Print PDF

Engedd be a jelent az eletedbe

Az emberiség 99,99%-nak súlyos problémát okoz az életében, vagyis az éppen aktuális állapot megélése. Az aggodalmak, szorongások és belső feszültségek első számú oka a jelen helyzet elutasítása, vagyis a "SOHA NEM JÓ AZ AMI VAN" tudatállapota.Ha mélyebben belegondolsz, akkor az életed nagy részében valahol máshol, valaki mással, valami mást csinálva akarsz létezni.


Csak annak nem tudsz soha örülni ami éppen van. Ez az elme játéka, ami azzal tart sakkban téged, hogy a jó érzések és a rossz érzések hullámai lovagoltat. Ha jól vagy, akkor attól félsz, hogy rosszabbul is lehetnél, ha pedig rosszul vagy, akkor görcsösen szabadulnál attól az érzéstől.

A téged körülvevő valóság folyamatos változásban van

Éppen ezért neked is minden pillanatban készen kell állnod arra, hogy ezt a valóságot befogadhasd. Minden időszaknak az életedben megvan a saját egyéni energiája. Ha szembe mész ezzel az energiával, és kapaszkodsz abba, ami mar elmúlt, akkor ne csodálkozz, ha folyton rosszul érzed magad és képtelen vagy élni a lehetőségeiddel.

A tudat forradalmának küszöbén állunk

2012-ben egy különleges energiájú évbe lépünk át, ami lehetőséget ad mindannyiunknak arra, hogy a tudatunk egy új dimenzióját megtapasztaljuk. Ez az új dimenzió pedig nem más mint a jelenlét és a MOST pillanatának dimenziója.

A 2011-és évvel lezárjuk az elengedés és a romeltakarítás időszakát. Az idei évben lehetőséget kaptunk, hogy egy teljesen új élet alapjait teremtsük meg, ami a tudatosságunk forradalmát hozza el számunkra.

2012-ben megtapasztalhatod ennek a forradalomnak az első szelét. Ahhoz, hogy ez az energia kifejthesse jótékony hatását az életedben be kell fogadnod annak valóságát elengedve az előző időszak leköszönő energiáját

Semmi mást nem kell tenned, mint megélni azt, ami van

Két segítő meditációt dolgoztam ki az év végere, ami segít neked áthangolódni az új év energiájára és segít elengedni az idei év energiáját. A "2012, a felemelkedés kapujában" egy olyan gyakorlati segítség a számodra, amivel semmi más dolgod nincs azon kívül, hogy befogadod.

A meditáció azért fantasztikus eszköz, mert akkor is képes változást hozni az életedbe, ha a tudatod annak hevesen ellenáll. A meditatív tudatállapot megnyitja az elméd kapuját és lehetővé teszi, hogy beengedd az életedbe a JELEN pillanat energiáját

2012, a felemelkedés kapujában

AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ KARÁCSONYRA
xmastree.gifFKM_CD_nagy.gif
Idén minden karácsonyi megrendelés mellé a
"2012, a felemelkedés kapujában"
című exkluzív meditációt adjuk ajándékba
letölthető MP3 formában, amit azoknak is bátran tovább adhatsz, akiknek náluk választottál ajándékot

2x30 = 60 perc vezetett meditáció letölthető MP3 formában

A meditáció értéke 3.900 Ft, amit most bármelyik megrendelés mellé ajándékba adunk neked!

Kattints ide és ismerd meg a részleteket és válogass kedvedre a karácsonyi webáruházban magadnak és a szeretteidnek>>>
Ismerd meg az életed küldetését!

A "Használati útmutató az életedhez 2.0" egy személyre szóló születési küldetés elemzés, ami megmutatja neked

Soha többé ne akarj önmagadon változtatni! Ne magadon, hanem a körülményeiden változtass. Itt az ideje, hogy megismerd és megmutasd valódi önmagad! A születési dátumod titkos kódját megfejtettem neked és leteszem eléd nyitva az életed könyvét
Hasznalati-Utmutato-2.gif+FKM_CD_nagy.gif
AJÁNDÉK LETÖLTHETŐ MEDITÁCIÓS CD:
"2012, a felemelkedés kapujában"


5.900 Ft helyett
Karácsonyi áron
CSAK: 3.900 Ft

Kattints ide és rendeld meg most!>>>

 
Hozzászólások (31)Add Comment
...
Írta: Roni, január 06, 2012
Péter, szia!

A kiáltvány direkt két "l? " Eggyel kell írni, csak azért írtam, hátha segíthetek.
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, december 29, 2011
Kedveseim!Az életben minden energiacsere! Minden!Az, hogy ingyen van valami, vagy nem, az kizárólag egy vélemény.Emlékeid, panaszolt panaszaid, elvárásaid mind illúziók.A Világ Isten álma. Te is Isten álmában létezel csak. Nem vagy hálás érte? A Nagy Rendező megtisztelt egy szereppel, és Te panaszkodsz! Mi a bajotok? "Addig panaszkodsz, hogy nincs cipőd, amíg meg nem látsz egy embert, akinek nincs lába!" Te, aki most panaszkodsz, hozzád beszélek! A világon él 1 milliárd ember, aki cserélne veled. És a világon él 1 milliárd ember, akivel te biztosan nem cserélnél!!!!
Boldog Újévet Neked! Szeretettel. Tibor.
...
Írta: Rita, december 27, 2011
Kedves Péter!
Köszönöm az egész évi munkádat.
Eredményekben gazdag Boldog Új évet kívánok
...
Írta: Szikszai Eszter, december 24, 2011
Boldog Bekes Oromteli Karacsonyt, kedves Peter! Es koszonet az egesz evi tanacsokert!! Legyen egy gyonyoru napja!!!!! :)
...
Írta: Kriszti, december 17, 2011
Akkor most én próbálkozom! Szeretné odaadni ingyen valakinek a Tudatos Teremtés Művészete hanganyagát, csak a postaköltséget kell fizetnie az igénylőnek. Olyan jelentkezzen, aki úgy érzi szüksége van rá, de nem tudja megvenni. elérhetőség chitahkukacfreemail.hu. Nem írom be a kukacot a jellel, hátha azért nem adja be az adminisztrátor!
...
Írta: Kriszti, december 17, 2011
Egy barátom ajándékot szeretne felajánlani, de háromszori kísérlete ellenére sem jelent meg az üzenete. Ezek szerint valaki kontrollálja az üzeneteket?
...
Írta: Kriszti, december 17, 2011
Békés Ünnepeket mindenkinek!
...
Írta: Kriszti, december 17, 2011
Mindenki csak addig tud nyujtozkodni ameddig a takaroja er....kedves Foldesine Csucs Maria......Nem tetszik egyaltalan,ha egy ember csak azt az oldalat lattja a dolognak ami neki megeri vagy eppen neki hasznos,en se negativ se panaszkodo nem vagyok,de hulye sem,tehat ha te ugy gondolod,hogy neked mindegy,hogy valamit igyen igernek es a vegen fizetni kell erte akkor hurra,tedd azt....de engem ne tegyel magaddal 1 csoportba.....koszike
...
Írta: Földiné Csúcs Mária, december 12, 2011
Tisztelt Hozzászólók!

Először is szeretnélek tájékoztatni arról benneteket, hogy bizony volt egy ember, aki a felemelkedés, több pénz megvalósításának a tudását, teljesen ingyen felkínálta. Mind erről több tíz ezer, hozzátok hasonló anyagilag nehéz helyzetben levő,és bocsánat ezekért a szavakért, de tény, panaszkodó, negatív ember tudott. Olyan fokú volt az érdektelenség, hogy az már fájóan sütött.

Továbbra is csak a panaszkodás, siránkozás ment, most már azért, miért nincs napi fél óra arra, hogy a tudásanyagot elolvassák. Sokan még ezt a pár kifogás sem írták le. Még arra is lusták voltak.

Egyszer aztán gondolt ez az ember egy nagyot, és fizetőssé tette a tudását. És láss csodát, az eddigi kifogást gyártók zöme, kifizette az ugyan szerény díjat, de mégis csak tandíj a javából, és azóta csak a pozitív változásokról volt " hangos" a hírfolyam, ahol is a hozzászólásokkal találkozik az ember.

Vissza olvasva óriási többségben, ugyan azokkal az emberekkel lehetett találkozni. Na meg persze írtak azok, akik az ingyenesnél még arra sem méltatták, hogy egy köszönöm szót leírjanak, sőt el sem olvasták az anyagokat.

Ebből én arra a következtetésre jutottam, hogy tisztelet a nagyon kevés kivételnek, amit ingyen kapnak annak nincs értéke. A másik pedig az, hogy sajnáltatni önmagát majd mindenki jobban szereti, mint feltenni azt a kérdést, ezt hogyan is oldhatom meg.

Mióta a számlákat áldásnak veszem, mert hát ugyanis elfogyasztottam, elhasználtam, sokkal könnyebb kifizetni Őket. Azonkívül felhagytam minden nemű panaszkodással, és csak a terveimről, és a ma szépségéről, jóságáról beszélek. Nem nézek TV.t, nem hallgatok rádiót, és a hírportálokat is szelektálom. Az agymosós reklámok és hírcsatornák így nem fárasztják a tudatalattimat.

Teszem a dolgom, és így a több mint húsz milliós mínuszomból alig három év alatt maradt kettő körüli.
És ennek természetesen koránt sincs vége. Ja és ahogyan a pénzt megkaptuk, megkapjuk, minden esetben az az első, hogy önmagunkat kifizessük. Ha csak egy százforintost is, de azt legelőször elteszem, mint saját fizetséget. Ez akkora lelki megnyugvást eredményezett, eredményez hogy sokkal jobban megy a munka, a cselekvés. Egyfajta olyan biztonságot ad, hogy én irányítom a pénzügyeimet. Nem pedig a pénz és a vacak körülmények engem.

Ami meg a meditációt illeti, ellazulva a csöppnyi tudatos agyat NEM dolgoztatva, a tudattalanból, vagy úgy is mondhatom a tudatalattiból előjönnek az építő, cselekvésre ösztönző, jó gondolatok, és főleg a jó nyugodt érzések, amik meg erőt adnak.

TEHÁT HA VÁLTOZTATNI AKARSZ MEDITÁLJ, LAZULJ EL, MOSOLYOGJ, NEVESS, SZERESS!!! Tudom nem megy azonnal gyakorolni kell. Csak azt gondold végig, a panaszkodással, magadba fordulással elértél - e már valamit.

HA PEDIG EZT NEM CSINÁLOD, HÁT AKKOR PANASZKODJ, DE NE VÁRJ JAVULÁST, HANEM CSAK TOVÁBBI ROMLÁST.
Mindez a TE döntésed!!!!!!!!!!!

Nem véletlen az a mondás! Segíts magadon az Isten is megsegít. Mégis a JÓ Isten is hogyan segítsen, ha Te nem kezded el.
Ha a rossz dolgokon töpreng, az úgy jön le, hogy azt akarod, és abban segít. Ha mást akarsz gondolj arra, cselekedj, és főleg Ne panaszkodj, mert arra megy el az energiád, és elfogy az erőd a jó dolgok iránti cselekvésre.

Mindezeket én megéltem, tehát tapasztalatból mondom.
Üdvözlettel Mária.
...
Írta: susanna, december 09, 2011
kedves péter bizony minden a pénzről szól nekem pl csak az hiányzik ,hogy együtt élhessek a férjemmel szerelmemmel, aki szintén ilyen korrupt kispénzű másik ország lakója és mivel magyarországon demokrácia van ezért ő nem kap vizumot pedig nem bűnöző, és én sem élhetek ott mert kevés a pénzem. semmi probléma nem lenne, ha lenne 100-200millió forintom v eurom. na ennek a megteremtéséhez segíts hozzá.hiába gondolkodom nem jön össze a havi 100.000forintból.alig tudom a kiutat összespórolni hogy néha lássam.elfogadok egy ajándék kazettát,ami ebben segít, mert ugye neked nem számít a pénz. ha nekem lenne engem sem érdekelne.azért valljuk már be hogy nagyon kell a pénz a boldogsághoz.amin megteremtem a kazettád segítségével a boldog együttélésemet a szerelmemmel máris küldöm neked a pénzt. minden jót kívánok
...
Írta: susanna, december 09, 2011
kedves péter bizony minden a pénzről szól nekem pl csak az hiányzik ,hogy együtt élhessek a férjemmel szerelmemmel, aki szintén ilyen korrupt kispénzű másik ország lakója és mivel magyarországon demokrácia van ezért ő nem kap vizumot pedig nem bűnöző, és én sem élhetek ott mert kevés a pénzem. semmi probléma nem lenne, ha lenne 100-200millió forintom v eurom. na ennek a megteremtéséhez segíts hozzá.hiába gondolkodom nem jön össze a havi 100.000forintból.alig tudom a kiutat összespórolni hogy néha lássam.elfogadok egy ajándék kazettát,ami ebben segít, mert ugye neked nem számít a pénz. ha nekem lenne engem sem érdekelne.azért valljuk már be hogy nagyon kell a pénz a boldogsághoz.amin megteremtem a kazettád segítségével a boldog együttélésemet a szerelmemmel máris küldöm neked a pénzt. minden jót kívánok
...
Írta: Patrik, december 06, 2011
Úgy örültem az ajándéknak, erre a Mikulás is csak akkor ad ajándékot, ha vásárolok nála! Akkor ez milyen ajándék?!
Vajon mit fog majd a Jézuska ígérni?
...
Írta: Tóth Istvánné, december 06, 2011
Kedves Mindenki!Sajnos igazat kell adjak azoknak, akik az anyagi problémákat vetitik előre.Magamról is tudom mit jelent, ha az ember nem tudja, hogy a számláit fizesse, netán enni adjon a gyerekeinek, és sorolhatnám tovább.Nagyon tisztelem a Pétert, de sajnos én is csak olvasni tudom a sok hasznos üzeneteit.A megoldás adva van,ha az embereknek lenne pénzük, munkahelyük, tehát anyagi biztonságuk, egészen másképp gondolkoznának.Nem kellene meditálni, nem kellene lazítani(amit ezen körűlmények között nem is tud),hanem élhetné az ő saját, boldog kis életét a családjával.Anyagi függetlenség=nyugalom-lelki béke, boldogság, szeretet, türelem és még sorolhatnám.Akkor jöhetne a Békés Boldog Karácsony, amit most kivánok minden kedves Olvasónak,és Péternek is.
...
Írta: Kriszti, december 05, 2011
Kedves Peter! Nagyon ugyes fogasnak tunnik nekem ez a site,az elejen ingyenes elemzes es a vegen vegyel ma hozza meg 1 konyvet is.........???? Kerdem en akkor mi volt ingyen??????
...
Írta: Kata, december 05, 2011
Miért van az, hogy még mindig a pénzé a főszerep? Egyik oldal panaszkodik, hogy nincs és segítsen már valaki, a másik meg egyre csak kínálgat. Ajándék, csak ennyibe kerül!Miért? Tudom, hogy a pénz szükséges ebben a világban, de egy ideje már senki sem beszél a Segítőkről!!!
A Tudatos Felemelkedés Művészetében sem!
...
Írta: Radványiné Kati, december 03, 2011
Megpróbálok hozzászólni az előttem elhangzottakhoz, és a véleményemet leirni. Nagyon egyetértek azzal, aki azt irja, hogy elege van már abból,
hogy leirják, mit kell csinálni, mi a teendő és nem segit senki sem, én
arra gondolok, hogy az emberek zömének nincs anyagi lehetősége a megél-
hetésre, és az is nagy gondot okoz, hogy megvásároljon egy instrukciót.
Én magamból indulok ki, én is tudom, hogy havonta ki kell fizetni a szám-
lákat: a fütésért, a világitásért, a vizért, és még valamiféle táplálék is kell az asztalra, egyszóval ez őrjitő dolog, hogy hónapról, hónapra
sakkozunk és próbáljuk beosztani, amink van, és azt várjuk hogy valaki segitsen ez az állapot felőrli az ember idegeit és nem arra figyel, hogy
engedje el a negativ dolgokat, mert az felemészti és fogadja be a pozitivakat. Én is ezt élem meg minden hónapban, hiába próbálom, pedig i-
gyekszem, hogy bevonzam a jót és az elérhetőt. Lehet, hogy pesszimista vagyok, de mondja már meg valaki, mit tehet akkor, ha nincs elég jöve-
delme valakinek, és dolgozni sem tud már esetleg, sőt munkahely sincs és
a koránál fogva nem is alkalmazzák már, hogy éljen meg?, miből, lopjon,
csaljon, hazudjon, raboljon sorolhatnám még, de komolyan elkeseritő!!!!!
Mondjátok már meg, hogy milyen új lehetőségünk van, hogy a 2012-es év a
felemelkedés időszaka lesz, hát nagyon várom, kiváncsian.

Kedves Péter én komolyan az összes irásodat elolvasom, amit küldesz és általában, sőt mindig el is olvasom, többé-kevésbé egyet is értek veled,
és jó hatással vannak rám.
De amit leirtam, azt érzem és a legtöbb embernek ez a próblémája én azt
hiszem, és nagyon sajnálom őket is velem együtt.
Bocsi az öszinteségemért, maradok hű olvasód
Köszönöm a lehetőséget.
Radványiné Kati
...
Írta: Lehel Attila, december 03, 2011
Nekem már ifjabb koromban kialakult a szorongásos depereszióm,(65 vagyok)amitől szinte nem tudok szabadúlni,hiába szedek antidepreszánsokat.Hiszem az Istent ez a lényeg,csak nem tudom hogy elég vakbuzgó katolikus vagyok -e.Nem tudok meditálni...csak próbálgatom a hét mély légzést.Sok hibás szubjektív érzésem van,tudom.Na és kisegít és hogyan,hogy legyőzem a mélybe húzó szorongást,minden kellemetlen tünetével együtt...?Lélek karban tartás,mond el röviden,beterthatóan. SEGITS ! ! ! ( tudom hosszú..... )
...
Írta: B.Tomi, december 03, 2011
Felkeltette az érdeklődésemet Ez a téma "Engedd be a jelent az életedbe!"
Végig olvastam. Problémák, aggodalmak, szorongást, végre sikerült legyőzni. Amikor egy haverom se volt. És most már annyi van, 30 fős osztályban, képviselőként... Hozzám mikor fordulnak problémákkal (nem csak iskola), és segítek nekik meghallgatom őket. Mikor keresek olyan embert akinek segítségre van szüksége akkor segítek neki, úgy hogy tudná. És a végén, minden nagyon jó. Így a zárkózott oldódott, és már vannak barátai...
...
Írta: Nagy Barbara , december 02, 2011
Hi csak aszt szeretném mondani hogy nem értem az egésznek a lényegét .Olvastam a The Secret-és a második kiadványát is az Erőt is,és . Pontosan az a lényege hogy az ember jól érezze magát és Boldog legyen ??De persze az is a lényeg nem azzal van a gond hanem azzal hogy pl. szeretnék valamit be Vonzani az életem be de valahogy nem tudom irányitani hogy is kell eszt csinálni??????????.
...
Írta: Lajos, december 01, 2011
"2012!" Jobb félteke-Delta=0.5-4 Hz -Théta=4-7 Hz -mélytudat,alvás, álom-(éjjel) Kéregtest---BAL Félteke-Alfa=7-13 Hz- Béta=13-30Hz--ébertudat (nappal)----A-szellemi tudati dimenzió egysége:Jobb félteke,mélytudat (tudattalan)egyéni kozmikus----Tudatalatti(tudatelőttes)átjárhatóság biztosítása.----Bal félteke-ébertudat(tudatos tudat) 1.Rá kell találnunk az ösztönös-elementáris mantrára. 2.Apontos definícióra, amelyet szellemünk elérendő célnak elénk vetít. Mert, hallgatni:morális természetű,tudni,akarni:erkölcsi természetű. A morált tudatosítani kell!Lelki szinten született morál van bennünk. Meg kell tapasztalnunk a következmények átélését. A szenvedések élményét is raktározni kell.Igy tudjuk megtapasztalni a kozmikus morál hatását ránk és másokra. Amorál elleni tetteinkkel önmagunkat vetjük a szenvedések poklába. Fizikai szinten az élmény és a tapasztalat működik.Pl:6,5,4,:A kitartás síkja(KARMA síkja)Tele síknál könnyebb a Karma, üresnél nagy a Karma! A többit a Péter-től! Kedves PÉTER! Üdv!
...
Írta: Varga K�rolyn�, december 01, 2011
Kedves Mindenki!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani egy könyvet. (Semmi érdekem nem fűződik az eladáshoz.) Tökéletesen bemutatja a gondolkodás és a valóságod közötti szoros összefüggést. Sőt megmutatja hogyan kezdj el a kevésből többet csinálni. Sok tévhitre és hiedelemre rámutat. Sőt a félelmeid megszelídítésében is segít. (Persze, ha meg is érted a lényeget) Olvasd el többször és biztos tudod használni az ott leírtakat.
T.HARV EKER: A MILLIOMOS ELME TITKAI
A cím ne tévesszen meg, nem csak a gazdaggá válás tudását adja át.
Inkább a gondolkodásodon tud helyes irányt váltani.És lehet, hogy akkor megérted azt amit a Péter csinál.
Ne ítélkezz mások felett, míg nem ismered meg az Ö igaz szándékát.
...
Írta: jozsó, december 01, 2011
Szia Péter, olvasva a leveleidet talán csak a számomra érthetetlen fogalmak, összefüggések jelennek meg.Olybá tűnik mintha az elmém és (Én)különböző tényezők lennénk, és az elmém ellenem dolgozna minden áron, mindent elkövet hogy Én rosszul érezzem magamat a bőrömben. Én úgy tapasztalom hogy azt teszek amit akarok és azt gondolok amit akarok, vagy ez is csak az elmém átverős játéka?
...
Írta: Mihály Tamás, december 01, 2011
Helló Schilling Peti!

:D
...
Írta: Kiss Jánosné Ági, december 01, 2011
Kedves Péter ! Nagyon köszönöm a tanácsaidat sok mindenben igazad van az Isteni szeretett a leg fontossabb aki mindig segít ha bajba vagyunk erre egy példa .Óbudára be kellett menem az ovoshoz mivel egyedül nehezen mozgok a gerincbetegségem miatt már nagyon nehezen mentem és kértem az Úrat segítsen ,hogy haza tudjak jönni el ne esek megint mert az emberek el mennek az utcán oh csak részeg jelszóval nagy nehezen de el tudtam menni a Buszmegállóig de végig kértem az Úrat segítsen és meghallgatta könyörgésem haza tudtam jönni meg köszöntem,hogy meg hallgatott Ő mindig velünk van csak kérni kell és segít az igazhitüeknek . Üdvözlettel . Ági
...
Írta: Évi, december 01, 2011
Egy szebb, jobb dolog miatt elengedni a régi, rosszat. Jó lehet csak.
További szép napot Mindenkinek!
Évi
...
Írta: József Attila, december 01, 2011
Tanitó amugy csak egyetlen eggy van,azpedig a MEGVÁLTÓ JÉZUSKRISZTUS! AKI ENNEK a TANITÁSNAK AKAR FÖLIBE kerekedni az önmagáról állit ki bizonyitványt ISTEN és EMBER ELŐTT.Valójában viszont senki sem marad le memmitől csak minden a hejjére kerül ettől pediglen nemkell félni.KRISZTUSI SZERETET LEGYEN MINDEN EMBER SZIVÉBEN ÉS ELMÉJÉBEN, AKKOR MINDEN FÉNYEL MEGTELIK MAJD, VAGYIS MEGVILÁGOSODIK AZ ELME IS.Eztkivánom minden embernek SZERETETTEL Attila. LEGYÉL TEIS A VILÁG VILÁGOSSÁGA MINDEN ELME-SZÁMÁRA és IMÁTKOZZÁL ÉRETTÜK TELJES SZIVEDBŐLL MINT TENMAGADÉRT.AZ IMÁDAT A LÉLEK VEZETI HA SZIVBŐLJÖN.A TEREMTŐ SZÁMÁRE NINCSEN ELVESZETT BÁRÁNYA CSAK MEGTÉRŐ A SZERETETBE AZ IGAZI ÖNVALÓ FELISMERÉSÉBE.Az önfelismerésben van az a kis RÉS amin hazatalálsz az isteni önvalódhoz az ISTENI LÉLEKLÉNYED vezetésével mert ez a lényed iránytüje. A mit szivesenn melőznek a drága mesterurak egó-i.Tehát minden mondat végéte pont kerüll és ezt maga isten teszi és ez őt szimbolizálja pontosan még a pappiron is.Üdvözlettel Attila....
Írta: József Attila, december 01, 2011
Kedves Péter, mintahogy az előzőekben is jeleztem mindekifelé hogy mindnyájan az Ősten,a Mindenható Teremtő-Isten magvai vagyunk,tehát nemkell megtanitani arra hogy mire született, vagyis mi a létezésének célja.A világon egyetlen MAGOT-sem kell megtanitani hogy mi az életfeladata mert minden program beleszületett.Tehát EGY PROGRAM ami a létezésének egyetlen célja hogy ojanná legyen mint a teremtője.ETTŐL VILÁGOSSABBAN és egyszerübben már nemlehet elmondani a lényeget.AKI ebbőlsem látja vagyis érti meg azal valami gondvan vagyis elkóborolt, elkóvájgott a hejjes útról.Sajnos az emberi elme erőssen befojásolható és megyvezethető egy önmagát szellemi vezetőnek nevezett egotudattal rendelkező szeméj által.Én csakis a tárgyilagosságot követem elfogulatlanul egyetlen emberre sem mutogatva viszont a valósághoz ezis hozzátartozik akár tetszik vagy nem bárkinek is sérti az egóját esetleg. Mert az igaz-ság sokszor bizony fájdalmat is okoz ahonn hemtatrják szemelőtt.Mindd a kettőnknek máss a kiindulási alaptézise,SZUBSZTANCIÁNK a lét atributuma ként nekem ez az alapja a létezésünknek.A spiritualitás mesterei azt mondják hogy a világszellem az ami megteremtett mindent.ÉN aztmondom és nsm egyedül vagyok ezzel hogy a VILÁGLÉLEK az ami életre hivta és egyben megteremtette a világmindenéget annak teljes teljességében.A léleknélküli lét az a halál.LÉLEKNÉLKÜL széthullik darabraira minden vagyis felbomlik vagy lebomlik ahogy tetszik, ami megteremtetett, vagyis út a végzethez.A léleknélküli sszellemiség az Istentelen-SÉG.A sszellem az valójában maga az elme FRABRIKÁLTA okoskodásra képes öntudat.Tehát tiszta magánakvalóság.Tehát ebből a magának valóságbóll kellene felébredni az emberi lényeknek.Tehát abból a méj állomból amit már már KÓMÁNAK lehet nevezni amikor a lélek lángja márcsak pislákol benne.A Meditáció viszont megint csakis az elme szüleménye.Mert mitis csinál MEDITÁL valaminn az elme ami az ember sszelleme vagyis egója.Kitalál magának ojjan dolgokat ami nemlétezik de viszont szeretné ha lenne mert ugygondolja ez jólenne neki,de sajnos ez nemelégiti ki az ő vágyát végleg.Ezéraztán mindig számitgat és tervezget mert semmi nemjó ami van az emberi egó számára és mindig fabrikáll egy külön világot magának amiátal hasznot tud huzni a rajtakivű lévőkbőll.Ugye ismerős ezafajta gondolkodás mert ITT érhető tetten az egó magánakvalóságában ahol az Isten nélküli SSZELEMISÉG megmutatkozik vagyis a mérték nélküi birtoklás és hatalom vágy Kielégületlenségét FELFEDI akarva vagy akaratlanulis.AZ Emberi egó sszellemisége ÖNMAGÁT akarje a TEREMTŐ ISTEN föléhejjezni az okoskodása által a megélhetésre hivatkozva.DE KÖNYÖRGÖM HOL A HATÁR???????.MITHAGY MAGAUTÁNN EZA SZELLEMISÉG AZ ÖNÖNMAGÁRÓL KIÁLLITOTT BIZONYITVÁNYT.MITIS KELL LECSENDESITENI LEÁLLITANI HOGY JÓUTON KEZDJEN JÁRNI AZ EMBET A FIGYELMÉVEL. A FIGYELME MÉG NEM AZ ÖNVALÓJA HANEM A MEKFIGYELÉS ÁLAPOTA A FIGYELMET A BELSŐ SZENTÉJBE KELL IRÁNYITANI AHOL TALÁLKOZHATSZ KÖZVETLEN A TEREMTŐ SZERETETJEVALÓSÁGÁVAL AHOVA MINDIGIS VÁGYOTT A EMBER MERT ITT TUDD EGYSÉBE KERÜLNI VALÓS ISTENI LÉNYÉVEL A MINDENNEL EGY SZERETETT TELJESSÉGBEN LÉTEZÉST MEGÉLNI,VAGYIS MEGTAPASZTALNI AZ IGAZI EGYSÉGET MINDENNEL. Nemkell kapkodni fühöz, fához,spirituális mágiához,hanem a MEGVÁLTÓ JÉZUSKRISZTUS BESZÉDÉT MEGHALGATNI ÉS MEGTARTANI SZIVVEL LÉLEKKEL RÁBIZNI TELJES LÉNYEDET.Mivelis van itt baj a főldön,az ember mérhetetlen mohóságával.Nem a nagy természet mekalkoásával van itt gondd hanem az ember egójának természetével vagyis vakságával.Nem a teremtett világot ktll megváltoztatni vagyis a környezetet hanem az emberi egó hozzá állását a rajta kivülállókhoz.Lázsd a tegmészet álapotát és a benneélő emberekét akik szenvednek önönmagukban mert nincs szeretet csak a létér való küzdelem.Ezaz amit tanit az önjelölt ugynevezett tanitó amej az egót akarja edzeni sajátmagamellé állitva önmaga nagyságát hirdetve nemkis pénzt bezsebelve ebből az üzletbőll.Tehát duplán jó ez mert gyüllik a tömeg a kiárusitáshoz és még a rá felnéző emberekből kovácsolja a sszellemi nagyságát vagyis a egó titkos vágyat is kiéli mindezt saját maga magasztalásával a vagyoni hejzete javára forditva. Nézzük csak meg azt a kis életszinvonal különbséget mig másot keményen dolgoztak az életük folyamán mire is jutottak,csak megkell nézni miként élnek.Erről már írtam az egyik előző levelemben bővebben. a naiv ás jólelkü emberek az életnrk ezt a kontrasztját nemlátják csakis a jószándéknak látszó varázslatot.Folytatás következik
...
Írta: Csilla, december 01, 2011
Én is igencsak érzem a változásokat magamban. Én magam is pontosan azt tettem, amit Péter leírt itt. Eltakarítottam a romokat az életemből. Nem mondom, hogy nem gondolkodom el néha, hogy lehetne jobb is, de sosem feledem, hogy miért dolgozom, és keresem a lehetőségeket, majd ha jönnek hát élek is vele. Minden ilyenért, amit "ügyesen" elvégeztem, megéltem, megragadtam, hálás vagyok, kvázi örömök érzek miatta.
Persze mivel ember vagyok néha elkap engem is a "lehetne ennél jobb" érzése is, de meg kell rázni magunkat, és az adott napban megkeresni a legjobb pillanatot, mely előbbre visz a "nagy buliban".

Minden esetre érzem, hogy ez az év tényleg a romok eltakarításáról szólt.
...
Írta: Kata, december 01, 2011
Kedves Oláh Antalné!
Ha a Felemelkedés pénzen múlna, akkor nem lenne értelme küzdeni!!!
De nem azon múlik! Ha úgy érzed, egyedül maradtál, akkor talán lesz időd, hogy végre ahhoz fordulj, aki valóban segíteni tud! Hogy nevezzük őt?: Istennek, Teremtőnek, Szeretetnek, vagy bárminek, Ő nem kér semmit érte, csak azt, hogy Neki nyisd meg a szívedet, Őrá figyelj és ne ess kétségbe! Mindennek oka van a Te életedben is, csak ne add fel!
...
Írta: Oláh Antalné, december 01, 2011
Minden nap az első, hogy elolvasom az aznapi instrukciókat. Sajnos azonban aki olyan bajba van, hogy a mapi megélhetéséért küszködik, nem igazán tudja minden esetben követni, pontosabban ujabb anyagot megrendelni, mert nincs miből kifizetni. Sajnálom, de igy van, s elérkezhet az az idő, hogy már nincs is értelme az egésznek feladja, feladom, bár nem az a fajta ember vagyok, de sajnos igy van, és ez mind-mind más miatt történik. Örjitő, hiába mondja mindenki igazam van, de nem nem segít senki csupán tanáccsal azzal pedig tele a padlás. Most teljesen padlón vagyok, elnézést érte.
...
Írta: Edina, november 30, 2011
Valóban érezni a változás szelét még az ösztöneinkben is, de annak tudatosítása már egy előző tanulási folyamat része. Mindenképpen élni kell az új lehetőséggel, ezt a változást, az új szemléletet segíteni fogja a rendszeres meditáció.A lélek karbantartása is állandó figyelmet igényel, saját energia készletünket eredményesen kell felhasználni kitűzött céljaink megvalósítása érdekében.Ha sokunkban tudatosul, hogy 2012-es év a felemelkedés időszaka, akkor az egységes tudatmező erősíti a kohéziós együttműködést energetikailag., a spirituális fejlődés gazdagítja hazánkat.

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy