Print PDF

Miért nem valósul meg minden álmod azonnal?

Abban a tudati dimenzióban, ahová a felemelkedési folyamat során tartunk minden gondolatunk azonnal valósággá válik. Képzeld csak el mi történne, ha a Földön a jelenlegi tudatszintünkön minden gondolatunk azonnal megvalósulna. Tele vagyunk félelmekkel, aggodalmakkal, negatív gondolatokkal és ezek egyszerre mind a nyakunkba zúdulnának mégpedig azonnal, késleltetés, kérdés nélkül. Gondolom egyenlőre ezt te sem akarod.

Be vagyunk zárva az időbe és ez egy lehetőség

Ahhoz, hogy itt a három dimenziós világban teremteni tudjunk időre van szükség, mivel itt a gondolatoknak nincs akkora ereje (szerencsére), hogy azonnali változást eredményezzenek. Ez a késleltetés egy lehetőség számunkra, hogy a tudatunk és a gondolataink kontrollját gyakoroljuk, hiszen ha egy negatív gondolat megjelenik a fejedben, akkor lehetőséged van kitisztítani a fejedet és pozitív képekkel helyettesíteni őket.

Ahogy fokozatosan emelkedik a kollektív rezgésünk egyre közelebb kerül egymáshoz a jelenlegi földi harmadik dimenzió és a negyedik dimenzió ahová tartunk. Ezt abból veheted észre, hogy a tudatos gondolataid egyre gyorsabban válnak valósággá, így a gyakorlásra fordítható idő is fokozatosan csökken, ahogy tudatunk közeledik a dimenzióváltáshoz.

Napról napra nő a jelentősége a tudatos teremtésnek

Egyre kevésbé halogathatod az ezzel kapcsolatos munkát, hiszen most már nem csak a pozitív képek, de a félelmeid és aggodalmaid is sokkal gyorsabban valósággá válnak. Most már elég az is, ha délelőtt átéléssel beszélsz valamiről, az akár már délután hatással lehet az életedre. Nagyon fontos, hogy egyre kevesebb olyan tényezővel vedd magad körbe, amik a gondolataidat és érzéseidet a legfőbb célodról elmozdítják.

Egyre fontosabb, hogy napi szinten megtisztítsd magad testileg, érzelmileg, gondolatilag. Ha figyelsz a testedre, akkor észre fogod venni, hogy megváltoznak az igényei. Most érzelmileg is sokkal érzékenyebben reagálsz minden eseményre, de soha nem szabad megfeledkezned arról, hogy a gondolataiddal indul mindez, tehát meg kell tanulnod, hogyan töltsd meg a fejed olyan gondolatokkal, amik az álmaid megvalósítását támogatják.

A szellem, lélek, test hármasnak összhangba kell kerülnie egymással és ez az összehangolódás van most folyamatban. Egy erőteljes megtisztulás zajlik ebben a pillanatban is, melynek során lehetőséged van észrevenni az életedben a valódi értékeket és megtisztítani magad azoktól a vállalásaidtól, amiket évek óta súlyos teherként cipelsz.

Szedd össze magad, most nincs idő a lelkizésre

Elég volt az ábrándozásból, hiszen napról napra egyre növekvő tudatosságra van szükség, ahhoz, hogy fokozatosan emelkedhessen a rezgésed, de ezzel együtt ki kell dobnod a homokzsákokat is, ahhoz, hogy a léghajó emelkedni kezdjen. Még előttünk van az év utolsó negyede és kemény munka vár ránk.

Most nem lazsálhatsz, minden tőled telhetőt meg kell tenned önmagadért. Most sokkal több lesz a munka, mint máskor és talán nem mindig olyan formában jön, ahogyan szeretnéd. Az előttünk álló időszak nem a lelkizésről, hanem az elvégzett munkáról szól. Itt az ideje belehúzni, akármit jelent is ez az életedben. Remélem, hogy a nyáron volt lehetőséged kipihenni magad, mert az út java még előttünk áll, amit meglehet, hogy erőltetett menetben kell megtennünk majd.

Kemény munka vár ránk, de ne félj nem hagylak egyedül!
Hozzászólások (50)Add Comment
...
Írta: Ryan Jeremy, március 30, 2018
Jó napot, a nevem Santos Banegas vagyok a magyar állampolgárom, akit bizonyítani akarok a jó hitelhitelezőről, aki 4 különböző internetes nemzetközi kölcsönadó után csalónak tűnt számomra, mindannyian ígérnek, hogy kölcsön után adnak nekem egy kölcsönt fizetnek olyan díjakat, amelyek nem adnak semmit, és nem eredményeznek pozitív eredményt. Elvesztettem a kemény pénzt, és összesen 18 ezer volt. Egy nap, amikor böngészgettem az interneten nézve frusztrált, amikor találkoztam egy bizonyság ember, aki szintén csalás, és végül kapcsolódik egy legitim hitelintézet nevű Global Provission, ahol végre kapott a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba ugyanazt a hiteltársaság és elmondta nekik az én történetemet arról, hogy négy különböző hitelezővel csempésztek velem, akik nem csináltak semmit, csak persze több fájdalmat okoztak nekem. Megmagyarázom a cégnek, hogy mindent elmondtak, hogy ne sírjak többet, mert én kapom a kölcsönt a cégtől, és én is megtettem a megfelelő választást kapcsolatba lépni velük. kitöltöttem a hitelkérelmezési űrlapot, és folytattam mindazt, amit kértem tőlem, és 100 ezer dolláros hitelösszeget kaptam James Smith úr által irányított nagyvállalat (Global provisition), és itt vagyok ma boldog a családommal, mert James úr smith megadta nekem a kölcsönt, így tettem egy fogadalmat az én én, hogy én továbbra is bizonyságot tesz az interneten arról, hogy én kaptam a kölcsönt.Kell a hitel sürgősen? kedves és gyorsan kapcsolatba Globális átutalás most a hitel e-mailben (globalprovissioncompany@gmail.com) Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek ugyanezen őszinte hitelezőn
...
Írta: Mr Josh Hawley, november 15, 2017
Helló,
Én Josh Hawley úr vagyok, egy személyi kölcsön kölcsönadó, aki magánszemélyek, intézmények, szervezetek stb. Számára biztosítja az esélyegyenlőséget, 2% kamatláb nélkül fedezet nélkül .... Szüksége van egy azonnali kölcsönre, hogy kiegyenlítse adósságát vagy szükség van-e kölcsönre a vállalkozásának javítása érdekében? A bankok és más pénzintézetek elutasították? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Minden gondjaid vége, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük.
Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (Joshhawleyloanfirm@gmail.com) további részletekért ..

Üdvözlettel!
...
Írta: Mrs. Alvaro Martinez, november 14, 2017
Alvaro Martinez Hello, Jogos és megbízható Pénzügy / Hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Sürgős pénzügyi segítséget igényel? Szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy visszafizesse az adósságait, vagy tőkehitelre van szüksége, hogy javítsa üzleti tevékenységét? 2% -os kamatozású kölcsönöket kínálunk az egyéneknek és a vállalatoknak világos és érthető feltételek mellett. Kölcsönöket bármilyen összegről bármilyen célra szállítunk, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy azonnali hitelt kapjon. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailen keresztül: (safeloanglobalcompany@gmail.com)
...
Írta: PATRICK, október 24, 2017
NEM TELJESÍTHATÓ MOMENT
KIZÁRÓLAG A PAUL ALLEN HITELTÁRBÓL.
A nevem Miss Patrick Deborah, Limerick Írországból vagyok.
még nem házas a szívfék miatt, én igyekszem valódi kölcsönt keresni
cég az elmúlt hónapokban, hogy növeljem az én üzletemet, annyira szerencsés, hogy kapok egy
kölcsön a PAUL ALLEN LOAN COMPANY-tól, nagyon alacsony kamatlábon
2%, ez az én bizonyítékom, Különben mindkettőjüket csempészettem
internet, akik azt állítják, hogy megbízhatóak a végén mindannyian átvernek engem egy
sok pénz, ilyen volt az interneten, ugyanazt a bizonyságot kaptam, és én
megpróbálta a legjobbat, mint egy álom
E-mail: (paulallen.loanfirm@gmail.com)
és köszönetet mondok Istennek, hogy ilyen ilyen kölcsöncégek még mindig léteznek
ez a csalások az egész helyszínen, kérlek ajánlom mindenkit, aki ott van
akiknek szükségük van a kölcsönzésre (paulallen.loanfirm@gmail.com)
soha nem megy el, és az életed megváltozik, ahogy az enyém
Paul Allen Hitel társaság. és kapja meg tőlük a kölcsönt. Isten áldjon
Paul Allen Hitel társaság. hiteles ajánlatukért.
 Győződjön meg róla, hogy próbálja ki a legjobbat, és lépjen kapcsolatba velük, és elérje azt
amit sikeresen el akarsz érni tőle, stressz nélkül.
...
Írta: Perez, augusztus 25, 2017
Köszönöm a többi embert innen Magyarország nevem Perez úr Budapestről Szeretnék bizonyságot tenni a jó hírről a múlt héten, amikor szükségem volt egy sürgős hitel formára, láttam egy bejegyzést az interneten, úgyh És kövesse az alábbi utasításokat, mert szükségem van arra, hogy a lehető leggyorsabban eljussak a hitelhez, és elindítottam egy halászati ​​vállalkozást, így 500.000.000-es hitelre szólítottam fel annak érdekében, hogy kibővítsem a halüzletemet és kifizessem az adósságomat, így kapcsolatba lépett Stella Rene asszonnyal Below{mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} ahol 500.000.000 hitelt fizetek késedelem nélkül vagy stressz nélkül, így a testvéreim és testvéreim, amikor valaha kölcsönt igényel, szükségem van a Stella Rene társasághoz való kapcsolódásra és kapja meg a hitel összegét Szükséged van rá, és ma eljöttem a helyszínre, hogy köszönetet mondjak Stella Rene asszonynak, és így csatlakozhatok és ma kapcsolatba léphettem vele, és ma megkapja a kölcsönt, mert most, hogy a tengeri üzlet jobb lesz, így kapok hitelt Ma és én is használom az időt, hogy elmondjam Hogy csatlakozzon Mr Stella Rene Hitelintézethez, és mentesüljön a csalásoktól, így itt az alábbi e-mail: {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com}, most hagyd itt állni, és itt leszek várni a többi testvérem tanúsága Mert Stella Rene asszony ezt csinálta nekem, és lehetővé tette számomra, hogy éljem és bővítsem az üzletemet, mert a kölcsöne meg van győződve, és nincs semmi kétsége a hitelességeiről.
Isten áldja meg őt és a társaságot ma.

Perez
...
Írta: Tóthné Vasas Gyöngyi, október 09, 2011
Kedves Péter, mintha ismernéd az életemet, olyanokat írsz nekem, szinte beleborzongok.Tudom hogy azokat kelene csinálnom amiket tanácsolsz, csak még nincs elég merszem hozzá.Félek a változástól, pedig tudom hogy ennek meg kell történnie.Mély TISZTELETEM! Még igy ismeretlenül is!!! Gyöngyi

...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 23, 2011
Kedves Kesztyűs Gabriella, és Peller Jánosné! Csak most néztem és láttam az előző blogbejegyzés hozzászólásaiban Gabriella kérdését. A válaszom: Egyszer, vagy 16 éve egy Network 21-es kazettáról hallottam az alábbi mondatot:"Ön olyan emberré válik 5 év múlva, amilyen emberek között van, amilyen kazettákat hallgat, és amilyen könyveket olvas."Ez nem volt újdonság, mert húsz éve figyelek ezekre, és napi szinten megválogatom,"ki az, akinek megengedem, hogy sáros lábbal átgyalogoljon az elmémen. A hatalom a tudatalattiban van, és ha a szemét egyszer oda bekerült, gyakorlatilag semmit sem tehetünk ellene.Végrehajtjuk mások által programozott életünket, és elkeseredetten rázzuk az öklünket.Az ellenség a kapunk előtt van. Egyet tehetünk: nem engedjük be.Hála és szeretet, ha másért nem , hát azért, hogy végre rájöttünk, mit tehetünk saját és mások boldogulása érdekében. Csak egyet tehetünk: mi jobb emberré válunk, függetlenül attól, merre taszigál, vagy csábít a világ. Egy holisztikus világegyetemben ez pontosan elegendő.Szükséges, és elégséges feltételek. Nem az a dolgod, hogy megváltoztasd a világot! Az a dolgod, hogy Te változz! Ha Te megváltozol, a világ soha többé nem tud visszamenni oda, ahol volt. Azért ez félelmetes felelősség, nem igaz?Én vagyok a felelős a világért, és Te vagy a felelős a világért.Mert mindenki EGY! Az elkülönültség csak káprázat, az ego játéka.De az ego-ra szükség van.Ez biztosítja a szükséges feszültséget a világ fejlődéséhez. Isten általad, általam fejlődik.Ne ásd el a talentumodat, hanem használd! ölelek mindenkit. Tibor.
...
Írta: Tasnádi Zsuzsanna, szeptember 06, 2011
Kedves Peter koszonom a sok levelet szeretem olvasni oket.Az utobbi idobe nem volt idom.Koszonom a sok tamogatast csak ugy erjuk el celjainkat ha kuzdunk ertuk ez igaz.Egesz nyaron tanultam es tovabb tanulok ezutan is.Csak folytasd ezt a sok level irast szepek es sokat lehet tanulni beloluk.Tisztelettel Zsuzsatol
...
Írta: Szokoli Julianna, szeptember 04, 2011
Kedves Péter én az egész nyarat végig dolgoztam nagyon keményen,de valahogy nem érzem,hogy fáradt lennék.Céljaim vannak és ezt csak nagyon kemény munkával tudom elérni és el is fogom érni,mert el akarom érni.Nem szabad nyafogni és fáradtnak lenni,mert az vissza vesz az energiából.Tanácsaiddal nagyon sokat segítesz,amit nagyon szépen köszönök.
...
Írta: Margo, szeptember 03, 2011
Kedves Péter! Kedves Mindenki!
Nagyon örülök, ha sikerül leveleiteket olvasni. Nagyon sokat tanulok Péter útmutatásaiból, és mindnyájatok hozzászólásaiból, leveleitekből. Sokat dolgozom, és kevés a szabadidőm. Ezért nem panaszkodom, mert sok embernek nincs munkája, bármennyire szeretné. Célom is van, amit el szeretnék (el is fogok)érni. Életem felén túl, a padlóról sikerült felállnom, azt hiszem talán már érzelmileg is. Sikerült újrakezdenem. Erő kellett ehhez sok, és bízni magamban, hogy igenis képes vagyok rá. Nehéz megfogalmaznom, de a szeretet amit mindenki iránt érzek, azt visszakapom (talán)többszörösen is. Ebből merítem az erőmet. A szeretet csodákra képes. Azt is meg kellett tanulnom, hogyan kell ezt a szeretetet elfogadnom. Milyen csodálatos ha én is megsokszorozva adhatom vissza.Leveleitekben is ezt a szeretetet érzem és köszönöm! Olyan csodálatos, hogy aki bajban van, tőletek mindig kap szerető biztatást. Küldöm szertetemet mindenkinek, és üzenem annak, aki gyengének érzi magát: HIDD EL, HOGY ERŐS VAGY, A SZERETET EREJE ÁTSEGÍT A BAJOKON!
...
Írta: Peller Jánosné, szeptember 03, 2011
Kedves Tibor!
A te hozzászólásodat olvasva még a könnyeim is kijöttek. Valóban a kulcsszó a hála és a szeretet.
Hálásnak kell lenni minden jó dologért, azért, hogy reggel fel tudunk kelni, minden nap egy új csoda, egy új lehetőség. Örülni kell, ha ránk süt a nap melegen, cirógat minket a szél. Nem kell keseregni a rossz dolgokon, azok elmúlnak, ha nem foglalkozik az ember túlságosan velük. Szerintem
pozitívan kell hozzáállni mindenhez, ha jóra gondolunk, akkor a jót vonzunk be.
Én is sokszor kesereghetnék, de nem teszem.
Üdv mindenkinek
...
Írta: Kesztyűs Gabriella, szeptember 02, 2011
Kedves Péter !

Valóban nagyon jók és hasznosak írásaid ! Nagyon örülök, és köszönöm, hogy folyamatosan küldöd az anyagokat. Már valaki a bejegyzésekben felvetette, hogy jó lenne valamilyen formában klubot vagy hasonló összejöveteleket kialakítani. Tényleg érdekes lenne találkozni így gondolkodó, e kategóriába tartozó emberekkel, és kellemes időtöltés is lenne ilyen körökben mozogni.
Kérlek, értesítsél, ha van ilyen irányú elképzelésed, terved.
További eredményes munkát kívánok neked !

Köszönettel és
üdvözlettel: Kesztyűs Gabriella
...
Írta: Kesztyűs Gabriella, szeptember 02, 2011
Kedves Szabadi Tibor Gyula !
Elolvastam a leveleidet, nagyon tetszenek a gondolataid! Mind azok, amelyeket mindenkihez írsz, mind pedig az egyéneknek írt véleményeid. Nagyon jó gondolatok, amelyek elgondolkodtatóak és előreviszik az embert. Arra lennék kíváncsi, hogy egyszerűen ilyen gondolkodású ember vagy, esetleg tapasztalataidon keresztül jutottál el gondolataidhoz, vagy tanultál is valami ilyen irányban, témában ?
Üdvözlettel: Kesztyűs Gabriella
...
Írta: Németh Cecília, szeptember 02, 2011
Szia Péter! Olyan jó dolgokat írsz,szerintem a szeptember tényleg az én hónapom lesz,és igazán vízválasztó lesz az életemben,marketinget választottam nemrég a további életemhez, és merek álmodni, köszönöm, hogy velem vagy,mert néha megingok és ilyenkor jól esik pozitív dolgokat hallani,olvasni. Köszönöm a segítségedet!!! üdv.:Cecília
...
Írta: György, szeptember 01, 2011
Kedves Péter!
Az elöbbieket folytatva , én Szegeden élek és aki megkeres téged , megbizlak add meg e-mail cimemet , szivesen levelezek bárkivel aki ebben a témában érdekelt.
Visszatérve még az elöbbi gondolatmenetre , az emberi társadalom azért tudott ekkora fejlödést elérni, mert a munkamegosztás által tudta megtermelni a javait. A tulzott egóval rendelkezök sajnos elfelejtik hogy ha a szakemberek nem lennének Ők nem tudnának létezni, mivel legtöbbjük nem ért semmihez, kivéve a pénzszerzéshez.
Ezért is nem tudnak elterjedni az egyszerü és olcsó energiatermelö rendszerek(pedig már több tiz éve léteznek) mert ez nem érdeke a befolyásos embereknek. Azoknak akik igazából a termelö munkából nem veszik ki a részüket.
Ezek után nagyon nehéz a magunkfajtáknak túltenni magukat a negativ gondolatokon amikor napi gondokkal küzdünk.
...
Írta: György, szeptember 01, 2011
Kedves Péter ás Mindenki!
A válaszokat olvasva felmerölt az ötlet egy k9zvetlenebb kapcsolattartási mód létrehozására.
Nevezetesen klubokat vagy nevezzük bárminek létrehozni, ahol az egymáshoz közel élők találkozhatnának egymással. Saját tapasztalatomból tudom hogy az ember egy egy probléma kapcsán nem mindig látja a jó megoldást, mog egy kivülálló esetleg tud heéyes ötletet adni. Ezzel egymást segitenénk a fejlödésben. Persze végső soron úgyis a Te tanácsaid lesznek a segitök ebben.
Hogy miért gondoltam erre, egyszerü!
Ebben az amerikanizált világban , ahol az önteltség már olyan mértéket öltött, hogy egyes emberek ,- bocsánaz a szóért - de szószerint olyan seggfejek hogy az már vérlázitó .
És akkor csodálkoznak a TV-ben nyilatkozó különböző emberek hogy mennyire önmaga alatt van az ország népessége.
Csak egy példa , lakhelyemen 30 évvel ezelött a szüleim háza az utolsó utcában volt, ma egy kertváros k9zepe, de az ide települt emberek fele az elöbb emlitett katagóriába tartozik. Nekik az az ember akinek kocsija, vagy kocsijai vannak és más menő cuccai stb. Sajnos a mai fiatalok zöme is ezzel van megfertőzve.
...
Írta: Erzsi, augusztus 31, 2011
Koszonom a segitseget
...
Írta: katiizabell, augusztus 31, 2011
Kedves Peter koszonom a hozzam kuldott szep szavakat, jo erzes olvasni, de en csak annyit tudok irni, hogy nekem tovabra is kell dolgoznom, meg betegen is mert nagyok a bajok, es a lelki eromet ezek a bajok el veszik, koszonom, kellemes het veget kivanok.
...
Írta: Aniko Ujvari, augusztus 31, 2011
Kedves Tibor ! Valoban igazad lehet-- vagy fel az ember - vagy szeret !? A therapiat elkezdem ! Koszonom a tanacsot. Szeretettel Aniko.
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, augusztus 31, 2011
Kedves Újvári Anikó!A szívbetegség azzal függ össze, hogy félsz szeretni. Ne félj! Szeretni jó!Add a szíved a világnak, és a világ neked adja a szívét. Te vagy a probléma, és te vagy a megoldás.Gondolj a körülötted lévő emberekre, és mindenkiben találj valami jót.Szeresd a benne lévő jóért!Megfigyelted, hogy vagy félsz, vagy szeretsz,de a kettő együtt nem megy?Azt kapod, amit vetsz, és most van az a pillanat,amikor el tudod kezdeni a szeretgetést és a hála állapotát.Életben vagy, süt a nap,tiszta a levegő,és nem sorolom tovább...Lehetetlen, amiről itt írok, vagy csak nagyon nehéz?Elkezdem,TE PEDIG FOLYTASD,JÓ?:SZERETLEK. Tibor.
...
Írta: Aniko Ujvari, augusztus 31, 2011
TI Kedves Mindnyajan akik itt irtataok!!! Kerlek segitsetek nekem !!! Szivinfarctust kaptam 2 hete, es meg mindig nem vagyok jol egyaltalan. Felek !! Akarok jobban lenni , de sehogy sem megy. Kerlek gondoljatok ram Anikora, hogy meggyogyultam , jobban vagyok. Ezer koszonet es hala , a josagtokert- Ti kedves Barataim !! Peter, kerlek Te is segits . Koszonom .
...
Írta: Adrienne, augusztus 31, 2011
Kedves Péter!Köszönöm a biztató szavakat,igazán jól jött most,mert nagyon magam alatt vagyok és az üzenetedet olvasva vissza tért az optimizmusom, bízva abba, hogy holnaptól minden más lesz!!!
Adrien
...
Írta: Edina, augusztus 31, 2011
Filozófusoktól, íróktól tanultam, hogy az a hiteles ember,akinél a gondolat, a szó, a tett ugyanaz.Ezt kevesen tudják megtenni, hogy kontroll alatt tartják a tudatukat, és módosítják a gondolatot, vagy a szót, mikor melyiket kell szükség szerint megváltoztatni, hogy a cselekvés is helyes irányba történjen.Szepes Mária, a nagy ezoterikus írónő írta,hogy előbb minden szellemileg teremtődik meg,előbb van az idea, és utána a gyakorlati megvalósítás.Ez az alkotásnál is bebizonyosodik, előbb van a tervezés, az álmodozás, utána a ház, a mű felépítése.Ha nem ösztönösen, inkább átgondoltan, tudatosan teszek-veszek az életben, akkor nagyobb eredményre jutok akár a hétköznapok szintjén is.Úgy néz ki, hogy kell időt hagyni naponta az elemzésekre, hogy mennyire voltam tudatos aznap, hogyan,milyen módon lehetne az energia szintemet emelnem.Az igaz-amit a Szabados Tibor ír, hogy a bevitt program / szellemi szféra/ határozza meg a kimenetelt,az eredményt.Alkotni, szépet, jót teremteni viszont csak a magam nyugalmában, csendjében lehet, vagyis kicsit alfa szinten.Megfigyelhető, hogy ha lecsendesedünk, új pozitív gondolatok,és igen jó megoldások törnek elő az ürességből, legalábbis én sokszor meglepődöm, hogy még a határidők is beugranak aznapra., de a fontossági sorrend is megjelenik.Emelkedett dimenzióban szellemi segítséget kapunk a felsőbb énünktől és ezt kellene
naponta kihasználnunk, hogy gyakoroljuk a tudatos gondolkodást.
...
Írta: Kincs Erzs�bet, augusztus 31, 2011
Kedves Péter!Köszönöm a sok jó tanácsot.Nem véletlenül.KÜLDÖTT AZ ISTEN ERRE AZ ÚTRA!!!Te tiszta szívből csinálsz mindent!Szeretettel üdvözöl.Erzsébet.
...
Írta: dr.Szabó , augusztus 31, 2011
Kedves Péter! Mindíg minden szavad aranyat ér,ha hatékony aranyásó akarsz lenni!? Hálásan köszönök minden eddigit és várva a továbbiakat,örömmel tapasztalom,hogy nem ereszted el a kezünket!Hála érte!
...
Írta: kata, augusztus 31, 2011
KÖSZÖNÖM!!!::))
...
Írta: Márti, augusztus 31, 2011
Kedves Péter és Tibor!

Köszönöm!
...
Írta: Kelemen Gizella, augusztus 31, 2011
Nagyon koszonom,igen ,most ez kell nekunk,ez kellett nekem,sokat segitesz,a peldakepem vagy ilyen Ember akarok lenni,mint TE! Udvozollek
...
Írta: M�zl Melinda, augusztus 31, 2011
legroszabb krizisbe vagyok! Egy lehetetlen uton lehetetlek állomásnál! Fére rakva a lelki bajaimat összpontositva a célra ! Egy egyszerü dologra mert nem kértem semmit csak egyszerüen meg láttam és feladtam mindentérte. Mert tudom ö az aki kell nekem! Szemembe mondta ,hogy NEM a válasz elfogatdam de érzem nincs vége! Benned bizva probálok a helyes utra térni, Korektul ezt nem lehet tenni!Most mérlegelem milyen lehetöségeim vannak és tovább indulok .Pedig nem tudok!
...
Írta: Edit, augusztus 31, 2011
Kedves Péter. Köszönöm a jó Istennek hogy rád találtam és köszönöm neked, hogy megosztod velűnk a tudásodat. Sok erőt egészséget kivánok a további munkádhoz. Szeretettel: Edit
...
Írta: gyorgyi, augusztus 31, 2011
KOsszonom Peter!

ut mutatasod es a pozitiv gondolkodas gyogyitot meg a mallrakbol....Maaz orvosok ertetlenul neznek ram se kemot sem sugarat nemvattem fol!!!!!!Minden nap halat adok ISTENEK hogy olyan embereket kuld az utamba akik SEGITIK az en epulesemet.IGY halat adok TE erted isamiert TE vagy es NAGYON SOK EMBERNEK SEGITESZ!!!!!KOSSZONOM
...
Írta: Gyongyi, augusztus 31, 2011
Peter te vagy az az ember akitol tanulni lehet ,a kitartasod az csodalatra melto,allando fejlodesben vagy es akkor is adsz mindenkinek ,ha nem is kapsz mindenkitol,es ezt nem mindenki teszi meg!Na ez az ami megkulomboztet teged masoktol,es ezzel vonzod magadhoz a szerencset (amit ertekelni kell)!
Annyira jo lenne veled elbeszelgetni ,de sajnos ez nem lehetseges,ugyhogy maradok azzal ,hogy megfigyelem a fejlodesedet ,es ez mar nagy segitseg .
...
Írta: Gyongyi, augusztus 31, 2011
Minden gondolatunk biztos nem sikerul,de vannak kivetelek ,pl.engem ha valami erdekel ,mindig megkapom valamilyen formaban ,anelkul hogy tegyek erte valamit(barcsak a penz erdekelne ,jo lenne)
Eddigi tapasztalataim szerint,a felismeres az ami bejon ,tehat az amire azt mondom hogy ,jo lenne az a bizonyos dolog es csodalatos modon azt megkapom.
A legutobbi tapasztalatom ezelott 3 nappal volt. 2 evvel ezelott probalkoztam eggy bizonyos allassal, amit nem igazan akartam ,csak az ismeroseim nyaggattak hogy mennyek ,hat nem sikerult a tesztem (annyira feldicsertek a barataim hogy ugy ereztem nem kell nekem sokat tenni erte ......hat nem is sikerult ,nem is erdekelt mert abban az idoben kezdtem el 1 sajat valalkozast.
Most 3 nappal a hirlevelet nezve amire feliratkoztam 2 eve ,ez futott at a fejemen :-milyen jo hogy nem nyaggattak azzal az allassal kapcsolatban ,megszabadultam toluk
a kovetkezo gondolatom az volt hogy-de milyen jo lenne ,mert ........es jottek a pozitiv felismeresek
ugy nez ki hogy ez a (jo lenne gondolat hatassal volt mert fel hivtak hogy van egy allas a reszemre
Na most ez lehet szerencse vagy nem ,nem tudom.
De pozitivan allok hozza!
Most jelenleg ,ugyancsak mind a ket dolgot akarom tovabbvinni ,megvalik hogy sikerul-e vagy nem!
Ezek a nem feltetlenul akarom ,de jo lenne dolgok szoktak nekem bejonni mindig.
...
Írta: csilla, augusztus 31, 2011
-ez valoban igy van ,az utolso rezgesunk emelkedése ota.
...
Írta: Kiss Jánosné, augusztus 31, 2011
Kedves Péter ! Igen nagy lelkiválságon megyek keresztül meg romlott a férjemmel a kapcsolatom terozilál lelkilek,most el van törve a csuklóm ,nem tudok hova menni hogy ne halgasam a minden napi veszekedését a gyermekeime szidalmaza kérlek segíts a tanácsaiddal Köszönöm Ági
...
Írta: evi, augusztus 31, 2011
Kedves Peter,nagyon szeppen koszonom az utmutatast nagyon erdekel ez a dolog amirol a jelenlegi uzenetedben beszeltel,miota latam a Titok cimu filmet probalom alakalmazni az eletemben es beha sikerul de neha viszont nem,de lehet jobb is igy.En mindent konyen feladok mert gyenge vagyok es buszke!ezert ki nem alok masoknak meghajlani.minden munkaheljemen egy par honap utan csodot mondtam!jelenleg munkat keresek er hiszek abban hogy nem adom fel!!!!ha lelek:(Barati udvozletel Evi:)
...
Írta: VERA, augusztus 31, 2011
Kedves Péter!

Hálásan köszönöm az útmutató tanácsaidat, melyek segitségével jobb kedvre deritesz és rengeteget segitesz nekem hogy valahogy átvészeljem a gondjaimat, bajaimat, hogyan és miből fogom fizetni a hitelt, stb... Köszönöm a leveleidet, remélve hogy egy nap leszek olyan anyagi helyzetben hogy megrendeljem az útmutató könyvedet. Még egyszer köszönöm, sok sikert és boldogságot kivánok!!!
...
Írta: Sipos Ágnes, augusztus 31, 2011
Péter,kedves,én is csak megköszönni tudom tanácsaidat,melyek sokban segítenek a minnapjaimban jelentkező problémák megoldásában.Tisztelettel--Ágnes
...
Írta: szabados andras, augusztus 31, 2011
Kedes Peter! Valoban szukseg van arra amit valaha igen regen valaki ugy fogalmazott; adjatok egy fix pontot es kimozditom a foldet helyebol. Hat en valahogy ilyennek nevezem ezeket a 'batoritasokat'. Igenis szukseg van a lelkiekre, es egyre inkabb. Az elanyagiasodott vilagban, melyben csupan a penz, a donto es sajnos evvel minden ami vele jar. Talan sokan ugy velik, hogy hat nincs Satan, hiszen nem latjuk. Sokfele formaban van, jelentkezik, hat reank stb.stb. Ezek a lelekiek arra is szuksegesek, hogy valahogy megbontsak azt az osszeskuvesi szenariumok vegelalthataatlan sorat melyek orul vesznek minket, hiszen elarasztanak az egyre erthetetlenebb tenyekozok, melyekre elegtelen valaszt kapunk vagy egysaltalan es szerintem nincs rosszabb mint afele menni mikor nem tudom vagy legalabb sejtem az iranyt. Tehat szukseg van ezekre. Talan az kisse zavaro, hogy nincs megnevezve, ami szerintem a hatterben van es ez az Isten es Mindenhato jelenlete. Ne feledjuk, hogy van Isten! Eppen ezert olyan fontosask ezek a Peter levelek! Koszonom!
...
Írta: Buga Éva, augusztus 31, 2011
Kedves Péter!Köszönöm a leírt sorokat, csak támogatni tudom a leírtakat. Hála a sorsnak, én már elég korán megtapasztaltam a pozitív gondolkozást,ami nagy mértékben befolyásolta a jövőmet,és a körülöttem élő embereket is.A "nem "szócskát nem ismerem, csak azt, hogy megoldjuk, mindenre van megoldás!! Sajnos az emberek gondolkozásán van még mit csiszolni,és tanítani is kellene a gyakorlati életet. Igyekszem a hozzáállásommal a környezetem javítani, és erőt adni az Embereknek.Ez engem boldoggá tesz, ez a feladatom,Köszönöm, és örömmel olvasom a megjelent cikkeidet,amely megerősít abban, hogy jó úton járok.Kívánok mindenkinek szeretetteljes napokat, és amit a sors feladatként ad mindenkinek, azt sikerrel és szeretettel tudja megoldani mindenki. Üdvözlettel.Éva
...
Írta: Gutléberné Inci, augusztus 31, 2011
Péter köszönöm a szavaidat és tibornak is köszönöm a bátorítást. Köszönöm, hogy minden alkalommal elém tartjátok a tükröt, hogy lássam mennyi változtatásra van még szükségem, lássam az utat álmaim megvalósulásához.tegyem le a sok sok aggodalmat amely az energiáim nagy részét eviszi.Tul kell lépni a kicsinyes dolgokon. Csak a valóban fontos dolgokkal szabad foglalkoznom. Dolgoznom kell az álmaim megvalósításán az álom utamon ebbe benne van Cd-k megvételeis a meditációhoz. Köszönöm Péter, hogy minden irásodba erőt adsz, hogy az utamat folytassam, hogy a fókuszált célról ne vegyem le a szemem. Tibor neked is nagygon köszönöm a mai irásodat. Nagyon erőteljes célravezető amit írtál. Olyan igazi Szabadi Tibis, még a hangod is hallottam hozzá. Nagyon köszönöm mind kettőtőknek. Inci
...
Írta: Szilágyi Szofi, augusztus 31, 2011
Szia Péter!
Köszönöm............smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif

Üdvözöl
Szofi
...
Írta: Szuhenyák Istvánné, augusztus 31, 2011
Sajnos igen nagy és komoly lelki és anyagi válságon megyek keresztül. Az anyagiakkal még csak megküzdök, de a lelkiekhez igen kevés vagyok. Megprobálom megtenni azt amit irsz Péter. Nagyxon nagy szükségem lenne a ló tanácsaidra. Szeretném visszakapni az unokám.gmkaI
...
Írta: Bardon Lászlóné Erzsébet, augusztus 31, 2011
Kedves Péter!Nagyon bátorító dolgokat írsz és próbálom így élni az életem pozitívan.Sokat gondolok Rád amikor nem tudom merre felé megy az életem de valahogy mindig visszatérek és képtelen vagyok elhagyni az álom utamat.Egyszer csak a végére érek,ebben sokat segítesz nekem,amit nagyon köszönök.Szeretettel gondolok Rád: Erzsi
...
Írta: Biro Erzsebet, augusztus 31, 2011

Kedves Peter!Kedves Mindenki!
Koszonom a sok levelet,es jo tanacsokat!
Olyan jo amikor elmondod,most fel a munkara,nincs helye/ido a lazsalasnak..
Tenyleg hagytam idot magamnak,az elengedesnek,a gyasznak,felallnom a padlorol...most mar konkret celokat kell megszerveznem....

Halasak kell,hogy legyunk mindenert,az egeszsegunkert,a csaladunkert,baratainkert,a tiszta otthonunkert ,ahova olyan jo hazaterni megpihenni...
Mindenkinek udvozletem,
Erzsebet
...
Írta: Boér Mária Ilona, augusztus 31, 2011
Kedves Péter! Rég nem írtam neked, mert úgy dolgozom, mint egy gőzmozdony. Reggeltől estig, de még éjszaka is. Most például nálunk 3 óra 41 perc van, éjszaka. De úgy érzem, hogy nem hiába dolgozom, mert kezdenek megvalósulni az álmaim. Október 22-én, Liszt Ferenc születésének 200 évfordulóján egy konferencián szerepelek, előadóként, de a tanulmányom még nincs kész. A magyarországi Parlando című zenepedagógiai szaklapban szeptemberben jelenik meg a 25 oldalas tanulmányom, de a 30 kottapélda még nincs készen. Ugyanakkor a három kötetes történelmi dokumentumregényem megjelentetéséhez is találtam egy kiadót, amely azonban a kiadásoknak csak az 50%-át fizeti, a többit innen-onnan kell összekoldulnom. Tehát pénzre van szükségem és a pénzszerzéshez értek a legkevésbé. A magánéletemmel azonban elégedetlen vagyok. Nem tudok erre is koncentrálni, pedig itt is nagy lehetőségeim vannak. Arra kérlek, hogy továbbra is küldd az üzeneteidet, melyeknek nagy hasznát veszem. A könyvedet azonban nem tudom megvenni, mert a saját könyvemet kell megjelentetnem. Köszönöm szépen a segítségedet. Marika
...
Írta: dori.herendi, augusztus 31, 2011
smilies/cool.gifKedves Peter, szeretem megkoszonni azt a sok hihetetetlenul igaz tanacsokat, amelyeket mar minden nap varok Szinte az utolso 3 evben teljesen "lebenultam" a cselekedeteimet illetoen Meghalt Edesanyam 2007 december 5-en varatlanul es ezt kovetöen zombikent viselkedtem kozel 3 evig!! Aztan elkezdetem jeleket kapni eloszor lelki majd testi szinten Ezev juniusaban az orvos közölte velem ha nem valtoztatok az eletemen 1 evet sem ad Az egesz testemben ideggyulladas volt az ereim percenkent szinte megpattantak Probaltam visszaterni az utamra es "rad kattintottam" Minden nap uj erőt adsz hogy a kituzott célomat eléerjem Adtam magamnak meg 3 hetet hogy visszaterjek Afrikaba es ott folytassam , ahol megszakadt a munkam Koszonom neked es varom a folytatást Dori
...
Írta: Kornélia, augusztus 31, 2011
smilies/smiley.gifKöszönöm szépen, kedves Péter a leveleket. Minden igaz, amit írsz és hálás vagyok érte, mert én is így gondolkodom és mindig, minden pozitív!!!!!!!!!!!!!!!
...
Írta: ilona, augusztus 31, 2011
ez nagyon igaz erre akkor jottem ra amikor a legjobb baranom a rak miatt mind a ket mellet elvesztette,,,,,,azota nem csak a ket kezemert labamert szememert eszemert meg a ket cicimert is halat adok a jo Istennek minden reggel,,kosz Tibi nagyon jo fej vagy,,,,,,udv.,,,ili
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, augusztus 30, 2011
Kedves Mindenki!Nagy szerencse,vagy inkább Isteni zsenialitás, és kegyelem,hogy nem azonnal valósul meg minden érzésed.De ha időkéséssel valósul meg, azzal sem jársz túl jól. Mit tehetsz, hogy az életedet pozitív irányba befolyásold?Azt mondják a számítógépesek, ha szemét megy be, akkor szemét jön ki!Vigyázz, a számítógépet rólad mintázták, és ez a mondás rád is igaz.Ha sok szar programot engedsz be a tudatalattidba,az eredmény a te szar életed lesz!Nem mások teszik ezt veled,te 100%-ban felelős vagy.Az időkésleltetésről jó,ha tudsz,de nem ez a megoldás a problémádra.Te vagy a probléma,és te vagy a megoldás.Az visz negatív rezgési síkra, ahogyan érzel! Ragaszkodsz dolgokhoz, emberekhez, körülményekhez! Foggal és körömmel.Kitörnek a fogaid, és a körmöd is, akkor meg panaszkodsz.Szarul érzed magad, és azt vonzod magadhoz, egyre nagyobb mértékben, amit nem akarsz.Minden, amid van, csak kölcsön kaptad! Nem tulajdonos vagy, hanem bérlő!A tested a ruhád, a házad, az autód, a szerelmed, minden.Színész vagy, álarcot viselsz, és szerepet játszol.Ha ez igaz, akkor mi a baj?Élvezd az első lélegzetvételtől az utolsóig! Legyél jó színész. De te rendező akarsz lenni!A rendező a színházban az Isten! A javaslatom:légy önmagad. Légy jó színész most!Mosolyogj, és helyezd magad a hála állapotába!Mindig van miért hálásnak lenni! Van kezed, és lábad? Vannak akiknek nincs? Látod, mennyire egyszerű hálásnak lenni. És már meg is fordult veled a Te világod! Ha így kezded a napot, és figyelsz egy icipicit arra, hogy naponta többször a hála állapotába hozd magad, nemsokára lehetetlen lesz, hogy rossz dolgok történjenek veled. A hála állapota és az elengedés a kulcsok az életünkhöz, hogy szokássá tegyük! És a TV nézés, hogy szokásszinten hanyagoljuk! Nem azt mondom, hogy könnyű, hanem azt, hogy megéri kipróbálni most! Hozz egy döntést, és tégy egy jelet, hogy napközben emlékezz rá! Így lesz a leg- előrevivőbb szokás az életedben!Itt és most tudsz változtatni a programozásodon. Ölelek Mindenkit! Tibor.

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy