Print PDF

Elérhetek e a BŐSÉGHEZ valaha?

Ha kizárólag a mögöttünk lévő történelemre hagyatkozol, akkor nem csoda, ha úgy érzed, hogy semmi esélyed nincs megtapasztalni az életedben a valódi BŐSÉGET, hiszen visszatekintve azt láthatod, hogy korábban valamilyen születési kiváltság, az élet szerencsés alakulása, a megfelelő időben megfelelő helyen tartózkodó emberek érhették el a BŐSÉG és a GAZDAGSÁG megtapasztalásának állapotát, akiknek már eleve rendelkezésükre állt a BŐSÉGNEK valamilyen szintje.

Ez azt jelenti, hogy korábban, ha a felmenőid között nem volt egy gazdag és befolyásos ember, aki rendelkezésedre bocsáthatta a kapcsolatrendszerét és a tekintélyét, akkor neked jóformán esélyed sem volt arra, hogy kilépj az életed végeláthatatlan rabszolga mókuskerekéből és egy olyan életet teremts magad számára, amire korábban mindig is vágytál.

A BŐSÉG elérésének útja az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott

Az emberiség előbb a feudális arisztokráciára épülő társadalomból átlépett a kapitalista ipari társadalomba. Mindkét rendszer az uralkodó osztály és az azt kiszolgáló rabszolga, jobbágy, majd később munkás osztályra épült.

Az uralkodó osztály kiváltságai közé tartozott a tanulás lehetősége, ami évszázadokig szinte behozhatatlan előnyt biztosított számára, míg az őket kiszolgáló alsóbb osztályok számára ez szinte hozzáférhetetlen volt.


Elérkezett a pillanat, amikor a kapitalista ipari társadalom is a végnapjait éli, sőt talán már az is lehet, hogy csak annak emlékében élsz még mindig. Az új társadalmi rendszer, ami az elmúlt körülbelül 15 év alatt kialakult nem más, mint az INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM.

A TUDÁS felszabadítja a BŐSÉGET
Az információs társadalom szabályai tökéletesen felrúgják a korábbi uralkodó és azt kiszolgáló rendszer felépítését, hiszen az Internet fénysebességnél is gyorsabb térhódításával a TUDÁS és az INFORMÁCIÓ került a középpontba, ami egészen addig csupán az uralkodó osztály kiváltsága volt.

Aladdin csodalámpája közkinccsé lett és mindenki megdörzsölheti, hogy kívánjon tőle valamit

Csak kevesen tudják, hogy hogyan kell használni a CSODALÁMPÁT. A TUDÁS mindenki számára hozzáférhető és megváltoztatja a világot. Amiről ma még csak álmodozol, az a szabadon áramló tudás segítségével holnapra valósággá válhat.


2012 április 27-én elindul a BŐSÉG felszabadító mozgalom
Rád is számítok, fontos szerepet szánok NEKED!
Csatlakozz és SZABADÍTSD FEL
A BŐSÉGET az életedben
TANULD meg használni a TUDÁST, ami a BŐSÉGHEZ VEZET! Megmutatom számodra a forrást, ahol MÁR MA elérhető!
Kérlek add meg a keresztneved, mert csak így tudlak megszólítani
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Hozzászólások (51)Add Comment
...
Írta: László, május 15, 2012
Kedves Hozzászólók!

Szeretném elmondani, hogy az ötven hozzászólás elolvasása után, azt látom, hogy nem tudjátok mi a bőség (kivétel néhány hozzászólót).
Schilling Péter éppen azt próbálja tanítani, hogy minden tőlünk, saját magunktól függ. A sorsunkat magunk alakítjuk a gondolatainkkal. Nem a politikától, a társadalmi helyzettől és másoktól, hanem kizárólag önmagunktól függ a sorsunk. Aki ezt nem érti meg, nem fogadja el, soha nem éri el a bőséget.
Schilling Péter tanítása szerint a bőség egyensúly, mégpedig 4 terület egyensúlya:
1. testi, lelki, szellemi egészség
2. munka, megélhetés
3. párkapcsolat, házasság, barátok, gyerek
4. pénzügyi helyzet, anyagi biztonság
Ha ez a négy terület rendben és egyensúlyban van, bőségben élsz. Ha nincs, nem élsz bőségben. Ezt az egyensúlyt kizárólag önmagának tudja megteremteni mindenki, a gondolataival és a gondolatokon keresztül született tevékenység eredményeként. Ez van. Nincs más út. Mindenkinek ez a dolga és felelőssége, mert egyéni sikerünk eredményeként jöhet csak el az a jobb világ, amire mindenki áhitozik.

Üdvözlettel: László
...
Írta: Révész István, május 10, 2012
Hozzászólnék, s a véleményem, ha nem baj…
Mert hát ki kívánkozott belőlem…
A bőség hiányának bőségében, bővőlködvén mindannyian…
A legújabb téma: Elérhetek e a bőséghez valaha?
Én azt mondom, mindenki, és máris elért a saját bőségéhez…
Miért…
És hogyan is van ez, ennek az értelmezése…?
Nemrégiben láttam az interneten egy videót, és igen-igen elszégyelltem magam, a „bőség” sóvárgásaimban, meg a „pénz” sóvárgásaimban, meg az egészség sóvárgásaimban, bármennyire is nyomorult, vagy szegény is vagyok ebben a pénzéhes, és teljesítmény orientált világban.
Ebben a videóban, ha hiszitek ha nem, egy fiatalember, végtagok, kéz és láb nélkül adott értelmet, és mutatott példát a fiataloknak, idősebbeknek is és mindenkinek, s minden „szegénynek”, ki máról holnapra vergődik az élet tengerében, a legkülönfélébb viszontagságok között, a BŐSÉGRŐL.
Ez az ember, a türelemről, a szeretetről, a megbékélésről, a sors adta értékekről, és még sok-sok más mindenről mutatott, vagy inkább adott példát, beszélt és az általános szánalomtól elszörnyűködötteknek, és lelket öntött a buksijaikba, hogy mily szép és értékes maga a lét, az élet, mely jó néhányunkat igen mostohán lát el szerintünk, de csak szerintünk a kegyeivel…
Azt rájövünk, hogy mennyire igaza van, ha jól belegondolunk.
Ennek az embernek se keze, se lába, se egészsége, se normális élete a társadalomban, de még az életviszonyai is totálisan kilőtt roncs az emberek szemében…
Közben meg a bizakodása, és optimizmusa, az életkedve, és kiváltképp az embertársai iránt biztató kitartó szeretete, ahogyan azt kinyilvánítja, és kinyilvánította, az egy szédületes a napsütés ragyogásához mérhető a nyomorult „szar” helyzetéhez viszonyítva.
Hallgassatok csak ide.
Azt hiszem, szinte mindannyiunknak van keze, s tán lába is vagy így vagy úgy, még ha netán az egyik másik hiányzik is, sőt, még értelmünk is van, és ami a fő élünk, sőt gondolkodunk is…
Felismeritek e?
Vagy épp felismertétek e??
Bővőlködünk a lét, a tudat és az értelem kavalkádjával máris…
Bőségben vagyunk, pl. a tudatos teremtés, és a gondolkodó ember önálló és saját értelmes, vagy az egóink általi „hülye” életalakításainknak lehetőségében is. Mert hát élünk…
Sőt ezt szeretetben a mindenható felé, s tán embertársaink felé is bővölködve megtehetjük…
Vagy épp megtehetnénk…
Ha az egót levetjük, (vagy levetnénk), sőt megtanuljuk mindig azt becsülni, és elfogadni, amit az élet, s tán a sors ád nekünk máris, azaz most.
És akkor még hol maradunk a hálaadással a sorsnak, az életnek, az eddigi létünknek,életünknek, akár így „szar az”, akár úgy „szar az”…
Elégedetlenkedünk, és még többet akarunk…
Tüntetünk, és forradalmat csinálunk…
Vagy mi a francot, a bőség forradalma a nyomorban kitörni készül?...
Az ész megáll, hogy szinte mindannyian félrecsúszva értelmezzük a bővölködés fogalmát el és át.
És a pénz, a hatalom, és az ehhez tapadó mindenféle más értékek-fogalmak vakítanak el mindnyájunkat az igazi értékek, és a megbékélés, a megelégedés, sőt a tények elfogadása helyett.
Na hogy is elégednénk már meg…
Hiszen mindig többet, és többet, jobbat és jobbat akarunk, a mértéken, és a realitásokon felül…
Meg aztán, az, hogy „szarban” vagyunk, tán a bőség hiánya a hibás, meg mások, a „hülye” döntéseink miatt?...
Sokan, igen sokan félreértitek a bőség valós fogalmát értékét, tényállását.
Bizonyos szinteken, és értékeken felül, még Péter is dolgos kézzel segíteni kísérel a jó sok fizetős lehetőséggel a bőségtudat iránt, ki aztán szeretne segíteni mindenkin, ha lehet.
Természetesen, nem ingyen ha lehet, azaz inkább a segítés köntösében szépen becsomagolva a képzési programokat, ami azonban igen szükségszerű ma már, hiszen rengetegen vevők vagyunk rá.
Itt elsősorban az általad „misszionizált” ~bőség forradalma~ forradalmiasított, kifejezésnek a hatásos forradalmi iránymutatásában kifejtett reményteljes forradalmi ábrándképek, nem, vagy nehezen megvalósuló, megvalósítható tárgyilagos valóságára gondolok, a forradalmiasított értelmezések útvesztőjében.
Abban a bizonytalan útvesztő forradalmi nyomásban, ami most a társadalmunk nincstelenségének számkivetettségében viharzik el felettünk és velünk az egész világot megrengetve, tán azt kéne inkább a bőség érzetében érzékeltetni az emberekkel, hogy az már önmagában bővőlködés, ha valakinek van értelme, és van élete, lélegzik, és gondolkodni is tud, nem magatehetetlen stb.
A bővőlködés bővőlködése, ha ehhez a tudatos létezéshez, még van kéz, láb, esetleg, szem, fül,stb. is, már egy többlet ajándék az Istentől, az ateistáknak pedig mondom, a sorstól, vagy az élettől.
...
Írta: Révész István, május 10, 2012
Folytatom...
Ha mondjuk semmink, vagyonunk nincs, tán még szabadságunk sincs, de élünk a fenti ezekkel, már gazdagok vagyunk, még ha tán a börtön nyomorában is kellene élnünk…
És ha a szabadság szabad életnek az öröme mellett, tán mint a szabad ég alatt, de úgy ahogy talán még az egészségben is örvendezünk, vagy örvendeznünk kellene, elfelejtjük a lét, és a meditáció boldogságát is, ami a miénk…
Itt most a tudás, a tanulás és ön képzés lehetőségéről, annak bőségéről, már nem is beszélek.
És létezésünk a napfényes szabad ég alatti nyomorában akár a hajléktalanság égisze köszönt ránk, mégis boldogok vagyunk, vagy lehetünk, mert nemcsak élünk, és létezünk, kéz, láb és egyebek valamelyikével netán még rendelkezünk is, hanem a korgó gyomorral, kifizetetlen villany és egyéb számlák tömkelegével is, tán akár még igen nagy üldöztetések, és viszontagságok között, de élünk, és küzdünk a létért folytatott harcainkban.
És ez az érték, az igazi érték, a bővőlködés, tán a lét áldotta bőség.
Vajon ki értékeli ezt közülünk?
És ha a vég, vagy a halálunk, netán, a világ vége is mondjuk egy hónap múlva, netán egy hét múlva, sőt dramatizálok, egy nap múlva, vagy épp a következő órában beköszönt és ezt tudjuk, vagy tudatosul bennünk???
Nahát akkor hova is tesszük a bőséget ez esetben, vagy épp a bővölködést?
Gondolkozzatok csak el úgy Istenigazából komolyan ezeken…
És máris felviláglik mindannyiunkban az értelem, a bőség iránti sóvárgásainkban és stb., stb., -ben.
Bővölködés a bövölködésnek a bövölködő sokaságában az embertársunk is, s ki tán lehet, hogy ellenfél, de az őserdő magányában és egyedüllétében már megőrűlnénk ha senki nem szólna hozzánk soha semmikor, és mi sem tudnánk a létezésünkben senkivel szót váltani.
Itt már és ez esetben, igen gazdagok vagyunk a bővőlködésben, még ha a pénztelenség miatt, a magunk alkotta tönkrevágott életünk ilyen olyan gyönyörében részesülünk, szembesülve azzal, hogy mindent megkísérelhetünk, tehát megkísérelhetünk orvosolni, kijavítani, és ezután tán másképp csinálni.
Akár az emberi kapcsolatainkban, (munkahely, szerelem stb.) akár az életcéljainkban, vagy a hitetlenségnek a hitében, vagy a hit hitetlenségében, tehát a döntés joga még fent áll, míg élünk.
És így tovább és tovább…
Nézzétek.
Én azt mondom, mindig a nálunknál „szarabb” és rosszabb helyzetben lévőkhöz hasonlítsuk magunkat és a helyzetünket, és máris jobban érezzük magunkat, és egyből értékelni tudjuk a jelenlegi meglévő viszonylagos jót, jókat és magát még a bővőlködést, a sor áldásaiban való bőséges részesedésünket személy szerint, bőségnek értékeljük.
Csak hát, amíg nem tudunk lemondani a javakról, (ha kell akár egészen a teljes mindenünktől való megfosztásunkig az élet vagy épp a sorstól) addig mindég a bővőlködés hiányérzete, sóvárgása fog fellépni bennünk és az életünkben is.
Péter. Figyelj csak ide.
Ezt a kissé hosszúra sikeredett okfejtést és tételt azért tettem, így, és ekként közzé, mert én azt mondom, nem forradalmat kell mintázni, imitálni, vagy csinálni, azaz épp a bővölködés álmai iránt gerjeszteni az emberekben, hanem a valóság talaján állva, kijózanítóan észhez téríteni az embereket, a valóság, a tények elfogadására, a meglévő értékek és értékelésében keresve a bővőlködést.
A bőség felszabadítása, mintha az rabságban volna?
Az nem úgy áll, ahogy azt te véled, vagy tanítod.
Miért.
A tudás bármekkora hatalommal és értékkel is bír, az semmit sem ér, ha nem használom átfogóan egyszerre, és mindenestől a magam és az embertársaim, sőt az egész társadalom javára.
Korábbi hozzászólásaimban már több helyt írtam, a TUDÁS = HATALOM = PÉNZ
A bőséghez viszont egyik sem kell.!!
Még pénz sem.
Ugyanis az analfabéta bővőlködik, mert nem gyötri a tudás és ismeret bővőlködése, a hiányérzet, mely fejfájást okozna neki, ha okossá válna. Megelégszik azzal, amije van…
Jóllehet szegény vagy koldus, és még hatalma, magas beosztása sincs, de békességben megelégedve a sorsával viseli azt,így, vagy úgy megélve azt.

Más példával is élhetek…
A hatalommal felruházottaknak elég baja az, hogy azzal nem tudnak élni, hanem csak többnyire visszaélni, még ha nem is nyomorognak és roncsolják is önmagukat, sőt a társadalmat, embertársaikat is… És a sors, az élet és maga az Isten ítéletét hozzák fel magukra előbb utóbb…
Jóllehet, az e világban bővőlködnek a butaságban és „hülyeségben” (itt gyorsan hozzá teszem tisztelet a kivételnek, mert van ilyen is…) azonban a hitünk szerint létezik az egyszer valaha számonkérés intézménye is, és ott meg is semmisülnek.
A számonkérés, nem biztos, hogy az evilági lét, és tán a jelenlegi jólétükben történik meg.
A pénz hatalmasairól hasonlóképp szólnak a strófák, még akkor is, ha dőzsölnek és visszaélnek…
Viszont az is igaz, hogy „a pénz nem boldogít…” és még az is igaz, hogy „a hiánya, viszont boldogtalanná tesz”…
Így aztán jobb azzal megelégedni azzal, ami van, vagy inkább azzal, ami „nincs”.
Ugyanis nagy nyereség az embernek a megelégedés békességgel…
Még a kevesen is.
...
Írta: Révész István, május 10, 2012
Folytatom...
Az általad említett csodalámpa, mint Aladdin csodalámpája a tudásban, ideális hasonlat, de igen sokan elfelejtik azt, hogy a tudás, és így a bölcsesség kezdete az Istenfélelemmel, azaz az Istenfélelemnél kezdődik.
Azt is sokan elfelejtik, hogy egy tönkre vágott életet, vagy sorsot nagyon nehéz az újszülött újdonságával elérve azt újraépíteni, kezdeni.
Ugyanis igen kevesen vállalnák fel azt az aszkéta életmódot az újrakezdésben, hogy mindenről képesek volnának lemondani, s nem csak a pénz, az értékeikről, vagyonukról, egészségükről,tán akár még az alkatrészeikről is, és még az életükről vagy egészségükről is…
A bővőlködés (és tán annak értékelése is), valahol itt rejtezkedik, és kezdődik, és az értékelésben felismerhetővé válik, azaz válhat, mi is az az igazi érték, mely a bővölködést jelenti, jelentheti…
Hiszen a bőség is relatív, miként Einsteinnek a relativitás, netán speciális relativitás elmélete is…
Aki keres, azonban az talál…
S bővőlködik, mit talál, abban.
Vajon ki-ki talál e sorokban, azaz soraimban értéket, melyben felismeri, felismerheti, vajon bővőlködik e máris valamiben?...
Ezeket, vagy legalábbis ehhez hasonlókat, és inkább ilyeneket kellene, vagy lenne szükséges az álláspontom szerint az emberek épülésére, és segítésére a bővőlködés, a bőség iránt közrebocsájtani.
A bőség felszabadító mozgalomnak tehát először mindenkinek magában kell megérlelődnie, és ha az szétsugárzódik az embertársai felé, az áldások bősége, az életén, értelmén, tudatosságán keresztül a másik embertársában is a jót, a szépet generálja. Itt kezdődik a bőség kezdete, s nem a forradalomnál, vagy a forradalmaknál…
Így a pusztulás, a pusztítás ez esetben már áldássá tud átváltozni, mely értéket és a bőséget jelezve szétsugárzódik az emberek közé, bőséget, és bővőlködést, és annak az érzetét is, végül valamilyen szinten vagy fokozatban a valóságos, kézzelfogható eredményeit is előidézi.
Ha már ezzel egy kicsit megsikerült értetnem e fentieket veletek, vagy velünk, már volt értelme, és megérte ez az irdatlan hosszú levelemet megírni...
Üdvözlettel, és tisztelettel, sőt szeretettel mindenkinek
Révész István
...
Írta: Csörgei Szilárd, május 09, 2012
Abban teljesen egyet értek,hogy az igazi bőséghez hozzá tartozik a lelki,testi és szellemi egyensúly együttes harmóniája.Valamint azzal is tisztába vagyok,hogy ehhez elengedhetetlen egy stresszmentes életvitel ami nagyon is anyagi dolgok függvénye,mert a mindennapi szorongás,aggódás,a vajon hogyan lesz a későbbiekben.stb.A fent említetteket gond nélkül felemészti.Szerintem minden ember arra vágyik és ez teljesen normális,hogy a jövedelméből képes legyen megélni a megtakarításait,tartalékait gyarapítani.Biztonságot teremteni maga és környezete számára,hiánytalanul éldegélni...Az amit mondtál Péter a tehetős emberekkel kapcsolatban,hogy őket előítéletek övezik és nem feltétlenül rossz vagy becstelen személyek ők,ez részben igaz.De ne áltassuk magunkat mert a jelenlegi világképet és annak eredményét tekintve én erre nem tudok helyeselni,túl nagy árat fogunk érte fizetni.

...
Írta: Mechle Katalin, május 03, 2012
Kedves Péter! Minden leveledet elolvasom, és szívből köszönöm az eddig írtakat!
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, május 01, 2012
Nem a tudás, hanem a tapasztalat vezet a szeretethez,vagyis a forráshoz, Istenhez.
...
Írta: Szabadi Tibor gula, május 01, 2012
Már most akkora bőségben élsz, amelyről fogalmad sincs! Bármilyen hátrányos helyzetben érzed magad, legalább 6 milliárd ember cserélne Veled!Mitől van mégis rossz érzésed? Tudatalatti rossz programjaid, "Panaszolt panaszaid" az okai, és az, hogy tudat alatt tudod, nem Te vagy a rendszergazda, hanem Isten.Ha megoldást keresel, nem csak panaszkodni akarsz, akkor és csakis akkor: 1. Hoponoponó, 2. "Kérjetek, és adatik, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik néktek." Mit jelent ez a két dolog? Szereted magad annyira, hogy utánanézz? "Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm." Szeretettel. Tibor.
...
Írta: Shaman, április 26, 2012
"Az irigy kőfaragó"

Élt egyszer egy kőfaragó, aki nem volt elégedett se magávat se a sorsával. Egy nap elhaladt a tehetős kereskedő háza előtt. Belesett a nyitott kapun, és drága holmikat, jómódú, tekintélyes vendégeket látott az udvaron. Ó, milyen nagy gazdagsága lehet ennek a kereskedőnek! - gondolta, s feltámadt benne az irigység. Azt kívánta, bárcsak a kereskedő helyében lehetne. Valami csoda történhetett, mert a következő pillanatban a kereskedő helyén találta magát, a drága holmik között, a nagy gazdagságban. Elképesztően gazdag volt, de azt kellett látnia, hogy a nála szegényebbek (s ezek sokan voltak) irigylik és gyűlölik. Nem sokkal később egy magas rangú hivatalnok érkezett a házhoz. Olyan magas volt ennek a hivatalnoknak a rangja, hogy mindenki, még a leggazdagabbak is mélyen meghajoltak előtte. Ó, milyen nagy hatalma lehet ennek a hivatalnoknak! - gondolta a kőfaragó, s feltámadt benne az irigység. Azt kívánta, bárcsak a hivatalnok helyében lehetne. Valami csoda történhetett, mert a következő pillanatban a hivatalnok helyén találta magát. Az emberek mélyen meghajoltak előtte. Elképesztően nagy hatalma volt, de azt kellett látnia, hogy mások irigylik és gyűlölik emiatt. A nap erősen tűzött; a kőfaragó-hivatalnoknak melege lett a gyaloghintóban. Izzadni kezdett, s ahogy felnézett a napra, ezt gondolta: Ó, milyen erős a nap! Feltámadt benne az irigység, és azt kívánta, bárcsak a nap helyében lehetne. A csoda megismétlődött: a kőfaragó a nap helyén találta magát. Elszántan szórta sugarait, de azt kellett látnia, hogy a földeken, a műhelyekben dolgozó, verítékező emberek mind átkozzák őt. Hirtelen egy hatalmas, fekete felhő jelent meg előtte, s elnyelte a sugarait. Ó, milyen óriási ez a fekete felhő! - gondolta a kőfaragó, s azt kívánta, bárcsak a felhő helyében lehetne. A csoda megismétlődött: a kőfaragó a viharfelhő helyén találta magát. De ezzel sem érte be: megirigyelte a felhőt kergető szelet, s széllé változott; megirigyelte a szélnek is ellenálló sziklát, s kőszirtté változott. Ahogy ott állt, kőszirt-testben, valami kopácsolást hallott, s azt érezte, hogy lassan-lassan megváltozik az alakja. Vajon ki lehet erősebb a kősziklánál? - töprengett. Lenézett, és szirtlábai előtt megpillantott egy szegény, rongyos kőfaragót."

Keleti tanmese
...
Írta: Gyorgyi , április 24, 2012
Kedves Peter.
Amikor elolvastam a "Boseg"-hez tartozo 4 kerdest, bevallom nem voltam tisztaban a szo ertelmevel.Sosem laktam MO,valahogy ez a szo kimaradt az eletembol.Ez miatt a valszok is nem megfeleloek voltak.A magyar-angol szotarban sem talaltam a "Boseg" szavat.
Koszonom , mostmar tisztaban vagyok es en is csatlakozom a mozgalomba.
Tovabbi sok sikert kivanok,sokszor udvozlom: Gyorgyi
...
Írta: Julianna, április 24, 2012
Judit " Induljunk ki az alapokból" kezdetű írása a legjobban megfogalmazott " BŐSÉG" számomra is. Köszönöm.
Péternek pedig köszönöm a sok hasznos tanácsot. Bőségben élt mindennapokat kívánok mindenkinek!
Julianna
...
Írta: Rozsika, április 24, 2012
Kedves Peter!Koszonom a sok szep uzenetet,melyeket nagyon sok szeretettelolvasom,nagyon orulok neki ,tavolsag miatt sajnos nem lehetek eloadasan,peddig nagyon szeretnek. Udv.Rozsika
...
Írta: Hegedüs Józsefné, április 24, 2012
Minden kedves hozzászólónak teljesen igaza van. A "bőség" a szeretet, biztonság, anyagi függetlenség, valamint az egészség együtt. Sajnos a mai ember elfelejtett elégedett lenni.(ez egy tudatos agymosás része).Bábok lettünk,akit a külvilág irányít, megmutatjuk "ha beledöglünk is kicsit),de "bőségben élünk"Sajnos úgy veszem észre igaz kezd lenni az a régi mondás (Ha van pénzed szeretlek, ha nincs pénzed nem szeretlek). Kedves Pétr igazán köszönöm a leveleidet, nagy szükség van hozzád hasonló emberekre, akik lelkileg segítenek.
...
Írta: Marcsi vagyok, április 24, 2012
Kedves Péter!
Itt hiába beszélünk a testi, lelki, szellemi békéről ha olyan emberek uralják és kormányozzák ezt az országot akiknek egyikből sem jutott egyáltalán egy fikarsznyi sem.
Sőt még a becsület és az emberség is csak amesébem létezik náluk.
Az is lehet hogy hírből sem hallottak ezekről az apró emberi örömökről, mert a mesében is csak a kis gonosz manókról meg a sárkányról beszéltek nekik.
Pedig deszép lenne ha a jóság földjén is szétnéznének.
Így csa bizakodhatunk hi kismanók hogy egyszer felnövünk és mi pozitivitásunk is fetörhet az égig.
Reménykedjünk.
Üdv Marcsi
...
Írta: györgy, április 24, 2012
Amikor egy ember beköltözik a nagyvárosba, elfelejti őseinek minden tudását. Az iskolarendszer pedig tovább butitja. Őseink rengeteg tudást halmoztak fel, és mindent felhasználtak, hasznositottak, nem volt felesleges szemét.
A civilizáció-nak nevezett vivmány okozza minden bajunk. Az esőviz gyors lefolyásától a sivatagosodásig, az erdőirtásig.
A minap hallottam egy műsorban, Ukrajna egész területén ha búzát termesztenének, az elég lenne az egész Föld emberiségének. Gondolom ugyanigy a megfelelő országok a megfelelő termények előállitásával elláthatnák az egész népességet ugy hogy senki sem szenvedne hiányt.
Állitólag a negyvenes években egy nyugati tudós kiszámolta az akkori technikai szinten napi két órai munkával mindenki meg tudna élni.
Ezt mind meg lehetne valósitani, persze akkor nem lehetnének milliárdosok, szupergazdagok.
A Föld erőforrásai kimerülőben vannak a pazarló technika miatt. Egy precizebb és elfogadható technika , ( ujrahasznositható) még évszázadokra biztositaná a földi ember létét.
A napenergia, a viz, geotermikus és a nukleáris energia ésszerű használatával nem száz évre hanem akár egy évezredig biztositani lehetne minden ember emberhez méltó életét.
...
Írta: Csaba, április 23, 2012
Mindent köszönők,Örök hála ,csak így tovább
...
Írta: Edina, április 23, 2012
A bőség a hiány ellentéte.ha bővelkedek a főbb szükségletekben, akkor harmóniában vagyok.Táplálkozás, kulturálódás,szellemi fejlődés,jó párkapcsolat biztosítja az egyén lelki egyensúlyát A test a lélek színpada, ami érzelmileg a legfontosabb.A test jelzi a problémákat, ami mögött lelki gond van.A betegség is csak hiányból ered, lelki eredetű,mert ha az egyén egészben van, akkor a teljességben él.A bőséget összességében a szellemi fejlődés biztosítja, mert előbb van az idea,aztán a teremtett anyag,eszköz,alkotás.A hit nagy iránytű, a remény éltet, és a szeretet cselekszik.A bőség érzése eldől gondolati szinten, és amit gondolok, és amit kimondok/mantra/ és amit megcselekszem: ha ez a három azonos,akkor hiteles ember vagyok/igaz ember!/ és máris egy magasabb létsíkon vagyok, ami az élet értelme. Emlékezem magamra: vagyok, aki vagyok, és azzá válok, aki lenni akarok, vagyis megalkotom saját magamat és így bőségben vagyok/érzés/ és bőségben élek / gyakorlati oldal/. Elégedett vagyok és harmóniában élek.A mérleg két nyelve.Az én elvem:Egyszerű élet, magasrendű gondolkodás.,de ennek a megvalósítása még sem egyszerű,sokszor csak kényszer hatására sikerülhet elérni a kitűzött célt.A bőség a teljesség felfogásán alapszik: test, lélek, szellem egyensúlya, harmóniája.
...
Írta: istván, április 23, 2012
Péter! Én próbállak megérteni,de az infó.társadalom nem a munka és annak a gyümölcséről szól. A gépek /lásd CMC/ droid ként végez el mindent,azaz szép a fejlődés de mi lesz az átlag emberekkel? Mikor a számgépek bejöttek azt mondták nem kell már annyi papír,ma tudjuk még több kell.Amit ma tudásnak hívunk,az átmenet a gép és ember közt. Üdv. istván.
...
Írta: Erzsébet, április 23, 2012
Kedveseim!Én már sok mindent megtapasztaltam az életben és csak egyet mondhatok,hogy abban a házban ami szeretettel van tele,ott semmitől sem kell félni.A szeretet hozza magával a sikert.A bőség az csak egy fogalom,mindenkinél mást jelent,az igazi bőség nem az anyagi bőséget jelenti.Pénzért sok mindend megvehetsz,de az igazi boldogságot saját magadnak kell megteremteni és az pénzért nem megvehető.A legnagyobb bőség az ha békében tudsz élni önmagaddal
...
Írta: EDIT, április 23, 2012
KÖSZÖNÖM, HOGY SEGITESZ, NAGYON HÁLÁS VAGYO ÉRTE,,,,
...
Írta: Bárányné Kovács Margit, április 23, 2012
Péter!

Köszönöm a sok pozitív és reális dolgokat.

Margit
...
Írta: Simon Marcsi, április 23, 2012
Szép jó napot Péter,
köszönöm a törődést a sok hasznos gondolatot.
Marcsi
...
Írta: Takata, április 23, 2012
Kedves Péter! Bár Te a következő generációban születtél, de talán még érezted azokat a dolgokat, amit az elődeid is. Vegyük észre, milyen nagyon jó időben születtünk! Nem sok nemzedék mondhatja el magáról azt, mint a korombeliek,a negyvenesek. Gyerekkoromban döngölt föld padlójú házikóban éltünk. A villanyt épp hogy bevezették, így világítani már tudtunk. TV csak a "kultúrházban" volt, ott gyülekeztünk, nézni, milyen csodamasinák léteznek. Akkor a bőség netovábbja volt egy fürdőszoba, fafűtéses vízmelegítővel. Kicsivel később már hajópadló lett, 1 helyett 2 szoba+nappali és fürdőszoba, villanyboylerrel. Akkor az volt a nagy szó, ha valakinek telefonja volt. Nem kellett az utcai fülkéknél sorba állni. Ma a számítógép előtt ülök, az internetet böngészem. Nyomasztanak a számlák, hiteltörlesztések. Mi is a bőség? Lehet, hogy egy fürdőszoba? Egy telefon? Hitelmentesség? Attól függ, mikor kérdezzük meg, melyik irányból nézzük.
Köszönöm a sok jó gondolatot, amit Tőled kapok.
...
Írta: Szamosi Julianna, április 23, 2012
Valami jó biztosan jön ezután ,mert ez már túl sok, ami itt történik a földön!!Ez a sok rossz nem folytatódhat tovább!! Hiszek és bízok a jövőben.
Köszönöm az üzeneteket,leveleidet, nagyon örülök neki, szívesen olvasom őket!
Üdv. Julianna
...
Írta: Váriné Ili, április 23, 2012
Kedves Péter!
Köszönöm a rengeteg ötletet, tanácsot, amit eddig kaptam. Kíváncsian olvasom értesítéseidet. Én már régen foglalkozom spiritualitással, és ennek köszönhetően tökéletesen értem, hogy mit üzensz. És most már csak arra lennék kíváncsi, hogy meddig tocsog még az emberiség ebbe a posványban.Akármerre nézel mindenütt irigység,intrika, hazugság, manipuláció és embertelen közönyösség. Sajnos azok akiknek módjukban állna ez ellen tenni, úgy érzem még jobban elmélyítik mindezt. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de minden a pénzről, az üzletről szól. Mindig azt vallottam, hogyha nagyobb összeghez jutnék nagyon okosan fel tudnám használni, de aztán rájöttem, hogy ennél sokkal, de sokkal fontosabb dolgok is vannak. Sokat költöttem a hobbimra, ami a spiritualitás, de megintcsak ott tartok, hogy ez is egy nagy üzlet. Ha van, márpedig van benne valami, miért nem adják át ingyen azoknak akik szeretnének ezzel foglalkozni????? Miért kell súlyos ezreket kérni egy-egy szimbólumért? Ez emberbaráti gesztus lenne.Ezek az én gondolataim, sok szerencsét a további életedhez!
...
Írta: Hinkóné Tarjáni Zsuzsanna , április 23, 2012
Kedves Péter és Hozzászólók!

Bizony nagyon elszégyelltem magam,amikor leveledet olvastam. Miért csak az anyagiakra gondolta,amikor a szeretetet megkapom.Hála Istennek férjemmel igazán
boldog és szeretetteljes házasságban élünk 37 éve.Ő egy csodálatos és megértő
ember!Egy fiú 36 éves gyermekünk van,lassan rendeződik az Ő élete is.
Ismét tanultam Tőled! Köszönöm,Zsurci
...
Írta: Hinkóné Tarjáni Zsuzsanna , április 23, 2012
Kedves Péter és Hozzászólók!

Bizony nagyon elszégyelltem magam,amikor leveledet olvastam. Miért csak az anyagiakra gondolta,amikor a szeretetet megkapom.Hála Istennek férjemmel igazán
boldog és szeretetteljes házasságban élünk 37 éve.Ő egy csodálatos és megértő
ember!Egy fiú 36 éves gyermekünk van,lassan rendeződik az Ő élete is.
Ismét tanultam Tőled! Köszönöm,Zsurci
...
Írta: Csilla Enikő, április 23, 2012
Kedves Péter!

Abba teljesen igazad van, hogy a mai társadalom számára az információ jelenti a bőséget, viszont ennek a hátulütői a túlinformáltság, a média által szerkesztett hírek, melyekből a manipulatív funkciókat jól ismerjük.

Viszont arra lennék kíváncsi, hogy vajon a bőség a lehetőségekre is vonatkozik-e? Mármint hogy azt hogyan lehetséges "bevonzani?" Kíváncsian várom a következő leveledet, ugyanis én lehetőségeknek, és sanszoknak vagyok híján. A terv megvan, de valahogy a lehetőségek most úgy érzem, hogy rostokolnak. Próbálom azt tenni, amit legutóbb, de talán ismételten kapok egy "löketet" tőled a "lehetőség-bőséget" illetően.

Persze a pénz is nagyon fontos, csak hogy reagáljak az előttem szólókhoz, és valóban nem lehet figyelmen kívül hagyni, viszont nem lehet mindent pénzért megvenni. Én ezt vallom. Persze használom, és FELhasználom arra, amit meg lehet venni, és persze az ember törekszik arra, hogy mindig elegendő legyen... én úgy gondolom, hogy az is bőségben él, aki meg tudja venni magának a kinézett dolgokat, még ha okosan is kell osztania a pénzét. A recesszió már mindenhol jelen van, ezt nem tudjuk kikerülni.
Viszont a lényeg az, hogy ne azon sápítozzon az ember, hogy problémám van - mert attól csak még nagyobbra nő - hanem méltósággal fogadja el, hogy ez van - de azért az nem azt jelenti, hogy bele is nyugszik, hogy ez van. Keresni kell, kutatni és soha fel nem adni!

Én például minden nap lehetőségek után kutatok, amely előbbre visz a tervem felé. S ehhez, néha, bizony kell egy kis segítség, hogy az ember észrevegye, ami előtte hever. De talán már az is egy, hogy megkaptam a leveledet. Szóval várom a másodikat, remélem, hogy ismét ráakadok valamire, ami előbbre jutást eredményez!

További kitartó munkát, és sok-sok levelet! :)
Csilla Enikő
...
Írta: Kováts Róbert, április 23, 2012
Kedves Péter,

aztírtam, hogy a boség szó alatt pénzt értek, hiszen katasztrofális helyzetben vagyok, ez így nem mehet, de a boség nálam lelki boséget is jelent, a szeretet, turelem, tolerancia és más pozitív értékek boségét. Ajó szó boségét koszonom most neked, amely megtartja a lelket, 27-én várom a titokzatos uzenetet és remélem, hogy fogom tudni egyszer valahogy viszonozni az eddigi pozitívumokat is neked.

Mit is adhatnék olyannak, neked, aki maga is a szív és tudás boségével rendelkezik? Én is ezt tenném.

Tisztelettel Róbert
...
Írta: Évi, április 23, 2012
A bőség mindenkinek valóban más. Ami nekünk természetes, esetleg másoknak az álma.
(... fedél a feje felett, étel az asztalán nap,mint nap ... stb)
Bár milyen nehéz is, hinni kell, hogy történhet velünk jó is. Bár ez a mostani helyzetben egyre nehezebb. De a hit az, amihez nem kell pénz és más javak sem. Csak mi magunk.
Örülök, hogy olvashatom a soraitokat. Péternek meg köszönöm azt a sok jó tanácsot, amit kapok tőle. Remélem egyszer ott lehetek egy előadáson amit tart, hiszen így is sok-sok energiát merítek a hírlevelekből.
Üdvözlök mindenkit szeretettel: Évi
...
Írta: Postós Kálánné /Kata/, április 23, 2012
A fenn olvasott hozzászólások mindegyikében vannak olyan tényezők, amellyekkel
egyet értek annak ellenére, hogy a bőség azon fogalma amyelről Ők beszélnek számomra teljesen ismeretlen. Háborús/és kibombázott család/ gyermekeként nőttem fel, soha többé nem lett saját házunk, Apának saját önálló műhelye stb.stb.Tehát
rajtunk az útólag átkosnak nevezett idő sem segitett. Pedig sokat dolgoztunk/a gyerek is/ csak saját irkánk és ceruzánkl kerűlt a tanév és elejére.BŐSÉG? Álom!!!!!!!!!!!!!!! Ezen már szeretett Péterünk sem nagyon tud segíteni, pedig szeretjük. Az eddigi szép perceket azért köszönjük NEKED!!!!!!!!!!!
...
Írta: Balla Magdi, április 23, 2012
Olvasom a hozzászólásokat és nagyon sok keserűség és csalódottság áramlik az irásokból. Mindannyian megjártuk-velem együtt a "hadak útját". Sokmindenen felül lehet emelkedni, de sajnos a valóság igen mélyre ránt időnként.Nekem azt mondta egyszer a munkaadó igazgatóm /elvégzett és nem honorált munkáról volt szó/ vegye tudomásul a munka nem számit!!!!! Azóta ez bebizonyosodott, pedig akkor megsértődtem. Rájöttem nem szabad haragudni, keserünek lenni, mert csak sajátmagunknak ártunk vele. Próbáljunk meg mosolyogni legalább a környezetünkkel kedvesnek lenni, mert amit adunk azt kapunk. BŐSÉG ide veled!
...
Írta: józsi, április 23, 2012
a fenti történelmi áttekintés világosan mutat rá a lényegre.minden a tudatban kezdődik,a siralmas átlagbérek elsősorban a mi kishitüségünket,másodsorban a politika és a vállalkozók aljasságát mutatja meg.Amikor átengedem másnak ,hogy beárazza munkám,tudásom értékét a lehető legalacsonyabb lesz az.Kell egy társadalmi megállapodás ,hogy nem vagyunk rabok,ötödosztályú uniós polgárok ,nem tudnak többet,nem dolgoznak jobban mint mi.Volt a történelmük során egy idöszak amikor gyarmatokat leraboltak háborús zavargásokból anyagi előnyöket szereztek.Nekünk is ez az utunk,csak nem rablással hanem tisztességes munkával.Ha rendszerváltás fedőnéven a volt klientúra gerinctelen patkányai a közvagyont nem nyulták volna le illetve üveggyöngyökért nem adták volna idegen kézbe most sokkal élhetőbb,boldogabb ország lennénk.Kezünkben a döntés segélyből akarunk megélni ,vagy tisztességes munkával nyugateurópai szintü bérért.
...
Írta: Judit, április 23, 2012
Induljunk ki az alapokból.Valaki írta közületek,hogy nem kell mindent túlbonyolítani,sokkal inkább leegyszerűsíteni amennyire csak lehet.Ha az alapoktól kezdjük és jó alapokat teremtünk,akkor könnyebb továbblépnünk és fejlesztenünk bizonyos dolgokat,tulajdonságokat.Véleményem szerint a bőség mindenkinek mást jelent.Ezért nem lehet beskatulyázni ezt a kifejezést.Nagy általánosságban is megfogalmazható de szerintem ez sokkal inkább egyénre szabott dolog.Ha már tudod,hogy neked mit is jelenthet a bőség akkor tudod a célod,azt hogy mit is akarsz elérni.Így már csak a célhoz vezető helyes utat kell megtalálni.Számomra a bőség ,jólét amelybe beletartozik az egészség,mind mentális mind fizikai értelemben.De ennél nyilván több is.A bőség számomra magába rejti a szeretet,hogy van kit szeretnünk és van aki szeret.Itt még természetesen nem áll meg a felsorolás.A bőség kultúra és tudás birtoklása is.Otthon melege,biztonsága és ugyanakkor magában foglalja a szabadságot.Azt hogy szabad vagyok és szabadon választhatok.Önálló autonóm személyiségként élek ebben a világban.A bőség érzése jó érzés.A bőség ezen túlmenően nekem a zene szeretetét és a mozgás örömét is jelenti.A meditáció utáni kellemes érzést is idesorolhatom.Hiszen most már nekem ez is a bőség egy csipetnyi része,öröme,boldogsága.A bőség számomra mosoly,vidámság,öröm,jó hangulat kifejezése.És még ide sorolhatnám a kellemes,meleg napsütésben való sütkérezést,feltöltődést is. A kellemes illatokat,a különböző,finom ételek,italok ízvilágát.A színek harmóniáját és
szépségét.
Mi még természetünknél fogva és a társadalomban elfoglalt szerepünknek megfelelően materiális,anyagi dolgokat keresünk a bőség definíciójára.Holott ez egy ÉRZÉS!És milyen jó lenne,ha állandósult,folyamatos nem megszakítható érzésről beszélhetnénk.Az maga lenne a csoda.Amit még megemlítenék nektek szívesen,az az hogy a magyar nyelvben a bőség szó szótöve a BŐ.Ami valami nagyobb dologra utal.Ezért amikor a bőségen gondolkodunk talán először nagyobb dolgokra próbálunk asszociálni,mint például a gazdagság,utazás,jó autó,vastag pénztárca.Pedig a bőség,a jó érzés,a kiegyensúlyozottság,magabiztosság érzése,nem csupán a pénzünk mennyiségétől függ.Tanuljunk meg szeretni és megbecsülni magunkat.Ez rám is vonatkozik.Mert a bőségbe önmagunk szeretete és feltétel nélküli elfogadása is beletartozik.Bízom abban hogy közös ismerősünk Péter,aki létrehozta ezt az oldalt,segíteni fog abban hogy megtaláljuk a hőn áhított bőség érzését!Szép napot mindenkinek!:)
...
Írta: Judit, április 23, 2012
Induljunk ki az alapokból.Valaki írta közületek,hogy nem kell mindent túlbonyolítani,sokkal inkább leegyszerűsíteni amennyire csak lehet.Ha az alapoktól kezdjük és jó alapokat teremtünk,akkor könnyebb továbblépnünk és fejlesztenünk bizonyos dolgokat,tulajdonságokat.Véleményem szerint a bőség mindenkinek mást jelent.Ezért nem lehet beskatulyázni ezt a kifejezést.Nagy általánosságban is megfogalmazható de szerintem ez sokkal inkább egyénre szabott dolog.Ha már tudod,hogy neked mit is jelenthet a bőség akkor tudod a célod,azt hogy mit is akarsz elérni.Így már csak a célhoz vezető helyes utat kell megtalálni.Számomra a bőség ,jólét amelybe beletartozik az egészség,mind mentális mind fizikai értelemben.De ennél nyilván több is.A bőség számomra magába rejti a szeretet,hogy van kit szeretnünk és van aki szeret.Itt még természetesen nem áll meg a felsorolás.A bőség kultúra és tudás birtoklása is.Otthon melege,biztonsága és ugyanakkor magában foglalja a szabadságot.Azt hogy szabad vagyok és szabadon választhatok.Önálló autonóm személyiségként élek ebben a világban.A bőség érzése jó érzés.A bőség ezen túlmenően nekem a zene szeretetét és a mozgás örömét is jelenti.A meditáció utáni kellemes érzést is idesorolhatom.Hiszen most már nekem ez is a bőség egy csipetnyi része,öröme,boldogsága.A bőség számomra mosoly,vidámság,öröm,jó hangulat kifejezése.És még ide sorolhatnám a kellemes,meleg napsütésben való sütkérezést,feltöltődést is. A kellemes illatokat,a különböző,finom ételek,italok ízvilágát.A színek harmóniáját és
szépségét.
Mi még természetünknél fogva és a társadalomban elfoglalt szerepünknek megfelelően materiális,anyagi dolgokat keresünk a bőség definíciójára.Holott ez egy ÉRZÉS!És milyen jó lenne,ha állandósult,folyamatos nem megszakítható érzésről beszélhetnénk.Az maga lenne a csoda.Amit még megemlítenék nektek szívesen,az az hogy a magyar nyelvben a bőség szó szótöve a BŐ.Ami valami nagyobb dologra utal.Ezért amikor a bőségen gondolkodunk talán először nagyobb dolgokra próbálunk asszociálni,mint például a gazdagság,utazás,jó autó,vastag pénztárca.Pedig a bőség,a jó érzés,a kiegyensúlyozottság,magabiztosság érzése,nem csupán a pénzünk mennyiségétől függ.Tanuljunk meg szeretni és megbecsülni magunkat.Ez rám is vonatkozik.Mert a bőségbe önmagunk szeretete és feltétel nélküli elfogadása is beletartozik.Bízom abban hogy közös ismerősünk Péter,aki létrehozta ezt az oldalt,segíteni fog abban hogy megtaláljuk a hőn áhított bőség érzését!Szép napot mindenkinek!:)
...
Írta: irénke, április 23, 2012
Igen sajnos nekem is elég sok problémám van és mind egyedül kel hogy meg oldjam pedig már nincs eröm túl fáradtnak érzem magam .meg szün amunkahelyem és afönök aszony csunyán el bán velem mos ép biróságon van az ügyem , de sajnos ez Spanyolország és igy nagyon nehéz , ép ezér bizom a Péterben ö mindere tudja a meg felelö választ ,köszönöm szépen PÉTOR .irénke
...
Írta: Mária, április 23, 2012
A "bőség" jelentése több rétegű. Az eléréséhez hit és tettrekészség, akarás kell. Ebben csak önmagunkra számíthatunk. Nem csak a társadalomban kell keresni a hibát, hanem néha önmagunkban is. Sok ismerősöm azért került pl. anyagi csődbe, mert álmait, vágyait az irigység indukálta, másnak akart megfelelni, nem önmagának. Ilyen esetben - ha ez eredménytelen - jön a panaszkodás, önmarcangolás, mások hibáztatása. Tudni kell választani lényeges és lényegtelen között. Na és kell a CÉL.
...
Írta: Marika, április 23, 2012
Saját tapasztalatból írok!Mindig is büszke voltam az eszemre,amely által rengeteg tudásra tettem szert!De ma itt a kis hazánkban csak az érvényesül;aki valamelyik párttal szimpatizál,vagy valakinek az ismerőse,még akkor is ha nem sok tudása van!Péter segítségével azokat az erényeimet takarítottam le és csiszolom tovább,amelyek velem születtek és velem voltak,amelyek önmagamat tükrözik és fejlesztik tovább!S amelyeket ma itt a kis országunkban nem értékelnek! Thank you!
...
Írta: irénke, április 23, 2012
Igen ez sajnos mindenki számára nagyon nehéz , én Spanyolországban élek jelenleg nem kel mondanom ,hogy mennyire nehéz most ép munkanélkül maradtam és a munkáltatom nagyon nagyon becsapott, most ép 30 lesz az ügyvédi meg halgatás ,ép ezért nagyon nagy szükségem van a Péter jó tanácsaira . Köszönöm szépen
...
Írta: Lovodics Maya, április 23, 2012
Kedves Anikó! A közös imádság-meditáció már a gyakorlatban zajlik. Minden este 21.10'kor csatlakozhatsz hozzánk, lehetsz Te is "fénymunkás", hogy segítsünk közösen Földanyának. Közös találkozók is vannak-voltak (pl. Klastrom-pusztán, Visegrádon, Margitszigeten, stb.), ahol azonos időben a világ különböző tájaival együtt meditáltunk. Ha érdekel, az "energologia.hu" oldalon mindent megtudhatsz, megnézhetsz. Jelentkezhetsz hírlevélre is, és varázslatos emberekkel ismerkedhetsz meg!
Szeretettel: Maya
...
Írta: Aniko , április 23, 2012
Nagyon erdekesek a hozzaszolasok, ez is azt mutatja,hogy mar sokan elindultunk a felemelkedes utjan.Biztosan nem lesz konnyu a Dimenzio kapun atjutnunk,de mindnesetre probaljuk es hat itt van nekunk Peter, a draga Peter,aki segit bennunket. Nekunk is kellene a Foldanyaert imadkoznunk, valahogy egy kozos imat osszehoznunk,mert amint tudjuk a kozos energia hatasosabb.Talan jobb , ha imadkozunk elore, hatha megmenekulunk bizonyos tragediaktol-meleyk mar a kapuban vannak--mint utolag az elvesztettekert.
Ki tudja mi var rank !? Peter kerlek ,valahogy hozzal ossze kozos imadsagot, vagy meditaciot a Foldanyaert. Ti mit gondoltok errol ? Koszi mindent Aniko.
...
Írta: agota szots, április 23, 2012
nem szeretek magyarnak lenni londonban.videken megbecsultek a tudasom itt egy rohadt tetu nigger fontosabb mint en.felloknek es lekopnek az utcan mert feher vagyok,plane hogy egy fekete negyedben elek.Tudod milyen erzes hogy nem vasarolhatsz kedvedre es csak a hazhozszallitas segit?
...
Írta: varjasiferencné ilona, április 23, 2012
Kedves hozzászók, ha valaki hát én igazán el vagyok keseredve.Ketten a férjemmel 84 évet dolgoztunk,és adóztunk,Tb-t fizettúnk, meg minden ahogy elő volt írva,ma erősen gondolkodni kell, hogy a mókus kerék meg ne álljon, mert akkor itt a vég.Kszállni egyszerüen nem tudok.Amit Péter ír nagyon jó és hasznos,de akkora rés van agazdag-ez kicsi része a társadalomnak-és aszegény között,akiksokszorosa a gzdagoknak, és még a mély szegények.Polgárságról, szerintem ma Magyarországon nem beszélhetünk.Apolgár nemcsak biztos megélhetésü,hanem kulturált,vislkedése,neveltetése,éltviteli szokásai inteligensek.Tisztességes,szavatartóvalamilyen szitü vezéregyéniség.Szerintem
...
Írta: Katalin, április 23, 2012
Én nem ebben az országban születtem, de már 24 éve itt élek és meg kell hogy mondjam a rajtam lévő ruhával érkeztem és két kiskorú gyerekkel, de a munka volt a mindenem és mondhatom meg is becsültek érte.A saját erőmből meg valósítottam amit akartam, de ahogy az évek teltek a társadalom, az emberek és a civilizáció a technikával egyetemben meg változott, ennek arányában nőttek a megélhetési gondok, legfőképpen azok soraiban, akik addig sem szeretek dolgozni de a társadalomtól meg követelték a mai napig, hogy őket kötelessége eltartani.Ez a réteg nem ismeri mi a kötelesség és mi az ami elvárható egy ilyen gazdasági helyzetben.Lassan ki alszik az emberi szívekben a tisztelet, a szeretet és helyébe lép az erőszak, a durvaság, a közönséges magatartás, és ami a legdrasztikusabb helyzeteket kiváltó ok a kábítószer.Ez a világ kifordult önmagából. Ebben a világban már nem élet ez az élet csak vegetálunk és toljuk a napokat és várjuk a végkifejletet ami nem sokat várat már magára, ha az emberek ilyen iramban rombolják az életüket, a mi életünket és mindazt ami körül vesz minket. Hiszen még a fák is elvesztik színüket, az emberek az élethez való kedvüket ahelyett, hogy a megoldáson gondolkodnának a halálba menekülnek hátra hagyva a megválaszolatlan kérdéseket, miért kell ezt választani fiatalnak, öregnek??Tudnám még sorolni és taglalni a témát de lehet hogy ez nem mindenkit érdekelne és én nem erőltettem senkire a saját nézetemet.Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam néhány gondolat kifejtésére, remélem nem voltam unalmas.Katalin
...
Írta: Magyar Erika, április 23, 2012
Valoban előszőr a magyartársadalmat a magyar népet kellene átformálni, mert mi bármerre is járunk eltapossuk az az eltapossák az emberek egymás megélhetőségi lehetőségét ezt sajnos saját bőrőmőn tapasztaltam, nem figyelünk oda a másikra pedig már igen fogyunk,sajnos a vezetőink is rossz példával járnak előttün.megkellene tanulnunk egymást segiteni nem pedig a nyomorba taszitani az embereket.tistelettel Erika
...
Írta: Bánhegyi László, április 23, 2012
Én még nem tartok ott ahol Atilla.De az elérhetöségek igen messze vanak,Nekem
és családomnak és ez nagyon elszomorit.Nyugdijas vagyok és ugyérzem hogy a
rendszer visszaél a helyzetemmel.Szeretnék türhetöen megélni,de amim van aztis elakarják venni tölem és családomtól,igy hogy bizzak bármibe a böség
csak álom nekünk.Szeretném elérni azt a szintet amit te felvázoltál nekünk,
és azon vagyok hogy ez sikerüljön.

Szeretettel.Bánhegyi László
...
Írta: Atilla, április 23, 2012
Az egész bőség lét arról szól hogy pénz nélkül kell megpróbálni élni, vagyis: én már abban az állapotban vagyok, amikor magam képes vagyok a fényrészecskéket magam kedvére formálni, és igy akkor teremtek magamnak bármit amikor csak akarok, képes vagyok megélni bárhol, de ha mégse akkor sincs semmi baj ugyanis a halál nem egy rosz dolog, ami a hernyónak a halál az a pillangónak a születés. Az éhező emberek nem képesek megérteni hogy a városon kivül van megélhetés, csak azért vitték be őket hogy ott ha akarják akkor akár az éhséggel félelemben tartsák őket, és igy uralkodjanak rajtuk. Ezek egyszeerü dolgok, és tudni kell, hogy mindent egyszerüsiteni kell nem pedig bonyolitani, azért vannak autóink mert sokan közüllünk elfelejtettek asztrálisan utazni, azért van telefonunk mert nem vagyunk képesek telepatikusan kommunikálni, pedig valamikor még ugy müködtek az utazó szerkezeteink hogy felhuztuk a mérföldlépö csizmát és azt mondtuk: hipp-hopp legyek ott ahol akarok.
...
Írta: Judit Florida, április 23, 2012
A facebookomon Kovesdi Judit talaltok egy linket a napi programokban. Ez egy nemzetkozi csoport ahol a vilagban szetszorodott magyarok tallakoznak. Erdekes modon a legtobben hallok latok,mediumok es gyogyitok ! Megbeszelunk mindenfontos informaciot a spiri vilagbol, meditalunk a Flodanyacskaert, Bosegert, csoportos gyogyitasok vannak, melynek kovetkezteben mar tobb csodaszamba meno gyogyulas tortent ! Ide betennem az elerhetoseget de sajnos nem lehet.
A lenyeg, bar soha nem talalkoztunk, megis olyan szeretett osszetartas van es csodalatosan osszekapcsolodva kolcsonosen segitjuk egymast -skype-om SISSY1125 es nagy szeretettel varunk MINDENKIT ! Nalunk minden dijmentes
2012.APRILIS 23.-AN 18 ORAI KEZDETTEL ENRICO dijmentes 3 oras spiri beavatasa es cd bemutatoja lesz, mely segiti es csokkenti a felemlkedes tuneteit !
Varunk szeretettel !
En es a csoport igenis keszen allunk megnyitni a boseg csatornait !!!!!!!!!!!!
Koszonjuk kedves Peti a lehetoseget !

Szeretettel olellek benneteket

Judit Floridabol
...
Írta: József, április 23, 2012
A sok és kevés relatív fogalmak !
Természetesen , ha a szélsőségektől eltekintünk , akkor szembe találjuk magunkat a szeretet és a pénz életünkben elfoglalt helyének , fontosságának meghatározási szükségességével.
A bőségnél fontosabb életünk teljességének megléte vagy hiánya!
A szeretetünk minősége , mélysége , őszintesége a lelki gazdagságunk teljességének feltételei , ami állandó ápolást , fejlesztést kíván és busásan meghálálja azt .
Ennek ellenére és ezzel együtt valóban a pénz mint eszköz jelentősége , fontossága vitathatatlan és a jogunk nagyobb mértékű birtoklására úgyszintén !
Amikor sokak nyomora láttán egyfajta szolidarításból szinte vissza tartjuk magunkat a gazdagságra való törekvéstől , akkor ezzel nem segítünk senkinek , viszont magunkat sanyargatjuk.
Akkor mégis mi az az erő vagy erőtlenség , ami a lemondásainkat létre hozza ?
Talán a szeretetünk kiterjesztése , hogy osztozzunk az elesettek sorsában vagy a pénzért elkövetett gazemberségek riasztása ?
A kommunisztikus vagy álkommunista törekvéseink nem lehetnek , mert hol van már a tavalyi hó!
...
Írta: Kati, április 23, 2012
Nem a boseg hianyarol van szo,egyszeruen arrol,hogy nincs megfeleo kulturaszint,amiben az emberek jol ereznek magukat.Jo lenne,ha elerheto lennel,de igy nem sok mindenben ertelek,es hirtelen magam donteseit vagyok kepes iranyitani,ma mar nem kell tanulni,nem kell kulturalodni csak a penzhiany.........ez pedig az,nincs osszetartas a Magyar Nepnel,mely apolna,es erositene a megelhetest.Mindenki a maga zsebere jatszik,nemtorodve azzal,hogy addig a kornyezete tonkre megy.Koszi a sok jo tanacsot maradok Tisztelettel Kati
...
Írta: Judit, április 22, 2012
en ugy erzem a mai tarsadalom se jobb mint regen,mert jelen pillanatban is, egy modernt rabszogasegban elunk,az en fiatal koromban akomonizmus sokat adot az embereknek /sajnos az se volt tokeletes/de ma mindig fugsz valakitol vagy valamitol. itt kanadaban ezt meg tanultam sajnos,sok mindenert kuzdeni kell ahoz hogy meg eljel,sokan sajnos nem igy gondoljak, mert az allam segiti az embereket ha kell ha nem,es kevesebb jut az olyanoknak akik becsuletessen dolgoznak,es tesznek az asztalra,a sok hizelges es a hazugsag az megy, en sok mindennel nem ertek egyet,mert van az az egyiknek mindent adunk a masik meg egy eleten at gurizik. en mem akarok gazdag lenni,de tudjak rendesen meg elni. felneveltem ket gyereket egyedul es iskolaztak, sok mindenrol le lekellet mondani. ma a modern vilagban mert kell hogy ehezo emberek legyenek, ha jo lenne az elosztas nem lenne ennyi szegeny ember, sajnos aszt hiszem, hogy ez meg nagyon messze van. koszonettel peter a sok jo tanacsert. judit

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy