Print PDF

A születési dátumod 7 titka!

Akármit is akarsz megváltozatni, javítani az életedben legyen szó az anyagi helyzetedről, az ideális hivatás megtalálásáról, vagy egy boldog párkapcsolatról alapvetően saját magaddal kell kezdened a változást.


Mindig arra törekszem, hogy a számmisztikát és mindazt, amiről a levelekben írok neked, vagy a videókban beszélek róla alapvetően gyakorlatias oldalról közelítsem meg, úgy hogy lehetőleg azonnal használható értéket adjak az életedhez.


Bemutatom neked a születési dátumodban rejlő 7 titkot, amit mindenképp tudnod kell magadról, hiszen ez adja az egész életed alapját.


Mi ez a 7 titok?

1.Titok:  Fedezd fel a legfontosabb értéket az életedben! Tudd meg mi számodra a leges legfontosabb területe az életnek, mert minden döntésedet ez fogja meghatározni a későbbiekben. Ez a titok a születési éved számának a titka.

2.Titok: Találd meg a szenvedélyt az életedben! Fedezd fel mindazt, ami már születésed óta benned lappang, de még soha nem merted igazán észrevenni. Mi az, amit szívvel-lélekkel tudsz csinálni. Ez a titok a születési hónapod számának a titka.

3.Titok: Alakíts ki sikeres szokásokat! Minden alapvetően sikeres embernek sikeres szokásai vannak, vagyis kizárólag olyan dolgokkal foglalkozik, ami az álmai, a céljai megvalósításához viszi közelebb. Ez a titok a születési napod titka.

4.Titok: Változtass az életviteleden! Ha továbbra is ugyanazt az életvitelt folytatod, mint eddig, akkor ne lepődj meg, ha semmi sem fog változni körülötted. Ha változást akarsz előidézni, akkor bizony sok helyen változtatnod kell. Ez a titok az életutad számának a titka, ami az előző három szám összege.

5.Titok: Aknázd ki a benned szunnyadó erőforrásokat! Tele vagy olyan energiákkal, amik csak arra várnak, hogy végre felhasználd őket, hogy hozzá segítsenek téged a vágyott életedhez. Ezek azok az energiák, amik az erősségeidet biztosítják, amik magabiztosságot adnak az életedhez. Ez a titok a születési képletedben található többletszámok titka, amik többször is megjelennek a számítások során.

6.Titok: Váltsd valóra a benned lévő lehetőségeket! Ezek a lehetőségek azok, amikre most úgy gondolsz, hogy a hiányosságaid, azok, amik a legtöbb nehézséget, a legtöbb félelmet okozzák az életedben. Ha képes vagy szembenézni velük, akkor fantasztikus lehetőségeket tartogatnak számodra. Ez a titok a születési képletedben található hiányszámok titka, amik egyáltalán nem jelennek meg a születési képleted kiszámítása során.

7.Titok: Találd meg a küldetésed! Azért születtél meg pont ide, pont most, mert van egy egyedülálló küldetésed, amit csak Te vagy képes betölteni és senki más nem tud helyettesíteni benne. Ha megtalálod, elfogadod és betöltöd ezt a küldetést, akkor az élet korlátlan bőséggel jutalmaz téged! Ez a titok az életfeladat számod titka, ami a teljes születési képleted esszenciája, vagyis a végeredményűl kapott egyjegyű számjegy.

Hozzászólások (20)Add Comment
...
Írta: Csaba, május 01, 2011
Kedves Péter,szeretném ha a páromnak is elküldenéd a születési dátúm 7.titkát elöre is köszi Kolar Anna születet 1964-ben február 8-dikán Üdv Cs
...
Írta: Sanyi, március 28, 2011
Szia! Sanyi vagyok! Elküldtem neked a kért adatokat,de a számitást nem kaptam meg! Tisztelettel! Sanyi
...
Írta: Gyongyi, január 30, 2011
Koszonom a kedves leveleket,az igazsag az hogy nem mindeg van idom elolvasni oket de potolom a hatasuk oriasiak ream Nagyon pozitivan befolyasolnak,sokmindenben magamra talalok,tovabbra is varom oket Tisztelettel Gyongyi
...
Írta: Györgyné Dunka Beatrix, január 11, 2011
Köszönöm, hogy mindig ellátsz újabb jó tanácsokkal amit megpróbálok alkalmazni életemben. Azonban még anyagi helyzetem még nem jutott odáig, hogy magamra költsek ennyi pénzt, hisz még midig 52.000.-ft-os nyugdijas vagyok. Én igen boldogan olvasom leveleidet, amennyire tudom hasznosítom. További szép napot és örömteli élete kívánok! Beus
...
Írta: Györgyné Dunka Beatrix, január 11, 2011
Köszönöm, hogy mindig ellátsz újabb jó tanácsokkal amit megpróbálok alkalmazni életemben. Azonban még anyagi helyzetem még nem jutott odáig, hogy magamra költsek ennyi pénzt, hisz még midig 52.000.-ft-os nyugdijas vagyok. Én igen boldogan olvasom leveleidet, amennyire tudom hasznosítom. További szép napot és örömteli élete kívánok! Beus
...
Írta: Farkas Dezsőné, január 11, 2011
Kedves Péter BUÉK,,,köszönöm üdvözlettel Piroska Irén.
...
Írta: szabo Eva, január 11, 2011
Köszönöm a leveleidet, mivel most a vállalatban évvegi hajrá van-zárszámadás, kevesebb idöm van válaszolni is.Évi
...
Írta: Deák Zsuzsanna, január 10, 2011
Szia Péter!

Köszönöm a leveleidet, mert még akkor is küldöd őket mikor én nem válaszolok semmit. Sokat segítesz nekem mégis, mert mindig elolvasom őket és elgondolkodom rajtuk- Arra sajnos kevés alkalmam van, hogy meg
is tudjam venni azt amit éppen felajánlasz. Azt viszont régóta tudom, hogy valahogy a saját képletemmel nehezebben jutok előre és igazából nem csábít semmi, csak az, hogy túljussak ezen az egész életen. Persze tudom, hogy végig kell csinálni és persze a lehető legjobban, de egyre inkább úgyérzem fáraszt az egész, mert az már világos, hogy, ha megoldottál egy feladatot, hamarosan kapsz egy újabbat és ha lehet még nehezebbet. Na szóval olyan ez, mint egy akadály versenypálya, aminek soha nincs vége, és minél nezebb fealadatokat oldasz meg annál nehezebbet kapsz legközelebb. De szól, ha nincs igazam. Szia Zsuzsa
...
Írta: Horváth Zsófia, január 10, 2011
smilies/smiley.gifPéter! Búék!
Köszönöm ,nagyon sokat dolgozom azon amit írsz,tanácsolsz!Mióta olvasom a számmisztikámat,igyekszem változtatni,változni.
Kívánok ,nagyon boldog,sikeres évet!
Üdv: Zsófi
...
Írta: Éva, január 10, 2011
BUÉK. Nagyon örülök, hogy ezzel foglalkozol. Olyan stresszes életet élek, hogy szinte felüdülés olvasni a MŰVEDET.
Üdvözlettel: ÉVa
...
Írta: Farkas Margó, január 10, 2011
Kedves Péter!
Köszönöm, hogy időt és energiát fordítasz ránk, még akkor is, ha látod, hogy nem tudjuk megvenni az általad ajánlott dolgokat. Szerintem sokszor segítettél már mindannyiunknak egy-két jó szóval, a legjobb időben!
A legjobbakat kívánok Neked és mindannyiónknak - Boldog Újévet!
Üdvözlettel:
Margó
...
Írta: Brigi, január 10, 2011
smilies/kiss.gifSzia Péter! Köszönöm az elemzéseket. A könyveket sajnos nem tudom megrendelni mert éppen ma tudtam meg hogy nincsen munkahelyem már !!
...
Írta: Balázs Ilona, január 10, 2011
Kedves Péter, igazán sokat mgtanultam magamról, de sajnos nincs módomban megvenni a könyveidet. Azonban minden irásodnak örülök.
Üdvözlettel:
Ilona
...
Írta: Balázs Ilona, január 10, 2011
Kedves Péter, köszönök mindent. Sokat tanultam tőled, de sajnos nincs módomban megvenni a könyveidet.
Üdv. Ilona
...
Írta: Frank Ági, január 10, 2011
KEDVES pÉTER!
Nagyon köszönöm az elemzéseidet,s bár egyenlőre nincs lehetőségem a Könyveidet megvenni,de őszinte meglepődéssel olvasom az elemzésedet,mert számomra ezek igazi MEGERŐSITÉSEK,Életem,ill.Életutam továbbgondolása folytán.További sok sikert kivánok Neked-ezen a SEGITŐ UTADON:Frank Ági
...
Írta: Pap Ilona, január 10, 2011
Kedves Peter,
szivesen olvasom mindazt amit kuldesz es nagyon koszonom; nem tudom ha ezt tennem meg akkor is ha nem kuzdenek ilyen sulyos anyagi gondokkal, teny hogy minel tobbet szeretnek megtudni magamrol,boldog lenni igazan mert latom vegre mindazt ami van es javitom mindazt ami
hianyzik jellemebol;
sajnos rendelni meg nem merek de majd kisut a nap az en utcamba is, addig is nagyon koszonom az ellemzeseket.
...
Írta: TUNDEVIOLA, január 10, 2011
kosz,minden irast,szivesen olvasom,sajnos nincs ra penzem,hogy megrendeljem ,azt ami erdekelne,udvozlettel...t.viola
...
Írta: Schilling Péter , január 10, 2011
Kedves Tünde es mindenki,

Pont azért kellesz az elemzeshez Te mint kérdező, mert az
elemzés önmagában egy térkép, ami akkor lesz értékes, ha mész
valahova es segítség kell.

Minden ember máshova megy, függetlenül attól, hogy ugyanazon a napon ugyanazzal a névvel születnek

Péter
...
Írta: Kovácsné Tarnai Tünde, január 10, 2011
Tisztelt Péter!

Érdeklődnék, ha több ember azonos napon született, és véletlenül azonos nevet kapott, /pl.Szabó István/ akkor azonos elemzést is kapnak?
üdvözlettel: Tünde
...
Írta: Szentgyorgyi Alexandru, január 10, 2011
BUEK ! Kedves Peter! Csodalatos ember vagy, de nem az elso!Elotted mar eladtak a vizet es eladjak ma is, igaz, hogy szinezik,alkoholizaljak vagy un. tisztan.
Eladni NEKEM, NEKUNK azt amit csak mi tudunk, azt ami az enunkben van, elismerem ez is MUVESZET.Ismerd el kedves Peter, hogy az sem kutya, NEM KATTINTOK ODA .
OSZINTE TISZTELETTEL Alexandru

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy