Print PDF

Szeptember az új életed első hónapja lehet

A mögöttünk lévő augusztus hónap újra felidézte számunkra a tavalyi év energiáit, de ezúttal érzelmi szinten. Úgy érezhetted magad érzelmileg, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj és teljesen összekuszálódott minden. Meglehetősen nehéz és sokszor fájdalmas hónap volt ez számunkra, ami még a nyári pihenés napjait is megnehezítette.
Az előttünk álló szeptember  az érzelmi lezárásról és az elengedésről szól. Ebben a hónapban véget ér az életednek egy időszaka és egy új időszak veszi kezdetét. A szeptember hónap érzelmi energiája megegyezik az egész évben aktuális energiákkal, ezért azt mondhatjuk, hogy 2011 a megújulás éve, szeptember pedig a megújulás hónapja.

Szeptemberben szembe kell nézned az elengedés energiájával

Lehet, hogy egy korábban vállalt feladatod lezárását, vagy egy emberi kapcsolatod végét és elengedését jelenti majd mindez. Fel kell készülnöd arra, hogy mint minden elengedés ez is fájdalommal jár majd, de egyben felszabadító hatása lesz az életedre nézve.

Ahhoz, hogy az életedben egy teljesen új időszak kezdődhessen el előbb le kell zárnod a korábbi időszakot. Az év utolsó negyedébe érve készre kell csiszolnod az év során elkezdett munkáidat. Ha eddig az elengedés és a lezárás volt az életed fő témája, akkor ez a hónap elhozza számodra az új építkezés kezdetét.

Most felépítheted azt az életet, amiről mindig is álmodtál

Úgy képzeld ezt az egészet magad elé, mintha lenne egy romoktól teljesen megszabadított üres telked, amire olyan épületet húzhatsz fel, amilyet csak akarsz. Ez az új épület jelenti az új életed kezdetét. Most ne legyél kicsinyes magadhoz, merj nagyban gondolkodni. Milyen "épület" az, ahol életed hátralévő részét szívesen leélnéd. Bátran szereld fel "kényelmi" és "luxus" funkciókkal, hiszen az életedbe csak az az öröm képes eljönni, amire te magad adtál korábban engedélyt.

Engedd most meg magadnak, hogy az új életed olyan legyen amiről mindig is álmodtál, légy nagyvonalú és engedd szabadjára a fantáziádat. Milyen életet képzeltél magadnak, amikor gyerek voltál, mire vágytál fiatal korodban. Ha nem olyan irányban haladt eddig az életed most akkor is megvalósíthatod korábbi álmaidat, ha eddig lehetetlennek tűnt számodra, ettől a pillanattól fogva semmi sem lehetetlen.

Elérkezett a Tudatos Teremtés időszaka, építsd fel az új életed. Nem kell félned semmitől itt vagyok melletted és segítek neked.
Hozzászólások (94)Add Comment
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 25, 2011
Kedves Mindenki!A rákosok és leukémiások blogba beírtam két hozzászólást, mert véleményem szerint rossz nyomon haladnak. Mivel sokféle tévhit kering, és sokakat érint, ezúton is szeretném röviden összefoglalni a mondandó lényegét:
A daganatos betegség a léleknek a testre vetült azon megbetegedése, amikor a testben megszűnik az energia áramlása, és a túl sok megrekedt energia az adott szervet megbetegíti. Balogh Béla könyveiben, és az én blogomban is lehet erről bővebben olvasni
Még egyszer elmondom, hogy megértsétek, egy kicsit másképpen. A ráknak semmi köze a vírusokhoz, vagy a baktériumokhoz. A rák a psziché betegsége, amikor bűntudat, vagy egyéb ok hatására az energia keringése a testben leáll, és az adott testrészben megrekedt túl sok energia "lázadás" formájában kontrollálatlanul ráksejtként a gazdatest ellen indul. Terroristának is mondhatnánk ezt a dezinformálódott ráksejtet. Az energiaáramlással egyidejűleg az információáramlás is fokozatosan leáll, a szervezetlenség a méreganyagok veszélyes szintre való feldúsulásával jár, és a terrorista a szervezet irányítását készül átvenni, mert tévesen azt gondolja, hogy ez az élethivatása. A terrorista szétzilálja a rendet, szervezettséget, és rövidlátó módon saját halálát is előidézi a gazdatest halálával, mely az elszállítatlan méreganyagok felhalmozódása miatt következik be.Ha naponta 15 percet olvasol - szigorúan lefekvés előtt - pozitív könyvet, vagy blogot, akkor egész éjjel a tudatalattid azon a témán dolgozik, amit utoljára olvastál. Mivel nemcsak a testben van tudat, de a szervekben, és sejtszinten is, a sejtjeid valószínűleg hosszú távon elegendő információt fognak kapni ahhoz, a rákos sejt nevű lázadási baromság egy zsákutca.
Ez nem egy napos program, ez egy szokásszintű életforma!A sok pozitív hatására Te eldöntöd, hogy lehetetlen, hogy beteg légy. A negatív programozás általában nem működik, de vannak rendkívül erős szavak., és a "lehetetlen" az egyik ilyen szó. 1986 -ban én eldöntöttem, hogy lehetetlen, hogy én beteg legyek, és az önmagát beteljesítő jóslat az óta működik. Ölelek szeretettel Mindenkit. Tibor.

Oszd meg a barátaiddal, máshol is!

...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 24, 2011
Folytatom, 2. rész. Kedveseim! Ma okt. 24-én, 13 órakor van a nagyobbik lányom, Anita esküvője. Dávid 8 éve udvarol neki, és még mindig nagy a szerelem. Kecskeméten dolgozik a Mercedesz gyárban 1 éve. A gyár az esküvőjükre (minden gyári dolgozónak) ad kölcsön egy teletankolt új mercedeszt néhány napra, esküvői autónak. A kocsi híre megelőzte az eseményeket. Ebből az apropóból írtam tegnap, amit írtam. Megnéztem magam kívülről, hogy bár enyhén, de utálom azokat az embereket, akik 30 milliót elköltenek egy ilyen autóra, és a fenntartásukkal (370 lóerő, hatalmas fogyasztással) szennyezik a Földet. Ez a mai nap egy lehetőség nekem, hogy - bár továbbra sem vágyom egy ilyen autóra - hogy felülvizsgáljam korábbi álláspontomat. Aki vágyik rá, dolgozzon érte, és vegye meg. Nem az én dolgom ítélkezni. Sőt, örüljünk, hogy valakinek ez-az örömet okoz. Mind mások vagyunk, és mindenkinek más okoz örömet. Ha tudsz örülni mások örömének, akkor szeretetfelhőd beborítja a Földet. Aki látta a Titok c. DVD-t, az tudja, hogy soha ne valami ellen harcolj, mert ami ellen vagy, annak figyelmet adsz, és a figyelem energia, tehát ami ellen harcolsz, az nőni fog.Mindig valami mellett tedd le a voksot, sohasem valami ellen. És ajánlok még egy DVD filmet, a címe A játszma, Michael Douglas főszereplésével. Az egyik legmélyebb belső átélésű film, amit valaha láttam. Szinte teljesen azonosulni tudsz a főszereplővel. Egyébként egy az egyben kiköpött Darnel tréning, kísértetiesen hasonlít rá. Megjegyezném: a Darnel tréning volt előbb...A JÁTSZMA és a TITOK DVD - k élményszinten fejlesztik a személyiséget, ha sokszor megnézed őket. Egyébként négy hónapon keresztül 14 évvel ezelőtt az a megtiszteltetés ért, hogy saját költségen asszisztálhattam Darnelnak. Életem egyik meghatározó élménye volt.Aki megnézi A Játszmát, annak még érthetőbbé válik, amit most itt írtam. Mennem kell, mégiscsak örömapa vagyok. Nagy szeretettel ölelek Mindenkit. Legyen nagyon szép a napotok. Tibor.
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 23, 2011
Kedves Mindenki!Isten szabad akaratot adott nekünk. Mit jelent ez?Kinek mit jelent?Egy kis kreativitást vigyünk ebbe a kérdésbe.Amit itt írok,előttem már sokan megírták.Egyetértek. Íme:Miért mennek az emberek moziba?Az okok a következők:- Szórakozni.- Menekülni a mindennapok taposómalmából.- Tanulni,és ez által fejlődni.
- Sokféle élményért, és különböző nézőpontok megtapasztalásáért.Mindezeket nevezzük a „belső élményeidnek.” Minden, a miérteddel kapcsolatos élmény a te belső élményed.Semmi másért,mert semmi más nem számít,mint a szükségleted erre a belső élményre.Ami a bensődben végbemegy,fontosabb számodra,mint ami odakint zajlik.Bárkit megkérdezel,mi az,amit igazán szeretne az életében,és ami jelen pillanatban nincs a birtokában,majdnem mindenki a pénzt említi,vagy egy új állást,új házat,új kocsit,vagy egy új kapcsolatot…Miután megkérdezed,hogy ha megkapná,amit akar,mit nyújtana az neki,és elég sokszor felteszed ezt a kérdést,vagyis mint a hagyma héjait,elég réteget lehámoztál,mindig egy olyan érzésig jutsz el, melyre az emberek igazán vágynak - a több önbizalomig,a lelki békéig, a boldogságig,a szerelemig,a kaland érzéséig,stb… Valójában mindenki –te is,én is,mindenki–egy benső élményre vágyik,és a pénz,a munka,a ház,a kocsi vagy a kapcsolat csupán egy lehetséges út ehhez a benső élményhez.Életünk valódi célja az ÁRAMLAT!A benső élmények áramlatában sodrásában lenni.Vegyünk egy párhuzamot. Amikor Walt Disney úgy döntött,hogy felépíti Disneylandet Kaliforniában,majd később a Disney Worldöt Floridában,a vezetőség összeült,és meghatározta, milyen játékokat és attrakciókat kínáljon a közönségnek.Ma is üléseznek időről időre azért, hogy eldöntsék újra,és újra ezt.Mely attrakciókkal bővítsenek, és melyeket alakítsák át.Ugyanez a helyzet velünk itt a Földön,itt is mindenki összegyűlt,akik részt veszünk ennek a „vidámparknak” a megalkotásában,és eldöntöttük, hogy mely háromdimenziós,teljes átélést nyújtó filmélménnyel szolgálunk önmagunknak.Vizsgáljuk csak meg a történelmet!Az emberi tapasztalat jóformán minden területén egyre mélyebb és mélyebb szinten ismerünk meg dolgokat.Minden fejlődik,és egyre bonyolultabbá válik:a politikában,az üzleti életben,a sportban,és a kapcsolatokban,vagyis újabb és újabb„mi történne, ha?” eseménysort játszunk végig.Minden játékos egyenlő a lehetőségek szintjén,de – kreatív képességek, intelligencia,az anyagi helyzet és a hatalom azért más mindenkinél,azért tűnik jobb sportolónak, üzletembernek,zenésznek,politikusnak,stb.,mert ő ezeket az életkörülményeket,vagy készségeinek kifejlesztését választotta,hogy fel tudja fedezni azt,amit akart.Sokan állítják,hogy a földi élet célja az, hogy spirituális,vagy megvilágosodott lénnyé váljunk.Mások azt mondják,hogy az élet célja az,hogy szeressünk, vagy szolgáljunk másokat.Megint mások szerint az élet célja a boldogság.Milliónyi, milliárdnyi különböző – és teljesen megalapozott vélemény létezik,de mindegyik csak egyetlen„filmtéma”a lehetőségeknek csupán egy választható sorozata.Újabb,és újabb alternatívák,megannyi „mi történne, ha?”
Ralph Waldo Emerson mondta:„Az a világ titka, hogy minden dolog tovább létezik; nem hal meg, csupáncsak kissé eltűnik szem elől, és később visszatér. Semmi sem halott;mert az emberek halottnak tettetik magukat,és elszenvedik a halott-temetéseket és a komor gyászjelentéseket,s már ott is állnak az ablakon kitekintve épen és egészségesen,valami új,idegen álruhában.”Én azt állítom,hogy a te életeddel is ugyanez a helyzet. Itt a Földön teljesen bele vagy merülve a téged érdeklő belső élményekbe – még ha tudatosan nem is fogod ezt fel.
...
Írta: Zsuzsi, szeptember 20, 2011
Kedves Péter!

Hol lesz pontosan az október 8-i előadásod? (Csak Budapest van megadva, de azon belül?)
Köszönettel:
Zsuzsi
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 17, 2011
„Az Igazság keresőjének alázatosabbnak kell lenni a pornál. A világ lábbal tiporja a port, de az Igazság keresőjének olyannyira meg kell aláznia Önmagát, hogy még a por is eltiporhassa. Csak akkor, és nem korábban pillanthatja meg az igazságot.” Gandhi.
...
Írta: Ruppertné Veronika, szeptember 10, 2011
Kedves Péter!Mindig érdeklődéssel olvasom leveleidet.Szeretném ha írnál nekem néhány biztató mondatot,mert igen el vagyok keseredve.Kislányommal ketten élünk ,amióta a férjem meghalt.Azóta úgy érzem mintha lejjebb és lejjebb kerülnék abba a bizonyos mocsárba,pedig mindent megpróbálok hogy a felszínen maradjunk.Mint gondolsz vége lesz ennek egyszer,vagy így fogjuk továbbra is tengetni az életünket ketten a lánykámmal.
Üdvözlettel:Veronika
...
Írta: szabóné tábor ibolya, szeptember 09, 2011
Kedves Péter !
Tökéletesen igazad van mindenben ,most jött el az idő ,hogy változtassak elrontott életemen ,elengedjem azt akivel se veled se nélküled ,,életet élünk ,a munkahelyem is bizonytalan ,minden rossz ami körül vesz ,nem tudom lesz- e elég erőm az ujra kezdéshez ,mindenesetre az írásaid talán most segítenek ebben

üdv
ibolya
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 07, 2011
Ma ezt olvastam a Lélekre hangolva blogban, egy hozzászólásban (Én úgy gondolom, csodálatos ajándékot kaptam ,amit nincs jogom megtartani):
Kértem Istent...
Kértem Istent, vegye el a gőgömet, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta, nem az Ő dolga, hogy elvegye: az én dolgom, hogy feladjam.
Kértem Istent, tegye egészségessé béna gyermekemet, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: A lelke egészséges, a többi ideiglenes.
Kértem Istent, adjon nekem türelmet, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: A türelem a szenvedés mellékterméke: nem adható, csak kiérdemelhető.
Kértem Istent, adjon nekem boldogságot, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: Ő áldást adhat, a boldogság rajtam áll.
Kértem Istent, vegye el tőlem a fájdalmat, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: A szenvedés eltávolít a földi dolgoktól, és közelebb hoz hozzám.
Kértem Istent, növelje nagyra lelkemet, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: növekednem egyedül kell, ő majd megnyes néha, hogy gyümölcsözőbb legyek.
Kértem Istent, segítsen, hogy szeressem az embereket, ahogyan Ő szeret engem.
És Isten azt mondta: No végre egy jó gondolat. Ölelek mindenkit szeretettel: Tibor.
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 06, 2011
Kedved Mindenki!Mikor fogod felismerni,hogy ugyanúgy programozott az élet nem csak ebben az életedben,hanem az előző 7 életed programjai is hatnak rád?Mikor döntesz úgy,hogy siránkozás helyett elkezded feltörni ezt a program kódót, kerül, amibe kerül?Olvasgathatsz és siránkozhatsz még 200 évig.Ez olyan,mint faltörő kos helyett papírlegyezővel ütögetni a várbörtönöd kapuját, amit egy kombinációs lakat véd.Te zártad be magad a börtönbe,ne várd Istentől,hogy majd kiszabadít, ő adott neked szabad akaratot,nem fogja megszegni a saját maga által felállított szabályrendszert!Én borzasztóan rossz programmal indultam.21 éves koromig az életem kínszenvedés volt,minden miatt bűntudatom volt 3 éves korom óta.Mindig beteg voltam,alig éltem,még abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán akarok-e élni?20 hónapos voltam, amikor nagyanyám elmarta apámat anyám közeléből, ezzel totál szerencsétlenné tette mindkettőt. Valószínűleg, mivel nagyon fiatal volt még, kellett volna a szex apámtól,aki nem volt hajlandó.Közéjük feküdt az ágyban,hogy most már elég a szexből, hagyja békén anyámat... Amikor apám el lett hajtva,nagyanyám engem arra programozott,hogy apám részeges.Ez nem volt igaz, egy munkásember volt,akikét havonta egyszer berúgott,ellensúlyozandóan,hogy gyűri az élet.Túlságosan szerette anyámat,nehezen viselte, hogy elveszítette,de ez az elvesztés az anyósa által pedig az apám programja volt.Utána anyám dolgozott 27 évig egy olyan munkahelyen,amit utált (irodában), és mindig hulla fáradt volt tőle, engem pedig nagyanyám vallásos nevelésben részesített,13 éves koromig csadorban éltem, elvonszoltak a templomba minden vasárnap,ahol a pap egy bűntudat-generátor volt, és menni kellett, ha akartam, ha nem(Nem értettem, miféle bűnöket rótt fel rám, a 3-13 éves gyerekre,amíg egy kineziológus meg nem mondta visszamenőleg 5 életemre,hogy katona voltam,már 1456-ban Nándorfehérvárnál is törököket gyilkoltam,stb.)Ez önmagamra általam kirótt vezeklés volt.13 éves koromig nagyanyám kikérdezte a leckét az utolsó betűig, és kukoricán térdepeltetett,ha visszaszóltam,vagy valami nem volt jó.13 éves koromig az én fürdetésem volt az összes "szex" az anyám és a nagyanyám életében,ez mindig egy hosszú szertartás volt.Beérték egy szivaccsal történő mosdatásommal.13 évesen elemi erővel lázadtam fel.15 évesen kezdtem felfedezni a férfiasságomat.Nem volt senki,akivel megbeszélhettem volna,totálisan visszahúzódó gyerek voltam.A könyvek voltak az egyetlen barátaim,hát utánanéztem,hogy mi ez?Önmagam pszichológiai börtönéből kiszabadulni először a könyvek segítettek(18 éves koromig napi 1 könyvtári könyv),majd a nejem szeretete,és 1993-tól különböző Network Marketing cégeknél és trénereknél tanultam.A Network 21 és a Darnel tréning a két messze kiemelkedő ezek közül.)Ha a könyvek,a nejem,és a Network Marketing közül csak egy is hiányzik,akkor még mindig a pszichológiai ketrecben csücsülök,a kezemben szorongatva a ketrec kulcsát.A legtöbb ember így él.Ha én ki tudtam szabadulni,akkor bárki!Azért élek,hogy reményt adjak.A pénzhez való viszonyunk teljesen, analóg módon ugyanilyen.A nagyanyám spórolós volt, és én művészi szinten tudok 3 Ft-ból 2-t félretenni,és a semmiből megélni.A nejem gyermeki fantáziája(sokáig azt hittem,hogy egy őrülttel élek!)viszont soha nem volt lekorlátozva a pénzkereset terén.Szervezőnek viszont tökéletesen jó vagyok,ezt nagyanyámtól tanultam,aki a semmiből is tudott spórolni.Pozitív ugrás a programozottságunkban kizárólag akkor következik be,amikor a szeretet int felénk,és meghalljuk hívó szavát.Talán ez a legpontosabb kifejezés erre az eseményre. Én meghallottam ezt,amikor a nejem hívott.Ő egyszerűen szeretetként létezett és létezik ma is.Gyöngyi nem látszott királylánynak.Egy 8 gyerekes család 5. gyerekeként,érettségi nélkül,ruházati eladói szakmával.Nagyon hisztis volt,tiszta, és ártatlan.Mintha a komáromi Monostori erődöt készültem volna bevenni.Most már tudom, hogy a gyermek állapotban volt,és mindent elhitt az anyjának, amit mondott,bár az anyja vizet prédikált és bort ivott.Az anyám után ő volt az első nő,akiről azt éreztem, szeret és elfogad.És ennyi elég...De a lényeg sohasem kívül van,hanem mindig belül,önmagunkban.Mindig a belsőnk kivetülései azok az emberek,tárgyak és körülmények,akit, amit rezgéssel bevonzunk! Élményszinttel lehet csak felülírni minden élményszintű rossz programot.Fogalomszinten a felelősségvállalással kezdődik.Folytatódik emberekkel,barátokkal,akikben megbízol.Végső soron minden önmagad szeretetéről szól.Arra jöttem rá, hogy szeretnem kell magamat,és a lelkem templomát,a testemet is.És ez nem az EGO.Az EGO-n túl kell lépni, meg kell haladni.Ő csak egy kotnyeles szolga.
...
Írta: racz kati, szeptember 05, 2011
Keves Peter.Mindig oromell olvasom a leveled nagyon jo tanacsokall teli bar nekem is nehez volt az eletem most sem konnyu angliaba koltoztem a parom itt lakik nehez megszokni az ujj eletett de szerintem sikerulni fog kello kitartassal.nem tudom hogy tenyleg ez az en utam.kosszonettel. Kati.
...
Írta: Rónai ferenc, szeptember 05, 2011
Kedves Péter!Nagyon jól esik olvasni a biztató sorokat,ami erőt ad a tovább lépéshez.Sajnos az én életemben is nagy nehézség van elkell engedjem akit legjobban szerettem az anyám aki féléve meghalt.A 12éves gyerekem akit az anyja úgy nevelt ne ismerje az apját.Nem tudok mit tenni,fájdalmam nagy tovább kell lépnem,új életet kell terveznem,társat találni,mert egyedül borzalmas nehéz az élet.
...
Írta: kata, szeptember 05, 2011
SZIA KEDVES PÉTER!
ÚGY LÁTOM MINDENKINEK ,EL KELLENE ENGEDNI VALAKIT VAGY VALAMIT, HÁT KÖZTÜK VAGYOK ÉN IS,MÁR RÉGÓTA IGEN,, CSAK MINDIG GYÁVA VOLTAM HOZZÁ, TULAJDONKÉPP HOGY MEGTEGYEM, ÉREZTEM MINDIG IS HOGY MEG KELL ,KELLENE,TENNEM,HOGY ÚJ ÉLETET TUDJAK KEZDENI,DE TUDOM HOGY SIKERÜLNI FOG, KÖSZÖNÖM A BIZTATÓ SZAVAKAT,ÉS A TANÁCSAIDAT, ÚGY AHOGY IRTAD ,NEKEM SOK MINDEN SIKERÜLT,AMIT ELTERVEZTEM ,VAGY VÁGYTAM RÁ,HITTEM BENNE, ÉS VIZUALIZÁLTAM DOLGOGAT, AMIKET SZERETTEM VOLNA,DE VOLT OLYAN IS HOGY ELÉG VOLT HINNI BENNE, ÉS MEGVOLT ,ÉN NEM PANASZKODOM AZ AUGUSZTUSRA , NEKEM SZÉP VOLT ÉS JÓ, DE TÉNYLEG ITT AZ IDEJE AZ ELENGEDÉSNEK.. VAGYIS INKÁBB VALAKI ELENGEDÉSÉNEK ,AKIRŐL TUDOM HOGY MIATTA NEM TUDOK TOVÁBB LÉPNI.DE MOST MEGPRÓBÁLOK MINDENT AMIT TANÁCSOLTÁL ,KÖSZÖNÖM.ÉS VÁROM ÚJABB SORAIDAT!NEKED TOVÁBBI SIKEREKET KIVÁNOK!
...
Írta: Kövári András, szeptember 04, 2011
Nagyon nehéz életett élek ,nem tudok semit mondani várom a segitséget de nem tudo kitől ,nagyon sok a baj tőrtént ,nincs kinek le modjam,
...
Írta: Adrien, szeptember 04, 2011
Kedves Péter! Tegnap volt a szülinapom és nagyon régen sikerült ilyen jól, énekkaros társaimmal töltöttem, akikkel egy kórustalálkozón szerepeltünk /a fellépésünk is rég volt ilyen remek, minden darabot hibátlanul és csodásan adtunk elő, vastaps meg minden/. Azt gondolom, hogy a tegnapi nappal én már elkezdtem az új életem építését és úgy gondolom ezt Neked is köszönhetem, mert a gondolkodásmódomon, az élethez való pozitív hozzáállásomon nagyon is nagy mértékben a Te leveleddel érkezett gondolataid változtattak. Köszönöm, és bízom benne hogy ez továbbra is így lesz!!! :) Adrien
...
Írta: Németh Márta, szeptember 04, 2011
Kedves Péter! Akkor segíts légy szives az email címemen keresztül személyesen. De mindent köszönök amit eddig tettél értem, értünk, mindannyiónkért akik ide feliratkoztunk. Köszönettel Márta
...
Írta: Szabóné Gergely Erzsébet, szeptember 04, 2011
Kedves Péter!
köszönöm a jó tanácsokat, a biztató, előremutató gondolatokat Ma összegyűjtök minden nyomasztó gondot és papírra vetve vagy elégetem vagy a közeli folyóba dobom. A romtalanítás után pedig tervezek, és építkezem. Hátha tényleg elindul valami változás. Csak jobb jöhet!!!!!
...
Írta: Szokoli Julianna, szeptember 04, 2011
Kedves Péter,nagyon köszönöm a jó tanácsokat,remélem,hogy álmaim megvalósulnak.Én már 60 éves vagyok,de mégis teli vagyok álmokkal, vágyakkal és célokat tűztem ki magamnak amelyeket el akarok érni.Igen nem szeretném,hanem el akarom érni a céljaimat.Mióta olvasom tanácsaidat,sok minden megváltozott bennem és az akarom szó előtérbe került. Nekem személy szerint nagyon meg kell küzdenem a céljaim eléréséért,de úgy érzem,megéri.Sokan kérdezik,hogy honnét van ennyi energia bennem,én csak annyit mondok a kérdezőknek,hogy céljaim vannak, amelyeket el akarok érni és el fogom érni,mert nagyon akarom és sokat teszek azért,hogy el is érjem.Nagyon sok erőt meritek a tanácsaidból, amit nagyon köszönök.
...
Írta: radoczi erzsebet, szeptember 03, 2011
Szia Peter!

Mint mindig,most is igazad van!Ezeket az idöket elem meg,amiröl most Te beszeltel,a lezarason mar tul vagyok,uj elet fele nyitok,ami nem könnyü,de mivel nagyon szeretnem,söt,akarom,sikerülni fog!Köszönöm minden sorodat!

Üdv.:Zsoka
...
Írta: M. Ágnes, szeptember 02, 2011
Kedves Péter, nagyon köszönöm, az eddigi leveleket, sokszor adtak jó tanácsot. Ez utóbbi leveledben arról írsz /legalábbis az eleje/, amire én készülök, vagyis lezárok egy kapcsolatot. Szomorú lesz, de még is meg kell tennem, hogy tovább léphessek. Azt, hogy az után hogy alakulnak a dolgaim, nem tudom, de bizakodom. Alapból is pozitívan gondolkodom :).
Még egyszer köszönöm! Szép hétvégét!
...
Írta: szilvi, szeptember 02, 2011
Hihetetlen vagy.Eddig nem reagáltam a küldöttekre,de ez amit most írtál az augusztusról az megér egy misét és bárcsak valóra válna.Köszönöm szépen de még nem tértem igazából magamhoz.18 év után valóban most kell újra kezdenem a semmiről.
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 02, 2011
Öreg bölcs üldögélt a Korinthusba vezető út szélén. A városba igyekvő idegen rövid pihenőt tartva beszédbe elegyedett vele:

- Milyenek itt az emberek? – tudakolta.

- Hová való vagy? – kérdezett vissza az öreg bölcs.

- Athéni vagyok.

- És felétek milyen nép lakik? – kérdezett tovább az öreg.

- Hát tudod, rettenetes társaság! Mind csaló, lézengő, lusta és önző. Ezért is jöttem el onnan.

- Nincs szerencséd! Korinthusban sem jobb a helyzet. Itt is csupa csalóval és lézengővel, lusta és önző emberrel fogsz találkozni. – mondta az öreg.

A vándor búsan folytatta útját.

Nem sokkal később újabb idegen állt meg az öreg bölcs előtt. Őt is az érdekelte, hogy milyen emberek laknak Korinthusban. A véletlen úgy hozta, hogy ő is Athénből jött. Neki is feltette az öreg bölcs a kérdést, hogy ott milyenek az emberek.

- Nagyszerű emberek élnek ott! Barátságosak, segítőkészek és nagyon becsületesek! – válaszolta nem kis büszkeséggel az utas.

- Nagy szerencséd van! Korinthusban is ugyanilyen nagyszerű emberekre találsz majd! – mondta az öreg bölcs.

A vándor vidáman fütyörészve folytatta útját a város felé.

A két beszélgetést végighallgatta egy fiatalember, aki gyakran időzött az öreg bölcs társaságában. Felháborodottan jegyezte meg:

- Nagyot csalódtam benned! Sose hittem volna, hogy te is ennyire kétszínű vagy!

Az öreg bölcs mosolyogva csillapította:

- Tévedsz, fiatal barátom. Tudod, a világ a szívünkben tükröződik. Akinek a szíve gyanúval van tele, az mindenhol csalókkal fog találkozni. De akinek a szívét jóindulat tölti el, az a világon mindenhol barátságos emberekre talál.

P.S: “A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.”

Forrás: Andrew Matthews – Hallgass a szívedre

Kiemelnék valamit a "Lélekre hangolva" blog most megjelent bejegyzéséből:
“A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.”
...
Írta: Erzsébet, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Mindig örömmel olvasom soraidat,és igazán fantasztikus,elgondolkodtató dolgokkal tudsz meglepni,ahogyan ez a mostani leveled is mély benyomást tett rám.Valóban számomra is feszültséggel teli volt az augusztus,és ugy érzem hogy le kellene zárnom egy kapcsolatot.Persze tudom hogy nehéz lesz.De a leveled talán megerősit elhatározásomban.És igen a szeptembertől jobb jövőt várok én is.Úgy érzem hogy soraid segitenek véghezvinni elhatározásomat,segitenek abban hogy helyesen döntsek.Köszönöm soraidat.Őszinte csodálód vagyok: Erzsike
...
Írta: Kati, szeptember 02, 2011
Kedves Péter.Nagyon szépen köszönöm ezt a levelet.Biztos vagyok benne, hogy az égiek látják a szenvedést, amit a nénivel átélek. Tudom, hogy Ők segitenek abban, hogy a néni se szenvedjen már sokat, ezért imádkozom én is. Mégegyszer köszönöm az összes leveled. Az életben további sok sikert kivánok.
...
Írta: Fedor Magdolna, szeptember 02, 2011
Köszönöm Péter,ezt az időszakot már régen várok.Sok sikert.
...
Írta: antal tamasne, szeptember 02, 2011
Köszönöm a jó tanácsot ! Jó egézséget önnek !
...
Írta: Koács Rozália, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!Nagyon szépen köszönöm,azokat a leveleket amiket küldesz.Attól függetlenül,hogy sajnos sosem tudok rendelni tőled.A mostani biztató leveled különösen jól esett, mert tényleg magam alatt vagyok érzelmi téren.KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
...
Írta: gabi, szeptember 02, 2011
Kedves Péter, KÖSZÖNÖM!
...
Írta: F�bi�nn� MARgit, szeptember 02, 2011
zsia PÉTER.NAGYON el gon dolxztato aleveled.azelengedés fájdalmas,de asorozatos megalázás mégfájdalmasab,KŐSZŐ NŐM Asok jotanácsot
MOSTdőbbentemrá.hogy jobb letvolna hamarab gyakorolni az elengedést mínt folyamatosan vísszacsúszní a gődőrbe és onnanújra kezdení az építkezést.SOKERŐT KÍTARTÁS,SZÉP ESTÉT KÍVÁNOK .VÁROM TOVÁBBÍ LEVELEÍDET. TÍSZTELETTEL. MARGO
...
Írta: Magdi, szeptember 02, 2011
Kedves Péter! Nagyon köszönöm a biztatást,a jövővel kapcsolatosan.Nagyon nehéz ebben hinni amikor olyan borzalmas dolog történik velünk, hogy elveszitjük azt akivel együtt voltunk harmincöt éven át. Talán a szeptember tényleg az elengedés hónapja lesz. Üdvözlettel Magdi
...
Írta: Gyebnár Mária Panka, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Minden hozzám küldött levelet elolvastam.Köszönöm a bátorítást amit kaptam.Amit most olvastam megerősített az elhatározásomban amit ebben a hónapban fogok megvalósítani.Az eddigi életem végleges lezárása és egy új élet kezdete.Nem olyan régen jöttem rá,hogy egy kiszolgáló személy voltam,aki biztosította a családjának a kerek egészet.1-2 napja úgy érzem,hogy az elkövetkező időszak csak jót fog számomra hozni,amit nagyon várok.Bízom benne,hogy elérem azokat a célokat,amit kitűztem magam elé.Remélem a jövőben ezek megvalósulásra kerülnek.
Köszönöm!További jó munkát!
...
Írta: Vári Mária Edit, szeptember 02, 2011
Kedves Péter! Nagyon szépen köszönöm a bíztatást az előttem álló időszakra. Valóban nagyon nehéz lesz a vátoztatás, de remélem ezuttal több eredménnyel járok mint eddig. Eddig az unokáim születésén kívül semminek nem tudtam örulni, mindig az anyagiak, a megélhetés nehézségei foglaltak fő helyet a gondolataimben. Sajnos elég nehéz életem volt, sosem teljesült az amiért harcoltam, legfeljebb csak részben. Tisztelettel Vári Mária Edit.
...
Írta: M�ller ErnQn�, szeptember 02, 2011
Nagyon régóta vártam már erre,remélem most tényleg valóra válik.
...
Írta: Horváth Józsefné, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Nagyon köszönöm a bátorítást, bízom benne , hogy igaz lesz, amit a szeptemberi hónapban szerinted várhatok!
Elengedés- új felépítése, ennek kellene sikerülni!
Üdv: Erzsébet
...
Írta: Kata, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Köszönöm az erőt, hitet adó szavakat. Olvasva az üzeneteket csak azt tudom mondani: Nincs az a mély gödör, aminek az alján ne lehetne örömmel mosolyogni arra a pici fénysugárra, ami még elér ott is. 25 évig éltem magányosan, kétségbeesve keresve egy társat, kapaszkodót. Végül rádöbbentem, hogy nem kell keresnem. Az a lényeg, hogy hittel és minden apró jóra nyitottan éljünk. Minden elérhető, ha nem akarjuk görcsösen, hanem lazán, szeretettel, elfogadással kezeljük a helyzetünket. A sok CHF hiteles egyike vagyok. Bizony, volt olyan, mikor 1 kg kenyeret sem tudtam venni. Nem könnyű, de az utolsó pillanatban mindig jön egy pici fénysugár, ha nyitottak vagyunk meglátni. Nem csak a hatalmas csodák tudnak felderíteni. Elég egy út széli szép kis virág, egy apró mosoly, ha közel engedjük a szívünkhöz. A nehézségek is könnyebben megoldódnak, ha inkább az aprócska reménysugárra koncentrálunk. Ezt a reménysugarat küldöd felém az üzeneteiddel. Köszönöm!
...
Írta: Mária Magdolna, szeptember 02, 2011
Szia. Péter.én még nem irtam neked. irod hogy változás lesz a szeptember honapban.amit eddig irtál nehézségekről mind bejőtt.biztató reményt töled kapom reménykedem amit irtál az megint bejön! ÜDV.Sok sikert kivánok neked. Köszönöm.
...
Írta: Tamás, szeptember 02, 2011
Tisztelt Péter!
Örömmel szoktam olvasni a Hatalom tudástárából származó,a számmisztikából levont következetes tanait.Kétség nem fér hozzá,mindezek valók és igazak. Személy szerint jómagam Ezotériával foglalkozom huszonéve,igy van egy csekély rálátásom,mennyire is müködnek ezek a dolgok a való életben.Annyit leszögezhetek,meglátásom szerint az ön által hirdetett és tanitott,számmisztikára épülö hitvallás kiegészithető az ezo-nak más területeivel,hogy igy teljesebb,átfogóbb képet kaphasson az,ki ezzel foglalkozik. Gondolok itt a Thorwald deflethsen féle Ezo-psichologiának jellegére vonatkoztatva,ill Joseph Murphy-féle agykontrollal,L.Ron Hubbard-féle Dianetikára. ezek ötvözete még nagyobb,átfogobb tudást képezhet az erre fogékonyaknak. Nem utolsó sorban megemlitve az affinitás törvényét,az emberi elme megismerésének lehetöségét.Csupán ennyit füznék hozzá.Tisztelettel: Tamás.
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 02, 2011
Kedves Mindenki!MOST ÉLSZ!Válaszd a boldogságot! A boldogságot választjuk! Úgy választunk, hogy figyelünk valamire. Amire figyelsz, az fog erősödni az életedben.Sokszor elmondtam: "A boldogság azoknak van fenntartva, akik hajlandók boldogok lenni." Vedd körül magadat olyan dolgokkal, emberekkel,amelyek jó érzésben tartanak! Figyelj az érzésedre! Az érzésed az iránytűd, hogy arra mész, amerre szeretnél menni! Ha nincs jó érzésed, akkor figyelj olyan dolgokra, amitől jó érzésed lesz. Ne dagonyázz a rossz érzésekben, mert amire figyelsz, folyamatosan egyre többet kapsz abból! Erről szól egyébként a TITOK (The Secret) c. film. Ha még nem láttad, nézd meg!Mit gondolsz, miért éppen én írogatok Neked ilyen tanácsokat?Talán azért is,mert én - többek között 50x láttam ezt a filmet,ezalatt te pedig sírtál és panaszkodtál. Én nem értem rá sírni és panaszkodni,mert a Titok c. filmet néztem meg 50x. Érted már,hogy miért érzed magad szerencsétlennek? te döntesz folyamatosan így! Válaszd a boldogságot. A boldogság választásának útján nem tudod megtenni a második lépést, csak akkor, ha az első lépést már megtetted. Akarsz változtatni. Szerezd meg a Titok c. DVD-t akár a föld alól is! Nézd meg! Nem egyszer, és nem 2x! 30, 40 évig programoztad magadat a kudarcra! Itt az idő, hogy felkészülj a GYŐZELEMRE!Tedd meg az első lépést!Ölelek mindenkit szeretettel. Tibor.
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, szeptember 02, 2011
Kedves Mindenki!"Minden ember tükör, melyben önmagadat látod". Sokszor elmondtam már sok helyen ezt a mondatot. Tanulni jöttünk erre a Földre, és állandóan látok, és hallok embereket, akik panaszkodnak, hogy nehéz az ő terhük, és Isten visszavehetne belőle.Állandóan véleményez, minősít és ítélkezik mindenki.Hogy a templom és a kereszténység jó, hogy a templomba viszolygással mennek be emberek, mert rossz (Vér, verejték és könnyek tapad hozzá.) Te nem vagy jó, és nem vagy rossz. A templom és a kereszténység nem jó és nem rossz.Isten nem jó és az ördög nem rossz (Ki teremtette az ördögöt?)! Vedd le a fekete, és vedd le a rózsaszín szemüveget!A tanulásnak mindenki a 4 fázis valamelyikében van. 1. Tudatlanul alkalmatlan (Nem tudja, hogy nem tudja=A 3 éves gyermeket megkérdezed, tud-e autót vezetni, és azt feleli:persze) Az emberek 80%-a ebben az állapotban él, és nem is tud róla.2. Tudatosan alkalmatlan ( Már tudja, hogy nem tudja=Kressz vizsga után beülsz az autóba,lenézel és látod, hogy árulás van, mert 3 pedál van, és két lábad) 3. Tudatosan alkalmas (Kínlódás az elindulással, és a sebességváltással).4. Öntudatlanul alkalmas (Rutin szintjén van pl. az autóvezetés.) Minden ember ott tart a tudatosságával, amennyi munkát elvégzett önmagán. És minden ember tükör,amelyben önmagadat látod, és az egész Világegyetem segít ebben a fejlődési folyamatban téged... Ebben a világegyetemben minden teérted van!Aki nem hajlandó megfizetni a saját fejlődése árát, ott belép a sors, és karmázik. De mind testvérek vagyunk, és mindenki szeretetből van.És a kilégzés után belégzés jön, mert az élet ritmus. MI ebben a szörnyű bonyolult és érthetetlen. Mikor fogjátok már fel, hogy az óceán a cseppjeiért van, és Isten van értetek az ő szeretetével? Isten szeret Téged - ennyi az üzenet-Ő feltétel nélkül szereti az ő tökéletlen-tökéletes gyermekeit. Nincs másfajta szeretet, csak feltétel nélküli. Ha van feltétel, annak más a neve: azt így hívják:üzlet!Ölelek mindenkit szeretettel. Tibor.
...
Írta: Edina, szeptember 02, 2011
A gyümölcs egy része is most érik be utoljára-még a tél előtt, így a természet ismeretében az ember is most érik be szellemileg, amikor kezdi igazán megvalósítani éves terveit, elképzeléseit.Most tudja leginkább az energiáját koncentrálni az élet iskolájában, ahol most becsengettek.Új formában, új szempontokkal felvértezve lehet gyakorolni a cselekvő szeretetet, ami a legnagyobb energia.Ráadásul, ha megcsodálunk valamit, akár élőlényt,akár tárgyat, tüstént pozitív energiát kapunk.,feltöltődünk.Ez a hónap már tartalmazza az ember szót is, az érettségre utalva.Valójában szellemileg beértünk a változásra,ezután gyakorolni kell az új programot.Sok sikert mindenkinek az önmegvalósításhoz, a teremtéshez.
...
Írta: Józsáné Gabi, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Örülök a soraidnak, de egyszerűen nem látom az alagút végét, sajnos!!Ha szeptember jobb lenne és az én sorsom is jobbra fordulna , akkor nem lenne okom panaszra.De reménykedünk és mindig optimistán nézzük a világot!

Írj, még sok ilyen jó dolgot Nekünk!!
Üdv Gabi
...
Írta: Deákné Andreica Veronica Elena, szeptember 02, 2011
Hello barátom !Én olyan kultúrában nőttem fel amely irígységre míltó.Sajnom a sors sokszor ellenem fordult és rá jöttem hogy ezért történt úgy hogy egy jó édesanyja (mami)lehessem egy másik kulturában ,de olyan feltételekkel amelyet énis szobtam meg.Sajnos a gyerekeim már nincsenek nállam.Abban bízom hogy pár év múlva vissza szerezni fogom mert egy édesanyábak a legnagyobb öröm a gyerekek.Szervusz,Vera
...
Írta: Dr. Durajda Pálné, szeptember 02, 2011
Nekem az augusztus is nagyon jó időszak volt, és általában az ősz borús időszak, de van amit a múltamban le akarok zárni és új életet kezdeni.Remélem ez most sikerül.
...
Írta: Rácz Zsuzsa, szeptember 02, 2011
Köszönöm számomra megerősítő leveledet, most megyek,és pontot teszek a végére.
Neked kívánok jó egészséget,hogy még sokáig legyél velünk, segíthess soraiddal nekünk.Zsuzsa
...
Írta: Szekeres Erika, szeptember 02, 2011
Kedves Péter, örülök a lelkesedésnek, ami árad leveleidből. Erre most van szükség, hiszen a világ változáson megy keresztül, így minden pozitív gondolat ennek az útnak a segítője.Magam is lelkes híve vagyok a változásnak, a pozitív gondolkodásnak, és a haladásnak. Munkádhoz sok sikert kívánok és erőt ennek a folyamatnak az elősegítéséhez.
...
Írta: katiizabell, szeptember 02, 2011
Kedves Peter nagyon koszonom amit irtal valobann mar ideje, hogy az eletem meg valtozon jo iranyba, csak valora valna minden amit irtal, lelkembol kivanom, hogy egy konnyebb eletem lenne, nem kapok szavakat, hogy valobann eszt nekem irtd, a koszonetemet tudom irni, valobann ez nekem szolna, kivanok sok egesseget Peter neked, nagyon koszonom.
...
Írta: Márti, szeptember 02, 2011
Kedves Eva Anna!
Ha csalódás ér ne állj le azon gondolkodni, miért történt. Csak azzal foglalkozz, hogy mit szeretnél a fájdalom helyett.
Figyelmesebben kellene olvasnod Péter leveleit, hogy pozitívan tudj gondolkodni, és akkor nem vonzod be a negatív dolgokat.
Aki tudja hova indul, az a legrögösebb úton is halad, aki nem az a legjobb úton is botladozva jár.
...
Írta: Czédlyné B.Ágnes, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!Köszönöm a biztatást! Ági
...
Írta: Csurpek Zsuzsanna, szeptember 02, 2011
Kedves Péter! Te mindíg is nagyon sokat segítettél nekem, köszönöm!
...
Írta: Éva, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!

Annyira jól esik, hogy felkaroltál. Már nagyon kilátástalannak tartottam az életemet, mindig falakba ütköztem, és nagyon nehéz volt felállni.
Köszönöm a segítségedet.

Sok sikert a továbbiakban is

Puszi Éva
...
Írta: Márti, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Szavakkal nem lehet kifejezni azt a hálát amit érzek irántad. Köszönöm szépen a segítséget hogy megtanítottál pozitívan gondolkodni. Megtapasztaltam: minél több szeretetet adok másoknak annál többet kapok vissza.
A Jó Isten áldása kísérjen utadon!
Tisztelettel és szeretettel: Márti
...
Írta: evi, szeptember 02, 2011
Kedves Peter,nagyon koszonom az uzenetedd,ahogy olvasom mindigg probalom maggam beleelni a heljzetbe es egy par gondolatban magamra is talalok.A multat mindig nehez elengedni legyen az pozit vagy negativ erteku,az mindig ott van a jelenunkeben,kulonbozo heljzetekben.Em s igy vagyokk vele,a vol paromra emlekszem surun pedigg megfogadtam hogy elefelejtem.A jelenlegi parom boldoga tesz es ha nem is lejesen probalkozik.A karierem teren szeretnek minden multbeli dolgott elfeledni de sajnos a leheosegeim kevesek a varosban ahol elek:(es egy nagy cel kituzesehez szuksegem van lehetosegre es persze anyagi hatere es megg akkor sem bisztos.En sokat szenvedek a munkaheljeim miatt es jelenlegg pedig munkanelkuli vagyok 22 evesen:(egy honapja.Remelem nem zavartalak az uzenetemmel most egy picit bovebben meseltem magamrol.Varom a kovetkezo uzeneted.Barati udvozletel Evi:)
...
Írta: VERA, szeptember 02, 2011
Eva-anna: nem értem az elkeseredését!? Na és ha tönkrement 2 házassága,az élet megy tovább!! Ha dolgozik, van elkötelezettsége, ott a fiacskája és ha még egészsége is van, mi kell több??? Nekem soha nem a férfi a mindenem!!! A gyerekem a mindenem, a munkám, a hobbim és saját magam!!! Én 24 éve váltam el, a fiammal élek, imádjuk egymást, igazi baráti kapcsolatot ápoltam mindig vele és TELJES AZ ÉLETEM férj nélkül is. 3 évig voltam kapcsolat nélkül, nem is érdekelt különösebben és véletlenül (semmi se véletlen)megismertem egy embert. Távkapcsolatban élünk, találkozgatunk amikor ráérünk, mostanában már nem igazán
látjuk egymást, de ha vége lesz, akkor se nagy baj. Úgyhogy azt tudom mondani, legjobb egyedül élni!!! Azt csinálok amit akarok, oda megyek ahova akarok, azt veszek amit csak akarok, senkinek sem tartozom magyaraázattal! Igazából nem is értem a nőket, mért jó az nekik ha rabszolgává, hamupipőkévé vállnak??? Legjobb egyedül élni!!!
...
Írta: nagy éva, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Hiszek az új életembe,sokat tettem érte és régóta várat magára!!!!!!!!!!
Üdv:Éva
...
Írta: sas, szeptember 02, 2011
HUMILIATED
...
Írta: racz sofia, szeptember 02, 2011
koszonom mar ideje lenne valami jonak is tortennie eletemben minden teren
...
Írta: Ilona, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Így legyen! 2 éve le kellene zárnom azt, amit a férjem akkor lezárt. Ész-szív.....az örök harc. Az ész tudja mit kell tenni, de a szív súgja, talán van még remény. Kemény dió.ugye? Szóval a józan észnek le kell gyűrnie a makacs szívet. Kemény menet lesz, de most minden adott, hát legyen!
Köszönöm, indulok előre!
Szép napot kívánok mindenkinek, fel a fejjel emberek, holnap szebb nap fog virradni!
Ica
...
Írta: Tomor Erzsébet, szeptember 02, 2011
Kedves Péter! Igen, nagyon igazad van , mert ebben az évben minden felgyorsult - érzelmileg köröttem. Leveleid alapján sokat meditáltam eddigi életem, sorsom felett és kérdeztem magamtól: miért is történik velem mindez. Írásaid rádöbbentettek hibámra: mérhetetlen ragaszkodás ehhez a földi élethez, annak minden tárgyához, eseményéhez - és persze emberi kapcsolataimhoz. Kicsit olyan látvány fogadott a szívemben, mint aki mindent összegyűjtött , behordott otthonába és már oly sok, sok régi dolog, érzelem töltötte meg, hogy már nem hogy egy új érzelem, de már saját magam sem tudok belépni. Ebben az évben rájöttem: itt az elengedés időszaka és megpróbáltam rendet teremteni a szívemben - nagy, nagy félelmek árán. Ez a félelem még mindig kísért, mert olyan érzésem van, mint amikor teljesen kiürítesz egy szobát, most az én szívem is üres. Félek, mert ez az érzés rosszabb számomra most, mint amikor tele volt fájdalommal és reményekkel. Most még nem tudom mivel fogom megtölteni, de szeretném, ha tiszta maradna és csak az önzetlen /nem esztelen!/ szeretet lenne új birtokosa. Ehhez várom és kérem további segítségedet. Szeretettel ölel: Erzsébet
...
Írta: Lara, szeptember 02, 2011
Mintha csak rólam irtad volna.Nagyon nehéz,de azt hiszem ténleg itt az ideje az elengedésnek.
...
Írta: eva-anna, szeptember 02, 2011
Kedves Péter köszönöm a sok tanácsot amiket írtál de aszt hiszem rajtam már semmi sem segít nekem nem sok jó sikerült az életembe, talán az az egy,hogy van egy fiam,két házzaságom ment tönkre,biztosan én voltam a hibás pedig úgy érzem mindent megtettem. Nem jött össze mos egyedül vagyok már két éve nagyon rossz,de félek egy új kapcsolatól, már nem akarok több csalódást inkább választom a magányt akár milyen rossz.üdv Eva-anna
...
Írta: Erzsébet,Zsóka, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!Olyan hosszú volt ez a másfél év,hogy most már remélem csak jó fog jönni.Még nem tudom nem látom,csak azért imádkozom,hogy személyi elengedés nehogy legyen benne.Még jelen pillanatban is teljes kilátástalan az életem.Szeretnék bízni,de ebben a pillanatban még ez sem megy.Köszönöm a biztatást!
...
Írta: Ida, szeptember 02, 2011

Kedves Péter!
Végtelen hálás vagyok a biztató szavakért, most igazán szükségem van rá, mert összecsaptak a hullámok a fejem felett.Nem tudom elképzelni, hogy látsz ennyire mélyen az életembe.Nekem igazán most kezdődik egy uj szakasza az életemnek, mert a nyári szünet után szembesültem azzal, hogy megszünik a munkaviszonyom, a nagy kollégiumi átszervezés folytán.Most el kell döntenem, hogy belevágjak e arégendédelgetettházcsereébe is, vagy csak a munkahelyi gondokat próbáljam megoldani.
Még egyszer hálásan köszönöm a biztató sorokat, további munkádhoz sok sikert és jó egészséget kivánok.
Üdvözlettel:
Ida
...
Írta: Mirk Tamásné Zsóka, szeptember 02, 2011
Szia Péter!
Köszönöm a sok sok biztatást én is ezt érzem!
Nagyon várom!
...
Írta: Kotrus Zsuzsanna, szeptember 02, 2011
Kedves Peter.en meg nem valaszoltam neked de most medszeretnem kosszonni neked azt a sok jo tanacsot amit kaptam toled nekem sen volt az elmult idoszak nagyon jo remelem hogy ahogy jelezted eljon a szeptemberi honaptol a pozitiv energia aramlasa es kerem a jo istent,hogy adjon neked tovabra is erot mert az emberkre nagyon jo hatassal vannak az irasajit es a tanacsid tovabra is sok sikert kivanok sok szeretettel !!!!!!!
...
Írta: szabo ilona, szeptember 02, 2011
koszonom szuksegem van a bisztatasra es a szep szavakra
...
Írta: Timi, szeptember 02, 2011
Köszönöm, hogy megerősítesz abban, amit már magam is tudok egy ideje, csak halogattam a dolgot, mert nem tudom mit hoz a változás. Tulajdonképpen a félelmeim akadályoznak az előrehaladásban....
Most úgy határozok, engedem had menjenek a dolgok.
Köszönöm!
...
Írta: Bozsóka, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Ma reggel úgy ébredtem, hogy arra gondoltam, mikor lesz már vége ennek az egész lelki hullámzásnak. Nekem rettenetes volt az augusztus, már azt hittem, hogy elmebeteg leszek. Aztán kávé után jött egy érzés (mintha ma már jobban lennék, mintha valami jó közeledne..... de mi lehet az?)
Aztán bekapcsoltam a gépem és elolvastalak, és mostmár mindent értek. Nagyon köszönöm Neked és a sorsnak, hogy megtaláltam ezt az oldalt.
További szép napot mindenkinek!

Lehet, hogy mászunk kifelé a gödörből??!!
...
Írta: irma, szeptember 02, 2011
Hálával tartozom a bisztatásért nagyon sok erőt ad Köszönöm Irma
...
Írta: Godo Ernöné Erzsi, szeptember 02, 2011
Péter !
Köszönöm az ujabb tájékoztató leveled.Most kicsit fölszabadultam és élvezem a tisztulást.Felkészülök az uj teremtésére.
Mosolygos,szép napokat .
...
Írta: Gyöngyi, szeptember 02, 2011
Szia kedves Péter!Ezeket a sorokat mintha rólam írtad volna.Van egy régóta húzódó viszonyom.Igazán májusban teljesedett be.Aztán szünet.Nem miattunk,hanem mert férjnél vagyok.Augusztusban jött egy érés,hogy fel kell hívnom azt a valakit.Most arra vár,hogy jelentkezzek.A férjem szeret engem,de én már őt nem,csak ragaszkodom.Május óta próbálkozunk újra kezdeni,de nekem nem megy.Már megfulladok.Akkor azt hiszem most jött el az ideje,hogy lezárjam a múltat,bár félek,és egy új életet kezdjek.Ebben szavaid megerősítenek.Köszönöm

...
Írta: Erika, szeptember 02, 2011
Köszönöm Péter!Valahogy mindig betalálsz amikor gödörben vagyok!Jó egészséget!
...
Írta: Pap Erzsébet , szeptember 02, 2011
Szia Kedves Péter !
Nagyon szépen köszönöm a Munkádat, s azt , hogy ezt megosztottad velem is . Igen az augusztus sem volt egyszerű hónap : sőt ! De bízom benne , hogy ezután elérkezik az az idő , amikor azt mondhatom , hogy igen : erre vártam . Én hiszek a Jó Istenben és az Égi Vezetésben , s mindabban ami a javamat szolgálja.Nehéz időszakok voltak már Életemben , de soha nem gondoltam arra , hogy feladjam . S hogy ennek így kell lenni ilyen Emberek segítségét kapom , mint amilyen TE vagy. Hálásan köszönöm ! Most már csak egy Társat szeretnék magam mellé. Akivel összefogva könnyebb lenne az ÉLET.Az Embereknek pedig tanulniuk kell, hogy nem a pénz a minden . Alázatosság - tisztelet a másik ember elismerése-szeretet- összefogás stb. Hiszen ezt mind elfelejtették.Remélem jön az az idő , amikor ez így fog működni.S hogy ez milyen fájdalmakkal fog elérkezni azt az elkövetkezendő idő megmutatja ! Még egyszer köszönöm a Munkádat, s remélem ezután is részese lehetek Eredményeidnek. további szép napot és minden jót kívánok Neked : Zsóka.
...
Írta: Vica, szeptember 02, 2011
Kedves Péter! Évek óta halogattam egy döntést, ami ebben az évben csak szenvedést, magányt hozott. Most eljött az idő, hogy végre lezárjam és újra kezdjek mindent. Köszönöm a biztató leveleidet!!
...
Írta: szakál béla, szeptember 02, 2011
Kedves Péter nem engedsz csügedni,pedig minddig probálkozom,tanácsaidra újra és hozzáfogok

kössz béla
...
Írta: katalin, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Szeptember 15-én van a születésnapom,bízom a szavaidban ,magamban és a lehetőségekben,hogy eljön a szebb élet számunkra!
...
Írta: Szőcs Zsuzsa, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!

Igazán be kell vallanom, hogy írásaidat nem tudtam elolvasni, amit nagyon sajnálok és bánok, no nem azért, mert nem szeretném elolvasni, nagyon sokat dolgozom. Hál ISTEN-nek még 60 évesen is dolgozhatom. Ígérem, hogy bepótolom. Bele-bele néztem nagyon sokat lehet tanulni belőle. Személyre szóló, szívbemarkoló, örök igazsága van. Nekem és az emberiségnek a legnagyobb szüksége a szeretetre van, mely a legtöbbünkből hiányzik. Én és családom ebben az évben csak a rosszat kapta, de hiszem és bízom az ISTEN-i szeretetben, hogy minden megoldódik. Teszek érte nem várom, hogy a sült galamb a számba repüljön. Igaz szívből, szeretettel köszöntök mindenkit és Téged, aki felvállaltad azt a szerepet, hogy adj nekünk. Hálával Zsuzsa
...
Írta: Hné Zs. Éva, szeptember 02, 2011
Szia Péter!

Annyira igazak a dolgok a mondataidban.
Igen, úgyn érzem lezártam a mögöttem levő bizonytalan dolgokat. A tisztulás utján vagyok. Új céljaim vannak.Tudom, hogy sikerül pótolni még azokat, amit kifelejtettem eddigi életemből. Rendet tettem a fejemben, lelkemben.
Érzem, hogy kövek szakadtak le rólam. De, ez csak a férjemnek köszönhető! Mellettem volt a bajban.Segített felállni.De: ott voltál Te is Pétera leveleiddel, ami szintén megerősítést adott ahhoz, hogy másképpen kell élenm az életem.
Köszönöm!
Üdvözlettel: Éva
...
Írta: Kincs Erzsébet, szeptember 02, 2011
Kedves Péter! Ez egy CSODÁLATOS HÍR KÖSZÖNÖM!!!Szeretettel üdvözöl.Erzsébet.
...
Írta: Ildikó, szeptember 02, 2011
Köszönöm!
...
Írta: Borb�ly Piroska, szeptember 02, 2011
Húúú...,ez aztán igen!
Ezt AKAROM!!! ERRE VÁGYOM!!! Hiszed vagy nem de valóban úgy történt minden mint ahogy írtad! Érzelmi viharokkal volt telítve az augusztus végig.Aztán mintha meghaltam volna... 13-15-től beteg lettem ami nálam nem szokott előfordulni és szeptember elsején kezdtem el új erőre kapni..,közben pedig SZENVEDTEM és TÉPELŐDTEM KÁOSZ volt a gondolataimban,de nem engedtem az elképzelésemből, SŐT csak erősebb lett az elhatározásom a változás iránt!!
FELVILLANYOZTÁL!!!! Köszönöm!!! Újult erővel várok minden napot, órát, percet másodpercet! Itt már vége van egy fejezetnek és ezt le kell zárnom és le is fogom!
Tudatosan cselekszem és amit el kell engednem azt már elengedtem sőt ma már egyáltalán nem érdekel senki és semmi csak az ÉN ÉLETEM!!! Nagyon sok arculcsapáson mentem át és sok sok apró mozzanat,jelenet, pillanat, esemény, mutatta meg nekem azt az utat amin eztán járnom kell!!
Vannak akik ennek a döntésnek nem örülnek, de én nem velük élem le a hátralévő életem... és ha egy kicsit is szeretnek majd megértik, hogy nekem is jár a boldogság és én a BOLDOGSÁGOT választom!!!
(ők is élik már a saját,remélhetőleg boldog életüket.Amit választottak maguknak)
Péter! Köszönet!!!
Ennél jobb hírt és nagyobb pozitív energiabombát mostanság nem kaptam!
További jó munkát!
Üdv és köszönet!Piroska
...
Írta: Szekely Berta, szeptember 02, 2011
Koszonom a jo tanacsaidat,sokat segitenek.Isten aldjon mindannyiunkat.
...
Írta: Vali, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Mint ahogy már valaki írta, szinte a vesémbe látsz. Azt hittem, hogy a soraid személyesen rólam és nekem szólnak csak, mikor olvastam őket. Tényleg szó szerint le kell zárnom most egy időszakot a munkámban és vegyes érzelmekkel teszem. Jó, hogy eddig volt olyan küldetésem, ami kitöltötte az életemet és szívesen csináltam. Most el kell engednem, le kell zárnom, viszont végezhetem azt a feladatot, amivel megvalósíthatom az álmom és a másik munkám miatt nem volt rá időm. Köszönöm neked a megerősítő szavakat és azt, hogy most már meggyőződésem, hogy így a legjobb, ahogy alakulnak a dolgok. Minden jót kívánok neked és a sorstársaimnak is. Üdvözlettel:Vali
...
Írta: kosa Jozsef, szeptember 02, 2011
NAGYON KÖSZÖNÖM A KÖZELI SEGITSÉGEDET PÉTER! VALAHOGY NEM JÖN NEKEM ÖSSZE SEMMI,MAR RÉGÓTA HIÁBA CSŰRÖM, CSAVAROM A DOLGAIMAT.FŐLEG ANYAGI OLDALON.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A FÁRADOZÁSODAT.
...
Írta: Juco, szeptember 02, 2011
Koszonom a jo tanacsaidat,utmutatasodat.
Az augusztus honap igen nagy probara tett ,erzelmileg,igy fizikailag is.Bizom a valtozasban,es mindenek elott hiszek Istenben.
...
Írta: Budai Éva, szeptember 02, 2011
Kedves Péter!
Ezt én is tudom igazolni,mert szabin voltam mostanáig de minden csak arról szólt változni,változni mert így nem mehet tovább.Ráadás képpen még egy kis piros régi meghívó kártya került a kezembe amire ez van írva"Az ember nem változtathatja meg az életét anélkül,hogy maga ismeg ne változna"(Simon de Beauvoir)Nekem is szembe kellett nézzek egy nagyon nagy régi időszakkal 42éves ismeretség házasság.Meghalt a férjem májusban igaz már külön éltünk de most tudtam csak lezárni és elengedni megbocsátani mindent és belátni a saját hibáimat is.Nagyon igaz soha nem késő újra kezdeni mert én a hatvanadik évemet taposom és mégis van erőm tanulni,sportolni,utazni és minden olyat csinálni amire eddig nem volt lehetőség.Mindenkinek azt tudom mondani a leglehetetlenebb helyzetből is van ki út csak bízni kell mert nem vagyunk egyedül a jó Isten bennünk van és szeretetével mindent letudunk győzni.Köszönök mindent üdvözlettel Éva!
...
Írta: Hatranics Edina, szeptember 02, 2011
Szia PÉTER
Tavaly aug 16 án újj kapcsolatom kezdődött nagy szerelem ,sok terv ,mintha ujjra 16 éves lettem volna. Most pedig itt vagyok 1 év után az elengedéssel küszködök mert nehéz de meg kell tennem az ő szíve már másé .
...
Írta: Kati, szeptember 02, 2011
Kedves Peter! Amikor adod a jotanacsokat,mindig arra gondolok,valaki 5o eves es elrontja a szinvonalas eletet,mert jot akart,remennyel teli evek megvalositasaat akartuk,volt munkank,volt mire alapozni,most rakenyszerulunk arra,hogy nem eletunket eljuk,hanem csaladunktol tavol,oceanon tul dolgozunk azert,amit megszeretnenk tartani.Elet ,,,,elvezni az eletet,gondok,es kuszkodes kozepette.Koszonom a batorito szavaidat,de ha otthon lennek szemelysen is megkeresnelek,hogy megvegyem a kivalo utmutatasod es e szerint elnek Koszi Kati
...
Írta: Bardon Lászlóné Erzsébet, szeptember 02, 2011
Péter hálás köszönet minden jó gondolatodért!Szinte hihetetlennek tűnik hogy kaphatok még egy esélyt!Életem végéig áldom a neved annyi jót és reményt fűztél leveleid soraiba,ami a lelki világomat valahogy mindig helyre tette.
Szeretettel: Erzsi
...
Írta: Ildiko Kovacs, szeptember 02, 2011
50 éves vagyok és két és fél éve élem az álmaimat, ott ahol mindig is akartam élni - Angliában.
48 évesen jöttem ide, a 18 éves kislány álmát valósitottam meg. Semmi sem lehetetlen, ha valaki igazán akar és mer, és soha nem késő, erre a legjobb bizonyíték az én életem....
...
Írta: Matla Zoli, szeptember 02, 2011
Kedves Péter

Köszönöm a rengeteg jó tanácsot mindig nagyon jól jön!
Nekem nagy változást hozott a szeptember ugyanis most született a Kislányom,és épp nagy döntések előtt állok. Munkahely változtatás,és Irén kommentjét megcáfolva én nem kifele,hanem hazafelé szeretnék menekülni(5éve külföldön élek):-)Ebben az évben rengeteg változáson mentem keresztül de a tetőpont az a szeptember lesz,nagyon érzem...
Mindenkinek szívből kívánom,azt a boldogságot és erőt, ami most az én szívembe költözött!!!
Köszi mindent Péter:-)

...
Írta: Molnárné Krémer Tünde (Mária), szeptember 02, 2011
Kedves Péter!

El sem tudod képzelni, mekkora segítséget nyújtottál soraiddal:) Mintha a vesémbe láttál volna! Tényleg az augusztus hónap a szenvedések hónapja volt számomra, valahogy minden szétjött, kicsúszott a kezemből, annyira, hogy már az egész élet feladásán gondolkodtam. És lám, ma megérkezik reményt adó írásod! Ez nem lehet véletlen, szinte alig hiszek a szememnek, miközben olvasom.
Köszönöm, hogy lélegzethez juttattál, szó szerint az életemet mentetted meg, reményt adva, hogy szeptemberben minden megváltozhat.
Köszönöm Neked!
Baráti üdvözlettel: Tünde
...
Írta: Burian Suzana, szeptember 02, 2011
Kedves Peter'
Koszonom,a Felső Eroknek, hogy probalod megvaltoztatni az emberiseg felfogasat,mert erre nagy szukseg van!!!
Kell valtozzunk, mert ugy ahogy vagyunk nem maradhatunk fenn tovabb,mert szetrobbansztjuk magunkat es minden ami tortenik csak a javunkra van. Mi mind emberek, a foldi gondolkozassal nem ertjuk meg a Teremto gondolatat, tervet.De egy terve biztos van! Az O terve az adakozas es a szeretett, es ezt akarja atadni nekunk is. O nem ismer mast, de az a baj, hogy mi ezt elfelejtettuk, miket az EGO vezet es nem az Isten, a Teremto szeretete. Forditsuk meg az EGOt,es csapjuk be, de ehez valtozni kell, egyedul nem lehetseges, csak a Felso Feny , aki megvaltoztat, senki mas, senki mas nincsen rajta kivul. De ismerjuk be , hogy nelkule semmi sem lehetseges,csak ismerjuk be !!!
A Fizikai vilagban, csak az utan fut az emberiseg, ha valami haszna belole, es nem gondolva a masikra.
Addig amig a vilag nem all ossze mint egy nagy CSALAD,a kolcsonos felelosegbe, csapas utan fog kapni,mint az Egyiptomi kivonulaskor kaptak a 10 csapast.Es ezutan ez kovetkezik, mert csak utesek altal tanul az ember!!!Ezert van szukseg hogy magunktol keressuk a valtozast es pedig magunkon belul es nem kivul. Mert kivul nem letezik semmi, minden csak illuzio.Mi csak egy megszerzes iranti vagy vagyunk,semmi mas.Gyertek keressuk a Teremtot, ismerjuk be OT, fedezzuk fel OT, mert ezt akarja!!!
Emelkedjunk fennebb a foldi gondolkozason, egy magassabb dimenzioba!
Peter TE igazan egy magassabb dimenzioba levo gondolkodasod van mar!Segitsz az emberisegnek a felemelkedesre.
Szeretettel mindenkinek.
...
Írta: Juliana, szeptember 02, 2011
Nem is tudom hogy tudnam megkoszonni a sok jo tanacsot.igazan sokat segitet nekem.Es mindeg akkor mikor eppen szuksegem volt ra. koszonom.
...
Írta: dr.Szabó Cili, szeptember 02, 2011
Hálás köszönet mindenért! Minden szavad aranyat ér! A jó Isten adjon erőt,egészséget a továbbiakhoz is.
...
Írta: Irén, szeptember 01, 2011
Kedves Péter,köszönöm a jó tanácsot,a törődést,de
hogy gondoljak egy szebb világot,mikor fájdalom és
bánat áramlik még az ismerőseimből is!!Borzalmas ez az ország,és az emberek még soha nem voltak ilyen
lelketlenek!!Mindegy,hogy kin taposnak feljebb,még
rúgnak bele egyet,a múltat most vezekli sok szegény
tehetetlen ember!!Aki teheti menekül az országból!!
További sok sikert,te biztos nem éhezel!!!??

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy