Print PDF

Tudatos Teremtés =
10 % képzelet + 90 % kemény munka


Az elmúlt években számtalan könyv látott napvilágot a tudatos teremtés témájában, amik valóban forradalmi változást hoztak a gondolkodásunkban. Sokan komoly álomtablót készítettek maguknak, vagy álomlistát írtak, azokról a dolgokról, amikre vágynak aztán teltek a hetek és a hónapok és nem történt semmi. Csalódás és kiábrándulás csupán, ami utána maradt, hiszen az egésznek semmi értelme nem volt...
Valóban nincs értelme álmodozni?

Álmodozni nem, hogy lehet, hanem egyenesen kötelező annak, aki saját maga akarja irányítani az életét, de sajnos az a kiábrándító mindebben, hogy az álmodozás önmagában nem elég. Mielőtt belevágtam a szammisztika.com oldal elkészítésébe, már 5 éve álmodoztam róla, hogy egyszer majd belevágok és megcsinálom, de csak teltek az évek és még egy fűszálat sem tettem keresztbe annak érdekében, hogy az álmomból valóság legyen.

Amikor végre rászántam magam több hónapi megfeszített munkába került elindítani az oldalt és ez még csak az első lépés volt. Folyamatosan terveket készítettem és listát írtam az előttem álló feladatokról, annak érdekében, hogy időben el tudjak készülni pontos határidőt kellett adnom minden egyes feladat elvégzéséhez, hiszen ott lebegett a szemem előtt az álmom valóra válása, de ugyanakkor az a megbízás, ami gondoskodott a megélhetésemről rohamosan közeledett a végéhez. Hajszál pontosan tudtam, hogy mennyi időm van még hátra ahhoz, hogy befejezzem a művet és elinduljon az oldal.

Neked mik az álmaid?

Ha van egy újra és újra visszatérő álmod, vagy a meditációid során inspirációt kaptál egy feladatra, amit szeretnél elvégezni, akkor azonnal neki kell állnod a megvalósításnak, hiszen vannak olyan energiák, amik csak egy adott ideig vannak jelen az életedben, mint lehetőség és aztán továbbállnak.

Ha van egy jól meghatározott kép a fejedben, akkor nem elég, ha leírod, vagy kitűzöd az álomtablódra a cél elérését és az sem elég, ha az esti meditációdban újra és újra megerősíted a képet. Persze ez elengedhetetlen része a tudatos teremtésnek, de önmagában mégsem elég.

Bele kell vágnod a megvalósításba amilyen gyorsan csak lehet

Minél tovább halogatod egy feladat elvégzését végül annál inkább lebeszéled magad az álmod megvalósításáról is. Tervet, konkrét feladatlistát kell készítened magadnak fontossági sorrendbe állítva a célod eléréséhez vezető feladatokat. Ne felejts el a feladatok mellé határidőt írni, amik segítenek neked tartani a menetrendet.

Persze a jó célkitűzés és a feladatok megtervezése egy komoly művészet, amit addig kell gyakorolnod, ameddig egészen rutinos leszel benne. A tudatos teremtés nem csak színes ábrándozás, hiszen az álmaidból soha nem lesz semmi, ha nem teszel konkrét lépéseket azok megvalósításáért.

A Tudatos Teremtés Művészete
Hogyan használd a teremtő erőd a gyakorlatban?
TTM-plakat2.gif

  1 napos teremtő képesség fejlesztő és megvalósító motivációs és meditációs tréning és előadás

Helyszín: Budapest 

2011 október 8 - szombat -  9:00 - 18:00


  Az előadás egész napos meghívott vendége, aki a meditációkat élő zenével kíséri: Kövi Szabolcs

 

 

 Kattints ide, ismerd meg a programot és jelentkezz>>>


Hozzászólások (42)Add Comment
...
Írta: V.E., január 19, 2012
Tisztelt mindenki!
Nagyon sok könyvet, interneten sok cikket, bejegyzést olvastam a vonzás törvényéröl, hogyan vonzam magamhoz a jo dolgokat, a jo embereket, a munkát, a sok pénzt stb. valami miatt a pénz megreked, és valahogy nem akar eljutni hozzám, pedig nagyon sokat teszek érte, csak ami jön, az megy is számlákra, váratlan kiadások jelentkeznek...... Amennyiben tud valaki segiteni, megköszönném.
...
Írta: gyurika, szeptember 30, 2011
Majdnem nap mint nap elolvasom a leveleket ami küldött. Jól esik nagyon, mikor az ember olyan biztatásra talál, amin ép igyekszik eligazodni. Én 8-éves koromban szembesültem a halállal mikor elveszítettem édesapámat, Vannak dolgok amiken nem változtathatunk, magammal pedig mikor megnősültem. Az vagyok amivé formálom magam, ha kell családfővé, ami azt jelenti amire képes vagyok nem szorulok másra.Meghallgatni mindenkit, de a konzekvenciát magamnak kell levonni mindenről.Úgy szólni ,hogy a következményeivel ne megsértsek másokat, hanem megnyerni őket. Minden elért cseppnyi jóban Isten szeretetét látni, és ami pedig nem megy, abból okulni, az az rejtelmes titkait keresni, nem háborogni. Egy életünk van, egyszer mindent itt kell hagynunk, egyedül csak az emlékeink kísérnek át a másvilágra, és hogy mik azok rajtunk múlnak, amire Isten előtt kell majd megfelelni.Csak annyit mondhatok végül is:
Ember küzdj és bízva bízzál! Ezt akkor mondták nekem, mikor édesapám meghalt. Akkor még nem tudtam mit jelet,Ma úgy látom: Bízz Istenben, és magadra találsz.Tisztelettel, Gyurika
...
Írta: Beregszászi Károlyné, szeptember 29, 2011
Tiszteletem !A hozzászólások mindegyike egy kis gyöngy szem. Ugyanis mindenki őszintén önmagát adja!Valahogyan én ugy érzem , hogy ha önmagunkkal sikerül szinkronba , egyensulyba kerülnünk /éppen azon a szinten ahol vagyunk/akkor nem történhet különösebb baj!Hiszen fejlődni jöttünk ebbe a fizikai világba! Mindegyikünk a szellemi birodalom lakói vagyunk,viszont szükséges a fizikai világban való megmártózás , hogy tapasztaljunk , izleljünk,lássunk, tapinthassunk és a szabad akarat felhasználásával rátaláljunk valódi "ÉN",-nünkre!Tudom , hogy szellemi fejlődést csak ugy érünk el , ha cselekedeteinket mély átérzéssel szivből éljük ! A tanult dolgok /melyet az eszközként használt agy biztosit/, mind-mind csupán csak mankók!Teljes értékü akkor lesz ha mélyen átéljük és az adok-kapok elv alapján tiszta szivből szeretetet árasztva sugárzunk az UNIVERZUM,-ban !A szeretet az amely ugy viselkedik , hogy mennél többet adunk belőle annál többet kapunk vissza !!!Ez az UNIVERZUM,-ban müködő ÖRÖK törvények egyike !Az örökösen müködő ISTEN,-i energia árad , táplál és tart fenn mindent! Befogadókká kell válnunk ahhoz , hogy erre az energiára minél inkább rácstlakozzunk és bizzuk magunkat "RÁ"!!A CSODA nem marad el !Mindenki azt kapja amire a legnagyobb szüksége van ahhoz , hogy fejlődése folyamatosan müködjön és ne akadjon el egy percre sem !Mi teremtmények vagyunk ! Isten a lehheletét adta és igy az a parányi szikra , mely örök !!!Az élet a legcsodálatosabb!Éppen ezért mély tisztelettel , szeretettel , csodálattal kell , hogy szolgáljuk , óvjuk, erősitsük Isten Dicsőségére!!!Isten teremtő !Mindeneknek a Teremtője!Ő a KEZDET és a VÉG!!"Én vagyok az ALFA és az OMEGA"!!!!-jelenti ki az evangélium által!!Létezése állandó !"SZELLEME lebegett a vizek fölött"!Tehát nem fizikai teste !!!!SZELLEME!!
Találkozás csak szellemi szinten lehetséges !!Ehhez szükséges a jó értelemben vett fejlődés , melyhez a fizikai világ elengedhetetlen !Szeretettel tegyük a dolgunkat Önmagunkért , Családunkért, Szeretteinkért , szükebb - tágabb környezetünkért , NEMZETÜNK,-ért, és az egész EMBERISÉGÉRT JÉZUS KRISZTUS nevében ,Teremtőnk DICSŐSÉGÉRE :Igy legyen /Amen/
...
Írta: Ilona , szeptember 27, 2011
Köszönöm szépen a jó tanácsokat!
A megvalósítása sajnos nekem nehezen megy.
Tanácstalan vagyok.
A sorozatos negatív vonalakat sajnos nem tudom kezelni.
Hiányzik a lelki támaszom és minden napom egyre rosszab.

Köszönöm ,hogy elmondhattam!
...
Írta: PEKÁR ÁRPÁDNÉ(TOKÁR ÍMáRIA), szeptember 26, 2011
Kedves Péter!! Nagyon igaz amit nekem a számelemzés,és mindegyikelemzés.Igen ez vagyok én.Gratulálok Önnek,hogy megerősítette bennem azt amibe nem voltam biztos.Sajnos a bejövő havi összegem nem fedezi alig megélhetésem,de nagyon szerettem volna gyermekeimnek tovább adni ezt az önző tehetségét.nagyon köszönöm!!!Munkájához további jó egészséget ,és jó ISTEN által adott tudományához,szép éveket!!
...
Írta: erzsebet, szeptember 26, 2011
kedves Mindenki! koszonom szepen a sok ertelmes hozzaszolast, nagyon sokat tanultam, tanulok belole!

Kedves Peter! koszonom a folyamatosan kapott emaileket de en Jordanniaban elek es dolgozom nem all modomban a konyvekety megvenni!
Isten aldjon meg mindenkit!
...
Írta: Eva L.California, szeptember 26, 2011
Kedves Peter!

Koszonom leveleidet megkaptam ,es sok szeretettel,el is olvasom azokat,bar igazan a megfejteseket sohasem tudtam meg talani,szeretnem
megrendelni toletek,de sajnos most nem a legmegfelelobb az idopont ra,de remelem annak is eljon az ideje.Fogom kerni a jo Istent ,es Mariat is,hogy segitse az Osszes Magyart,otthon es kulhomban,valamint az Orszagot amely,ha tavol is elek,de a Hazam ,amit soha nem fogok elfelejteni,es szeretem.

Udvozlettel,es Szeretettel Eva
...
Írta: Egy olvasó, szeptember 12, 2011
Kedves Mindenki!
Egy apró figyelmet szenteljünk az elhunyt zsenikre mikor is (recycling) azaz újjáhasznosítjuk az általuk definiált mondásokat vagy képleteket készítünk belőle. Megjegyzésben alá kellene írni „idézet: X, Y”.
„10% képzelet 90% kemény munka” Ezt ebben a formábban nem ismerem.
De az alábbit igen.
Genius = one percent inspiration and 99 percent perspiration
Genius = 1% ihlet és 99 százalék veríték
Thomas Edison.
Edison hozta el nekünk a fényt az éjszakában, tehát tiszteljük is érte.

Tisztelettel:
Egy olvasó.
...
Írta: Németh Cecília, szeptember 02, 2011
Szia Péter! Várom a segítségedet, mint már írtam néha nagyon is kell egy lökés az utamon mert erős akarok lenni és minden nehézséget lefogok küzdeni! Üdv.:Cecília
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, augusztus 31, 2011
Kedves Mindenki! Burian Suzana blogbejegyzéséhez: Te valamit nagyon tudsz!Úgy gondolom, megfogtad a lényeget!A kilégzésből van lehetőséged a belégzésre.Mindenkinek figyelmébe ajánlom az Ő blogbejegyzését.Nem elég egyszer elolvasni, hogy megértsük. Ha elég lenne egyszer elolvasnod,akkor nem panaszkodnál!Akkor nem sírnál! Akkor tudnál örülni a Lét-nek.Amikor örülni tudsz a Lét-nek,és őszintén hálás vagy mindenért, a negatívért is-egyre több jó dolgot vonzol az életedbe,amit szeretnél.Amikor sírsz és panaszkodsz,akkor meg egyre több olyan dolgot, amit el szeretnél kerülni. Az egód a túlélés felelősöd minősíti a dolgokat jónak és rossznak, Istennek kedves vagy, akár jó vagy,akár rossz. Ő szeret téged. Ha ezt nem érted, akkor a feltétel nélküli szeretet fogalmát sem érted. Ölelek Mindenkit! Tibor.
...
Írta: Burian Suzana, augusztus 31, 2011
Kedves Mindenki es Szabadi Tibor! Nagyon helyes amiket irsz, idezet szavaidbol: "Minden kínod azért van, mert az adás, és a szeretet mértéke alacsony az életedben".
Helyes, de kiegeszitoleg, az adas es a szeretett nem az ember tulajdonsaga, ez egy magassabb dimenzioju tulagdonsag es ezt mek kell szerezzuk,erezzuk,miert mondom ezt?
Az Isten, vagy Termeszet megakarta ismerni onmagat.Ő csak szeretet es adakozas tulajdonsaga,a PLUSZ, nem ismer mast. Hogy megismerje onmagat kellett teremtsen egy ellenkezo tulajdonsagot a MINUSZT - GONOSZ hajlamot ,a TEREMTMENYEKET. A Bibliaban irva "Megteremtettem a GONOSZ HAJLAMOT,(ezek vagyunk mi a rosszak, tehat mar rosszaknak voltunk teremtve kezdettol fogva,ellentetes a Teremtovel), de megteremtettem ra a fuszert".Vagyis a lehetoseget, hogy valjal olyanna mint O.Tehat egy dolgod van ezen a Foldon ebben a vilagban tenni valod, FELEMELKEDNI az Isteni tulajdonsagra, a spiritualitasra, amely nem lehetseges csak ha megismered a rosszat. Mert csak a roszbol lehet megerezni, hogy mi a jo.Igy minden roszbol tanulni es hamar felemelkedni folotte,nem depreszioba esni es ragodni evekig , mert csak igy ismerheted meg onmagad,az Isteni mivoltodat aki valojaban vagy.Az Isten akarja hogy fedezd fel OT, hogy legyel SZABAD AKARAT, es nem pedig korlatolt, minden elore kitervezett program utan megszabott.Tehat minden rosz, ami nem is rosz mert nincsen rosz csak az EGO-nak rosz, orvendjel neki, mert lehetoseget nyujt nekunk korrigalni,atforditani az adakozasra es a szeretettre! Ne csak a jot kerjuk es akarjuk, mert a rosz is jo! Nezzunk mindent a szeretett szemevel es nem az EGO szemevel! Szeretettel mindenkinek!a felemelkedes utjan!Ez a fontos ebben az illuzio vilagban! Es ez tolunk fugg, hogy mit valasztunk? Mert mindenkeppen vissza kell jussunk oda anonnan leereszkedtunk, es ha uteseket katsz az eletben, ez csak felebreszt, ha felebreszt egyaltalan, hogy megkerdezd magadtol: MI AZ ELETED ERTELME? Miert vagy itt? Honnan jottel? Merre tartasz? Ki vagy Te valojaban? A tobbinem fontos,csak az erzesek tanulasa, megerzese!Halalunk utan csak ez marad, semmi anyagi dolgot nem viszel magaddal, csak amit erzelmileg megszereztel!Megegyszer Szeretettel mindenkinek az adakozas fele!
...
Írta: Burian Suzana, augusztus 31, 2011
Mindenki egy vállalt sorssal,vagy feladattal születik a földre,igy hiába álmodozol vagy teszel azért ami nem a sorsfeladatodat szolgálja.Fájdalom nélkül tanulni nem lehet,nem a boldogság az élet célja,hanem a fejlödés,hogy megtanuljunk maradéktalanul szeretni,és igy ráébredjünk Isteni mivoltunkra.
...
Írta: Zsigó Gézáné /Erzsébet, augusztus 30, 2011
Köszönöm!Szeretném ha konkrétumot írná hogy ne keljen rajta filózófálnom.
Sajnos a tumor a fejemben nem mindig tud úgy koncentrálni:stb A davincsi kódról csak halottam.De amit írt az még mindig magas!
...
Írta: Ica, augusztus 30, 2011
Kedves Péter'Már egy éve annak,hogy kitartóan küldöd a segitö leveleidet.Megmondom öszintén, hogy hüségesen elolvastam azokat de de nem láttam benne a segitséget. Ma döbbentem rá ahogy elolvastam a leveledet,hogy igen ez az megértettem a soraidat. Igenis kell álom és kell egy határidö és tenni kell érte. visszaadtad a reményt!! Köszönöm smilies/smiley.gif)
...
Írta: Ami, augusztus 30, 2011
Sziasztok!
Nem értek egyet ezzel az írással, nekem volt egy álmom és szinte napok alatt teljesült. Szerettem volna új helyre költözni, de albérletre nem volt pénzem. Nem tettem semmit és mégis hívott egyik rokonom két napon belül és jelezte ott áll üresen a lakása, hallotta máshova került helyileg a munkahelyem és onnan kevesebbet kell utaznom. HMM
...
Írta: Kovesdi Judit Floridabol, augusztus 30, 2011
FOLYTATAS

NEMZETI IMANAP, mely a magyarságért Imára szólít bennetek!Imára szólítom Népem!

Nemzeti megbékélés és összefogás napján 2011. október 8.- án, közös imára hívlak bennetek.
Szívetekben gyújtsatok egy Fénylángot a Magyar Nemzet újjászületéséért,- és aki szívében hívást érez, csatlakozzon.
Gyújtsatok egy szál gyertyát, s szívetekben is keltsétek életre a lángot, amely a Nemzet megbékélésére és összefogásra hív.
Este 7-kor a Szívek és a Lángok érjenek össze, alkossanak egyet,- Egy célt és akaratot,- amelyben benne foglaltatik Nemzeti Kincseink visszaszerzése, a Közjogi Méltóság visszaállítása,- Egységes,- a Nép érdekeit képviselő, szabad demokratikus államforma, melyben a Nemzet kiemelkedik sanyargatott sorsából, és lehetőséget kap az újjászületésre.
Vonuljatok szobáitokba, s ott imádkozzatok!
Szívetekben gyújtsátok életre a lángot, mely minden magyarért lobog, legyen az határon innen és túl!
Öleljétek át egymást lélekben, alkossatok élő Fényláncot, mely bevilágítja a Nemzetet, sokat sanyargatott Népemet.
Szíveteket kitárva érkezzetek meg a Mennyei Atya otthonába, és buzgó imádsággal kérjétek Őt, hogy oldozza fel bűneiteket, egymás ellen elkövetett tetteiteket.
Ebben a halk imában, a lélek rezdülésében, kívánom Én, MÁRIA, hogy minden Gyermekem találjon vissza Isten Országába, és Teremtője előtt alázattal kérje Őt, hogy- Bocsáttasson meg minden ember vétke és cselszövése, amit az idők folyamán elkövetett.
Bocsáttasson meg, és emeltessen a Fénybe.
Törlődjön el minden átok, minden olyan tett, amely nem az igaz szív szeretetéből fakadt.
Majd folytassátok tovább a kérést:
- Atyám, kérünk Téged, áld meg tavainkat, termőföldeinket tisztítsd meg a hosszantartó méregről, melyet ránk róttak!
Szabadítsd fel Nemzetünk,- Szívünket, Lelkünket, Testünket, a lassan ölő mérgektől!
Megbocsátunk ellenségeinknek, kártevőinknek!
Teljesedjen be az Isteni Akarat, mely megváltja Nemzetünk!
...
Írta: Kovesdi Judit Floridabol, augusztus 30, 2011
Kedves Peti es kedves Mindnyajan !

Eloszor is koszonjuk Peti a lehetoseget, hogy igy megoszthatjuk a tapasztalatokat es a hasznos infokat.

Olvasva soraitokat beugrott nekem, hogy kislany korom ota mikor nagyon akartam valamit es arra osszpontositottam minden energiamat, akkor elobb vagy utobb valora valt az almom MINDIG.
A masik, hogy valoban nagyon fontos a hatarido,mert pl amikor Angyal gyertyat keszitunk akkor is meg kell adnunk hogy mikorra kerjuk az Angyali segitseget es nagyon fontos, hogy ne kerjunk valamit, hanem koszonjuk meg, mintha mar megkaptuk volna amitkertunk es mindig jusson eszunkbe halat adni minden apro "ajandekert ", amit az elet elenk hoz.

Tovabba 2 dologban tudok segiteni

1. Minden csutortokon este 8 tol online eloadas van dijmentesen a FELELMEK ES AZ AGGODALMAK FELOLDASAROL. Nagyon hatasos es csoadakat tudunk tenni magunkkal ennek koszonhetoen.

tovabbi info - kovesdij8[kukac]gmail***
skype : SISSY 1125
amerikai tel : 786-709-5239, ha van ismerosod kinnt

2. Mivel nekem is a kuldetesem segiteni es felemelni a Magyarsagot eppen ezert Maria Boldog Asszonyunk keresenek eleget teve OKTOBER 8.-ATOL KEZD. MINDEN HONAP 8.-AN ESTE 19 ORAKOR MEDITACIO A MAGYAR NEMZETERT ES A MAGYAR HAZA FELEMELESEERT !

Mivel igen nagy jelentossegu dologrol van szo, en magam is tartok online meditaciot 50 szemely reszere es felkerunk mindenkit, hogy akinek lehetosege van online meditaciot tartani sziveskedjen bekapcsolodni, hogy minelk tobben tudjunk meditalni vilagszeret ugyanabban az idoben.

Nagyon fontos, hogy az energiak osszetevodjenek.

Sot olyan szemelyeket keresunk akik megszervezik varosukban a kozpontban, vagy ahol ok alkalmasnak talaljak a helyet egy nagy szabadteri meditaciot, azert, hogy minel tobben bekapcsolodhassanak a mozgalomba.

Szeretettel varjuk a jelentkezoket - a tovabbiakban kozzeteszem Maria uzenetet.

Elerhetosegeim es cimkent irjatok oda - Ima a Nemzetert !
kovesdij8[kukac]gmail***
skype : SISSY 1125
Tel : 786-709-5239 , ha van rokon, ism.amerikaban

kerunk szepen juttassatok el Mnden Magyar Honfitarsunknak , barhol is el a vilagon !
Koszonom a figyelmeteket !
Sok szeretettel olellek Benneteket
Judit Floridabol


...
Írta: Fábiánné MARgit, augusztus 29, 2011
PÉter.MOSTIrok előszőr kőszőnőm a sokjo tanácsot.AzőnísmeretiTRÉNINGsokatsegitet bármégmindigvannak,kétejeim,mag ammalszemben.HOGYANindüljak,mintahogyanírták ís előttemalevélben apiszkosanyagíaknélkúl,deanapokban túdatosúlt bennem,hogyaz anyagíakatísenergiával túdom vonzaní.Mégpedíg úgyhogy arégí beprogramozástelvetem.ÚJRAVÉGIGGONDOLVAAZÉLETEM GYEREKKORTOL.KŐSZŐNŐM A TANÁCSOKAT.SOKSIKERTKÍVÁNOKNEKED ,ÉS MÍNDENKÍNEK EHEZ AZ ÍJÉLETHEZ.NAGYONSOK KÍTARTÁS HITÉS SZERETET KELL HOZZÁ.VÁROM TVÁBRAÍS SEGÍTŐTANÁCSAÍsmilies/grin.gifAT Űsmilies/grin.gifVŐZLETEL MARGIT
...
Írta: Edina, augusztus 29, 2011
Amire a legjobban vágyakozunk belül, abba az irányba indulunk el ösztönösen, ez belső felhajtó erő.Ezt a természetes belső energiát kellene megtartani, hogy a vágyainkat, elképzeléseinket tudatosan megvalósíthassuk, ne kerüljenek a süllyesztőbe.A hétköznapok taposómalma elnyomja a lehetőségek felismerését,és sajnos igaz az, amit a Péter ír, hogy a tervhez tartozó kellő energia elillan, ha a megfelelő időben nem használjuk fel,és így esnek kútba az álmaink.Ezt a jelzést most köszönöm, erre jobban fogok ügyelni, mert mindennek megvan az érési ideje, a szellemi munkának is, a terv megvalósításának is.
...
Írta: Ilona, augusztus 29, 2011
Nekem valóra vált tavaly ősszel az ÁLMOM, ahogy irtad Kedves Péter. Mögötte közel 20 év örömteli munkája van.Nagyon sirtam örömömben. A Sors kedves fiatalokkal hozott össze, Velük hosszútávu munkakapcsolat remélhető.A kitartás, a lelkesedés, a szüntelen tanulás, az Isteni Gondviselés révbe jutattatott. Szabad legyen magamról annyit, 62 éves vagyok, 8 éve egyedül élek teljes harmóniában magammal és környezetemmel.
Szívből kívánok Mindnyájatoknak ilyen szép boldog éveket, életet.
Körösparti üdvözlettel: Ilona
...
Írta: Gyenge Béla, augusztus 29, 2011
Tisztelt Péter!
Folyamatosan olvasom leveleidet, írásaidat, tanácsaidat,de eddig nem tettem semmit, nem fogadtam meg belőle semmit. Tudod Én szeretem az Urat, azaz hívő ember vagyok, és az eddigi írásaid, nekem nagyon ezoterikusnak tűntek. A mostani viszont hiába tartalmaz energiákat, stb., nagyon is valóságosnak, élhetőnek tűnnek. Még egy Istent tisztelő hívő ember is megfogadhatja. Köszönöm és sok sikert kívánok a további munkádhoz. Béla
...
Írta: Sebestyén Máriam, augusztus 29, 2011
Kedves Péter és lelkitársaim !

Elolvastam a leveleiteket,és szeretnék nektek szívből segítséget nyújtani !Pétertől én is sokat tanultam,emellett végig jártam egy rögös utat,aminek mára vége lett !
Elmondhatom ,nekem sikerült megvalósítanom álmaimat ! Boldog vagyok ,hogy most már nem nekem kell kérni,hanem tisztán egyszerűen,könnyen az adok-kapok szellemében élhetek . Nagyon szeretem az embereket,ás a természetet is . Csodálatos amikor az ember rájön az élet szépségei közötti létezésre ! Én is sok-sok módszert tanultam életem folyamán . Most elérkeztem a legjobb lehetőséghez ami által már nem aggódom ! Az is igaz,hogy a hitem is megingathatatlan. E nélkül a teljesség csak részben lenne meg . Az igazi életcélom az embereknek nyújtott segítségem . Ez a segítség nem tesz kivételt . Amennyiben kíváncsiak vagytok rám,vagy a segítségemre kérlek titeket írjatok egy emailt,azután szívesen találkozom is veletek . Várlak titeket szeretettel !
Emailem : sebestyenm53[kukac]gmail***:smilies/smiley.gif
...
Írta: T Csilla, augusztus 29, 2011
Kedves Csányi László!

Az álmodozáshoz nem kell pénz, az belülről jön. Ha nagyon korlátozó pénzbeli korlátokat élünk meg, akkor az sokszor annak a jele, hogy az azt megelőző gondolkodásunk korlátozó volt valamilyen szinten. Így a kialakult helyzet segíthet kiigazitani a hibákat. Ehhez az kell, hogy, elismerjük azokat és hajlandóak legyünk megtenni a szükséges változtatásokat. Ez is kemény munka, amiről Péter beszélt, amit önmagunkon kell végezni és nem kerül pénzbe (sőt a pénz jelenléte csak hátráltatnásmilies/wink.gif.
Akkor látni fogjuk, hogy az addigi életünket mi alakítottuk ki akaratlanul is és elkezdhetjük a tudatos teremtést. Ha jól csináljuk, akkor lehetőségek fognak nyílni és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy kezdenek az álmaink valóra válni. Jó, ha leírjuk őket, mert a jó dolgok olyan természetesek lesznek, hogy el is felejthetjük, hogy egyszer csak álmodoztunk róluk és megint becsaphatjuk magunkat önelégültséggel, ami visszavisz a kilátástalan helyzetbe megint. Amiért esetleg rajtunk kívülálló dolgokat kezdünk hibáztatni, amitől még mélyebb kilátástalanságba dönthetjük magunkat.
...
Írta: Hajnalka, augusztus 29, 2011
Kedves Mónika, olvasom soraid, bocsánat , hogy Péter előtt írok pár sort Neked!
Egy útmutató, ahol megoldódik a problémád, ennélkül bármerre indulsz,nem elég.
Kattints ide: ****ezust-hid***
Hellinger féle családállításról van szó. A Mester: Nagy Ilona "Babi"
Az én elérhetőségem: henriette64napsugar[kukac]gmail***
Szeretettel: Hajnalka
...
Írta: Csányi László, augusztus 29, 2011
Nagyon tudatos teremtő tudnék lenni,s aazt is tudom mit csinálnék szívessen, de pénz nélkűl tehetem az álmaimat, s a jól kidolgozott terveimet ahova akarom.
Öt szakmával, egy tehenészetben dolgozom 84e forintért, mint tróger segédmunkás. Ebből a pénzből ketten élünk( bocsánat, vegetálunk )előlegekből tengődünk, s csak a gonoszkodást kapja az ember lépten nyomon. 19nm2 - en zsákokból, dobozokból, rekeszekből élünk.
A nagy tisztességemmel ott tartok, hogy nem tudom fizetni a hitelemet, a villanyszámlát, de annyi luxus autó van az utcán, mint gyerekoromban kockalada.

1 isten van : Give me money!!!!!!!!!!!!!!!!

Ennyi!!!!
...
Írta: Moni, augusztus 29, 2011
Kedves Péter!
Nem szabadna panaszkodnom,mert azzal csak generálom a bajt.Sajnos van egy visszatérő problémám,attól félek,hogy elveszítem azt akit szeretek és viszont szeret engem.Egy éve van egy csodálatos szerelemem,aki pont úgy szeret ahogyan én azt megálmodtam és én is pont úgy szerethetem őt.De az örökös félelmemmel és túl"agyalással"kezdem elrontani a dolgokat.Egy vágyam álmom vált valóra a nagy szerelem megtalálásával,de most nem bírom kikapcsolni az agyam már egy percre sem:-(
Pedig ő azt mondta,hogy velem él.A gyermek koromból hozott sérelmek miatt,amik vissza vissza térnek és kedvtelenné tesznek.Igazából elvesztettem az érdeklődésemet minden dolog iránt és a félelem vette át a helyét,hiába mond bárki bármit,nem tudok egyedül kijönni ebből a rossz érzésből.
Örülnék ha tudnál valamit javasolni és nagyon hálás is volnék érte.
Köszönettel:Monika
...
Írta: Gutléberné Inci, augusztus 29, 2011
Kedves Péter. Nagyon jókor küldted ezt a levelet.Azt mindíg tudtam, hogy mindent csak rendszeres kemény munkával lehet csak elérni.Dolgozni kell és dolgozom is az az álmaimon.A problémám ott van, hogyan tudom az álmaimat megvalósítani úgy hogy a sors feledatomat is megtaláljam az álmaimat is megvalósítsam. Úgy gondolom ennek a kettőnek egy irányba kell menni.Kérlrek ha van valami jó ötleted vagy technikád küld el nekem. üdv Inci /Felber Ilona/
...
Írta: A. S., augusztus 29, 2011
Kedves Péter! Nekem is vannak "álmaim" és sokatok kreativitásának és kitartó munkájának köszönhetően lassan, de biztosan alakulnak a körülmények. Remélem minél többen lépnek az önismeret és a tudatos teremtés útjára, mely egy új világrend alapja.
További erőt, kitartást kívánok a szellemi ház építéséhez. Ha itt lesz az ideje elvégzem a rám eső részét, de nem egyszerű a beszerzés. Ennyi hasadt, selejtes fafejűt... Nehezebb (lesz) megtalálni a jó anyagot, mint beépíteni...Néha komolyan elgondolkodom, hogy inkább be kéne állni segédmunkásnak a "kőművesek" mellé;-)
...
Írta: Dr. Durajda Pálné, augusztus 29, 2011
Az álmaim szerteágazóak.Nehéz eldönteni, mi a fontosabb.
Kedves Péter ,küldenél nekem egy e-mailt ,amelyben leírod a számmisztika eredetét, fogalmát és fejlődéstörténetét, vagy azt ,hogy hol nézzek utána.Üdvözlettel : Ági
...
Írta: Horváth Attila, augusztus 29, 2011
Mindenki egy vállalt sorssal,vagy feladattal születik a földre,igy hiába álmodozol vagy teszel azért ami nem a sorsfeladatodat szolgálja.Fájdalom nélkül tanulni nem lehet,nem a boldogság az élet célja,hanem a fejlödés,hogy megtanuljunk maradéktalanul szeretni,és igy ráébredjünk Isteni mivoltunkra.
...
Írta: Varga Viktória, augusztus 29, 2011
ÁLmodozok én is és vanak álmaim amiket eddig meg valositottam,nem hagytan soha azt hogy mások lebeszéljenk róla.jo vanak olyan álmaim amit nem a leg egyszerübb megvalositani de elkövetem és elkövetek érte mindent nem adtam fel meg nem is fogom....smilies/smiley.gif
...
Írta: Ani, augusztus 29, 2011
Álmodoztam róla, mint tanyán élő kisleány, hogy milyen lenne nagyvárosban élni...és 35 évet töltöttem a Fővárosban... majd mikor gyermekszülést terveztem, akkor 4 nőgyógyász utasított el azzal, hogy ne számítsak gyermekáldásra, NEM HITTEM NEKIK, magamban hittem,(imádkoztam Istenhez egy évet,és a rezgés beépült az aurámba és megteremtette a kívánt vágyamam, magamhoz vonzottam egy csodálatos LELKET) és anya lettem, babát szültem... aztán a munkahelyemről elkellett jönni és mivel minden álmom már valóra vált... megkérdeztem Istent: MI AZ, AMIÉRT MÉG ÉLNI ÉRDEMES ? és Isten beszólt a fejembe, a : MAGYARSÁGÉRT... és onnantól Isten álmát ÉLEM és tanulom, ki vagyok én, mint Magyar ember... az álom, a képzelet még folytatódik, mert egy számomra mindenféle szempontból megfelelő férfi társat is be kívánok vonzani smilies/smiley.gif)) addíg jó, míg van álmunk és célunk, mert ha már álmodni sem tudunk, akkor már nincs értelme a Földi létnek... pedig számomra csodálatos ez a világ smilies/smiley.gif)) és a nehézségek ellenére is, csak azért is SZÉP az ÉLET !!! ... smilies/smiley.gif
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, augusztus 29, 2011
Kedves Molnárné Krémer Tünde(Mária)!
"Piszkos anyagiak": TÖRÖL, TÖRÖL, TÖRÖL! EZ NAGYON KOMOLYAN ÍGY VAN!Amíg a tudatalattidban az van, hogy az anyagiak "piszkosak", szabad akaratoddal azt közvetíted Istennek, hogy az anyagiak nemkívánatosak számodra.Lehetetlenné teszed az anyagiak hozzád áramlását.A Te Világodba senki sem tud belekotorni, még Péter sem, és én sem. A hogyan-ról olvasd a blogomat is néha. ************* Ölelek Mindenkit szeretettel. Tibor.
...
Írta: Kincs Erzsébet, augusztus 29, 2011
Kedves Péter! Csodálatos ez a dolog amit TE csinálsz! Próbálsz segíteni az elakadt EMBEREKNEK nagyon nehéz szerintem, mert minden embernek vannak álmai, csak sajnos ebben a zűrzavaros világban amiben,most élünk NAGYON NEHÉZ AZ ÁLMOKAT MEGVALÓSÍTANI!Szeretettel üdvözöl.Erzsébet.
...
Írta: Judi Erzsébet, augusztus 29, 2011
Kedves Tibor,
köszönöm a vetőmagot, hálás vagyok érte. Szeretettel, Erzsi
...
Írta: Mözl Melinda, augusztus 29, 2011
Számomra nem álom mert ezt itt ilyenkor komentálom. nem az álom ami motivál hanem,láttom és ezért mindig kicsit másnak tartotak ezért. Nem olyan rég meg kaptam rá a választ nem rült vagyok hanem ez létezik.Egy évvel ezelött tudtam van válasz csak keresni kell hozzá a MEGFELELÖ választ!Nálad jelentkeztem,kérlek ha te tudod rolam a választ se ird ide mert én TUDOM!smilies/wink.gifsmilies/wink.gif
...
Írta: Molnárné Krémer Tünde (Mária), augusztus 29, 2011
Kedves Péter!

Köszönöm soraidat,kissé felráztak, mert valóban megrekedtem az álmodozás szintjén. A gond az, hogy képtelen vagyok kitalálni, hogyan tovább. Terveim persze vannak, csak a megvalósítás megint csak a "piszkos" anyagiak miatt szörnyű nehéz.
Pedig vizualizálom a dolgokat, ahogy azt sok évvel ezelőtt az agykontroll tanfolyamon tanultam, mégis valami hiányzik.
Nagyon jó ötletet adtál a határidők állításával, köszönöm, ezt feltétlenül kipróbálom.
Baráti üdvözlettel: Tünde
...
Írta: zemplényiné Marika, augusztus 29, 2011
Nekem eddig két teljesen külön területen voltak az álmaim, - mint elérhetetlen vágyak - és a kemény munka, - mint a megélhetésért szükséges dolog. Mi lenne, ha ezentul egy helyen tartanám őket? Igen, de hogyan csináljam?smilies/shocked.gifsmilies/shocked.gif
...
Írta: Tumó Katalin, augusztus 29, 2011
Sok önfejlesztő könyvet olvastam, ezekben a képzelet fontosságát hangsúlyozzák (szerintem túlzott mértékben). Természetesen kell a munka is a céljaink eléréshez, de hogy ennek mértéke 90%....nem gondoltam volna. Köszönöm, h tudatosítod ezt bennünk kedves Péter, hisz a mai világban nagyon sokan vannak, akik kevés munkával sokat akarnak elérni.
...
Írta: Szabó Józsefné Németh Zsuzsanna, augusztus 29, 2011
Kedves Péter!
Valóban vannak álmaim, amit még szeretnék megvalósítani. Mindig leírtam gondolataimat, érzéseimet, megtörtént eseteket, humoros szösszeneteket, valamint kritikákat is. Eleinte csak magamnak, de bátorságot merítettem, és közhírré tétettem, pl. napilapban, vagy levélként a címzettnek.
Még csak amatőr szinten gyakorlom, de dióhéjban már megírtam életem történetét, amit megosztottam az ismerősök körében. Ennek bővített formáját, s egy kisregény megírását tervezem, amihez csak az idő és a szem szükségelteik.
Az elhatározás nagyon fontos, a biztatás előre lendíthet! Tudom, csak rajtam múlik.
Köszönöm: Szuzi Tedesco írói álnév
...
Írta: Toro Gyorgyi, augusztus 29, 2011
Kedves Peter,
gondolom minden ember almodozik.Aki azt nem teszi-kulonos ember.Persze nem mindenki tudja az almait megvalositani.Keves az olyan embet mint Te,aki az almait papirra veti es addig nem nyudszik mig megnem valositja .Igy van rendjen.Csakis akkor valosulnak meg az almok mint ahogy irod "kemeny munkaval."Gratulalok !!Mindenkinek azt tudom ajanlani beleertve magamat is "Vegyetek peldat Peterrol,aki nagyon jol csinalja, amit csinal "
Koszonom a tartalmas buzdito levelet, sok barati udvozlettel : Gyorgyi
...
Írta: Szabadi Tibor Gyula, augusztus 28, 2011
Kedves Mindenki!
Minden kínod azért van, mert az adás, és a szeretet mértéke alacsony az életedben.Csak abból tudsz adni. amid van, és szeretni sem tudsz jobban, mint amennyire önmagadat képes vagy szeretni. Egységélmény hiányra, és párkapcsolati problémákra vezethető vissza a boldogság,a szeretet. Azt kapod, amit vetettél.Vetőmagra lelhetsz ************* on, a Gondolatébresztő 23 (Párkapcsolat) blogbejegyzés végigolvasásával. Ölelek mindenkit szeretettel. Tibor.

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy