Print PDF

Készülj fel a fény megszületésére

A mostani vasárnap már Advent első vasárnapja, amivel kezdetét veszi az a négy hetes felkészülési folyamat, aminek során számot vethetsz az egész éves tapasztalataiddal, de egyben azzal is, hogy mi az, amit eddigi életed során elértél.

Advent mind a négy hetében az életednek más és más területét kell felülvizsgálnod, mint az életed négy stabil bástyáját. Ez a négy hét életed négy legfontosabb területének megerősítéséről szól. Mind a négy terület egyformán fontos szerepet tölt be az életedben, ha bármelyikük gyengélkedik, akkor az életed olyan lesz mint egy billegő, vagy három lábú asztal, ami soha nem lesz igazán stabil.


Advent négy hetének üzenete

1. hét: Az isteni önmagad felismerése

Advent első hetében azt kell megvizsgálnod, hogy az életedet mennyire éled összhangban önmagaddal. Ez a hét a saját energiáddal való összehangolódásról szól, amikor elsősorban befelé kell fordítanod a figyelmedet. Akkor leszel erős és magabiztos ember, ha tisztában vagy vele ki is vagy valójában és mi az isteni küldetésed, amit egész életed során betöltesz

2. hét: A belső és külső igazság felismerése

Advent második hetében a belső világod és a külvilággal való kapcsolatod egyensúlyát kell megvizsgálnod. Ez a hét arról szól, hogy mennyire tudod összhangba hozni a saját isteni küldetésedet azzal a világgal, amiben élsz. Nem csak belső igazsággal rendelkezel, nem tudod függetleníteni magad attól a környezettől, amiben élsz. Akkor lesz kiegyensúlyozott az életed, ha a saját belső erődet összhangban tudod működtetni azokkal az emberekkel, akikkel együtt éled az életed

3. hét: A lehetőségeidben rejlő erő felismerése

Advent harmadik hetében azt kell megvizsgálnod, hogy mennyire élsz összhangban a külvilág folyamatosan változó energetikai hatásaival. Ezek az energiák felismerhetőek és képes vagy összhangba hozni velük az életed. A változó energiák, lehetőségek az életedben arra, hogy a szükséges tapasztalatokat megszerezd és tanulj belőlük. Az élet akkor fog a tenyerén hordozni, ha saját belső erődet a külvilágban változó energiákkal összhangban tudod működtetni.

4. hét: Az életutadban rejlő felemelkedés lehetőségének felismerése

Advent negyedik hetében azt kell megvizsgálnod, hogy valóban a saját magad számára kijelölt életúton jársz e. Az élet csak akkor támogatja a kezdeményezéseidet, ha a születésed előtt magad számára kijelölt élettervet valóban követed és nem térsz le az útról. Egy jól meghatározott küldetés betöltésére "szerződtél" saját magaddal, amit egy meghatározott út bejárásával tudsz betölteni.

Készüljünk fel együtt a fény megszületésére!

Az előttünk álló négy hétben sorra vesszük ezt a négy fontos területet az életedben és együtt részletesen is megvizsgáljuk mit kell tenned annak érdekében, hogy megteremtsd magadban a fény megszületésének feltételeit.
Hozzászólások (42)Add Comment
...
Írta: Toro Gyorgyi, december 01, 2011
"Karacsony" ez egy csodalatos szo.A 4 hetes Advent alatt az ember lelekileg felkeszul a gyonyoru napra "Jezus szul.unneplesere."A sziv megtelik szeretettel,bekevel,sok szep gyermekkori emlekkel.Minden csodalatos fenyben uszik.
Nagyon koszonom a jo tanacsot minden hetre,hasznos dolgokra kapjuk meg a figyelmet.
Kivanok BEKES es nagyon BOLDOG UNNEPEKET sok szeretettel.
Ugyanugy mindenkinek csodalatos Karacsonyi unnepeket kivanok.
...
Írta: Szalay Alexandra, november 26, 2011
Kedves Péter!

Nekem is nagyon sokat segitett minden üzenete.Én teljesen egyedül indultam neki az eletnek,azt nem mondom hogy nem volt nehéz ismét magamra találni,de az irásai nagyon sokat segítettek.Még most sem tudom hogy a helyes uton járok ,de megpróbálom az üzenetei segítségével telejesíteni a földi küldetésemet.Továbbra is várom leveleit.

Köszönettel:

Alexandra
...
Írta: Mészáros Ferenc Tamásné, november 26, 2011
Áldott békés ünnepeket boldogságot, egészséget.Köszönet a sok bíztató modatért.
...
Írta: Pintné Tompa Zsuzsanna , november 26, 2011
Kedves Péter ! Az idén regisztráltam .Rengeteg erőt hitet önbizalmat adtál amit nagyon köszönök Neked ! Minden irásodat elolvastam és érzem hogy más ember lett belőlem .Köszönöm a sok támogatást bátorítást ! Már majdnem feladtam de ekkor regisztráltam .Mostmár mindenhez másképp állok hozzá erősebb vagyok lelkileg fizikailag ! Nagyon boldog karácsonyt kívánok Neked és családodnak .Üdv : Pintné
...
Írta: Edina, november 26, 2011
A karácsonyi ünnep ihletettsége, melegsége, fénye elsősorban mindig a gyerekeknek jelent nagy csodát, meglepetést a szeretetből kiinduló fénysugarak miatt. A csillogó látvány és az ajándékozás öröme plusz energiát ad mindenkinek.Az ünnepi csodavárás, és ami valóban utána akkor az ünnep idején bekövetkezik,az befolyásolja majd később a felnőtt ember ünnepi hangulatát is., a régi élmény irányítja.Isten mindenkinek ad ajándékot,és mindenkinek olyan jellegűt, ami neki való, mert ő ismer bennünket a legjobban, mint teremtőnk., és ő tudja, hogy minek örülünk a legjobban.Én például a születésnapomon találtam a Ludovikánál egy fehér éhező labradort a bokrok között ténferegve, és arra gondoltam, hogy ha van telepátia köztünk, akkor a kutyus velem jön a III.emeletre és megeszi majd az ünnepi maradékot a hűtőből, amit a társaság meghagyott, legalább végre a szegény ember gyermeke jól lakik-gondoltam.Egyszer néztem csak a kutyusra,és lássunk csodát-megindult felém és követett és felmászott a magas emeleteken a vacsorázásra, és hatalmas étvággyal mindent befalt, majd sóhajtott egyet és a fotelben elaludt.Vele kaptam egy nagy öröm forrást, mert kivittem a telekre 3 hét múlva és ott a kertben több év alatt 64 gyönyörű kiskutyát szült, aminek mindenki örült: az állatorvostól kezdve a diák lányig, mert a kezem közül kapdosták ki a 2 hónapos kis labrador kutya kölyköket a szépségük miatt.Életem legnagyobb öröme volt az az élmény, ahogyan a kutya mama önfeláldozóan akár három hónapig is szoptatta babáit.,akik a sok anyatejtől a legszebb formában fejlődtek.Mindenki ezeket a csemetéket fényképezte, a nagy kert folyamatosan megtelt élettel, vidámsággal.A természet közvetlen közelében együtt élni az állatokkal, és egymásnak energiát adva, mágneses érzés a kozmosz szeretete, az akció és reakció együttes megtapasztalása.Többet tanultam így a gyakorlatban a 20 év alatt, mint bármikor ezoterikus és vallásos könyvekből,persze az előbbiek elméletileg felkészítettek a változásokra.A gyermekkori kellemes karácsonyi hangulat emlékére a kis háziállatok is oda ülnek a karácsonyfa mellé, megkapják az ajándékokat,
ámulnak-bámulnak a fényességen, ölbe vesszük őket,mint gyermekeket megölelgetjük őket, és együtt ünnepelünk, mint egy nagy család.Most a karácsony varázslatát az új állat család adja, és az örömöm határtalan,semmi nem hiányzik az életemből, mert a szeretet mindig velem van.Mikor minden hozzátartozom meghalt, nem gondolhattam arra,hogy állatok fogják betölteni az életem, sőt azt teljessé teszik, így egész évben nálam karácsonyi hangulat van.Nem így terveztem az életem 30 évi tanulás után, de Isten tudta, hogy mégis ennek örülök a legjobban és ő boldognak akart látni engem, ő jobban tudta, hogy mi kell nekem, mire van szükségem.Kívánom,hogy mindenki találja meg az isteni ajándékát, mert mindent tőle kapunk, itt a földön semmi sem a mienk.
sngetek nekik ünnepkor,hogy bejöhetnek a karácsonyfa mellé,és persze nagyot ámulnak a fényességen.
...
Írta: terka, november 26, 2011
Kedves Roth József !
Köszönöm jóindulatú tanácsodat,megpróbálok talpra állni de nagyon nehéz
minden napot újra kezdeni a szeretett személy nélkül!A szeretet képessé-
gét nem vesztettem el,sokat segitek másokon és szeretettel gondolok rájuk.
Üdvözlettel és áldott békés ünnepeket kivánok !
Terka
...
Írta: terka, november 26, 2011
Kedves Skyra !
Köszönöm kedves vigasztaló szavaidat,holnap meg fogom gyújtani az első adventi gyertyát !
üdvözlettel és áldott ünnepeket kivánok neked ! Terka
...
Írta: lovász imréné, november 26, 2011
Mindenkinek örömteli Adventi készülődést Áldott Békés Ünnepeket És Jó Egészséget Kívánok!
...
Írta: feith erzsébet, november 26, 2011
Már nagyon várom az ünnepeket tele vagyok szeretettel és várakozásokkal amit felém nyújtanak a minden napok örömei.
...
Írta: Bardon Lászlóné Erzsébet, november 26, 2011
Tele vagyok szeretettel,reménnyel várakozással aztán meglátjuk mit hoz az élet! Szeretettel Erzsi
...
Írta: Verona(verácska), november 25, 2011
Nekem az ünnepek már nem tudnak igazi örömöt,boldogságot nyujtani.Szeretteim nagyon sok ELMENT.A hiányuk akkora fájdalom főleg a szeretet ünnepén,a szivem majd ki szakad!!IMÁTKOZOM, kérem a jóistent,adjon erőt,egészséget,hogy küldetésem,amit még megkell tennem ebben az életben,megtudjam tenni,jóuton vezessen.Ezért IMÁTKOZOM!!!!! VERONA
...
Írta: SIGMOND JULIA, KOLOZSVAR, november 25, 2011
KARACSONY
Varàzs-szò.
Ha bànat èr ès fàj a lelkem, ha gondok gyotornek èe szomorùsàg emèszt, gyorsan kimondom a szòt: KARACSONY!
Szìvem megtelik bèkèvel ès szeretettel, a gyermekkori varàzslatos karàcsonyestèk semmihez sem hasonlithatò boldogìtò szèpsègèvel. Es akkor a legrosszabb rossz is elviselheto. Az a règi boldogsàg erot ad.
Dràga Szuleimnek sanyarù gyermekkorukban sohasem volt boldog karàcsonyestèjuk. Ezèrt amikor osszehàzasodtak elhatàroztàk, hogy megpròbàljàk gyermekeik rèszère azt biztosìtani, ami az o èletukbol hiànyzott. Nekik koszonhetoen èletem legszebb emlèkei a karàcsonyhoz fuzodnek. Mèg a hàborù alatt is volt egy kis csenevèsz karàcsonyfànk, s a nagy nyomorùsàg ellenère is kaptunk ajàndèkokat.
A karàcsony szàmomra legfobbkèppen az oromszerzès alkalma ès lehetosège. Kevès nagyobb boldogsàg van a vilàgon, mint màsoknak oromot szerezni. Nem kell ahhoz gazdagnak lenni. Hiszen nèha a legdràgàbb ajàndèknàl is tobbet èr, ha valakinek azt mondjuk: szeretlek!
Sigmond Jùlia, KOLOZSVàR
...
Írta: Ary, november 25, 2011
Kedves Edina!
Mindennek köze van mindenhez, hisz minden az EGY része.
...
Írta: Ary, november 25, 2011
Kedves ILONA!
COELHO BRIDA C. KÖNYVÉT BÁRMELY NAGYOBB KÖNYVESBOLTBAN - AHOL ÁRULNAK COELHO KÖNYVEKET - MEGKAPOD. ÉN KÖNYVTÁRBÓL HOZTAM KI, ÉS OLVASTAM EL. FANTASZTIKUSAN JÓ KÖNYV, AHOGY A TÖBBI COELHO KÖNYV IS.
...
Írta: Judit, november 25, 2011
Helló mindenki. Az ADVENT és a karácsony számomra mindig sokat jelentett.!!!De sajnos ebben az évben a családom darabjaira hullott és az életem is nem is tudom, hogy fogom átélni az ünnepeket egyedül. Azért is remélem, hogy Péter útmutatásaival és tanácsaival átvészelem és végre önmagam és Isten számomra kijelölt útját járhatom. Ez úton kívánok mindenkinek Békés és nagyon Boldog Ünnepeket. Üdv Judit
...
Írta: pal erzsebet, november 25, 2011
Nekem ADVENT sokat jelent.
.Köszönöm a sok jótanácsot
...
Írta: Zsigó Gézáné/Erzsébet, november 25, 2011
sejtem hogy mi a küldetésem,nem egyszerű,de nagyon kiváncsivá tett.Köszönöm!qosuu
...
Írta: Csilla, november 25, 2011
Kedves péter,
a nyáron regisztráltam a hírleveledre, és őszintén köszönöm a soraidat, sokat segítettek! Erőt adnak ha el akarnám veszteni a hitemet, ha meginogni látszik.
Sok dolgot elengedtem már amíg olvastalak Téged.
És megléptem, megtettem a legnagyobb lépést afelé, mely az igazi, álmom felé vezet.

Lenne egy kérdésem hozzád, ésé remélme, hogy nem veszik el a sok hozzászólásban:
A Csodálatos Forrás Meditációdat három hete csináltam először. Először majdnem egy őszi kép fogadott, amikor az erdőben "barangoltam" sőt tisztás is hasonló volt. Most viszont kezd megtelni élettel, vannak színes virágok, állatok őzek, meg halacskák stb. amik eddig nem igazán voltak.

Volt egy munkám, de nagyon nem éreztem jól magam, és fontolgattam, hogy vállalom az álláskereséssel járó kockázatot, és felmondtam. Amint ez megfogalmazódott bennem, akkor kezdtek megjelenni az "életek" az erdőmben.
Ez akkor azt jelenti, hogy megszabadítottam magam valamiféle rossz karmától?

Amint feléledt a meditációban látott erdőm, életbe lépett az a program, mellyel januárban pedig, ha minden igaz, külföldre utazom, bár csak hat hétre, de minden nap elmondom magamnak, hogy oda utazom, ahová nagyon szeretnék. (Ausztria, Bécs)

Mit gondolsz erről?
üdv: Csilla
...
Írta: János, november 25, 2011
Evtizedeken át össztönösen, nem tudatosan éltem meg minden spirituális ünnepünket. Nagyon jól érzem magam akkor, amikor arra gondolok,hogy a gondviselés még időben felnyitotta a szemem ahhoz, hogy kicsit feljebbről láthassam a történéseket.Más emberré lettem és már nem félek semmitől. Köszönhető ez az olyan, közöttünk élő angyaloknak, mint Schilling Péter. Isten gondoskodik arról, hogy a mindenre bizonyitékot kereső emberi elme meg is találja a maga bizonyitékát minden spirituális és hittel kapcsolatos kérdésre. Ennek a valóságnak a megélését mi tanulók a szerencsénknek mondjuk- ami valójában nem létezik -, Ők tanítók küldetésüknek. Istennek hála, hogy egyre több hiteles tanítónk van. Nekünk nincs más dolgunk, mint észrevenni Őket és beilleszteni mindazt amit tanítanak, abba az emócióba, amely belülről szokott indúlni és igazságával bizsergő, zsibbasztó érzést okoz ( nekem személy szerint a koronacsakrám körűl ), ezáltal tudatva azt, hogy melyik polcra kell helyezni a hallottakat.Schilling Péter egy olyan oldalról döngeti az én igazságomat, amely ezideig üresen tátongott. Köszönet érte' - Péter köszönöm!
...
Írta: Roth József, november 25, 2011
Kedves Terka !

A bennünk lévő szeretet megéléséhez újra meg kell és lehet találni azt a személyt , társaságot , de akár kis állatot akitől újra dúsan virágzik bennünk az őszinte és mély szeretet érzés !

A szeretet lángja ott pislákol mindannyiunkban és mások is alig várják , hogy mindig és újra teljes erővel lobogjon !

Mi magunk vagyunk a szeretet és a másokat szerető is.
Azt a gyönyörűséges érzést éljük meg , ami mindig is bennünk volt , csak a szeretet tárgyát kerestük hozzá !
Ne féljél újra szeretni , mert ettől te is és akit szeretsz ő is újra boldogok lesztek.

Üdv neked és lelkednek!
Szép és békés , boldog ünnepet kívánok !

Roth József!
...
Írta: Skyra, november 25, 2011
Kedves Terka!
Véletlenül olvastam el azt a pár sort, amit írtál és szeretnék Neked vigaszt nyújtani.
Tudom, hogy nem lehet fájdalmasabb dolog egy szülő számára, mint a gyermeke elvesztése, de azt is tudom, hogy ha a számunkra nem is világos, hogy mi, miért történik, akkor is a részesei vagyunk az Univerzumnak és mivel - "A sors útjai kifürkészhetetlenek"... - mondják, lehet hogy ez a tragédia vezet majd tovább egy olyan élethelyzetbe, amely átsegít a jelenlegin és útmutatást ad, esetleg Te fogsz majd másokon segíteni. Gondold át, a lányod most mit mondana neked, ha beszélni tudna még veled.
Nostradamus, amikor fiatal volt még, az első házasságából született gyermekeit és a feleségét is elvesztette egy járvány miatt, utána mégis segített másokon, gyógyított és sikerült új családot alapítania. Olyan dolgokra jött rá, miután fájdalmában őrlődött, hogy 500 év múltán is ismerik a nevét és máig talány borítja jóslatait, amelyek sorban bekövetkeztek.
...
Írta: Mihály Tamás, november 25, 2011
A fény már réges régen megszületett,13 Milliárd évvel ezelőtt az ŐSROBBANÁS kor.
Vagy még előtte.
A fény már megszületett,csak a gond az,hogy a fénnyel együtt vagy előtt a Sötétség is,aminek nem kellett volna megszületni.
Pedig a fény előtt csak sötétség volt.És végtelen üresség.
De a fény megszületett,és kitöltött mindent,majdnem mindent.
A baj csak az,hogy a fény nem minden világít be,meg ér be,és még mindig létezik a Sötétség....
Ezért van úgy,hogy Sötétség még mindig létezik.
Annak ellenére hogy ne kívánatos már senki számára sem.
...
Írta: Katalin, november 25, 2011
Olvasva a többi hozzászólást,egyre jobban megfogalmazódik bennem,hogy akkor találja meg az életútját amikor jól érzi magát a saját bőrében és tud minden apróságnak és főleg a felé irányuló szeretetnek örülni és azt viszonozni.El kell fogadni a jót a rosszat.Az építi az ember jellemét.Nekem egy gondom van.Hiába tudom az irányt mégsem tudok lépni,mert még nem készültem fel.Várom hozzá az isteni segítséget,de fogom tudni,hogy mikor van itt az idő a váltásra.Csodálatos ünnep a Karácsony és az advent,de én egész évben ugyan azt a szeretet próbálom megadni a gyerekeimnek.Nem a külsőség a fontos hanem a meghittség.Az én fogyatékos 26 éves fiam ajándékot csak készíteni tud,de több szeretet van benne mint bárkibe a környezetembe.Azt hiszem Ő értül van a karácsony.Érdemes megnézni Őket,hogy hogy ragyog a szemük amikor meglátnak egy szép karácsonyfát vagy egy kivilágitott feldíszitett kirakatot házat.Nem az égő csillog a fán hanem a tisztaság az Ő szemünben.Na ez az amit mi értelmes emberek elvesztünk az élewtünk folyamán a tisztaság és őszinte szeretet.Őszinte szívvel kívánok mindenkinek nagyon szép szerettel teli karácsonyt Kati
...
Írta: Beregszászi Károlyné, november 25, 2011
Bizony ez a szeretet nélküli világ sajnos sok szeretett embertársunkat megkeseriti !
Ez az ugynevezett "KUFÁRVILÁG"!!!!!!!
Mindenből, a legszebb ünnepeinkből is "ÜZLETET"csinálnak !Másról sem szól , csak a PÉNZ,-ről ! Igaz !Minden ut a "PÉNZ",-hez vezet !!!Lépjünk át rajta és EMELKEDJÜNK fölé !Az IGAZ TISZTA SZERETET mindent LEGYŐZ !Nem kell hozzá "PÉNZ"!! Igyekezzünk "MEGGYŐZŐDNI" róla !!!Sok szeretettel ajánlom minden embertársamnak !Ircsi
...
Írta: SZABO EVA, november 25, 2011
Nekem is a december sokat jelent. A szuletesnapom es a nevnapom is ekkor van.Koszonom a leveleket, szeretem olvasni, igaz nem mindig valositom meg a tanacsokat ,de
hatha egyszer sikerul. Evi
...
Írta: Gabriella, november 25, 2011
Kedves Péter!
Nagyon régóta olvasom írásaid! Sokat tanultam, de még mindig keveset tudok. Valóban az ember gyerekkorába megfogalmazza akarata ellenére a céljait. Vagy sikerül,vagy nem. Gyerekeimet mindig arra tanítottam a SZERETET nagyon fontos az ember életébe. Mert a szülőnek kell megtanítani a gyerekeit szeretettett adni. Egész életem során ebből szerencsére nem volt hiány. Nagyon elszomorodok, hogy a mai világban minden fontosabb mint az ember és a szeretett. Próbáljunk meg pozitívan gondolkodni, mindig van kiút, csak akarni kell. Kívánok mindenkinek szeretetben gazdag adventi készülődést.
Üdvözlettel: B.Gabriella
...
Írta: csilla, november 25, 2011
Az életküldetésünket úgy vélem nem tudhatjuk meg egy könyvből és senki sem mondhatja meg nekünk.
Sokat segíthet viszont, ha visszaemlékszünk gyerekkorunkra, hogy mit is akartunk akkor csinálni. Akkor még közelebb voltunk igazi önvalónkhoz és természetesebben jutott még eszünkbe, hogy mi is az életfeladatunk. Sok kisgyerek szeretne, pl tűzoltó, mozdonyvezető, katona, anyuka vagy éppen popsztár lenni, vagy egyéb hasonló. Ezek a vágyak sok mindent elárulhatnak élethivatásunkból, ha megtanuljuk értelmezni őket.
Az élethivatás nem feltétlenül jelent egy bizonyos foglalkozást és lehetnek részfeladatok is (pl, ha valaki szülő, az is része lehet az élethivatásának - egy ideig). Sőt idővel világosabbá is válhat, pl egy negativ tapasztalat közelebb vihet hozzá, tisztábban láthatunk.
Nekem ezek a gondolatok sokat segítettek.

Még egy megjegyzés: Az én személyes történetem teljesen hajmeresztő, azért nem osztom itt meg, mert nem akarok senkit lehangolni. Személyes tapasztalatból is tudom, hogy azok a személyek akik itt a negativ érzéseiket és gondolataikat osztják meg (amik léte és jogossága kétségtelen), a saját maguk csapdájába estek bele: mivel 'rosszat' adnak, nem várhatnak viszonzásként 'jót', hogy így egyszerűen fogalmazzam meg.
...
Írta: csilla s., november 25, 2011
-szeretem olvasni soraid mert meg erosited amit mar sajat magamtol is tudok,vagy egyszeruen szavakba foglalod mindazt amre sajat magam nem talalok szavakat.
-erdekesnek talalom ez alkalommal a szavaid ,hiszen ez uttal egesz hetem ez a 4 tulajdonsag kozott forgott egyszerre, mely valoban a sajat lelki egyensulyomat tette probara.
szeretettel!csilla s.
...
Írta: Klara, november 25, 2011
Olvasom a Frekvencia c.konyvet, hallgatom Tolle Most hatalmat mp.3 on, megkaptam aszammisztikai jellemzesem is.En is zavarban vagyok azzalkapcsolatban, hogy a gyakorlati eletben mit kell tennem azert, hogy a kuldetesem szerint eljek.Igazsagerzetem berzenkedik az itthoni jogtiprasok ellen, mar evek ota a személyes eletem mindennapjait eruintikj ezekadolgok.Hogyan hasznaljam teremto eroimet Peter?Ki ad utmutatast?En mar sokat imadkoztam, minden torvenyes eszkozt bevetettem es megsem tortentmeg a foldi igazsagszolgaltatas a jog erejevel.Tanacstalan vagyok, mit tegyek ezen a teremto napon?
...
Írta: Csonkánné, november 25, 2011
Kedves Tamás.
Én hiszek istenben, de sajnos már semmi sem a régi, ebben a világban a rokonok, gyermekek nem tudják meg látogatni egymást, mert már az utazást sem tudják ki fizetni!Milyen karácsony az, ahol a 21-században gondot jelent egy vacsora? Nekem már csak a szeretet maradt,én még mindig a régi karácsonyra emlékezem, amikor tényleg együtt volt a család. Boldog karácsonyt, szeret teljes ünnepeket
...
Írta: Balogh Ilona, november 25, 2011
Szia Péter!
Minden jó kívánok Áldásos Tevékenységedhez, hogy még sokáig tudjál nekünk segíteni.
Szeretném kérdezni, hogy Pauló Coelhó: Brida c.könyvét hol lehetne megszerezni és magyar-nyelven íródott-e?
Kérlek, ha tudod és van időd, válaszolj.
Szép Napot kivánok:
Ilona
...
Írta: Matalin Irén, november 25, 2011
Kedves Tamás! Köszönöm a seitséget Én már csak egy valamit nem értek.Hova tünt sok emberből a szeretet.
...
Írta: terka, november 25, 2011
Az élet sosem hordozott a tenyerén pedig tettem érte ! Most miért változna meg ? Áprilisba meghalt az egyetlen gyermekem és egyedül maradtam . Talán ez
az út volt kijelölve számomra de ebből mit lehet ta-
nulni? Nekem az Advent is olyan nap mint a többi már
soha sem lesz semmi a régi.Szeretnék ráhangolódni az
ünnepekre de nem megy mert büntetve érzem magam a sorstól mert elvette a lányomat akit a világon min-
dennél jobban szerettem ! Ő nagyon szerette az Adventi és a karácsonyi ünnepeket nagyon rá tudott hangolódni de ennek már örökre vége.
Ami engem illet már nem hiszek semmibe.
Üdvözlettel és áldott Adventot mindenkinek !


...
Írta: Erzsike, november 25, 2011
Én nagyon szeretem az advent készülődéseit,mert talán a karácsony a legszebb ünnep egész évben, amely szeretettel és meglepetésekkel, és a család összejövetelével kapcsolatos. Ez valami pótolhatatlan csoda minden évben, mikor össze jön az egész család, de sajnos vannak szeretteink akik elmennek az égi menyországba, és onnan figyelik a családot tovább. A Karácsony a szeretet ünnepe!
...
Írta: Zsigmondné Zsóka, november 25, 2011
Kedves Maris! Mint írtad Erzsinek, van egy könyv, amiből megtudhatjuk, mi az életküldetésünk.Én is nagyon szívesen venném az ajánlásodat. Köszönöm Üdv Zsóka
...
Írta: Molnár Zoltán, november 25, 2011
Szia kedves TAMÁS
irta>Molnár Zoltán , november25 .201_Nagyon nehéz gyermekkorom után,korán lettem felnőtt.Eldöntöttem már akkor,hogy tartozni akartam valahova, jobb életet teremtek magamnak,iszonyú munkával,de megteremtettem.Rengeteg irigyem volt.Mindig szerettem magam éléggé ahhoz,hittel és meg erős elszántsággal,csak az,ami inspirációt adott, hogy az új cél ,és kihivásokat ,ismételten mint már többször az életemben ,megvalósitsam újra,meg újra.Most elérkeztünk egy új,kapzsi ,és korrupt világba.Az állandó hazugságok,a médiában ,a lényegről való figyelemelterelés,a mezitelen valóságról,nemsóműsorok oldják meg a kialakult munkanélküliséget.Honatyáink túl maga szempontokra koncentrálnak._A SZERETET:_-a téma az utcán hever.Fiktiv sámlagyárakra szakosodott,embereket nem kimélve ,a aját és gyors meggazdagodás,beszükült tudatállapot,és gyűlölet vezérli őket.A becsület,még fogalomként sem működik náluk.Lehetek bármilyen jó,bármilyen segitőkész,bármilyen tehetséges egy adott területen,és bármilyen gyors hiba ,és helyzet feismerő ,és megoldó képességekkel megáldva sárbatiporva ,átgázolva azokon,akik épiteték,a maguk,és gyermekeik számára ,az elképzelt világot.Bizom abban,{-a véletlen ott lép közbe ,ahol isten névtelnségbe burkolózik.}_kivánom ,hogy mindenkinek,szeretetben teljenek el az ünnepek,melyre tiszta szivemből,ezt kivánom.A SZERETET FONTOSABB ,mint bármi,ami nemtiszta szivből fakad.BOLDOG ÜNNEPEKET.-Egy őszinte ölelés, felérhet bármekkora ajándékkal,ha az őszite ,és tiszta szivből fakad.-Most én csupán ennyit adhattam,bárcsak módomban lenne,többet is adnék mindenkinek,mert én mindenki szeretek, csupán a jót kell észrevenni mindenkiben.ÁLDÁS BÉKESSÉG.-Figyeljünk egymásra.-KÖSZI, ZOLTÁN
...
Írta: ANKHELYI LÁSZLÓ, november 25, 2011
Szerbusz Péter valoban az a kérdés,hogy honan tudom meg ,hogy mi az én Isteni küldetésem.Nagyon szeretem a leveleidet olvasni nagyon sok sok hasznos dolgokra hivod fel a figyemünket.Köszönöm a sok jótanácsot .Üdvözlettel:LÁSZLÓ
...
Írta: schwáb józsef, november 25, 2011
Tisztelt Péter ismét magvas gondolatokkal vezetsz be az ádventi időszakba! Gratulálok! JOZEF.
...
Írta: Maris, november 25, 2011
Kedves Erzsébet, Egy könyvet ajánlok elolvasásra, amiből kiderülhet az életküldetésed.
Paulo Coelho: Brida
Üdv, M
...
Írta: Erzsébet, november 25, 2011
Honnét tudhatom , hogy mi a "küldetésem" ? Mi a "születésem előtt kijelölt élettervem" ?
...
Írta: edina, november 25, 2011
Mi köze az Adventnek a számmisztikához ?
...
Írta: Budai Éva, november 25, 2011
Számomra nagyon fontos az Advent mivel a születésnapom is december22 és nevemnapja is 24.Most is nagy változások mennek végbe azéletemben, hugom volt itthon egy honapot Amerikából,hogy lezárjon egy életet és ebben segítettem neki.Nagyon nehéz volt én most betegeskedek is,de remélem kimászok ebből a mély gödörből is.Ez nagyon igaz elkell csendesdni és számotvetni az év történéseivel.Nekem még egy másik szomorú esemémyt is elkell engedjek a férjem májusban bekövetkezett halálát.Remélem mindenre van megoldás és Isten jelenléte átsegít ezen a nehéz időszakon is.Nagyon köszönöm Péter a sok jó tanácsot,sok könyvedet már meg vettem és élő előadásodon is résztvettem.üdvözlettel B.Éva

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy