szellemiseged ha az emberiseg nagy szammal ilyenek lennenek ez a vilag egeszen mas lenne de talan egyszer oda erunk udvozlettel Magdolna
...
Írta: Farkasné Radics Kati, június 27, 2012
Kedves Péter!
Nagyon remélem, hogy úgy az emberiség történetében, valamint az én személyes életemben is, ez pozitív változás lesz...mondom ezt annak ellenére, hogy már a koromnál fogva is, nem nagyon repesek a túl nagy változásnak, de ha ez jobb irányban tart, ám legyen! Köszönök minden információt, mely a helyes úton tart!
...
Írta: Kovács Katalin, június 27, 2012
Kedves Péter!
Már nagyon sokat olvastam a dimenzió váltásról és vannak eltérések a magyarázatban.
Az tudnivaló,hogy a Föld jelenleg nagy változáson megy keresztül.
Olvastam a "rezgésről",amit ha nem tudja testünk felvenni,akkor vagy meghalunk,vagy maradunk ebben a fejlődésképtelen dimenzióban. De olvastam olyat is, hogy én döntöm el, maradok vagy átlépek. Ha átlépek,akkor minden gondolatom valóra válik,ahogy értelmeztem. Tehát nem szabad olyanokra gondolni,ami kárt is tehetne másokban. Ha valamit szeretnék,/pl: ennivaló/rágondolok és már ott is van előttem.
Egy másik oldalon viszont olyasmit olvastam,hogy a Föld lakosságának nagyobb része el fog pusztulni. Vannak emberek akik tudatosan készülnek a felemelkedésre,akik fejlesztik magukat,mert ők a "kiválasztottak",akik embereket tudnak majd átvinni a másik dimenzióba.
Szóval már nem tudom,hogy melyik verzió az igaz. Kérlek segíts nekem !
Azt el kell mondanom,hogy különös tehetséggel áldott meg a JÓ Isten.
Köszönöm előre is! Üdv
...
Írta: Tünde, június 27, 2012
Kedves Péter!

Köszönet illeti kitartó munkád, mely sokunkra nagy hatással van és támaszt nyújt a mindennapokban! Sok sikert kívánok a továbbiakban is!
Igyekszem a pozitív változásokat vizualizálni a saját életemmel kapcsolatosan, ami fél év leforgása alatt teljesen felfordult. Az addig tartósnak hitt párkapcsolatom felbomlott, és sok energiámba telik ennek feldolgozása (6 éves munkahelyi kapcsolat volt, minden nap találkozunk azóta is, ami megnehezíti az elszakadást). Ezt tetézi, hogy a munkahelyemen sem alakulnak jól a dolgok, szeretnék váltani, de bátortalan vagyok és a lehetőség is kevés. A munkahelyváltás teljes környezetváltással is járna - az eddigi megszokott kisvárosi életet "kellene" lecserélnem egy "bizonytalan" fő/nagyvárosi életre. Nem tudom mit tegyek, bevállaljam, vagy inkább várjak még egy évet.
Nem értem pontosan, gyakorlati oldaláról, mit is jelent a dimenzióváltás. Az értem, hogy a régi megszűnik és átveszi helyét az új, de ez "lefordítva" mit jelent? Milyen változások várhatók a mindennapi életünkben? Duplán tolok ki magammal, ha most váltok munkahelyet?
Több felől hallani arról is, hogy a pénz, mint fizetőeszköz, meg fog szűnni. Mi a véleményed erről?
Ha időd engedi, sokat segítene nekem, ha ránéznél a horoszkópomra, hogy tiszábban lássam a helyzetem, lehetőségeim. 1981.08.01.-jén születtem 00:10 perckor.
Előre is köszönet a válaszért!
További jó munkát kíván szeretettel: Tünde
...
Írta: Orbánné Pádár Mária, június 27, 2012
Kedves Péter! Nagyon várom a dimenzióváltást,és az ezzel járó változásokat az életemben, ami úgy gondolom, hogy pozitív változások lesznek minden területen.Köszönöm a sok segítséget, az útmutatást, igazán nagy hasznát veszem. További jó munkát és sok sikert kívánok. Üdvözlettel: Mária

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy