Print PDF

Októberben végre a fény felé fordíthatod az arcod!

Egy érzelmileg nagyon megterhelő szeptember hónap van mögöttünk, ami az idei év energiáit erősítette fel érzelmileg. Az elmúlt hónap témája egyértelműen az elengedés volt legyen szó egy élethelyzetről, emberi kapcsolatról, feladatról, félelemről vagy bármi másról.

Elérkezett az ideje, hogy az arcodat a fény felé fordítsd és végre a múlt helyett a jövőbe tekints. Az október hónap energiája már a következő év feladatát készíti elő a lelkedben. Ez az energia a felemelkedésről szól, amire csak akkor leszel képes, ha minden visszahúzó erőt magad mögött tudsz hagyni és tekintetedet az út előtted álló részére fordítod.
A terheidet a hátad mögött kell hagynod
Ha képes vagy minden csomagodat egyetlen döntéssel a szakadékba hajítani, akkor októberben egy erőteljes lelki felhajtóerőt fogsz megtapasztalni. Ez az erő semmiképpen nem úgy fog megjelenni az életedben, ahogy jelenleg számítasz rá. A legváratlanabb helyzetben érzik és sokszor meglepő alakot ölt.

Ne ijedj meg, ha nem pont úgy alakulnak a dolgaid, ahogy korábban eltervezted őket, ez a hónap csak akkor tudja kifejteni jótékony felemelő hatását ha teljesen el tudod engedni magad és nem kapaszkodsz két kézzel a jól megszokott biztonságot nyújtó dolgaidba. Ami el akar menni, azt hagyd elmenni, ami meg akar érkezni azt pedig engedd be az ajtón.

Állj készen miden nap...
Meglepő és felemelő élményben lesz részed, de ne akard előre meghatározni, hogy milyen formában jön. Ez az erő a céljaid megvalósulása fel visz téged, de az oda vezető út sokszor fordulatos és hepehupás lehet, ne ijedj meg ettől csak menj előre és hagyd, hogy történjenek az események.

Az az új erő, amit most megtapasztalsz mindenképpen téged segít, de neked is segítened kell azzal, hogy nem próbálsz meg foggal-körömmel ellenállni a változásnak. Ha úgy érzed, hogy mindez megijeszt téged, akkor tedd meg magadnak a szívességet, hogy megállsz egy pillanatra és veszel néhány tudatos lélegzetet, ami segít befogadni az életedbe áramló új energiát.

Akkor sem kell megijedned, ha a hónap elteltével úgy érzed nem tudtad még tökéletesen elengedni magad. Meglehet, hogy vannak még olyan önként vállalt rabságaid, aminek az elengedésén majd a következő hónapban dolgozhatsz.
Hatalmas lehetőség, hogy az életedbe valami újat engedj

Egyszerűen csak utat kell engedned a saját energiád szabad áramlásának, azáltal, hogy tiszta és nyitott csatornává válsz. A saját energiád pontosan megmutatja neked, hogy mit kell tenned és hogyan. Neked nincs más dolgod, mint hogy készen állj erre. A Tudatos Teremtés Művészete trénigen megtanítom számodra, hogy hogyan fogd munkára a benned lévő erőt a legkisebb erölködés és görcsölés nélkül.

Kattins ide és jelentkezz MOST!>>>

 

A Tudatos Teremtés Mûvészete
Hogyan használd a teremtõ erõd a gyakorlatban?

TTM-plakat2.gif

  1 napos teremtõ képesség fejlesztõ és megvalósító motivációs és meditációs tréning és elõadás

Helyszín: Budapest  2011 október 8 - szombat -  9:00 - 18:00


Az elõadás egész napos meghívott vendége, aki a meditációkat élõ zenével kíséri:

Kövi Szabolcs

 

 

Kattins ide és jelentkezz MOST!>>>

 

 

Két különleges ajándék a résztvevőknek és a TÁVOKTATÓ csomag rendelőknek

 

Tiszta Tudat Meditációs CD Kövi Szabolcs zenéjével (limitált kiadás)

+

"Rakj Rendet A Fejedben!" Motivációs hanganyag és munkafüzet, a mindennapi tisztánlátásért!

 

 

Kattins ide és jelentkezz MOST!>>>


 

 

Hozzászólások (38)Add Comment
...
Írta: Bíró Brigitta Barbara, november 12, 2011
Miért nem a szerelem volt az egyik??!!
...
Írta: Bálint Márta, október 07, 2011
Kedves Péter
Nagyon köszönöm a leveleidet.
Hidd el nem smucigságból nem kértem a részletes elemzéseket.
Bár amiket írtál teli találat volt, de valahogy én általában megtalálom a helyes utat, és ez végig így volt az életemben mindig.
Azt nem tudom, hogy van valami velem született "boszorkányságom", vagy csak kifejlesztettem életem során,de mindig is szerettem volna ezt egy okos embertől megtudni.
Ha esetleg ez irányban látnál a számaiban valamit,
szívesen venném, mert legalább helyre tudnám tenni magamban amiket én sem tudok megmagyarázni.
Üdvözöllek: Márti

ui: a barátaim boszorkánynak tartanak,de jó értelemben....
...
Írta: Éva, október 06, 2011
Kedves Péter! Köszönöm a leveleidet, jó tanácsaidat. Nagy örömmel olvasom, erőt merítek belőle. Elmenni az előadásokra sajnos nem tudok, nagyon messze van és drága a belépő. A téma nagyon érdekel, remélem egyszer majd a könyvet meg tudom vásárolni. További sikeres munkát kívánok és várom az újabb leveleket. Üdvözlettel Éva
...
Írta: Erzsébet, október 06, 2011
Kedves Péter!
Köszönöm leveleid, melyek erősítenek a hitemben.
Az előadásokra sajnos anyagi okok és családi kötelezettségeim miatt nem tudok menni.
Azért bízom benne, hogy valamikor ez is beteljesedik. A terveimről álmaimról sohasem fogok lemondani, melyhez sok erőt és jó tanácsokat kapok Tőled most pont az elengedéshez!
Munkádban és magánéletedben további sok sikert és jó egészséget kívánok!
...
Írta: Julianna, október 06, 2011
Kedves Péter!
Nagyon köszönöm a sok jó tanácsot.
Én is az anyagiak miatt nem tudok hozzájutni az anyagaidhoz,remélem egyszer majd sikerül.
További sok szeretetet és sikert kívánok a munkádhoz
...
Írta: VIOLA, október 05, 2011
Szia Péter!! Még nagyon várok egy valamit az életembe aminek nem sokára meg kell érkeznie. Vagy egy NEM-et vagy egy IGEN-t várok!! Szeretnék egy jó erős IGEN-t. Ez az amibe nem igazán bízok,de te azt írtad nekem,most ebbe a hónapba valami változás fog jönni nekem!! Nagyon várom milyen lesz!! Nagyon szeretem olvasni a leveleidet és alig várom, hogy megtudjam vásárolni a könyved. Amint megtehetem megfogom vásárolni,de most anyagi nehézségek miatt, és nem utolsó sorban betegség miatt sem tudom most megengedni magamnak(SAJNOS) Addig is maradok nagy tisztelőd!! 2011. 10.05.
...
Írta: Délia, október 04, 2011
Kedves Péter, a múlt hónap számomra is az elengedésről szólt, ugyanis a szerelmem már a mennyországban van :( Túl fiatal volt még, miért ment el???
Sajnos nehéz ezt feldolgozni, ráadásul teljesen váratlanul ért.. Nem értem, miért kaptam ezt az élettől.. És hogy álljak fel a padlóról... És hogy ezek után miben higgyek és hogy legyek pozitív?? :(
Minden jót kívánok!
...
Írta: Tamás, október 04, 2011
mint minden,ez is a pénzröl szól..a szavak,mondatok mögöttes tartalma mindig és mindenhol erre következik vissza.Ezen nem kellene csodálkozni senkinek se. nagy naivságra vallana azt hinni,ebben a anyagias világban önzetlenül,emberségességböl fog majd bárki is segiteni az arra rászorulonak. egyedül magában bizhat az ember és segitséget is önmagátol remélhet,na meg az égi segitőitől! ezt nem árt elfelejteni!
...
Írta: VERA, október 04, 2011
Kedves Péter!

Hálásan köszönöm leveleidet, bölcs tanácsaidat. Köszönöm hogy megosztod velem elképesztő tudásodat.
Tanácsaidból óriási lelki erőt meritek és rengeteget tanulok. Nagyon szépen köszönöm neked hogy gondolsz rám! Igérem neked, mihelyt helyreáll az anyagi helyzetem, meg fogom rendelni a könyvedet. Addig is köszönöm a bátorítást!! Szeretettel, Vera Szabadkáról.
...
Írta: édes edit, október 04, 2011
Kedves Péter Nagyon szorgamassan olvasom minden beérkezett leveledet,és gyakorlatba igyekszek is alkalmazni nagyrészét.Igen furcsán éreztem magam amikor a szeptemberi honapot leirtad,hogy az elengedés honapja fog lenni....Mivel férjem már akkor ágyba fekvő beteggé vált,meg is rémültem.azt még nem értem hogyan is tudod ezeket a dolgokat előre megmondani,de hogy teljes mértékben ugyan úgy történik velem sokminden ahogyan azt a leveleidben leirod ...az biztos....sajnos az elengedés nagyon-nagyon igazzá lett,mert drága férjemnek súlyos betegsége miatt távoznia kellett az élők sorábol.....és bizony ez nagyon fájdalmas volt....szivem mélyén először nem akartam hinni neked,de ahogy férjem haldoklását végig kellett néznem,úgy éreztem,talán még neki is könnyebb lesz ha engedem menni,mert a fájdalmai még nekem is fájt...valóban megprobáltam a gondolataimat arra terelni,hogy neki is jobb lesz ha elengedem....a hónap utolsó napjának éjelén el is távozott tőlem...fáj,nagyon fáj,de valahol ott belül úgy érzem hogy nyugott vagyok,mert ennek igy kellett történnie...mivel némileg TE előre picit fel is készitettél rá,,,igy tudatossan könnyebben ment az elengedése...köszönöm neked.....
...
Írta: Simon Hajnal, október 03, 2011
Kedves Péter!

Csak szeretném megköszönni kitartó leveleidet, tanácsaidat, tapasztalataid megosztását itt a Neten.

Sok mondanivalód nagyon hasznos volt számomra, mert elgondolkodtatott.

Még egyszer Köszönöm !!

...
Írta: József Attila, október 03, 2011
Kedves Péter köszönöm kitartásodat a leveleiddel amejet mindig elolvasok.Mindig összehasonlitom a valós élethejzetemmel azt amit teírsz az énszámomra és én sokszor magamra ismerek ezekben.A lélek utjain én sokkal előréb járok mint az anyagi világ dolgaiban.Persze jóvolna skkaljobb anyagihejzetben élni,de sajnos ez nemigy alakult az utóbbi időkben mintahogy sokan másoknak sem és ezért nemtudok elmenni az előadásaidra és nemtudom megvenni az utmutatásaidat.Csak annyit akarok mondani neked és mindenki mássnak is hogy az utolsók ból lasznek az elsők és nemmaradle semmiről az akit a szive vezérel a lélek utjain. Mert az mindig Jézus Krisztus nak társa a szeretetben mégha nehézis az anyagi hejzete,de sosem elveszett ember.Mindig vannak akik gondot forditanak rájuk a támogatásukkal (pl) mintt az amit teis teszel értük az utmutatásaiddal az élet rögös utjain. Üdvözlettel Attila, és sok sikert nekedis és mindenki mássnak a megvilágosodás utján.A Szeretet a Legnagyobb hatalom, viszont nem uralkodik másokon,csak add!
...
Írta: Sárosiné Kati, október 03, 2011
Kedves Péter!

Meditációm során eljutottam odáig, hogy a színes gömbök megjelentek és néha már képeket is látok, amelyeket le írok;de ez még csak a kezdet.Köszönöm az eddig elküldött leveleidet sokat segít a nehéz helyzetemben.
...
Írta: Ilonka -Hosszu-Pozsar, október 03, 2011
Kedves Peter,Szeretnem megköszönni a sok jo tanacsodat.Nem tudom mikor ,de lehet hogy egyszer eltudok menni az elöadasodra.Sajnos eleg messze vagyok Schweizban elek.Minden jot kivanok neked
Udvözlettel Ilonka
...
Írta: Králik Erzsébet, október 03, 2011
Kedves Péter.
Nagyra becsűlőm ezt a sok értékes információt amit
tőled kapok.Sok energiát ad ,és amit leírtál a szeptemberi meg az októberi hónepra ez így igaz.Mindig nagyon várom az üzeneteidet,mert számomra a pozitív gondolkodás nagyon fontos.Biztos vagyok benne,hogy sok embernek nyújtasz segítséget,és megkönnyebbülést.Kívánok sok sikert ,előre is örülök a következő levelednek.....további szép napot.
...
Írta: PANY, október 03, 2011
Kedves Peter!!!Mar regen akartam irni ,hogy meg koszonjem a sok jo tanacsot.Nagyon sajnalom ,hogy nem tudok ott leni veletek mert nagyon mesze lakom.Es meg varom a sok imelt abiben nagyon sokat tanultam es nagyon de nagyon sokat tudsz valtosztatni az eleteden .Csak igy tovab HAJ RA.Koszonom a szivesegedet.Szenapot kivanok.
...
Írta: Sohonya József, október 03, 2011
Kedves Péter ! Köszönöm a törődésed az emberek iránt. Minden jót Neked !
Üdv. József
...
Írta: Mária, október 03, 2011
Kedves Péter!
Mint annyian én is nagyon hálás vagyok minden napi szavaidhoz melyek igazán erőt öntenek az emberbe. Sajnos Nekem is egészségi állapotom - gondolom és biztos vagyok benne,hogy a lelki problémák miatt -
megromlott.Több szerettemtől kellett megválnom rövid időn belül akik már az égiek oldalán élik napfényes életüket.Ennek szoros következménye, hogy anyagi helyzetem is jelentősen megromlott így bármennyire szeretném is nem tudok sem elmenni sem rendelni. Ennek ellenére várom mindig megnyugtató szavaidat és igyekszem jó tanácsaidat szem előtt tartani. Kérem a Jó Istent adjon Neked még sok erőt, hogy szomorú napjainkban reménysugárt hozzál.
Megbecsülésem jeléül tisztelettel Mária
...
Írta: Erina, október 03, 2011
Kedves Péter!
Teljesen igazad van,még soha nem volt ilyen érzelemdús hónapom,mint a szeptember!
Elsején találkoztam valakivel,aki felborította az egész eddigi életemet,- szerelmes lettem./50 évesen/Az egy hetes boldogság után ,aztán következtek a hatalmas hullámhegyek és lejtők...mert,nagyon távol lakik az illető./1200km/ - Tudom,hogy az ő élete is felborult ,és most várjuk a következő találkozás lehetőségét,október végén! - Ez a szerelem,úgy jött,mint a villámcsapás,- egyikünk sem számított rá! De,ezt az összhangot ,még nem éltem meg soha!Így hát mindenkinek azt ajánlom,: Soha ne adja fel !és ne féljen megélni,be engedni az újat,mert így a boldogság lehetőségét taszítja el magától! :) Mindenkinek,nagyon szép és boldog őszt kívánok! Neked Péter,pedig nagyon köszönöm az útmutató írásaidat!! Sok szeretettel üdvözöl: Erina
...
Írta: Durajda Pálné Sirokmán Ágnes, október 03, 2011
Kedves Péter!
Köszönöm ,rendszeres üzeneteid.Nagyon like-olom őket. Sajnos nekem nincs pénzem semmire, mert rokkantnyugdíjas vagyok és még a nyugdíjammal sem rendelkezek családi okok miatt.De élvezem olvasni a tanácsaid.
...
Írta: Sárvári Mihályné, október 03, 2011
Kedves Péter!
Minden alkalommal többé-kevésbé sikerült az
önbizalmamat vissza adnod! Valóban az október
hónapot megelőzően lelki válságban voltam és
vagyok jelenleg is a be nem teljesedett
/reménytelennek mondható/ szerelmem miatt!
Mindent megtettem annak érdekében, hogy beteljesedjen, de a másik fél részéről óriási
ellenállást tapasztalok! Több levelemre,illetve iwiw-es levelemre nem válaszol! Ez a helyzet a lehető leg rosszabb, mert akkor sem esne olyan
rosszul, ha a szemembe mondaná, hogy nincs esélyem,
mint a hallgatása!!!Lemondani nem tudok róla, mert
az életem részévé vált!
...
Írta: Varga Juli, október 03, 2011
Kedves Péter!Nem akartam elhinni,hogy még vannak ilyen rendes,segítőkész emberek,mint Te!Minden ellenszolgáltatás nélkül egyengeted és segíted mindennapjaimat.Sajnos betegségem és anyagi helyzetem miatt nem tudom megvásárolni az ajánlott ismertetőt,az előadásra sem tudok elmenni,pedig szívesen tenném.Valóban nehéz hónapok vannak a hátam mögött,de remélem az október változást jelent életemben és az egészségi állapotomban,ami már nagyon rám férne.Köszönöm az önzetlen segítségedet,jó tudni,hogy vannak még igazán jólelkű emberek,akiknek nemcsak a pénz a fontos!Nem is gondoltam,hogy ennyire jó dolog,amikor valaki segít túllépni a kilátástalan,nehéz időszakokon.Neked sikerült megkönnyíteni a mindennapjaimat,amit tiszta szívből köszönök!!!! Üdvözlettel Juli

...
Írta: Laskai Marianna, október 03, 2011
Kedves Péter!

Köszönöm az eddigi szavaid,jó volt olvasni őket és mindig erőt ad és ilyenkor eszembe jut,hogy csak is magamra számíthatok!Én egyedül nevelem 3rom fiamat, és sokat dolgozom, hogy meg tudjunk élni! Sajnos nem tudok elmenni az előadásra,mert nem teszi lehetővé,anyagi helyzetem,de nagyon köszönöm az irásaid,azok mindig jól estek!További szép napot kívánok neked!
Üdv: Lasai Marianna
...
Írta: Julianna Kiss, október 03, 2011
Hallo csak meg annyi hogy nagyon etszenek a röszletek es sokon gondolkoztam hogy sokmindenben igazad van csak meg nem tartok ott hogy teljesen be tudjam epiteni a gondolataimban. Üdv. J.kiss
...
Írta: Julianna Kiss, október 03, 2011
Kedves Peter naponta olvasom a küldött elemzeseider. El mondhatom nagyon tetszenek jo fej vagy. irod hogy rendeljem meg a magamre szolo oldalakat . Enmar megrendeltem es elmondtm 16.-euroba kerül e még mindig nem erkezett hozzám. Köszönöm várom
...
Írta: Mátyás Gabriella, október 03, 2011
Kedves Péter!
Napok óta nem alszom rendesen,mert nagy dologba vágtam a fejszémet,és félelemmel tölt el,hogy nem sikerül majd!Ez egy új munkalehetőség,számomra teljesen új,megalapoznám vele gyermekeim jövőjét,és persze a magam megélhetőségét.Csak ,hát itt a félelem,hogy nem sikerül!Olyan jól jöttek most a soraid!Köszönöm!
...
Írta: ilia zsuzsa, október 03, 2011
Kedves Peter Koszonom a fantasztikus erodet hogy probalsz segiteni Nagy figyelemel olvasom es tallan bizok hogy valami megvaltozik A remeny ami az utolso fegyver Udv zsuzsi
...
Írta: Tóth Tünde, október 03, 2011
Döbbenten olvasom,mennyi ember van, aki tisztességesen dolgozik,és vegetál.Sajnos:(
Péter írásai után,mindig ott van "CSAK" 5.900ft.
Jól érzem, hogy ez is a Pénzről szól. Kívánok, mindenkinek, minden jót!
...
Írta: Borbély Piroska, október 03, 2011
Ez a lehetőség amivel októberben fogok találkozni felemelő,megnyugtató, biztató,erőt adó,és boldogsággal teli lehetőséget nyújtó.
Minden tőlem telhetőt megteszek és nyitottan,felkészülten várom az új energia érkezését,áramlását!!
Ez a hír egy óriási energia bomba a számomra!!
A lehető legjobban alakulnak a dolgok!
Mindent értek és megértek!
További sikeres munkát kívánok neked!
...
Írta: Oláh Antalné, október 03, 2011
Kedves Péter! Szívesen részt vennék, de sajnos sem pénzem sem időm nincs rá. Pedig minden reggel az az első, hogy elolvasom mit is tanácsolsz Nekem.
Fantasztikus ember vagy, mi késztet arra, hogy ennyi embernek próbálsz segíteni. Ledöbbentem egy kicsit, hogy mennyi ember van hasonlóan rossz helyzetben mint Én. Miért a tiszta idegen ember próbál segíteni, az akinek meg korábban már Te segítettél elfordul. Miért?????? Miért csak akkor kell az ember mikor ad, a sok miért.Annyira meg szeretném rendelni az anyagot, de nyugdíjig még annyi pénzem sincs, hogy, na nm panaszkodok.
Köszönöm eddigi szavaidat.
...
Írta: Nagy krisztina, október 03, 2011
Szia!
Köszönöm a tájékoztatókat,nagyon sokat segítenek ezek mondatok amik bevezetőként kedvet csinálnak az ajánlatokhoz....köszönöm remélem egyszer eljutok az előadásokra is.
...
Írta: szabo eva, október 03, 2011
Én sem jelentkeztem,egyrészt mert távol lakom, másrészt még nem engedhettem meg anyagilag. remélem
lesz lehetöségem a közeljövöben.
Üdvözlettel Evi
...
Írta: urfi imréné, október 03, 2011
Köszönöm Péter a meghívást sajnos a betegségem miatt lakáshoz vagyok kötve így nem is tudok elmenni, sajnos az életem egyre rosszabbá válik de fejben mindig azt mondom ezt én nem adhatom fel ,és lesz ez még jó is.Üdvözlettel Eszter. és természetesen azok a piszkos anyagiak sem teszik lehetővé.
...
Írta: Szokoli Julianna, október 03, 2011
Kedves Péter!

Nagyon szeretnék elmenni egy előadásodra,de sajnos idő és pénz hiány miatt nem tudok elmenni.Minden időmet munkával töltöm,hogy jobb legyen az életünk,mint volt.Most van lehetőségem dolgozni és ezt az alkalmat meg kell ragadnom.Sajnos van hitelem és a nyugdíjamat teljes összegben el viszi a bank , ezért munkát vállaltam és gőz erővel dolgozom.Ez van sajnos.Ez a való világ.Köszönöm neked,hogy erőt adsz és segítesz kibírni ezt a nehéz időszakot

Tisztelettel,Szokoli Julianna
...
Írta: Keszeg Ildikó, október 03, 2011
Szeretném megkérdezni, hol lesz az előadás? Nagyon szeretnék eljutni. 100 km-nyi távolságból, vonattal Keleti pályaudvartól hogy jutok el oda? Ildikó
...
Írta: Rozsa Fekete, október 03, 2011
Kedves Peter!Mar regen szeretem volna irni, es megkoszoni a sok jo tanacsot.Nem tudom mikor de egyszer en is ott leszek az eloadasokan, most meg nincsen lehetosegem, mert tull nagy a tavolsag, en Canadaban elek.Kivanok minden jot , es varom a tovabbi tanitasokat, nagyon jok es nyugtatoak.
Udvozlettel Rozsa
...
Írta: Mihály Tamás, október 02, 2011
Szerintem legalábbis....
...
Írta: Mihály Tamás, október 02, 2011
Én nem jelentkezem,egyrészt mert túl távol lakom,másrészt nincsen pénzem a belépőre sem.
Ez a gáz.
Mert biztos nem ingyenes a belépő....


Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy